🔴 پانزده فرمانده یهودی در سپاه مهدوی
🌕 امام صادق علیه السّلام فرمودند:
از پشت کوفه، بیست و هفت مرد به همراه قائم علیه السّلام خروج میکنند که پانزده تن از آنان از قوم موسی علیه السّلام هستند که به حق راهنمایی میکنند و به حق داوری مینمایند... اینان در دولت او، از یاوران و حکمران میشوند.
✅ این ۱۵ نفر در بین قوم شرور یهود، اقلیت صالحی بودند که در بازی کثیف اکثریت فاسد داخل نشدند؛ و پاداش آنان علاوه بر بهشت آخرتی، رجعت در دنیا و حضور در بهشت زمینی و توفیقِ یاری حجّت الله است!
وَ رَوَى اَلْمُفَضَّلُ بْنُ عُمَرَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: يُخْرِجُ اَلْقَائِمُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ مِنْ ظَهْرِ اَلْكُوفَةِ سَبْعَةً وَ عِشْرِينَ رَجُلاً خَمْسَةَ عَشَرَ مِنْ قَوْمِ مُوسَى عَلَيْهِ السَّلاَمُ اَلَّذِينَ كَانُوا يَهْدُونَ بِالْحَقِّ وَ بِهِ يَعْدِلُونَ.. فَيَكُونُونَ بَيْنَ يَدَيْهِ أَنْصَاراً وَ حُكَّاما
📗إعلام الوری، ج ۲، ص ۲۹۲
📗کشف الغمة، ج ۲، ص ۴۶۶
📗الوافي، ج ۲، ص ۴۶۹
📗نوادر الأخبار، ج ۱، ص ۲۸۳
📗بحار الأنوار، ج ۵۳، ص ۹۰
📗تفسير کنز الدقائق، ج ۸، ص۴۳
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴داستانهایبحارالانوار
فریاد رس مظلومان
روزی امیرمؤمنان علی علیه السلام از بازار خرما فروشان میگذشت، دید کنیزی گریه میکند. فرمود: چرا گریه میکنی؟
گفت: صاحب من یک درهم به من داد، خرما خریدم. هنگامی که آن را پیش او بردم نپذیرفت و گفت: خرمای خوبی نیست و اکنون آوردهام پس بدهم ولی خرما فروش قبول نمی کند.
حضرت به خرما فروش فرمود: «ای بنده خدا! این یک کنیز است از خود اختیاری ندارد، تو خرما را بگیر و پولش را بده.»
خرما فروش با ناراحتی از جا برخاست و بر سینه امیرالمومنین (علیه السلام) کوبید و او را عقب زد.
حاضران گفتند: ای مرد! این امیر مؤمنان است. خرما فروش از شنیدن آن، نفسش بند آمد و رنگ رخسارش پرید و فورا پول را پس داد و خرما را گرفت و گفت: یا امیر مؤمنان! از من راضی باش، اشتباه کردم.
حضرت فرمود: «اگر کارت را اصلاح کنی و حق مردم را ادا کنی از تو راضی خواهم شد.»
❌بحارالانوار ج ۴۱، ص ۴۸
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 ما فقط یک راه برای عبور آسان و سالم از فتنههای سنگین آخرالزمان داریم
#استاد_شجاعی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 وعدهٔ دیدار امیرالمؤمنین علیهالسلام با حضرت مهدی عجلالله فرجه در رجعت...
«حَتّى إِذا رَأَوْا ما يُوعَدُونَ فَسَيَعْلَمُونَ مَنْ أَضْعَفُ ناصِراً وَ أَقَلُّ عَدَداً»
تا هنگامىكه آنچه را به آنها وعده داده شده ببينند؛ آنگاه مىدانند چه كسى ياورش ضعيفتر و جمعيّتش كمتر است!(جن/ ۲۴)
🌕 «علیّبنابراهیم میگوید: «حَتَّی إِذا رَأَوْا ما یُوعَدُونَ»؛ این آیه وعدهی دیدن قائم عجلالله فرجه و امیرالمؤمنین علیهالسلام در رجعت میباشد. آیه «فَسَیَعْلَمُونَ مَنْ أَضْعَفُ ناصِراً وَ أَقَلُّ عَدَداً»؛ این سخن امیرالمؤمنین علیهالسلام به عمر است که فرمود: «ای پسر صهّاک! به خدا قسم! اگر پیمانم با رسول خدا صلیالله علیه و آله و عهدم با دستوری از خدا که رسیده است نبود، میدیدی کدام یک از ما از حیث ناصر ضعیفتر و از نظر عدد کمتر است»!
