فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مقدمه یک امتحان بزرگ الهی فراهم شده است
سخنران حجه الاسلام پناهیان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۷ آبان ۱۴۰۲
🔴 جدایی جانها در آخــــــــــــــرالزّمان...
🌕 پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند:
وَ تَكْثُرُ اَلصُّفُوفُ بِقُلُوبٍ مُتَبَاغِضَةٍ...
در آخرالزمان صفوف (مردم) بسیار است؛ ولی قلوب از هم جداست...!
جسمها به ظاهر در کنار یکدیگر و در اتّحادند؛ ولی جانها به دلیل تفاوت در اهداف و آرمانها و اعتقادات، در تفرقـــــه است.
📗وسائل الشیعة، ج ۱۵، ص ۳۴۸
📗تفسير القمی، ج ۲، ص ۳۰۳
📗تفسير البرهان، ج ۵، ص ۶۱
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۷ آبان ۱۴۰۲
❤️ دعاى امام سجاد (ع) براى مرزداران
﴿1﴾ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ حَصِّنْ ثُغُورَ الْمُسْلِمِينَ بِعِزَّتِكَ ، وَ أَيِّدْ حُمَاتَهَا بِقُوَّتِكَ ، وَ أَسْبِغْ عَطَايَاهُمْ مِنْ جِدَتِكَ .
(1) خدایا! بر محمّد و آلش درود فرست و به عزّتت مرزهای مسلمانان را محکم و استوار ساز و به نیرویت نگهبانان مرزها را توانایی بخش و عطایای آنان را به توانگریات کامل و سرشار کن
فراز اول ❤️
همه با هم برای مرزداران جهان اسلام دعا کنیم
#طوفان_الاقصی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۷ آبان ۱۴۰۲
امام زمان و ظهور
در یکی از دهکده های بنی اسرائیل نزدیک به ساحل بحر احمر به نام أیله گروهی از بنی اسرائیل حرمت روز شنب
در پی این تصمیم، عده ای از دنیاپرستان بنی اسرائیل نقشه ای کشیدند و نهرها و رودهایی از دریا جدا کردند و در روز شنبه که ماهی ها به ساحل می آمدند وارد این نهرها می شدند سپس افراد سودجو به هنگام پایان روز، راه بازگشت آنها را مسدود می کردند، آنگاه روز بعد به صید می پرداختند و بدین ترتیب بدون تحمل رنج و سختی، صید فراوانی بدست می آوردند و به منافع دنیوی خود دست می یافتند.
پارسایان دهکده از این عمل منحرفین و دنیاپرستان آگاه شدند، لذا نزد آنان شتافتند و به پند و اندرز و اعلام خطر به آنان پرداختند، ولی گفتار پرهیزکاران در روح سرکش و سودجوی آنان نفوذ نکرد و روش آنها را تغییر نداد.
سپس برای ترک این رفتار ناپسند دست به اعتراض وسیع زدند و در نهایت به زور متوسل شدند و تصمیم گرفتند افراد خطاکار را از دهکده اخراج کنند.
از دست دادن صید در روز شنبه و اخراج از دهکده برای سودجویان گران آمد، لذا به معترضان گفتند: ما و شما در منافع و منابع این دهکده شریکیم، شما نمی توانید ما را از این سرزمین بیرون کنید و آن را به انحصار خود درآورید، زیرا این سرزمین، زادگاه، مسکن و محل درآمد ما است، ما نمی توانیم این دهکده را ترک کنیم و به جای دیگری کوچ کنیم.
اگر بر جدایی از ما اصرار دارید، باید دهکده را تقسیم و دیواری بین زمینها بنا کنیم تا هر گروه مطابق میل خویش عمل و زندگی کند.
پرهیزکاران پذیرفتند که دهکده را تقسیم و متمردین را از خود جدا سازند، لذا با تفکیک دهکده هر گروه به کار خود مشغول شد. گنهکاران به لهو و لعب و صید بی رویه پرداختند.
❌ ادامه در پست های بعدی...
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۷ آبان ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️چگونه امام زمان (عج)از احوال ما خبرداراست؟
سخنران حجه الاسلام رفیعی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۷ آبان ۱۴۰۲
🔴 محفوظ بودن شیعیان از هرگونه آفت و گزندی...
🌕 سهل بن یعقوب از امام هادی علیهالسلام نقل میکند که حضرت فرمودند: «یا سهل! شیعیان ما به واسطه ولایت و ارتباطی که با ما دارند، در حصاری محکم و استوار هستند که اگر در دل دریاهای ژرف و بیابانهای دور و دراز، در میان درندگان و گرگها و دشمنان جن و انس بروند، به واسطه ولایت ما در امان هستند. بر خدا توکل کن و ولایت خویش را نسبت به ائمه طاهرین علیهم السلام پاک و خالص گردان، هر کجا مایلی برو.»
📗بحار، ج۵۰، ص۲۱۵
🌕 در این دنیا و سرای آخرت که چشم امید به عنایات خداوند متعال و اهلبیت علیهمالسلام داریم، همین اعتقاد باعث امان ما خواهد شد و نباید فراموش کرد که تنها پناه ما شیعیان، انوار مقدس الهی و اهلبیت عصمت و طهارت(ع) هستند.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۷ آبان ۱۴۰۲
امام زمان و ظهور
در پی این تصمیم، عده ای از دنیاپرستان بنی اسرائیل نقشه ای کشیدند و نهرها و رودهایی از دریا جدا کردند
نهرهای کوچکی حفر کردند که دهکده را به دریا وصل می کرد و به این ترتیب شبهای شنبه ماهی ها تا درب منزل آنان می آمدند و آنگاه که خورشید غروب می کرد و روز شنبه به پایان می رسید، راه بازگشت ماهی ها را سد و آنها را براحتی صید می کردند.
گروه پرهیزکاران همچنان به منع گنهکاران و بیم آنها از عذاب ادامه دادند ولی چون پند ناصحان در آنها اثری نکرد، دست از نصیحت برداشتند و جمعی از ایشان گفتند: «چرا قومی را که از جانب خدا به هلاک یا عذاب سخت محکومند، موعظه می کنید؟
(با آنکه بی اثر است)»[4] بگذارید در گمراهی خود گرفتار باشند، دست از پند و اندرز آنها بردارید، زیرا گوش شنوای نصیحت در آنها وجود ندارد.
معصیتکاران به خوشگذرانی و فساد ادامه دادند، مال و اموال آنها فزونی یافت و در سرکشی و تمرد افراط کردند. تا اینکه داود پیغمبر از اعمال آنان به تنگ آمد و از خداوند برای آنان درخواست عذاب کرد. خدا دعای داود علیه السّلام را اجابت کرد و به آرزوی وی جامه عمل پوشاند، سپس دهکده آنان را به زلزله شدیدی گرفتار ساخت.
پرهیزکاران از وحشت، از خانه های خود خارج و گنهکاران گرفتار عذاب شدند و وعده خداوند عملی شد: «چون هرچه بر آنان تذکر داده شد فراموش کردند، ما هم آن جماعت را که پند می دادند و خلق را از کار بد بازمی داشتند نجات دادیم و آنان را که ستمکاری کردند به کیفر فسقشان و به بدترین عذاب گرفتار ساختیم». [5]
❌ منابع در پست بعدی...
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۷ آبان ۱۴۰۲
امام زمان و ظهور
نهرهای کوچکی حفر کردند که دهکده را به دریا وصل می کرد و به این ترتیب شبهای شنبه ماهی ها تا درب منزل
❌ پی نوشت ها:
[1] اقتباس از سوره اعراف، آیات: 163 تا 166.
[2] تفسیر کشاف، ج 1، ص 355.
[3] به روایتى دیگر، خداوند براى امتحان بنى اسرائیل، در روز شنبه ماهیان را به سوى ساحل گسیل داشت.
[4] اعراف، آیه: 164 «لِمَ تَعِظُونَ قَوْماً اللَّهُ مُهْلِکُهُمْ...».
[5] اعراف، آیه: 165 «فَلَمَّا نَسُوا ما ذُکِّرُوا بِهِ أَنْجَيْنَا...»
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۷ آبان ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چگونه امام زمان (عجج)از احوال ما خبرداراست؟
سخنران حجه الاسلام رفیعی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۷ آبان ۱۴۰۲
🔴 حال خوش معنوی یعنی «نداشتن نگرانیِ بیهوده»
🌻 یعنی «داشتن حالت شکر»
🌻 یعنی «دیدن و درک زیباییهایی که خدا آفریده».
ما معمولاً وقتی دلمان خیلی گرفته و مشکلات خیلی به ما هجوم آورده، به سراغ عبادت و دعا میرویم و درِ خانۀ خدا ناله میزنیم. درحالیکه اصلش این است که وقتی سرشار از شادی و نشاط هستی، دنبال دعا و عبادت باشی تا از خدا تشکر کنی.
حال خوش معنوی یعنی دیدن کبریایی خدا و لذت بردن از عظمت و شکوهش. «الله اکبر» یعنی «خدایا! تو چه باعظمت و باشکوهی!» باید دلت با این ذکر بلرزد! حال خوش معنوی یعنی لذت بردن از اینکه در بغل خدا هستی؛ عین یک کودک که وقتی بین غریبهها، به بغل پدر و مادرش میرود، کِیف میکند.
حال خوش معنوی یعنی پناهجویی به خدا و لذت بردن از اینکه احساس کنی در پناه خدا هستی! این کِیف- از یک مرحلهای به بعد- اشک آدم را هم جاری میکند. حال خوش معنوی یعنی چشیدن حلاوت ذکر خدا، یعنی چشیدن شیرینی، نه چشیدن غم و اندوه ناشی از بدبختی!
📚«استاد #پناهیان»
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۷ آبان ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحلیلی کوتاه بر منجی در سریال خارجی مسیحا
به روایت استاد رائفی پور
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۷ آبان ۱۴۰۲
🔴 قطع کردنِ چرخهیِ خشونت
گذشت اهلبیت
✅پس از جنگ جمل، امیرالمومنین امامعلى عليهالسلام و لشكريانش، پیروزمندانه وارد شهر بصره شدند.
همسر عبدالله بن خلف، بر در خانه خود ايستاد و رو به امامعلی عليهالسلام كرد و گفت:
🔹«يا قاتِلَ الْأَحِبَّةِ لَا مَرْحَباً بِكَ أيْتَمَ اللهُ مِنْكَ وَلَدَكَ كَمَا أيْتَمْتَ بَنِى عَبْدِاللهِ بْنِ خَلَف»؛
یعنی:
🔹((اى قاتل ! خوش نيامدى! خداوند، فرزندانت را يتيم كند همان گونه كه فرزندان عبداللهبنخلف را يتيم كردى))
امام علی عليه السلام، هيچ پاسخى به او ندادند و تنها اشاره به گوشهاى از خانه آن زن كردند! زیرا میدانستند که دو نفر از فرماندهان سپاهدشمن (عبداللهبنزبير و مروانبنحكم)، آنجا پنهان شدهاند!
آن زن، اين اشارهی پرمعنا را فهميد و ساكت شد و به خانه برگشت.
امیرالمومنین امام علی عليهالسلام با حلم و گذشتی كه داشتند، از تعقیب و مجازات فراریان دشمن صرف نظر کردند.
📚شرح نهج البلاغة، ابن أبي الحديد(مصحح: محمد ابوالفضل ابراهيم، مكتبة آية الله المرعشي النجفي، قم، ۱۴۰۴ قمری، چاپ: اول) جلد۱۵، صفحه ۱۰۵
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
۲۷ آبان ۱۴۰۲