📚 "اجتناب از تعیین وقت ظهور و تکذیب نمودنِ آن"
برای ظهور امام زمان وقت و زمان مشخصی تعیین نشده است و طبق روایات این کار بسیار نهی شده است.
از امام باقر پرسیدند: آیا برای این امر (ظهور) وقت مشخصی وجود دارد؟ امام فرمودند: کسانیکه وقت تعیین میکنند دروغ میگویند(و سه بار تکرار کردند)۱
امام کاظم نیز فرموده اند: اگر به ما گفته می شد این امر (ظهور) تا دویست و یا سیصد سال دیگر واقع نمی شود، دل ها سخت می شد و بیشتر مردم از اسلام بر می گشتند، اما گفته اند این امر چه با شتاب پیش می آید و چه نزدیک است تا دلهای مردم آرام گیرد و فرج نزدیک احساس شود.۲
همچنین امام صادق به مفضل بن عمر میفرمایند: ای مفضل برای آن وقتی مگذار که هر کس برای ظهور مهدی ما وقت تعیین نماید، خود را در علم خداوند شریک دانسته...۳
📚 ۱- کافی ج۱ ص۳۶۸
۲- کافی ج۱ ص۳۶۹
۳-مکیال المکارم ج۲ ص۴۷۷
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
📚#منتظر_واقعی
در جریان جنگ «تبوک» پیامبر(ص) فراخوانی داد که افراد جمع شوند تا به سمت تبوک بروند. تبوک ششصد کیلومتر با مدینه فاصله داشت، تقریبا نزدیک سوریه امروز قرار داشت، فاصه بسیار است، قرار بود با روم مقابله کنند و تابستان هم بود،
وقتی که حضرت رسول(ص) فراخوان داد عده ای گله کردند و گفتند که گرم است، اگر به تبوک برویم ممکن است نگاهمان به دختران مسیحی بیفتد و تحریک شویم!
در این هنگام آیه نازل شد که: اى كسانى كه ايمان آورده ايد شما را چه شده است كه چون به شما گفته مى شود در راه خدا بسيج شويد كندى به خرج مى دهيد آيا به جاى آخرت به زندگى دنيا دل خوش كرده ايد متاع زندگى دنيا در برابر آخرت جز اندكى نيست».
کسی که می خواهد سرباز امام زمان(عج) باشد باید سبکبار باشد، در وصف یاران حضرت ولیصر(عج) چه زمان ظهور و چه زمان غیبت آمده که تمنای شهادت دارند، یعنی تعلقات ندارند. معنای شهادت این نیست که همین الان بروند شهید بشوند یعنی وابسته نیستند و یاد مرگ این سبکباری را ایجاد می کند
🎙حاج آقا عالی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
▪️امام صادق (علیه السلام) فرمودند:
📖«وَ اللَّهِ إِنِّی لَأَعْلَمُ کتَابَ اللَّهِ مِنْ أَوَّلِهِ إِلَی آخِرِهِ کأَنَّهُ فِی کفِّی فِیهِ خَبَرُ السَّمَاءِ وَ خَبَرُ الْأَرْضِ وَ خَبَرُ مَا کانَ وَ خَبَرُ مَا هُوَ کائِنٌ قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فِیهِ تِبْیانُ کلِّ شَیء»
🔖به خدا من عالمترین شما به کتاب خدا از اول تا آخر آن هستم، تمام علوم قرآن در کف دست من هست، اخبار آسمان و زمین در آنجاست، خبر گذشتگان و آیندگان در آنجاست.
📚الکافی ، ج 1، ص 229، ح 4
#شهادت_امام_صادق_تسلیت🖤
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
▪️📚🌹مختصری از زندگینامه امام جعفر صادق(ع)
امام صادق (علیه السلام) در روز 17 ربیع الاول سال 83 هجری قمری در مدینه متولد گردید. پدر گرامی آن حضرت، امام محمد باقر (علیه السلام) و مادر ارجمندش ام فروه، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر می باشد. نام شریفش جعفر و لقب معروفش صادق و کنیه اش ابوعبدالله می باشد. شهادت آن حضرت در 25 شوال سال 148 هجری قمری، در 65 سالگی، به دستور منصور دوانیقی، خلیفه ستمگر عباسی، به وسیله سمی که به آن بزرگوار خوراندند، در شهر مدینه اتفاق افتاد، و محل دفنش در قبرستان بقیع است.
امام جعفر صادق (علیه السلام) تلاش و کوشش خود را با مساعی علمی آغاز و حوزه فکری و ثمربخش خویش را که بزرگان فقها و متفکران از آن بیرون آمدند، در صفوف امت، افتتاح کرد و با تربیت شاگردانی دانشمند، ذخیره علمی بزرگی برای امت برجای گذاشت. بعضی از شاگردان نامی آن بزرگوار عبارتند از: هشام بن حکم و مؤمن طاق و محمد بن مسلم و زرارة بن اعین و ... که هر یک چهره های درخشانی از تربیت شدگان مکتب آن حضرتند. حرکت علمی او آن سان گسترش یافت که سراسر مناطق اسلامی را دربر گرفت و مردم از علم او سخن ها می گفتند و شهرتش در همه شهرها و دیارها پیچیده بود.
جاحظ در مورد امام صادق (علیه السلام) می گوید:«امام صادق چشمه های دانش و حکمت را در روی زمین شکافت و برای مردم درهایی از دانش گشود که پیش از او معهود نبود و جهان از دانش وی سرشار گردید.»هدف امام صادق (علیه السلام) از گسترش برنامه فرهنگی، چاره جهل امت و تقویت عقیده به مکتب اسلام و نیز ایستادگی در برابر امواج کفرآمیز و شبهه های گمراه کننده و حل مشکلات ناشی از انحراف حکومت بود.
تلاش آن حضرت از طرفی مقابله با امواج ناشناخته و فاسد اوضاع سیاسی عهد امویان و عباسیان بود که انحرافات عقیدتی آن، بیشتر معلول ترجمه کتاب های یونانی و فارسی و هندی و پدید آمدن گروه های خطرناک از جمله غلات و زندیقان و جاعلان حدیث و اهل رأی و متصوفه بود که زمینه های مساعد رشد انحراف را به وجود آورده بودند. امام (علیه السلام) در برابر تمامی آنها ایستادگی کرد و با همه مناظره و مباحثه کرد و خطر افکارشان را برای ملت اسلام افشا نمود و از طرف دیگر، با تلاش های خستگی ناپذیر، مفاهیم عقیدتی و احکام شریعت را منتشر ساخت و آگاهی علمی را پراکند و توده های عظیم دانشمندان را به منظور آموزش مسلمانان مجهز ساخت.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
✍... حضرت #صاحبالامر عجلالله تعالیفرجه:
اگر شيعيان ما وفادار بودند،
هرگز ملاقات(ظهور، و حضور) ما با آنها به تأخير نمىافتاد
و ديدار با ما براى آنها به دست میآمد
هیچچيزى به جز كارهاى ناشايست شیعیان،
ما را از ايشان دور نمیسازد
📚بحارالانوار ج۵۳ص۱۷۷
آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم
تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی
🌹أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌹
التماس دعای فرج🙏
→ @zohur_media
🔴 سخنرانی تڪان دهنده شیخ احمد ڪافی درباره نماز اول وقت
محالِ ڪسی این سخنرانی رو بشنوه و نمازو سبڪ بشماره!
ڪلیپ ڪمتر دیده شده❗️
خواهشا تا می توانید این ڪلیپ رو پخش ڪنید، تا در ثواب نشرش سهیم شوید.
https://eitaa.com/joinchat/4033609749C6033d49560
🎥دانلود ڪلیپ☝️☝️
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟣 با این روش شخص رو بشناس
🎙 استاد مسعود عالی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚سلام حضرت امید ، مهدی جان
ما بی تو مردگانیم در هیات زندگان ، ناامیدانیم در لباس امیدواران ، دل شکستگانیم با چهره ی شادمانان ، فقیرانیم در کسوت دارایان ...
ما بی تو هیچ نداریم ...
اندوه تنها بضاعت ماست و قلب منتظری و چشمانی براه مانده ...
بیا و نجاتمان ده ، آراممان کن ...
بیا و شادیمان بخش ، امیدمان ده ...
🍃أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفَـرَج
→ @zohur_media
⭕️ علائم #آخرالزمان درادیان دیگر
🔹 در نگاه آخرالزمانیِ زرتشت، کفر و بی دینی، یکی از بزرگترین مشکلاتی است که در آخرالزمان، انسانیّت را نابود میکند؛ کفری که گاهی در پشتِ دینداری پنهان شده است و مصداق بارز تظاهر به دینداری و ریا است.
🔸 «در آن هنگامه، از هر هزار یا ده هزار تن، تنها یک نفر به دین گرود و آن یک نیز بدان عمل نکند.» (١)
🔸 «دین به طور کلی ناتوان شود و فساد، تباهی، روسپیگری، غلام بارگی، دروغ و مرگ فراگیر شود.» (٢)
📚 ١. زند و هومن یسن و کارنامه اردشیر پاپکان، ترجمه صادق هدایت، در چهارم، ٣١ و ٣٢، ص ۴٣
٢. داستان گرشاسب، تهمورس و جمشید، ترجمه کتایون مزداپور، ص ٣١١
→ @zohur_media
📚لوح حضرت فاطمه سلام اللّه علیها
🌹🖤امام جعفر صادق علیه السلام حکایت فرماید:
روزى پدرم امام محمّد باقر علیه السلام به جابر بن عبداللّه انصارى پیشنهاد داد براین که در فرصتى مناسب ، صحبتى با تو دارم .
جابر اظهار داشت : هر موقع بفرمائى ، من آماده ام .
تا آن که روزى پدرم سلام اللّه علیه ، جابر را فرا خواند و فرمود:
آن لوحى را که در حضور مادرم ، فاطمه زهراء سلام اللّه علیها مشاهده کرده اى ، توضیحاتى پیرامون آن بیان نما.
جابر در پاسخ گفت : روزى براى تبریک و تهنیت ولادت امام حسین علیه السلام بر مادرت ، فاطمه زهراء علیها السلام وارد شدم .
در مقابل او لوحى سبز رنگ دیدم که گمان کنم از نوع زمرّد بود؛ و سپس در آن لوح نوشته هائى را به رنگ سفید، شبیه نور خورشید مشاهده کردم ، که برایم تعجّب آور بود.
پس عرضه داشتم : اى دختر رسول اللّه ! پدر و مادرم فدایت باد، این لوح چیست ؟ و چه مطالبى در آن ثبت گردیده است ؟
در پاسخ فرمود: این لوحى است که خداوند متعال ، آن را به پدرم هدیّه داده است و در آن نام پدرم و همسرم علىّ و دو فرزندم حسن و حسین و دیگر امامان و اوصیاء علیهم السلام درج گردیده است .
و پدرم رسول خدا صلّلى اللّه علیه و آله آن را به من عنایت کرده ، تا به وسیله آن شادمان و مسرور باشم .
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🖤🖤🖤🖤
💐امام جعفر صادق صلوات الله عليه حكايت ميفرمايد:
روزى اميرالمؤمنين على بن ابى طالب عليه السلام به غلام خود، قنبر دستور داد تا بر شخصى كه محكوم به حدّ شلاّق بود، هشتاد ضربه شلاّق بزند. و چون قنبر ناراحت و عصبانى بود؛ سه شلاّق، بيشتر از هشتاد ضربه بر او وارد ساخت.
حضرت اميرالمؤمنين على عليه السلام شلاّق را از دست قنبر گرفت و سه ضربه شلاّق بر او زد.
شايان ذکر است حضرت علي عليه السلام بسيار زياد به رعايت حقوق ديگران توجه داشتند و در اين امر به اين که فرد خطاکار از نزديکان و اصحابم هست نگاه نميکردند. هر کس برخلاف عدالت عمل ميکرد بايد مجازات ميشد و هر کس که حقي را پايمال مينمود بايد تقاص پس ميداد. پس اين عمل عين عدالت و مهرباني اميرالمومنين بود .
تهذيب الاحكام، ج 10، ص 27، ح 11.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣 ولایت علی مهمتر از اولاد علی بودن است
🎙 استاد مسعود عالی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان