❤️ مخلَص باش
✍«اسحاق ابن یعقوب» میگه: از نمایندهٔ امام سوالی پرسیدم و منتظر جوابش موندم.
نمایندهٔ امام یه نامهای از طرف ایشون برام آورد که توش نوشته بود:
«ما از پول و دارایی شما چیزی نمیخوایم، مگه اینکه توش ذرهای حروم نباشه؛ اگه مالتون خالص و پاک بود که بفرستین؛ اگه نبود، همون چیزی که خدا به ما بخشیده برای ما خیلی بهتره تا اونی که شما بهمون بدین.»*۱
میبینی؟ امامزمان نیازی به پول ما نداره، مسلمونیِ ما براش مهمه...
ظهور از اون چیزی که فکر میکنین به ما نزدیکتره... اگه ما آماده باشیم....
📚 *۱کتاب هزار و یک نکته پیرامون امامزمان، نکته ۹۸۴
🤍الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🤍
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 نظارت مستقیم امیرالمومنین بر بازارها و بازاریان و امور مردم - در دوره حکومت داری!
🔆امام باقر عليه السلام میفرمایند:
🪧اميرمؤمنان، صبحگاهان، از دارالحكومه بيرون مى رفت و در بازارهاى كوفه مىگشت و در برابر اهالى بازارها مىايستاد و فرياد مىکرد:
«اى بازرگانان! از خداوند عز و جل پروا كنيد!».
آنگاه كه بازاريان، صداى او را مىشنيدند، آنچه در دست داشتند، رها مىكردند و با گوش مىشنيدند.
🪧 آنگاه میفرمود:
«خيرخواهى پيشه سازيد. از آسانگيرى تبرک جوييد. از سوگند، بپرهيزيد و از دروغ، كناره گيريد. از ستم، دورى گزينيد و داد ستمديدگان، بستانيد. به رباخوارى نزديک نشويد و وزن و ترازو را تمام كنيد. اموال مردم را كم ندهيد و در زمين ، به فساد سر بر مَداريد».
سپس برمى گشت و براى رسيدگى به كارهاى مردم مى نشست.
📓کتاب تهذيب الأحكام ج ۷ ص ۶
#حکومت_علوی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 سخن امام حسین(ع) درباره ثابت قدمان در آخرالزمان
❤️ امام حسین علیه السلام: حضرت مهدی دارای غیبتی است که گروهی در آن مرحله مرتد می شوند و گروهی ثابت قدم می مانند و اظهار خشنودی می کنند.
افراد مرتد به آنها می گویند: «این وعده کی خواهد بود اگر شما راستگو هستید؟»
ولی کسی که در زمان غیبت در مقابل اذیّت و آزار و تکذیب آنها صبور باشد،مانند مجاهدی است که با شمشیر در کنار رسول خدا صلی الله علیه و آله جهاد کرده است.
🔴 متن حدیث:
قالَ الْحُسَیْنُ بْنُ عَلِیٍّ علیه السلام: لَهُ غَیْبَةٌ یَرْتَدُّ فیها اَقْوامٌ وَیَثْبِتُ فیها اخَرُونَ فَیَوُذُّونَ وَ یُقالُ لَهُمْ: «مَتی هذَا الْوَعْدُ اِنْ کُنْتُمْ صادِقینَ». اَما اَنَّ الصّابِرَ فی غَیْبَتِةِ عَلَی الاَْذی وَالتَّکْذیبِ بَمِنْزِلَةِ المجاهِدِ بِالسَّیْفِ بَیْنَ یَدَیْ رَسُولِ اللّه ِ صلی الله علیه و آله.
🖌"بحارالأنوار، ج 51، ص 133
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
هدایت شده از سه شنبه های مهدوی
#نذر_قربانی_اول_ماه
با طلوع ماه شعبان، خادمالمهدیهای #سه_شنبه_های_مهدوی به نیت سلامتی امام زمان (عج) و رفع بلا و بیماری از مردم جهان، قربانی کرده و گوشت نذری آن را توزیع میکنند.
🤝پرداخت نذورات :
💳
5041721112421939بنام سه شنبه های مهدوی (جهت کپی، برروی شماره کارت کلیک کنید.) 📱*۷۸۰*۳۱۲# 🔗 https://3shanbe.com/ghorbani/ کانال رسمی سه شنبه های مهدوی: ➕ https://eitaa.com/joinchat/1043595267Cfd9a9234d0
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕌چهار مسجدی که امام زمان خراب خواهد کرد!
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 عجایب دنیای ظهـــــــــــور...
⭕️ رجعت صحابه: «عبدالله بن شریک عامری»...
🌕 آقا امام باقر علیهالسلام فرمودند:
«گویی من عبدالله بن شریک عامری را میبینم که عمامهای سیاه بر سر دارد که دنبالههای آن بین دو شانهاش افتاده در حالی که مقابل قائم ما اهل بیت علیهمالسلام، با چهارهزار نفر از پایه کوه بالا میروند و تکبیرگویان (به دشمن) یورش میبرند.»
📗رجال الکشی، ج ۱، ص ۲۱۷
📗بحارالأنوار، ج ۵۳، ص ۷۶
📗بحارالأنوار، ج ۸۰، ص ۲۵۰
📗إثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۸۶
📗عوالم العلوم، ج ۱۹، ص ۳۹۸
📗وسائل الشیعة، ج ۴، ص ۳۸۶
🔴 شخصیت عبدالله بن شریک عامری...
🌕 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
«من از خداوند خواستم اسماعیل را بعد از من زنده بدارد پس خدا نپذیرفت، و لکن خداوند به من در مورد فرزندم مقام دیگری عطا کرد و آن اینکه او اولین کسی است که همراه ده نفر از یارانش سر از قبر بیرون میآورد، از جمله اصحاب او عبدالله بن شریک است که او صاحب پرچم اوست.(علمدار اسماعیل است
سعد عن ابن عیسی و ابن أبی الخطاب معا عن الوشاء عن أحمد بن عائذ عن أبی سلمة سالم بن مکرم الجمال: مثله و فیه و فیهم عبد الله بن شریک العامری و فیهم صاحب الرایة.
در کتاب منتخب البصائر نیز به سند دیگر مثل این روایت نقل شده و در آن آمده: در میان اصحاب او، عبدالله بن شریک عامری و صاحب رایت نیز هستند.
📗رجال الکشی، ج ۱، ص ۲۱۷
📗بحارالأنوار، ج ۵۳، ص ۷۶
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 عظمت مُلک حضرت مهدی..
گفت: «پروردگارا! مرا ببخش و حكومتى به من عطا كن كه بعد از من سزاوار هيچكس نباشد، كه تو بسيار بخشندهاى» (ص/ ۳۵)
🌕 امیرالمؤمنین صلوات الله علیه در مورد عظمت و وسعت سلطنت حضرت ولی عصر عجل الله فرجه میفرمایند: «إِنَّ مُلْكَنَا أَعْظَمُ مِنْ مُلْكِ سُلَيْمَانَ بْنِ دَاوُدَ وَ سُلْطَانَنَا أَعْظَمُ مِنْ سُلْطَانِهِ»
سلطنت ما از سلطنت سلیمان بن داود علیهماالسلام بزرگتر است؛ و پادشاهی ما از پادشاهی او وسیعتر است.
🌕 امام کاظم علیهالسلام:
وَ اللَّهِ أُوتِینَا مَا أُوتِیَ سُلَیْمَانُ وَ مَا لَمْ یُؤْتَ سُلَیْمَانُ وَ مَا لَمْ یُؤْتَ أَحَدٌ مِنَ الْعَالَمِینَ...
به خدا قسم! آنچه به سلیمان علیهالسلام داده شده به ما نیز داده شده، بهعلاوه چیزهایی به ما عطا شده که به سلیمان و هیچکس دیگر از جهانیان داده نشده است!
📗بحار الأنوار، ج ۲۷، ص ۳۰۶
📗تفسير البرهان، ج ۲، ص ۴۱۲
📗تفسير کنز الدقائق، ج ۴، ص ۳۱۳
📗علل الشرایع، ج ۱، ص ۷۱
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
💔 طوبی چیست و از آنِ كيست؟
لسان به حق ناطق ، امام جعفر صادق عليه السلام فرمودند : طوبي لِمَن تَمَسَّكَ بِأمرِنا في غيبَةِ قائِمِنا فَلَم يَزِغ قَلبُهُ بَعدَ الهِدايَةِ .
طوبی از آن کسی است که در زمان غیبت قائم ما متمسک به ولایت ما بوده و قلبش پس از آنکه هدایت شد , گمراه نشده باشد .
سپس راوی (ابوبصیر) از حضرت سؤال میکند :جانم به فدایت ؛ طوبی چیست؟
ایشان چنین پاسخ فرمودند:
🔺 شَجَرَةٌ فِي الجَنَّةِ اَصلُها في دارِ عَلِيّ بنِ اَبي طالِبٍ و ليسَ مِن مُؤمِنٍ اِلّا و في دارِهِ غُصنٌ مِن اَغصانِها و ذلكَ قَولُ اللّهِ عزّوجلّ :
"طوبي لَهُم و حُسنُ مَآبٍ"
(طوبی) درختی است در بهشت که اصل و ریشه آن در خانه علی بن ابی طالب (علیه السلام) و شاخه ای از شاخه های آن در خانه هر یک از مؤمنان می باشد و به این مطلب اشاره دارد فرموده خدای تعالی :"طوبی و حسن عاقبت برای آنهاست" .
رعد۲۹
❌ کمال الدین/باب۳۳/ح۵۵
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 پرسشهای مهم پاسخهای کوتاه
اگر نماز، انسان را از فحشا و منکر باز میدارد، چرا بعضی از نمازگزاران مرتکب خلاف میشوند؟
پاسخ : اولا تخمه پوک، هیچ گاه سبز نمیشود و نماز بدون حضور قلب، تخمه پوک است. نمازی سبب دوری انسان از مفاسد میشود که با حضور قلب باشد وگرنه حرکت لب و کمر چنین خاصیتی را ندارد.
اگر مدرسه و دانشگاه به انسان رشد علمی میدهد به این معنا نیست که هر کس به مدرسه و دانشگاه رفت به آن رشد میرسد، بلکه به این معناست که مدرسه و دانشگاه بستر رشد است به شرط آن که با جدیت درس بخوانید و آنچه را میخوانید بفهمید.
نماز نیز اگر با اصول و شرایطی که دارد اقامه گردد، مانع فحشا و منکر میشود. ان الصلوه تنهی عن الفحشاء و المنکر ( سوره عنکبوت، آیه 45. )
ثانیا نمازگزاری که گاهی خلاف میکند، اگر اهل نماز نبود خلافش بیشتر بود، زیرا همین نمازگزار برای صحیح بودن نمازش مجبور است بدن و لباسش پاک باشد، لباس و مکانش از مال مردم نباشد و همین مقدار مراعات احکام و مسائل، سبب دور شدن او از برخی گناهان و منکرات میشود، همان گونه که پوشیدن لباس سفید، انسان را از نشستن روی زمین آلوده باز میدارد.
📚حاج آقا قرائتی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️ فضیلت و اعمال مشترک ماه شعبان
#شعبان
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 عدي بن حاتم
بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیمْ
(عدي پسر حاتم ) طائي معروف ، از محبين و مخلصين اميرالمؤ منين عليه السلام بود . او از سال دهم هجري كه مسلمان شد هميشه در خدمت امام عليه السلام بود و در جنگ جمل و صفين و نهروان ملازم ركاب حضرت بوده است و در جنگ جمل يك چشم او مجروح شد و نابينا گشت .
به خاطر كاري وقتي به معاويه وارد شد ، معاويه گفت : چرا پسران خود را نياوردي ؟
گفت : در ركاب اميرالمؤ منين عليه السلام كشته شدند ، معاويه زبان دراز كرد و گفت : علي در حق تو انصاف نداد كه فرزندان ترا به كشتن داد و فرزندان خود را باقي گذاشت !
عدي در جواب فرمود : من با علي عليه السلام انصاف ندادم كه او كشته شد و من زنده ماندم . اي معاويه هنوز خشم از تو ، در سينه هاي ما وجود دار . دانسته باش كه قطع حلقوم و سكرات مرگ بر ما آسان تر است از اينكه سخني ناهموار در حق علي بشنويم .
الغارات 1/55 - داستانهائي از زندگي علي عليه السلام ص 7
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴حجاب زن یهودی
دراصول اخلاقی «تلمود» که یکی از کتابهای مهم دینی و درحقیقت فقه مدوّن و آیین نامه زندگی یهودیان است، آمده: اگرزنی به نقض قانون یهود میپرداخت، چنانچه مثلا بی آنکه چیزی برسر داشت به میان مردم میرفت ویا در شارع عام نخ میرشت یا با هرسنخی از مردان درد دل میکرد یا صدایش آنقدر بلند بود که، چون درخانه اش تکلم مینمود، همسایگانش میتوانستند سخنان او را بشنوند، درآن صورت مرد حق داشت بدون پرداخت مهریه او را طلاق دهد.
ویل دورانت، که معمولاً سعی می کند موارد برهنگی یا احیاناً تزیینات و آرایش های زنان هر قوم را با آب و تاب نقل کند تا آن را طبیعی جلوه دهد، در این مورد می گوید:
«در طول قرون وسطا، یهودیان همچنان زنان خویش را با البسه فاخر می آراستند، لکن به آنها اجازه نمی دادند که با سر عریان به میان مردم روند. نپوشاندن موی سر، خلافی بود که مرتکب را مستوجب طلاق می ساخت. از جمله تعالیم شرعی یکی آن بود که مرد یهودی نباید در حضور زنی که موی سرش هویداست، دست دعا به درگاه خدا بردارد».(تاریخ تمدن، ویل دورانت، ج 12، ص 62)
در مورد عروس یهودا می خوانیم:
«پس رخت بیوگی را از خویشتن بیرون کرد. بُرقعی به رو کشید و خود را در چادری پوشید و به دروازه عینایم که در راه تمنه است، بنشست».
( تورات، سفر پیدایش، باب 38، فقره 14 و 15)
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان