8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 پاسخ ۱۷ سال قبل رهبر انقلاب موسوی خوئینیها !
❗️چرا این جماعت در برابر سوال رهبر انقلاب ساکتند؟
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
روسیه: هدف آمریکا تغییر نظام ایران است
نماینده روسیه در شورای امنیت:
🔹در اظهارات پامپئو حداقل من- یک کلمه از همکاری و گفتوگو نشنیدم.
🔹ما با نگرانی تحولات مربوط به سیاست خفگی حداکثری علیه ایران را دنبال میکنیم.
🔹هدف آمریکا، تغییر نظام این کشور یا ایجاد وضعیتی است که ایران به معنای واقعی کلمه قادر به نفس کشیدن نباشد.
🔹این مثل گذاشتن زانو روی گردن کسی است. این بحران را ایالات متحده ایجاد کرده است.
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ
⭕️ دستور آمریکا و لندن به بهائیان برای ترویج بی حجابی در ایران از سال ۱۳۵۰
👤 استاد #رائفی_پور
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🏅نشر آثار استاد رائفی پور
@OstadRaefipoor1
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ آقازاده ها وزیر تعیین می کنند
🔻حقیقت تلخ سیاست
🔸این داستان با خون تمام می شود
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
⭕️ انتقال ارز به خارج از کشور توسط بهائی ها
👤 استاد #رائفی_پور
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🏅نشر آثار استاد رائفی پور
@OstadRaefipoor1
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ لوئیس فراخان:
🔻کشوری که به آن آمریکا میگویند از اول محکوم به نابودی بوده...!
🔻این کشور را چگونه ساختید؟ جز با کشتار بومیان و برده داری؟!
🔻جهان به کشوری مینگرد که در حال سقوط است، این عصر فروپاشی آمریکا است...!
▫️ @Kavoshmedia
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
📝دولت روحانی چگونه از هماکنون خزانه دولت بعدی را خالی کرده است؟
🔻برنامه دولت برای رفع کسری بودجه، انتشار حجم عظیمی انواع اوراق مالی است که بازپرداخت آنها به دوش دولت بعد خواهد بود به طوری که فقط برای اوراقی که امسال منتشر میشود، دولت سیزدهم باید ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از بودجهاش را کنار بگذارد.
🔻دمیدن در تنور انتشار بیمحابای اوراق جهت تأمین مالی دولت در حالی است که دولت دوازدهم، سال پایانی خود را سپری میکند و آقای همتی رئیسکل بانک مرکزی نیز به طور مستمر در صفحه شخصی خود در فضای مجازی، با اعلام آمادگی برای این موضوع، دولت را به انتشار حجم عظیم اوراق بدهی تشویق و ترغیب مینماید.
🔻قرار داشتن در سال آخر خدمت بدان معناست که تسویه حجم قابلتوجهی از اوراق مذکور، بر عهده دولت آتی قرار خواهد گرفت. لذا بار مالی منتقلشده، جزء مهمترین چالشهایی است که دولت بعد در روزهای ابتدایی باید با آن دستوپنجه نرم کند. ازآنجاکه آقای روحانی تا روزهای پایانی تیرماه سال آینده بر مسند دستگاه اجرایی حضور خواهد داشت و دولت سیزدهم از مرداد ۱۴۰۰ کار خود را آغاز خواهد کرد، این سؤال مطرح میشود که «میراث بدهی دولت تدبیر و امید» برای دولت بعدی چند هزار میلیارد تومان خواهد بود؟
🔻بررسیهای کارشناسی نشان میدهد از مجموع اوراق منتشرشده توسط دولت دوازدهم، بخشی سررسید شده، سررسید بخشی دیگر مربوط به سال ۱۳۹۹ و چهارماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ و سررسید مابقی مربوط به دولت سیزدهم خواهد بود.
🔻بررسی اسناد خزانه بهعنوان عمدهترین اوراق دولتی نشان میدهد که سهم دولت سیزدهم در بازپرداخت اوراق مذکور به ارزش ۵۳.۵ هزار میلیارد تومان است که ۴۶ هزار میلیارد تومان از آن مربوط به اصل و ۷.۵ هزار میلیارد تومان سود آن میباشد.
🔻اما همه ماجرا به ارقام فوق ختم نمیشود زیرا طبق قانون بودجه ۱۳۹۹، دولت مجوز انتشار ۸۰ هزار میلیارد تومان اوراق جدید را دریافت کرده است. بهعلاوه، بنا بر اظهارات رئیسکل بانک مرکزی، مجوز انتشار ۱۵۰ هزار میلیارد تومان اوراق دیگر بهمنظور اجرای عملیات بازار باز از سوی سران دریافت شده است. حال آنکه با توجه به آثار و تبعات منفی و قابل پیشبینی آن، ضرورت دارد سایر اعضای سران قوا در خصوص صحتوسقم این موضوع پاسخگو باشند.
🔻شایانذکر است چنانچه ۱۵۰ هزار میلیارد تومان اوراق مذکور که بیش از درآمدهای مالیاتی در سال گذشته هست منتشر شود، مجموع مجوز اوراق منتشرشده توسط دولت به ۲۳۰ هزار میلیارد تومان بالغ خواهد شد و با احتساب سود سالیانه ۱۵ درصد، رقمی معادل ۲۲ هزار میلیارد تومان نیز در هرسال به آن افزوده خواهد شد و مجموع این بدهی در صورت سررسید یکساله اوراق به حداقل ۲۵۲ هزار میلیارد تومان خواهد رسید. البته سررسید این اوراق معمولا سه ساله است، بنابراین اگر سود سه سال را حساب کنیم مجموع رقمی که دولت سیزدهم باید بازپرداخت کند به بیش از این رقم میرسد.
🔻در هر حال اگر حداقل ارقام فوق را هم مدنظر قرار دهیم (۵۳.۵هزار میلیارد تومان اسناد خزانه + ۲۵۲ هزار میلیارد تومان اوراق مالی) دولت بعد باید در ابتدای فعالیتش به دنبال بازپرداخت بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به جای مانده از دولت روحانی باشد. اگر نرخ دلار را ۲۰۰۰۰ تومان لحاظ کنیم، این رقم معادل ۱۵ میلیارد دلار میشود که دو برابر درآمد نفتی کشور در سال ۹۸ بوده است.
🔻نکته حائز اهمیت اینکه سود اوراق در کشورهای سرمایهداری نهایتاً بین ۲ تا ۳ درصد است که بااینوجود بدهی این دولتها را به ارقام تریلیون دلاری رسانده است. حال با نرخ سود ۱۵ درصدی که هر ۵ سال رقم بدهی را دو برابر میکند، اقتصاد کشور را در آینده نزدیک در این زمینه با بحرانهای جبرانناپذیری روبرو خواهد نمود که دولتها نهتنها با درآمدهای حاصل از فروش نفت، حتی با مجموع درآمدهای مالیاتی از عهدهٔ بازپرداخت این بدهیها نیز بر نخواهند آمد.
🔻از الزامات مواجهه با معضلات و چالشهای اقتصادی دولتها در وهله اول آن است که در هزینهها بهویژه جاری صرفهجویی نمایند لیکن همانگونه که در ارقام بودجه مشاهده میشود، بودجه جاری طی ۷ سال گذشته بیش از ۳ برابر شده است که میتوان با ساماندهی و شفافسازی بودجه جاری دهها هزار میلیارد تومان صرفهجویی هزینهای صورت داد. از سوی دیگر تمرکز بر بخشهای مالیاتی ازجمله جلوگیری از فرا مالیاتی و نیز ایجاد پایهای جدید میتواند درآمد قابلتوجهی برای دولت فراهم نماید.
▫️ mshrgh.ir/1087294
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نفوذ هکرهای ایرانی به سرور شرکت گاز رمت هاشرون اسرائیل
🔸یک تیم هکر ایرانی با ارسال این فیلم نوشت:
💬 《در چند روز پیش اکانتهای اسرائیلی ادعا کرده بودند که مخزنهای گازی پارچین مورد نفوذ به اصطلاح هکرهای اسرائیلی قرار گرفته و باعث انفجار آنها شدهاند. تیم امنیتی ورتکس(گرداب) و Unidentified team، این کار را بیجواب نگذاشت و با نفوذ به سرور شرکت گاز رمت هشارون (Ramat HaSharon) انتقام گرفت. تمام اطلاعات سرور فرمت شد🌹باشد تا رستگار شوند》
▫️ @Unidentified_TM
▫️ Wbsite: https://vortex-team.org
📡 @Hasanabbasi_students
🔺تنها ترامپ نیست; جهان نگران گسست امریکاست!
1⃣ بخش اول
✍ کالوم لینچ (Colum Lynch) - Foreign Policy :
🔹اعتراضها علیه خشونت پلیس و نژادپرستی سامانیافته، بیانگر چیزی است که به عنوان افول روزافزون ایالات متحده در نظر گرفته میشود.
🔹بیش از سه سال است که نزدیکترین متحدان آمریکا خود را به این باور دلخوش کردهاند که ریاستجمهوریِ پوپولیستیِ دونالد ترامپ یک اشتباه تاریخی است و ایالات متحده سرانجام به ریشههای دموکراتیک و جهانگراییاش بازخواهد گشت. اما فصلی از همهگیری و اعتراضات، این باور را در هم شکست و بار دیگر چهره کشوری گرفتار در بیماریهای ژرف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را آشکار کرد. امروز ایالات متحده آماج سرزنشهای بینالمللی است و نه تنها به خاطر رئیسجمهورش هدف انتقاد قرار گرفته، بلکه پیشینهای از خشونت افسارگسیخته پلیس، به صلابه کشیدن، بردهداری و جنگ داخلی، ناظران را از ژنو تا گابون به هراس انداخته است.
🔹در ژنو، یک بلوک کلیدی از دولتهای آفریقایی خواهان رسیدگی سازمان ملل به بدرفتاریهای ایالات متحده با شهروندان آفریقاییتبار شده است. گروهی 20 نفره از مقامات ارشد سازمان ملل، از جمله تدروس ادهانوم، دبیرکل اتیوپیایی سازمان جهانی بهداشت، با انتشار بیانیهای، خشونت پلیس در شهرهای آمریکا را محکوم کردهاند. تندای آشیوم (Tendayi Achiume)، استاد حقوق دانشگاه کالیفرنیا و گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور تبعیض نژادی به شورای حقوق بشر سازمان ملل گفت که ایالات متحده باید پایش شود و شرایط در آمریکا نیازمند پاسخی بینالمللی است تا پرهیز از خشونت چشمگیر و روزانه علیه شهروندان آفریقاییتبار این کشور تضمین شود.
🔹رهبران و دیپلماتهای خارجی باور دارند که ترامپ در واکنش به کروناویروس و اعتراضهای سیاسی، بیکفایتیاش را اثبات کرد اما آنچه بیش از همه ناظران خارجی را ناامید کرده این است که حتی ایالتها و شهرهای لیبرال، از جمله نیویورک، نیز در برابر همهگیری و اعتراضات سیاسی، آمادگی و واکنش مناسب نداشتهاند. برخی از خشنترین سرکوب معترضان تظاهرات اخیر در ایالتها و شهرهای آبی (حوزههای انتخاباتی حزب دموکرات) از جمله لس آنجلس، مینیاپولیس و نیویورک، انجام شده که تحت مدیریت رهبران سیاسی لیبرال هستند.
🔹آخرین نمایش از کشتار و خونریزی آمریکایی، نشانهای دیگر از سقوط پرشتاب یک قدرت بزرگ به دورهای از افول ملی و بینالمللی است. اندرو گلیمور (Andrew Glimur)، معاون بریتانیاییتبار پیشین دبیرکل سازمان ملل در امور حقوق بشر، میگوید: "قدرت سیاسی و قدرت نرم ایالات متحده تحت ریاستجمهوری ترامپ، افولی اسفناک داشته است. من از کشوری میآیم که افول را تجربه کرده، اما این روند چندین دهه طول کشید. افول در آمریکا پرشتابتر است. پیروزی دموکراتها (در انتخابات آینده) شاید این روند را فروبنشاند اما نمیتواند آسیبهایی را جبران کند که ترامپ بر اعتبار و پرستیژ آمریکا وارد کرده است."
🔹مایکل فولیلاو (Michael Fullilove)، دبیر اجرایی موسسه لووی استرالیا، نیز میگوید که شهرت آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ آسیب جدی دیده و این آسیب با اختصاص یافتن بدترین شیوه مدیریت کروناویروس در جهان به ایالات متحده، شدیدتر شده است. تقریبا تمام کشورهای توسعهیافته در موارد ابتلا و بستری در بیمارستان کاهش چشمگیر داشتهاند؛ فقط در آمریکا (و تا حدی در بریتانیا) هر دو مورد افزایش یافته است. وی می گوید: "عملکرد متوسط و نه چندان خوب آمریکا در پاسخ به کووید-۱۹ بسیاری از ناظران را تکان داد. ما خو گرفتهایم که آمریکا را مرکز قدرت جهانی ببینیم و نه مرکز بیماری جهانی."
⬅️ ادامه دارد..
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 سرکوب شدید معترضان در سیوسومین روز از اعتراضات سراسری آمریکا
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا میدانید #آمریکا بزرگترین مصرفکننده #مواد_مخدر در دنیاست؟
🔹میزان مرگ و میر در آمریکا بر اثر استفاده از مواد مخدر حتی از تصادفات رانندگی و حوادث تیراندازی هم بیشتر است!
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
🔺تنها ترامپ نیست; جهان نگران گسست امریکاست!
2⃣ بخش دوم(پایانی)
✍ کالوم لینچ (Colum Lynch) - Foreign Policy :
🔹ایالات متحده پیش از این هم با افول اعتبار روبه رو بوده – مثلا در دوران افشای شکنجههای زندان ابوغریب در عراق – اما توانسته است جایگاه دیپلماتیکش را بازیابد. مایکل دوکلوس، سفیر پیشین فرانسه در سوریه، با اشاره به این نکته میگوید: "اگر ترامپ دوباره انتخاب نشود، بازهم احتمال بازسازی جایگاه دیپلماتیک آمریکا وجود دارد." به باور او، اما این بار تفاوت در این است که متحدان آمریکا درباره گستره شکاف ایجاد شده در جامعه خود آمریکا تردیدهایی دارند. سفیر پیشین فرانسه در سوریه همچنین می گوید: "آمریکا اکنون همزمان با یک جامعه گسسته و یک نظام سیاسی درهمشکسته روبه روست."
🔹فولیلاو امیدوار است که پیروزی دموکراتها در انتخابات نوامبر بتواند جایگاه آمریکا را بازگرداند. وی در این باره می گوید: "جهان همیشه به یاد خواهد داشت که آمریکا دونالد ترامپ را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کرد، اما فکر میکنم که امکان جبران بخش بزرگی از آنچه از دست رفته است همچنان وجود داشته باشد." با این حال، برای ناظران خارجی این امیدواری تنها زمانی وجود دارد که ثابت شود انتخاب ترامپ واقعا یک اشتباه بوده است. فولی لاو می گوید: "اگر آمریکاییها بار دیگر ترامپ را انتخاب کنند، نمیتوان مطمئن بود که ایالات متحده جایگاه جهانیاش را دوباره به دست آورد."
▫️ foreignpolicy.com/2020/06/18/america-broken-trump-racism-protests-united-nations
▫️ fa.shafaqna.com/news/961186
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students