علیبنإبراهیم حَتَّی إِذا رَأَوْا ما یُوعَدُونَ قَالَ الْقَائِمُ وَ أَمِیرُالْمُؤْمِنِینَ فِی الرَّجْعَهًِْ فَسَیَعْلَمُونَ مَنْ أَضْعَفُ ناصِراً وَ أَقَلُّ عَدَداً قَالَ هُوَ قَوْلُ أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ لِزُفَرَ وَ اللَّهِ یَا ابْنَ صُهَاکَ لَوْ لَا عَهْدٌ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ وَ کِتَابٌ مِنَ اللَّهِ سَبَقَ لَعَلِمْتَ أَیُّنَا أَضْعَفُ نَاصِراً وَ أَقَلُّ عَدَداً
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۱۷،ص۱۱۴
📗تفسير البرهان، ج ۵، ص ۵۱۳
📗تفسیرالقمی، ج۲، ص۳۹۱
📗بحارالأنوار، ج ۵۱، ص۴۹
📗بحارالأنوار، ج ۵۳، ص۵۸
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 عجایب امام؛
⭕️ قلب امام همیشه بیدار است!
🌕 امام صادق علیهالسلام:
عَشْرُ خِصَالٍ مِنْ صِفَاتِ اَلْإِمَامِ.. وَ تَنَامَ عَيْنُهُ وَ لاَ يَنَامَ قَلْبُهُ وَ لاَ يَكُونَ لَهُ فَيْءٌ وَ يَرَى مِنْ خَلْفِهِ كَمَا يَرَى مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ.
ده خصلت از صفات امام است... چشمش ميخوابد ولى دلش بيدار است. و پشت سرش را مانند پيش رويش ببيند.
🌕 امام رضا علیه السلام:
لِلْإِمَامِ عَلاَمَاتٌ يَكُونُ... وَ يَرَى مِنْ خَلْفِهِ كَمَا يَرَى مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ لاَ يَنَامُ قَلْبُهُ وَ يَكُونُ مُحَدَّثاً
امام نشانه هایی دارد... پشت سرش را همچون پيش رويش مىبيند و چشمانش مىخوابد ولى قلبش نمىخوابد و فرشتگان با او سخن ميگويند (و به او الهام مىشود.)
📗بحار الأنوار، ج ۲۵، ص ۱۴۰
📗الخصال، ج ۲، ص ۵۲۷
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 ابتلائات فراگیر پیش از ظهور
به نقل از محمّد بن مسلم: شنيدم كه امام صادق عليه السلام مى فرمايد:
«پيش از [ظهور] قائم، نشانه هايى از جانب خداى عز و جل براى مؤمنان روى مى دهد».
گفتم: خدا مرا فدايت كند! آنها چه هستند؟
فرمود: «همان سخن خداى عز و جل: «و بى گمان، شما را مى آزماييم»، يعنى مؤمنان را، پيش از خروج قائم و «با چيزى از هراس و گرسنگى و كاستى مال و جان و محصولات، و شكيبايان را بشارت بده»».
فرمود: «آنان را «با چيزى از هراس» از پادشاهان فلان طايفه در آخر حكومتشان مى آزمايد و با «گرسنگى» يعنى بالا رفتن قيمت هايشان، «و كاستى اموال» يعنى كسادى تجارت ها و كمى سود، «و كاستى جان ها»، يعنى مرگى سريع و فراوان، «و كاستى محصولات» يعنى اندك بودن گل و شكوفه آنچه كاشته مى شود، «و شكيبايان را بشارت بده» كه اين هنگام، تعجيل در خروج قائم عليه السلام است».
سپس به من فرمود: «اى محمّد! تأويل آيه اين است و خداوند متعال مى فرمايد:
«تأويل آن را جز خداوند و راسخان در علم نمى دانند»».
🔻 كمال الدين: ص 649 ح (با سند موثّق)،
الغيبة، نعمانى: ص 250 ح 5، إعلام الورى: ج 2 ص 280، بحار الأنوار: ج 52 ص 202 ح 28. ،
دانشنامه امام مهدى «عجل الله فرجه» بر پايه قرآن، حديث و تاريخ، ج7، ص: 265 - 267
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کسانی که در محشر به صورتشان خون پاشیده میشه...!!!!
سخنران استاد عاملی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 ترک غیبت
راهکار آیت الله بهجت برای درمان اخلاق زشت غیبت کردن، به ویژه برای کسانی که این کار برایشان به صورت یک عادت درآمده این است که قبل از هر چیز بر زبان و صحبت هایشان نظارت دقیق داشته باشند و از دوستانی که آنها را به غیبت تشویق می کنند و همچنین از مجالسی که به نظر می رسد برای غیبت آماده شده اند، پرهیز کنند.
راه دیگر ایشان، توجه به این نکته است که غیبت کردن یکی از نشانه های ناتوانی، فقدان شخصیت و عقده خود کم بینی است. فرد با غیبت کردن، پرده از این صفات خود برمی دارد و قبل از اینکه شخصیت اجتماعی دیگری را بشکند، شخصیت خودش را درهم می شکند. و موجبات سلب اعتماد دیگران را فراهم می آورد.
همچنین غیبت کننده باید به این نکته توجه کند که نیروهای انسان محدود است؛ بنابراین اگر نیرویی را که برای ریختن آبروی اشخاص و شکستن موقعیت اجتماعی آنها صرف می کند، در رقابت های صحیح و سازنده به کار بگیرد، در زمان کوتاهی از رقیبان خود پیشی می گیرد بدون اینکه ضربه ای بر افراد وارد کند.
📚کتاب در محضربهجت
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
23.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهرداری تهران دى ماه چه کارهایی انجام داده است؟
#تهرانشهرتلاشوسرزندگی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️ اوضاع مردم در آخرالزمان
برای اندکی نان پیش هر کسی سر خم کنند
در بحار ج 77ص369 روایتی از پیامبر(ص) وجود دارد که در اواخر عمر خود خطاب به یاران و اصحاب خود فرمودند:
زمانی بر مردم بیاید که اخلاق انسانی از آنان رخت بربندد چنانکه اگر نام یکی را بشنوی به از آن بود که آن را ببینی یا اگر او را ببینی به از آن است که او را بیازمایی.
چون او را بیازمایی، حالاتی زشت و ناروا در او مشاهده کنی. برای رسیدن به اندک نانی پیش هرکسی کرنش کنند.
نه خود را در پناه اسلام دانند و نه به کیش نصرانی زندگی کنند. بازرگانان و کاسبان، رباخوار و فریبکار ، و زنانشان خود را برای نامحرمان آراسته کنند.
در آن زمان اشرار بر آنها تسلط پیدا می کنند و دعاهای آنها مستجاب نمی شود.
❤️ اللـهُمــّ عَجّـلــْ لـِوَلیـّڪـَ الفـَرجــْ
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 نمونه ای از غیرت پیشوایان دین
خداوند حضرت ایوب(ع) را به انواع بلاها مبتلا و امتحان کرد، از همه آنها روسفید بیرون آمد، سرانجام او را به بیماری سختی مبتلا نمود، او با صبر و مقاومت، همه رنج ها را تحمّل نمود و همواره شکر خدا می گفت، تا این که کار به جایی رسید که همسر باوفایش، برای تأمین معاش زندگی، گیسوان خود را به زنی فروخت، وقتی نزد ایوب بازگشت، ایوب پس از اطلاع، بسیار ناراحت شد، به طوری که هیچ کدام از گرفتاری های شدید سابق او را این گونه غمگین ننموده بود، با دلی شکسته و حالی زار به درگاه الهی عرض کرد: «خدایا مرا به انواع بالاها مبتلا نمودی، صبر کردم، و سپاس گزاری نمودم، ولی کار به جایی رسیده که همسرم گیسوانش را فروخته، این مصیبت قابل تحمّل نیست(غیرتم مانع از آن است که بتوانم تحمّل کنم) خدایا لطفی کن. ناگاه ندایی شنید که پای خود را بر زمین بکوب، که این چشمه آبی خنک برای نوشیدن و شستشو است، او چنین کرد، خود را در آن آب شستشو داد، در همان لحظه همه بلاها بر طرف شد، و ایوب غرق در نعمت های سرشار الهی گردید.
اقتباس از لئالی الاخبار، ج 1، ص 265.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 حلال یا حرام
روزی پسر حاج آقا وحید بهبهانی برای همسرش لباس زیبا و گران قیمتی خرید. آیت اللّه بهبهانی با این کار پسرش مخالفت کرد.
پسر که قصد لجاجت یا اهانت به پدر را نداشت، در پاسخ اعتراض وی آیه 32 سوره اعراف را تلاوت کرد: «بگو چه کسی زینت ها و رزق ها و غذاهای پاکیزه را که خداوند برای بندگانش آفریده، حرام کرده است؟»
سپس افزود: «پدر جان! مگر پوشیدن لباس های زیبا برای زنان حرام است که می گویید چرا این لباس را برای زنم خریده ام؟»
آیت اللّه بهبهانی با لحنی آرام به پسرش گفت: «اینها حرام نیست، ولی من مرجع تقلید مردم هستم. ازاین رو، مسئولیت بزرگی بر عهده دارم. شما نیز به عنوان فرزندانم مسئولید.
در جامعه ما، افراد فقیر و نیازمندِ بسیاری وجود دارند. وقتی توانایی مالی نداریم آنها را از نظر مالی هم سطح خود کنیم، باید به گونه ای رفتار کنیم که برای آنان قوّت قلب باشیم تا اگر زنی از شوهر فقیرش لباس گران قیمتی خواست و مرد قدرت خریدش را نداشت، بتواند بگوید مگر زن یا عروس آقا وحید بهبهانی این گونه لباس می پوشند که تو نیز بپوشی؟»
منبع: قصص العلماء، ص 203
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان