♦️یکی از برنامههایی که بعد از انتخابات به صورت ثابت در دستور کار برنامههایم گذاشتهام، جلسات محله محور با معتمدین و فعالان اجتماعی محلات حوزه انتخابیه است.
🔷اگر تعبیر حلقههای میانی رهبر انقلاب را الگوی تعریف ساختار ارتباطی میان نماینده و مردم بدانیم؛ از یک سمت این فعالین میتوانند نقش حلقه ارتباطی میان نماینده و بدنه مردم را جهت انتقال مسائل و نیازهای مردم ایفا کنند و از سمت دیگر نماینده نیز میتواند اولا به واسطه آشنایی با مسائل خرد محلی استقراء دقیقتری از مسائل کلان کشور داشته باشد و از سوی دیگر در انتقال مسائل و مشکلات شهری به نهادهای مرتبط نقش ایفا کند.
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ عامل تورم چیست؟ افزایش حقوق کارگران و کارمندان یا خلق پول بانکها؟
🔷 بخشی از گفتوگو با برنامه صف اول شبکه خبر
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
🖋حجاب و کارکرد هویتی تاریخی آن
🔷 بخشی از آنچه در نشست با مدیران تشکل سفیران معروف مطرح شد
🔶 کسانی که حجاب را مسئلهای دست چندم تصویر میکنند، عمدتاً کارکرد آن را به مدیریت جنسی در جامعه تقلیل میدهند. این در حالی است که در دنیای معاصر مهمترین کارکرد حجاب، کارکرد هویتی و نشانه شناسانه است.
🔶 این مسئله فقط هم محدود به امروز نیست و از ابتدای شکل گیری استعمار نو، حجاب یکی از خطوط مقدم مبارزه استعمار با جوامع اسلامی بوده است. به همین دلیل است که در سه کشور اسلامی ایران، افغانستان و ترکیه بعد از روی کار آمدن مهرههای استعمار نو یعنی رضاخان، آتاتورک و امان الله خان اولین پروژهای که در دستور کار قرار میگیرد، کشف حجاب است.
🔶 آنچه که در نسلهای اول و دوم فمینیسم ذیل عنوان حقوق زن و برابری زن و مرد اتفاق افتاد، بیش از آنکه مصداق حقوق زن باشد به دنبال «شبیه مرد» کردن زنان و در نتیجه سلب هویت و نقشهای زنانه مانند مادری و همسری بود. آنچه هم ذیل عنوان آزادی زن اتفاق افتاده در خدمت لذایذ جنسی مردان قرار دادن زن بوده است.
🔶 مسیری که در غرب در زمینه پوشش و امر جنسی طی شده را میتوان ذیل مفهوم کالاشدگی زن تعریف کرد. چرا که به تدریج زن را در جامعه از یک انسان به کالایی در خدمت تلذذ جنسی تقلیل داده است.
🔶 فراتر از این، امروز در غرب زن نه کالا که به ابزاری برای تبلیغات کالا و مصرف کالا تبدیل شده است که آسیبهای روانی و اجتماعی فراوانی را برای جوانان داشته است. عدم مراقبت و حساسیت نسبت به پوشش و امر جنسی ممکن است جامعه ما را نیز در معرض چنین آسیبی قرار دهد.
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
هدایت شده از شفاف آنلاین
13.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور و بازدید جناب آقای میثم ظهوریان
نماینده منتخب مشهد در مجلس شورای اسلامی از رویداد هویتی محله ستاره
نظرات کارشناسی ایشون رو ببینین
جهت ارسال سوژه و ارتباط با مدیر 👇
@admin_shaffaf
به کانال شفاف آنلاین بپیوندین
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1239155389C7c0173bf5c
♦️بررسی موانع و فرصتهای پیش روی اجرای طرح حریم رضوی در نشست هم اندیشی با جمعی از کنشگران طرح
🔷 الگوی احیای بافت اطراف حرم مطهر امام رضا یکی از مسائل مهم و کلیدی شهر مشهد است که مستقیماً با موضوع هویت به عنوان یکی از سه محور اصلی طرح شده توسط من در انتخابات مرتبط است. در جلسه مشترک با فعالان اجتماعی و علمی بافت اطراف حرم به بررسی مسائل این بافت و ابعاد اجرایی شدن طرح جدید تفصیلی بافت پرداختیم.
🔷 الگوی پیاده شده در بافت در دو دهه اخیر منجر به آسیبهای فراوان اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی شده است که کاهش جمعیت ساکن دائم بافت به یک چهارم و به تبع آن افزایش آسیبهای اجتماعی و جرم و جنایت، از بین رفتن حریم منظری و بصری حرم مطهر، تعدی به میراث فرهنگی و راندن اسکان طبقات محروم و متوسط به فواصل دور از حرم بخشی از این مشکلات بوده است.
🔷 در طرح حریم رضوی که با مشارکت دانشگاه تهران و متخصصان محلی نگاشته شده است و به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسیده است، برای به حداقل رساندن این آسیبها تدابیر مناسبی در نظر گرفته شده است که ریزدانه شدن لکههای اقامتی، ایجاد محدودیت در بلند مرتبه سازیها، تفکیک کاربری اقامتی از مسکونی و افزایش کارکرد سکونت دائم، کاهش سرانه تجاری، حفظ میراث فرهنگی و حداقل شدن نیاز به تملک جدید اراضی مردم از جمله ویژگیهای طرح جدید است.
دفاع از اجرایی شدن طرح جدید که متاسفانه بعضاً همچنان در برخی دستگاههای اجرایی استان دارای معارض است، از جمله برنامههاییست که در حفظ هویت امام رضایی شهر مشهد میتواند موثر باشد.
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
♦️در جمع دانشگاهیان
🔷 در دو نشست هماندیشی با اساتید و دانشجویان دانشگاه فردوسی و آزاد اسلامی مشهد عرض کردم که به طور طبیعی حجم بالای کارهای جاری و جلسات مرتبط با مسئولیت نمایندگی موجب خواهد شد که فرصت کمتری برای مطالعه و تعمیق در موضوعات تخصصی برای نماینده فراهم باشد.
🔷 در این شرایط به طور طبیعی نقش نهادهای پژوهشی، دانشگاهی و زیست بوم اندیشکدهای کشور به عنوان بازوهای فکری و علمی مجلس افزایش پیدا میکند.
🔷 اگرچه شکلگیری مرکز پژوهشهای مجلس با فلسفه پر کردن این خلا بوده است و تا حدی نیز در این زمینه موفق بوده است اما به تنهایی کفایت نمیکند و به ویژه در مسائل محلی و بومی نقش دانشگاهها و مراکز پژوهشی استانی ر این زمینه پررنگتر خواهد شد و حرکت از پژوهشهای محض به سمت گزارشهای سیاستی نیز کمک قابل توجهی به ایجاد این حلقه اتصال بین قوه قانونگذاری و زیست بوم دانشگاهی کشور خواهد نمود.
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian