❤️ زبان نیش دار
مرحوم مادر بزرگم يك قصه اي در كودكي برايم تعريف كرده است كه بسيار زيباست. قصه ي دوستي يك خرس و يك هيزم شكن است كه سال ها در كوه با هم دوست بودند و با هم غذا مي خوردند.
يك روز هيزم شكن براي ناهار آش پخت، خرس كه مي خواست آش را بخورد شروع كرد با زبانش ليس زدن و با سر و صداي زياد خوردن؛ هيزم شكن كلافه شد و گفت: درست غذا بخور، حالم رو بهم زدي با اين غذا خوردنت.
خرس ديگه غذا نخورد و كنار رفت و صبر كرد هيزم شكن غذايش را تمام كند. گفت: برو و تبرت را بياور و بزن توي سر من. هیزم شکن گفت آخه برای چی؟ ما با هم دوست هستیم.
خرس گفت: همین که میگم یا می زنی یا از بالای کوه پرت می کنمت پایین. هیزم شکن هم تبر را برداشت و زد توی سر خرس و خون آمد و بیهوش شد.
هیزم شکن فرار کرد و تا یکی دو سال سراغ خرس نرفت اما بعد از چند وقت طاقت نیاورد و رفت ببیند که خرس زنده است یا نه. دید که خرس سالم است و مشغول کار خودش است، سلام و احوالپرسی کرد، گفت چه قدر خوشحالم که می بینم حالت خوبه، آخه خودت گفتی بزن من که نمی خواستم بزنم.
خرس گفت: نگاه کن ببین زخم خوب شده یا نه؟ هیزم شکن نگاه کرد و گفت: آره خدارو شکرخوبه خوبه و جایش هم نمانده.
خرس گفت: ولی جای زخم زبونی که زدی هنوز جایش مانده، زخم تبر خوب شد ولی زخم زبون هنوز جاش مونده. زبان نیشدار روح را بیمار می کند.
توهین و تحقیر و نفرین، مقایسه و تحقیر نسبت به دیگران به خصوص اگر با کلمات زشتی همراه شود، در ذهن می مانند و وحشت ایجاد می کنند.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️ جوان بودن امام زمان در هنگام ظهور، برای بعضی از شیعیان دردسرساز خواهد شد
🌕 امام صادق علیه السلام فرمودند:
اگر قائم عجل الله فرجه، قيام كند حتما مردم او را انكار مىكنند؛ زيرا او به صورت جوانى برومند به سوى ايشان باز مىگردد؛ كسى بر عقيدۀ خود نسبت به او پايدار نمىماند مگر آن كس كه خداوند در عالم ذرّ نخستين از او پيمان گرفته باشد.
نیز حضرت فرمودند: و از بزرگترين گرفتاریها(در هنگام ظهور امام عصر عجل الله فرجه)آن است كه صاحب موعود ايشان به چهرۀ جوانى بر آنان خروج مىكند در حالى كه آنان مىپندارند كه او بايد پيرمردى كهنسال باشد.
📗الغيبة(للنعمانی)،ب۱٠،ص۱۸۸
عبارت «صاحبهم» اشاره به این دارد که این گرفتاری مخصوص شیعیان ناآگاه و روایت نخوانده خواهد بود؛ چرا که مهدیِ سُنیان، بنابر منابعشان باید جوان باشد؛ چون آنان معتقدند خلیفه مهدی تازه در آخرالزمان بدنیا خواهد آمد؛ پس کسی که مبنای اعتقاداتش روایات باشد در هنگام ظهور امام، انتظار دیدن مردی جوان، با موی و محاسن سیاه را دارد نه پیر!
#امام_زمان
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 خاطرهای از آیتالله بهجت (ره)
برای بچهها چند تا جوجۀ یکروزه خریده بودم. آقا دوست داشتند بچهها به جای عروسک، از حیوانات کوچک نگهداری کنند.
وقتی فهمید، دائم میگفت: «مواظبشان باشید، بهشان رسیدگی کنید.» جدی هم میپرسید؛ میگفت: «اموراتشان باید تامین شود.» جعبۀ مقوایی کوچکی درست کرده بودیم و جوجهها را در آن گذاشتیم.
زمستان از ترس سرما، جعبه را آوردیم داخل و آن را گذاشتیم گوشۀ اتاق. تا از در آمد، اول پرسید: «به اینها غذا دادهاید؟!» بعد هم گفت: «شاید آنجا دلشان گرفته باشد. در جعبه را باز کنید بیایند توی اتاق، یک گشتی بزنند!»
یک روز دیگر جوجهها را گذاشته بودیم بیرون، باخبر شد. گفت: «شاید امشب نزدیک صبح هوا سرد بشود، چرا اینها را بیرون گذاشتید؟ شاید هم گربه ببردشان.» گفتم: «خب شاید خدا اینها را برای گربه خلق کرده باشد، گربۀ بیچاره چه باید بخورد؟»
طوری نگاهم کرد که انگار آن گربه میخواهد انسانی را بخورد! رفت آنها را برداشت و آورد و گذاشت گوشۀ اتاق.
حجتالاسلام علی بهجت
📙 این بهشت، آن بهشت، ص٣٩
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️امام زمان(عجل الله) وقضای حوائج مومنین
❌ سید محمد تقی موسوی اصفهانی مولف کتاب مکیالالمکارم میگوید:
سه سال پیش از تألیف کتاب ،قرضهای زیادی بر عهدهام جمع شد.
پس در یکی از شبهای ماه رمضان به آن حضرت و پدرانش علیهم السلام متوسل شدم و حاجتم را ذکر کردم و بعد از طلوع آفتاب که از مسجد مراجعت نمودم و خوابیدم،
آن حضرت در خواب به من فرمود:
قدری باید صبر کنی تا از مال دوستان خاص خود بگیریم و به تو برسانیم.
خوشحال و مسرور از خواب بیدار شدم
و شکر خدای را به جای آوردم
و چون مدّت کوتاهی گذشت یکی از برادران که او را به صلاح و خوبی میشناختم و از وی نسیم دل انگیز میشنیدم به نزد من آمد و مبلغی داد و گفت: این از سهم امام علیه السلام است.
پس خیلی مسرور گشتم و با خود گفتم: « هذا تَأْویلُ رُؤْیایَ مِنْ قَبْلُ قَدْ جَعَلَها رَبّی حَقّاً »این تعبیر خواب پیشین من است که خداوند آن را به حقیقت رسانید.
ای برادران دینی شما را سفارش میکنم که حوائج خودتان را بر آن حضرت عرضه کنید، هر چند که هیچ امری بر وی پوشیده نیست...
📚 مکیالالمکارم جلد ۱ صفحه ۱۹
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
توسّلی هست که صاحب مفاتیح به عنوان دعای توسل « سَلَامُ اللهِ الْكَامِلُ التَّامُّ » آورده است. شما این سلام را هر صبح به امام زمان بدهید.
هر صبح بعد از نماز خود، متوسّل به امام زمان بشوید، سلام بدهید. شما نوکر او هستید، هر صبح باید به ارباب خود سلام دهید تا او به شما توجه کند، تا او شما را در شغلتان کمک کند.
هر شام ، هر عصر، زیارت «سَلَامٌ عَلَى آلِ يس» را بخوانید. اگر تنبلی، کسلی یا اهمال نکنید، و به این حرفهایی که از من می شنوید، عمل کنید، و الله العلی العظیم در علم، طیر خواهید کرد، نه سیر خواهید کرد، بلکه پرواز خواهید کرد.
لااقل روزهای دوشنبه و پنج شنبه «سَلَامٌ عَلَى آلِ يس» را بخوانید . با اقیانوس علم خدا، با اقیانوس قدرت خدا، با اقیانوس عظمت خدا، با اقیانوس کمالات خدا، یعنی امام زمان اتصال پیدا میکنید
جداً ، از شما می خواهم، خدا می داند شما را دوست می دارم. به خاطر علاقه به شما است که اینجا منبر می آیم. دلم می خواهد آنچه را در دوران عمر فهمیده ام به شما ساده بگویم.
ماه صفر ۱۳۹۶قمری، مدرسه آقای مجتهدی تهران
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ علت ایستادن هنگام شنیده شدن نام امام زمان علیه السلام...
سخنران حجت الاسلام حسینی قمی
اللهمعجللولیڪالفرج 🌿
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴چگونه براي خودم و فرد ديگري که مثلا غيبتش را کرده ام، استغفار بگويم؟
پاسخ:
الف: استغفار برای خودتان را می توانید با جملات استغفر الله ربی و اتوب الیه، الهی العفو، داشته باشید.
ب: اگر حق الناسی مانند غیبت به گردن دارید و در صدد جبران آن هستید بايد از آن فرد حلاليت بطلبد،
اگر حلاليت طلبيدن، موجب ايجاد اختلاف و كينه و نزاع مي شود، لازم نيست حلاليت طلبيد، بلكه بايد توبه و استغفار كرد، و براي آن فرد نيز استغفار و طلب بخشش كرد، «سُئِلَ رَسُولُ اللَّهِ ص مَا كَفَّارَةُ الِاغْتِيَابِ قَالَ تَسْتَغْفِرُ لِمَنِ اغْتَبْتَهُ كَمَا ذَكَرْتَهُ (1) از پيامبر سوال شد كه كفاره و راه جبران غيبت كردن چيست؟ فرمودند: اين است كه هر وقت ياد آن فردي كه غيبتش را كردي، افتادي، برايش استغفار كني. »
و با انجام كارهاي خير مانند صلوات فرستادن، قرآن خواندن، و هديه ثواب آن كارها به آن فرد كم كم اثرات بد آن را از بين برد. پس هر جا حلاليت طلبيدن باعث مفسده بيشتر مي شود ، لازم نيست حلاليت بطلبيد، توبه و استغفار كافي است.
📚 شيخ صدوق، من لا يحضره الفقيه، انتشارات جامعه مدرسين قم، 1413 ه.ق، ج 3، ص 377.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 ﺩﻟﺪﺍﺭﻯ ﺍﻣﺎﻡ ﻋﺼﺮ (ﻋﺞ) ﺑﻪ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم
ﺍﺑﺮﺍﻫﻴﻢ ﺑﻦ ﻣﺤﻤﺪ ﻧﻴﺸﺎﺑﻮﺭﻯ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﺪ: ﺣﺎﻛﻢ ﺳﺘﻤﮕﺮ ﻧﻴﺸﺎﺑﻮﺭ، ﺑﻪ ﻧﺎﻡ (ﻋﻤﺮ ﻭﺑﻦ ﻋﻮﻑ) ﺗﺼﻤﻴﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﻣﺮﺍ (ﺑﻪ ﺟﺮﻡ ﺩﻭﺳﺘﻰ ﺧﺎﻧﺪﺍﻥ ﺭﺳﺎﻟﺖ ﻭ ﺗﺸﻴﻊ) ﺍﻋﺪﺍﻡ ﻛﻨﺪ، ﻫﺮﺍﺳﺎﻥ ﺷﺪﻡ، ﺑﺎ ﺑﺴﺘﮕﺎﻧﻢ ﻭﺩﺍﻉ ﻛﺮﺩﻡ ﻭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﺎﻣﺮﻩ، ﺣﻀﻮﺭ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ ﻋﺴﻜﺮﻯ (ﻉ) ﺭﺳﺎﻧﺪﻡ، ﻭ ﺩﺭ ﺁﻧﺠﺎ ﻗﺼﺪ ﻓﺮﺍﺭ ﻭ ﻣﺨﻔﻰ ﻛﺮﺩﻥ ﺧﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻢ، ﻭﻗﺘﻰ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻧﺰﺩ ﺁﻥ ﺣﻀﺮﺕ، ﺷﺮﻓﻴﺎﺏ ﺷﺪﻡ، ﺩﻳﺪﻡ ﭘﺴﺮﻯ ﻛﻪ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﺵ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﺷﺐ ﭼﻬﺎﺭﺩﻩ ﻣﻰ ﺩﺭﺧﺸﻴﺪ، ﺩﺭ ﺁﻧﺠﺎ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ، ﺍﺯ ﻧﻮﺭ ﺟﻤﺎﻟﺶ ﺁﻥ ﭼﻨﺎﻥ ﺣﻴﺮﺍﻥ ﻭ ﺷﻴﻔﺘﻪ ﺷﺪﻡ ﻛﻪ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺑﻮﺩ ﺟﺮﻳﺎﻥ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻛﻨﻢ، ﺁﻥ ﻛﻮﺩﻙ ﻧﻮﺭﺍﻧﻰ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻓﺮﻣﻮﺩ: (ﺍﻯ ﺍﺑﺮﺍﻫﻴﻢ! ﻓﺮﺍﺭ ﻧﻜﻦ، ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺷﺮ ﺁﻥ ﺣﺎﻛﻢ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮ ﺗﻮ، ﺩﻓﻊ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ).
ﺣﻴﺮﺕ ﻣﻦ ﺯﻳﺎﺩﺗﺮ ﺷﺪ، ﺑﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ ﻋﺴﻜﺮﻯ (ﻉ) ﻋﺮﺽ ﻛﺮﺩﻡ: (ﺍﻳﻦ ﺁﻗﺎﺯﺍﺩﻩ ﻛﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺑﺎﻃﻦ ﻣﻦ ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺩ؟ ) ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﻫﻮ ﺍﺑﻨﻰ ﻭ ﺧﻠﻴﻔﺘﻰ ﻣﻦ ﺑﻌﺪﻯ: (ﺍﻳﻦ ﻛﻮﺩﻙ ﭘﺴﺮﻡ، ﻭ ﺟﺎﻧﺸﻴﻦ ﻣﻦ، ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﻦ ﻣﻰ ﺑﺎﺷﺪ).
ﻫﻤﺎﻥ ﮔﻮﻧﻪ ﻛﻪ ﺁﻥ ﺣﻀﺮﺕ ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺩ، ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﺮﺍ ﺷﺮ (ﻋﻤﺮﻭ) ﺣﻔﻆ ﻛﺮﺩ، ﺯﻳﺮﺍ ﻣﻌﺘﻤﺪ ﻋﺒﺎﺳﻰ، ﺑﺮﺍﺩﺭﺵ ﺭﺍ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ ﺗﺎ (ﻋﻤﺮﻭ ﺑﻦ ﻋﻮﻑ) ﺭﺍ ﺑﻜﺸﺪ.
ﺍﺛﺒﺎﺕ ﺍﻟﺮﺟﻌﻪ ﻓﻀﻞ ﺑﻦ ﺷﺎﺫﺍﻥ، ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻧﻘﻞ ﺍﺛﺒﺎﻩ ﺍﻟﻬﺪﺍﻩ، ﺝ 7، ﺹ 356.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
مُحمّد را نکو همسر خدیجه
عزیز قلب پیغمبر خدیجه
یقین باشد، پس از زهرا و زینب
بود از هر زنی برتر، خدیجه
پناه امتی بود و نبی را
به روز بی کسی، یاور، خدیجه
گهی غمخوار، او هنگام سختی
صفا بخش دل شوهر، خدیجه
گهی با خندهی نوش آفرینش
سرور قلب آن سرور، خدیجه
سالروز ازدواج پیامبر اکرم و حضرت خدیجه (س) گرامی باد❤️
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ جریان عاشقانه خواستگاری حضرت خدیجه(س)
سخنران استاد حامد کاشانی
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
ســـلام🍃
روزی بی نظیر
آرامشی عمیق
لطف همیشگی خـدا
لبخندی از سرخوشبختی🍃
آرزوی همیشگی ام برای شما
عیدتون مبارک❤️
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 پانزده فرمانده یهودی در سپاه مهدوی
🌕 امام صادق علیه السّلام فرمودند:
از پشت کوفه، بیست و هفت مرد به همراه قائم علیه السّلام خروج میکنند که پانزده تن از آنان از قوم موسی علیه السّلام هستند که به حق راهنمایی میکنند و به حق داوری مینمایند... اینان در دولت او، از یاوران و حکمران میشوند.
✅ این ۱۵ نفر در بین قوم شرور یهود، اقلیت صالحی بودند که در بازی کثیف اکثریت فاسد داخل نشدند؛ و پاداش آنان علاوه بر بهشت آخرتی، رجعت در دنیا و حضور در بهشت زمینی و توفیقِ یاری حجّت الله است!
وَ رَوَى اَلْمُفَضَّلُ بْنُ عُمَرَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: يُخْرِجُ اَلْقَائِمُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ مِنْ ظَهْرِ اَلْكُوفَةِ سَبْعَةً وَ عِشْرِينَ رَجُلاً خَمْسَةَ عَشَرَ مِنْ قَوْمِ مُوسَى عَلَيْهِ السَّلاَمُ اَلَّذِينَ كَانُوا يَهْدُونَ بِالْحَقِّ وَ بِهِ يَعْدِلُونَ.. فَيَكُونُونَ بَيْنَ يَدَيْهِ أَنْصَاراً وَ حُكَّاما
📗إعلام الوری، ج ۲، ص ۲۹۲
📗کشف الغمة، ج ۲، ص ۴۶۶
📗الوافي، ج ۲، ص ۴۶۹
📗نوادر الأخبار، ج ۱، ص ۲۸۳
📗بحار الأنوار، ج ۵۳، ص ۹۰
📗تفسير کنز الدقائق، ج ۸، ص۴۳
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 منتظران ظهور جرعهای از معرفت
آیت الله حق شناس رحمه الله: رفقای عزیز ! شما را به خدا مواظب زبان و گوشتان باشید. هر حرفی نزنید، به هر حرفی گوش ندهید.
خدا شاهد است گاهی اوقات به خاطر یک غیبت فقط یک غیبت حاجت شما را نمیدهند.
در قیامت از اعمال خوب شما بر میدارند و روی اعمال خوب غیبت شونده میگذارند. حال هِی برو غیبت کن ببیبن کجا رو میگیری؟
من در یک جلسه ای بودم که پشت سر شخصی غایب حرف های ناروایی زده شد. با اینکه بنده حرف های آنها را رد کردم و از آن شخص دفاع کردم.
امّا شب در عالم رویا به بنده گفتند: چرا از آن مجلس برنخواستی؟
گفتم: من هر آنچه که آنها گفتند رد کردم و از شخص غایب دفاع کردم.
گفتند: آیا حرف های شما را قبول کردند؟
گفتم خیر!
گفتند: پس چرا از آن مجلس بیرون نرفتی؟ همان رفتن تو جواب قاطعی برای آنها بود.
آره داداش جون! مسئله، بسیار مهم و ظریف است
👈همیشه این حدیث را به یاد داشته باشید که: " سامع الغیبة احد المغتابین " یعنی گوش کننده به غیبت در حکم غیبت کننده است.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 تسلیم محض در برابر فرمان امام معصوم یعنی این
🌕 عبدالله بن ابی یعفور به امام صادق علیه السلام عرضه داشت: «ای مولای من! قسم به خدا! اگر اناری را دو نصف کنی و بفرمایی که نصف آن حلال و نصف دیگرش حرام است، مطمئنا شهادت خواهم داد که آن چه را گفتی حلال، حلال است؛ و آنچه را که فرمودی حرام، حرام است؛ و هیچ گونه چون و چرا نخواهم کرد. امام فرمودند: خدا تو را رحمت کند، خدا تو را رحمت کند.»
عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ أَبِي يَعْفُورٍ قَالَ قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ وَ اللَّهِ لَوْ فَلَقْتَ رُمَّانَةً بِنِصْفَيْنِ فَقُلْتَ هَذَا حَرَامٌ وَ هَذَا حَلَالٌ لَشَهِدْتُ أَنَّ الَّذِي قُلْتَ حَلَالٌ حَلَالٌ وَ أَنَّ الَّذِي قُلْتَ حَرَامٌ حَرَامٌ، فَقَالَ رَحِمَكَ اللَّهُ رَحِمَكَ اللَّهُ.
📘رجال الکشی، ج ۱، ص ۲۴۹
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️ فرق ظهور با فرج چیست
ظهور در لغت به معنای آشکار شدن و پیدا و ظاهرشدن است و فرج در لغت به معنای گشایش و آسودگی از اندوه است، در احادیث ادعیه آمده «اللهم من قبلک الروح و الفرج» : خداوندا! آسایش و گشایش از سوی تو، به بندگان می رسد.
فرج در اصطلاح شیعه: ظهور حضرت ولی عصر (عج) مراد است و از حضرت رسول اکرم (ص) رسیده که:«افضل اعمال امتی انتظار الفرج»
و نیز از آن حضرت روایت شده که: «هر شدت و سختی را فرجی در پی خواهد بود، جز سختی و محنت دوزخیان .
عبدالعظیم حسنی از حضرت جواد (ع) روایت
کند که فرمود: بهترین عمل شیعیان ما انتظار فرج (ظهور دولت حقه حضرت مهدی «عج») است.
پس بنابراین طبق آنچه از روایات استفاده
می شود، فرج در اصطلاح همان ظهور دولت حقه حضرت ولی عصر (عج) است و به تعبیری از نظر معنا با همدیگر تطابق دارند. گرچه از نظر اهل لغت به دو معنای مختلف ذکر شده است.
📚الکافی،ج4،ص410،باب الملتزم و
الدعاء عنده.
خاتمة المستدرک، ج3، ص: 278.
بحار الانوار ج71 ، ص242.
نک: معارف و معارف ج8، 20.
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
❤️ازدواج پیامبر(ص) و خدیجه(س)
ازدواج پیامبر(ص) و خدیجه اولین ازدواج پیامبر(ص) بود که ۱۵ سال پیش از بعثت رخ داد. سن پیامبر(ص) هنگام این ازدواج مطابق روایت مشهور ۲۵ سال و سن حضرت خدیجه را ۴۰ سال دانستهاند. اقوال دیگری نیز درباره سن پیامبر(ص) و خدیجه آمده که سن خدیجه بین ۲۵ تا ۴۶ و سن پیامبر(ص) را ۲۵ تا ۳۰ ذکر کردهاند.
بر اساس گزارش منابع تاریخی، آشنایی خدیجه و پیامبر(ص) به سبب کاروان تجاری خدیجه بود که به شام میرفت و خدیجه از پیامبر(ص) برای شرکت در این تجارت دعوت کرد. گفته شده در این سفر، مَیسره غلام خدیجه همراه پیامبر بود و پس از بازگشت از سفر از مکارم اخلاق و امانتداری پیامبر نزد خدیجه تعریف نمود و خدیجه نسبت به ازدواج با پیامبر تمایل پیدا کرد. آوردهاند که خدیجه علاقه خود به پیامبر را با واسطهای به او اظهار کرد و پیامبر این موضوع را به عموهای خود اطلاع داد و آنان نیز خدیجه را از عمو یا پدرش خواستگاری کردند.
منابع تاریخی، شش فرزند به نام قاسم، رقیه، زینب، امکلثوم، فاطمه(س) و عبدالله را حاصل ازدواج پیامبر(ص) و خدیجه میدانند. برخی نیز گفتهاند زینب و رقیه دخترخوانده این دو بودهاند و فرزندان واقعی آنان نبودهاند.
❌ ادامه در پست های بعدی...
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
امام زمان و ظهور
❤️ازدواج پیامبر(ص) و خدیجه(س) ازدواج پیامبر(ص) و خدیجه اولین ازدواج پیامبر(ص) بود که ۱۵ سال پیش از
❤️حضرت خدیجه(س) نخستین همسر پیامبر(ص)
خدیجه؛ نخستین زنی بود که به ازدواج پیامبر درآمد[۱] و بیستوپنج سال با او زندگی کرد.[۲] تاریخ ازدواج حضرت محمد(ص) و خدیجه را ۱۵ سال قبل از بعثت یا کمی پیشتر گفتهاند[۳] که دو ماه و بیست و پنج روز پس از بازگشت رسول خدا از سفر شام ذکر کردهاند.[۴] خطبه این عقد را ابوطالب خواند.[۵] زریاب خویی (درگذشت: ۱۳۷۳ش) پژوهشگر تاریخ اسلام، معتقد است رغبت زنی چون خدیجه به ازدواج با پیامبر، دلیل شاخص بودن مقام اجتماعی و شهرت پیامبر به امانت و درستکاری است.[۶]
❤️خواستگاری خدیجه از پیامبر(ص)
بنا به روایتی، ابوطالب به پیامبر(ص) پیشنهاد داد تا برای تجارت نزد خدیجه برود که زنی تاجر بود.[۷] طبق همین روایت، خدیجه از این پیشنهاد مطلع شده و خود به پیامبر(ص) پیشنهاد تجارت داد و گفت دو برابر دیگران حقالزحمه میدهم.[۸] برخی نیز گفتهاند خدیجه چون از درستکاری و امانتداری[۹] محمد(ص) با خبر بود، به او پیشنهاد همکاری در سفر شام نمود.[۱۰]
در این سفر، مَیسَره غلام خدیجه نیز همراه محمد(ص) بود و خدیجه به میسره توصیه کرد که هیچگونه مخالفتی با دستور و نظرات محمد نداشته باشد.[۱۱] این سفر موفقیتآمیز بود و میسره در بازگشت از سفر از حُسن رفتار و امانتداری پیامبر برای خدیجه تعریف کرد و خدیجه به او علاقهمند شد.
خدیجه به وسیله کسانی نظر پیامبر را درباره این ازدواج پرسید و چون پیامبر پذیرفت، عموهای پیامبر، حمزه و ابوطالب، خدیجه را از عمویش عمرو بن اَسَد خواستگاری کردند و این ازدواج صورت گرفت.[۱۲]
❌ ادامه در پست های بعدی...
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
امام زمان و ظهور
❤️حضرت خدیجه(س) نخستین همسر پیامبر(ص) خدیجه؛ نخستین زنی بود که به ازدواج پیامبر درآمد[۱] و بیستوپ
به روایتی؛ خدیجه پس از سفر شام خود به پیامبر(ص) پیشنهاد ازدواج داد و گفت که بهسبب خویشاوندی، امانتداری، خوشاخلاقی و راستگویی محمد(ص) خواهان او شده است.[۱۳] بر اساس روایتی دیگر، او به وساطت زنی به نام نفیسه دختر مُنیه [۱۴] یا منیه خواهر یعلی بن منبه از پیامبر(ص) خواستگاری کرد.[۱۵] [یادداشت ۱] برخی گفتهاند خدیجه به پدر خود خُویلد شراب داد و او را مست کرد و او در عالم مستی به ازدواج دخترش با محمد رضایت داد.[۱۶]
محققان این روایت را جعلی میدانند و گفتهاند اگر این روایت درست باشد، میبایست در همان زمان حکم به بطلان این ازدواج شود.[۱۷] همچنین احتمال دادهاند این روایات را دشمنان بنیفاطمه جعل کرده باشند، زیرا فاطمه(س) و امامان شیعه، حاصل این ازدواج هستند.[۱۸]
❤️ مهریه
در انساب الاشراف بَلاذُری (درگذشت: ۲۷۹ق) آمده که پیامبر اسلام(ص) ۱۲ اوقیه (هر اوقیه معادل ۴۰ درهم) بهعنوان مهر خدیجه تعیین کرد.[۱۹] اقوال دیگری نیز گفته شده است.[۲۰] همچنین گفته شده پیامبر بیست شتر جوان[۲۱] یا پانصد درهم مهر خدیجه کرده است.[۲۲] طبرسی (درگذشت: ۵۴۸ق) عالم شیعه، مهر خدیجه را دوازده اوقیه گفته و مهر همه زنان پیامبر را همین مقدار میداند[۲۳]
❤️ سن پیامبر(ص) و حضرت خدیجه(س) هنگام ازدواج
به روایتی، پیامبر(ص) ۲۵ ساله بود که با خدیجه ازدواج کرد[۲۴] و خدیجه نیز هنگام ازدواج با پیامبر(ص) ۴۰ سال داشت.[۲۵] روایت چهلسالگی برای خدیجه مشهور است، اما مورخان سن ۲۱، ۲۷، ۲۸، ۳۰، ۳۷ و ۴۵ سال را نیز برای خدیجه هنگام ازدواج نقل کردهاند.[۲۶]
جعفر مرتضی عاملی (درگذشت: ۱۴۴۱ق) محقق تاریخ اسلام، دربارهٔ سن خدیجه هنگام ازدواج، ۲۵، ۳۰، ۳۵، ۴۰، ۴۴، ۴۵ و ۴۶ سال را از کتب تاریخی نقل کرده و ادعا میکند اکثر مورخان، سن ۲۸ را برای خدیجه هنگام ازدواج تأیید کردهاند.[۲۷]
سید جعفر شهیدی (درگذشت: ۱۳۸۶ش) تاریخپژوه، گفته با توجه به فرزندانی که خدیجه به دنیا آورد میتوان احتمال داد که سن او کمتر از چهل سال بوده است.[۲۸]
مشهور مورخان ازدواج پیامبر را در ۲۵ سالگی ثبت کردهاند[۲۹] اما برخی ۲۱، ۲۹، ۳۰ و ۳۷ سالگی را نیز ذکر کردهاند.[۳۰]
❌ ادامه در پست های بعدی...
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
امام زمان و ظهور
به روایتی؛ خدیجه پس از سفر شام خود به پیامبر(ص) پیشنهاد ازدواج داد و گفت که بهسبب خویشاوندی، امانت
❤️فرزندان
همه فرزندان پیامبر(ص) جز ابراهیم از خدیجه هستند.[۳۱] گفته شده پیامبر(ص) و خدیجه دارای شش فرزند بودند. اولین آنها قاسم و پس از او چهار دختر بودند که زینب، رقیه، فاطمه و امکلثوم نام داشتند.[۳۲] پس از بعثت پسری به نام عبدالله آوردند که به طیب و طاهر نیز معروف بود.
قاسم و عبدالله هر دو در مکه وفات یافتند.[۳۳] در ترتیب فرزندان خدیجه از پیامبر، اختلاف هست.[۳۴] یعقوبی تاریخنگار سده سوم هجری، تولد قاسم، رقیه، زینب و امکلثوم را پیش از بعثت، و تولد عبدالله و فاطمه را پس از بعثت میدانند.[۳۵]
طبرسی معتقد است عدهای به اشتباه طیب و طاهر را دو پسر دیگر پیامبر میدانند؛ اما در واقع طیب و طاهر القاب عبدالله است.[۳۶]
به گفته جعفر مرتضی عاملی، رقیه و زینب دختران خواهر خدیجه بودند.[۳۷] هرچند دیگران ادعا کردهاند این چهار دختر از خدیجه و پیامبر هستند.[۳۸]
❌ لینک پانویس و منابع
↑
https://fa.wikishia.net/view/%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC_%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1(%D8%B5)_%D9%88_%D8%AE%D8%AF%DB%8C%D8%AC%D9%87#cite_ref-1
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 پانزده فرمانده یهودی در سپاه مهدوی
🌕 امام صادق علیه السّلام فرمودند:
از پشت کوفه، بیست و هفت مرد به همراه قائم علیه السّلام خروج میکنند که پانزده تن از آنان از قوم موسی علیه السّلام هستند که به حق راهنمایی میکنند و به حق داوری مینمایند... اینان در دولت او، از یاوران و حکمران میشوند.
✅ این ۱۵ نفر در بین قوم شرور یهود، اقلیت صالحی بودند که در بازی کثیف اکثریت فاسد داخل نشدند؛ و پاداش آنان علاوه بر بهشت آخرتی، رجعت در دنیا و حضور در بهشت زمینی و توفیقِ یاری حجّت الله است!
وَ رَوَى اَلْمُفَضَّلُ بْنُ عُمَرَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: يُخْرِجُ اَلْقَائِمُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ مِنْ ظَهْرِ اَلْكُوفَةِ سَبْعَةً وَ عِشْرِينَ رَجُلاً خَمْسَةَ عَشَرَ مِنْ قَوْمِ مُوسَى عَلَيْهِ السَّلاَمُ اَلَّذِينَ كَانُوا يَهْدُونَ بِالْحَقِّ وَ بِهِ يَعْدِلُونَ.. فَيَكُونُونَ بَيْنَ يَدَيْهِ أَنْصَاراً وَ حُكَّاما
📗إعلام الوری، ج ۲، ص ۲۹۲
📗کشف الغمة، ج ۲، ص ۴۶۶
📗الوافي، ج ۲، ص ۴۶۹
📗نوادر الأخبار، ج ۱، ص ۲۸۳
📗بحار الأنوار، ج ۵۳، ص ۹۰
📗تفسير کنز الدقائق، ج ۸، ص۴۳
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 «یَوْمَ الْإِبْدَالِ»؛ روز جایگزینی و تبادل بین سپاهیان
یوم الاِبدال از غربالهای سنگین و عظیم آخرالزمانیست؛ روزی که تمام اسلام در مقابل تمام کفر صفآرایی میکند و تبادلی بین سپاهیان انجام میشود.
امام باقر علیهالسلام فرمودند:
...سپس دو لشکر امام مهدی علیهالسلام و سفیانی ملعون باهم تلاقی میکنند؛ آن روز، روز تغییر و تبدیل است؛ به این معنی که افرادی از شيعيان آل محمد علیهمالسلام که با سفيانی بودند، به سپاه امام میپيوندند؛ و گروهی که همراهی با آل محمد علیهمالسلام را داشتند، از سپاه امام، به لشکر سفيانی ملحق میشوند. در این وقت هر کسی به صف واقعی خود میپیوندد؛ و آن روز، روز «ابدال» است! روز تبدیل...
📗تفسیرالبرهان، ج ۱، ص ۳۵۰
نکتـــــــــه: کسانی که از سپاه امام به لشکر سفیانی میپیوندند، غیر از آن سیصد و سیزده نفر هستند!!! چرا که آنها در حقیقت و در دل، از پیروان سفیانی میباشند؛ چنان که آن عدهای که به سپاه حضرت قائم عجلالله فرجه، ملحق میشوند، در باطن شیعه هستند! که در جریان تبادل بین سپاهیان این امر اثبات خواهد شد!!!
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مردم در محفل ۲۰۰ هزار نفری علیحبالنبی سنگ تمام گذاشتند
بزرگترین محفل قرآنی جهان با حضور بیش از ۲۰۰ هزار نفر از مردم در حرم مطهر امام رضا علیه السلام برگزار شد.
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 نعمتهای خداوند را یاد کنیم و شاکر باشیم
آیت الله مجتهدی تهرانی: قدیم در کتابی این داستان را خواندم که: سعدی شاعر معروف یه وقتی کفش نداشت، عصبانی بود که من شاعری این مملکت، باشم آن وقت کفش ندارم. مدتی از خدا ناراضی بود که: خدایا، این چه زندگی است که ما کفش نداریم بخریم. شاعر هم هستیم!
تا اینکه یک روز جلوی مسجد میگذشت، یک نفر را توی مسجد دید که از زانوها به پایین پا نداشت، تا او را دید، سرش را بلند کرد و گفت: «خدایا شکرت که اگر من کفش ندارم، پا دارم».تا دیروز از خدا ناراضی بود، اما امروز که دید این شخص پا ندارد، خوشحال شدو گفت: « الحمدالله، اگر من پا نداشتم، چیکار میکردم؟»
خدا می داند واقعا اگر ما پا نداشتیم چیکار میکردیم؟! گاهی نعمت های خدا را یاد کنید. پا نداشتیم، دست نداشتیم، چشم نداشتیم، گوش نداشتیم، چیکار میکردیم؟
📚ڪتاب بدیع الحکمة حکمت ۲۴ از مواعظ آیت الله مجتهدے تهرانی(ره)
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 اختلال در وضع طبیعت و اوضاع مردم در آخرالزمان
🌕 پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند:
ساعت (ظهور) فرا نمیرسد مگر اینکه اسلام غریب میشود؛ علم از میان میرود؛ از عمر آدم ها کاسته شود و سالها و عمر مردم زود گذر میشود؛ و اولاد مایهٔ دردسر پدر و مادرها میشوند... و در آن هنگام حال و هوای زمستان (همچون تابستان) گرم میشود و اوضاع طبیعی زمین به شدت به سوی نابودی به پیش میرود.»
عن رسول اللّه صلّى اللّه عليه و آله و سلّم أنّه قال: لا تقوم الساعة.. يكون الإسلام غريبا، و حتّى ينقص العلم، و يهرم الزّمان، و ينقص عمر البشر، و تنقص السنون و الثمرات، و يكون الولد غيظا، و الشتاء قيظا، و تزول الأرض زوالا.
📗منتخب الاثر، ج ۳ ،ص ۴۶
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴 حکمت کشته شدن پسر بچه، توسط حضرت خضر علیهالسلام...
باز به راه خود ادامه دادند، تا اينكه پسربچهای را ديدند؛ و او آن پسربچه را كُشت. موسى گفت: «آيا انسان پاكى را، بى آنكه كسى را به قتل رسانده باشد، كُشتى؟! بهراستى كار زشتى انجام دادى»!(کهف/۷۴)
🌕 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
«بَیْنَمَا الْعَالِمُ یَمْشِی مَعَ مُوسَی إِذَا بِغُلَامٍ یَلْعَبُ قَالَ فَوَکَزَهُ الْعَالِمُ فَقَتَلَهُ فَقَالَ لَهُ مُوسَی أَ قَتَلْتَ نَفْساً زَکِیَّةً بِغَیْرِ نَفْسٍ لَقَدْ جِئْتَ شَیْئاً نُکْراً قَالَ فَأَدْخَلَ الْعَالِمُ یَدَهُ فَاقْتَلَعَ کَتِفَهُ فَإِذَا عَلَیْهِ مَکْتُوبٌ کَافِرٌ مَطْبُوعٌ.»
«وقتی آن عالم (خضر علیهالسلام) با موسی علیهالسلام راه میرفت، به پسر بچهای رسیدند که مشغول بازی بود، خضر (ع) مشتی به او زد و او را کشت. موسی به او گفت: «آیا انسان پاکی را، بیآنکه قتلی کرده باشد، کشتی؟! بهراستی کار زشتی انجام دادی». در این هنگام حضرت خضر(ع) دست خود را دراز نمود و لباس پسر بچّه را از شانهاش کنار زد و موسی (ع) دید که بر روی شانهٔ پسر نوشته شده بود: ذاتاً کافر است.»
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۸،ص۵۶۴
📗التفسير (للعیاشی)، ج ۲، ص۳۳۵
📗التفسير القمی. ج ۲، ص ۳۸
📗البرهان فيتفسيرالقرآن،ج۳، ص۶۵۵
📗بحارالأنوار، ج۱۳، ص۳۱۰
✍امور حکیمانه از امام زمان علیهالسلام در عصر ظهور نیز به وفور سر میزند؛ و اگر مانند موسی علیهالسلام تسلیم حکمت او نباشیم سرنوشتی جز جدایی از ولی خدا نداریم!!!
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان