فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دروغهای بدون حساب حامیان FATF:
➖ "اگر وارد لیست سیاه FATF شویم تجارت خارجیمان صفر میشود"
🎙 #یاسر_جبرائیلی:
💬 تاکید میکردند اگر ایران وارد لیست سیاه FATF شود تجارت خارجی ایران صفر میشود، ایران از زمستان ۹۸ وارد لیست سیاه شد، تجارت خارجی تا پایان آذر ۹۹ حدود ۵۲ میلیارد دلار است؛ چرا صفر نشد؟! چرا با خلافهگویان برخورد نمیشود؟
🔺 @Navadeeghtesadi
🎬 @Mostazafin_TV
🔴 همه گیری COVID-19 توسط بنیاد راکفلر در "عملیات Lockstep" برنامه ریزی شد.
🔶 در ژوئیه سال 2010 ، سندی از بنیاد راکفلر منتشر شد که مربوط به "عملیات Lockstep" بود ، این سند نشان می دهد چگونه نخبگان جهانی در 10 سال گذشته برای اجرای نظم نوین جهانی برنامه ریزی همه گیری COVID-19 را انجام داده اند؛
🔶 "عملیات لاک استپ" بر اساس یک حقیقت از پیش تمرین شده بنا شده است: در سال 2010 ، بنیاد راکفلر تمرینی را برای برنامه ریزی سناریو تأمین کرد که پیش بینی می کرد وقایع آینده چگونه می توانند بر توسعه فناوری تأثیر بگذارند. با این حال ، پیش بینی می کند که چگونه جهان در چهار سناریوی مختلف (از جمله همه گیری جهانی) تأثیر می گذارد.!!
🔶 چرا بنیاد راکفلر گزارش "سناریوهای آینده فناوری و توسعه بین المللی" را در سال ۲۰۱۰ تهیه کرد؟ برای آمادگی بهتر برای آینده!
🔶 جودیت رودین رییس بنیاد راکفلر؛
یک جز مهم - و بدیع - از مجموعه ابزارهای استراتژی ما برنامه ریزی سناریو است ، فرآیندی برای ایجاد روایت درباره آینده بر اساس عواملی که احتمالاً مجموعه خاصی از چالش ها و فرصت ها را تحت تأثیر قرار می دهد. ما بر این باوریم که برنامه ریزی سناریو برای شناسایی مداخلات منحصر به فرد ، شبیه سازی و تکرار تصمیمات مهم که می تواند پیامدهای عمیقی داشته باشد ، و مناطق اتصال و تقاطع که قبلاً کشف نشده بودند ، با ارائه یک ساختار متدولوژیکی است که به ما کمک می کند تا به جای آنچه که قبلاً می دانیم!!، بر روی آنچه نمی دانیم متمرکز شویم - برنامه ریزی سناریو به ما امکان می دهد تا تأثیرگذاری مثرتری بر همه گیری احتمالی داشته باشیم!!
خبرخوب اینکه:
به پیشنهاد آقای امیرآبادی، سلبریتیها با درآمدسالانه بالای ۵۰۰میلیون باید مالیات بدن!
ولی دو نکته:
اول اینکه از سلبریتیها هم مالیات بر دارایی بگیرین، نه مالیات بر درآمد
دوم هم اینکه چرا کارگر و کارمند باید با ماهی ۴میلیون مالیات بدن ولی سلبریتی ها بالای ۵۰۰میلیون؟
✍️ حسنی سادات
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 با اینکه دسترسی اش به تمام شبکه های اجتماعی بسته اند
رسانه ها تریبون بهش نمیدن و تا حتی ایمیل خودش و اکانت های کاخ سفید هم مسدود کرده اند و شبکه ی اجتماعی طرفدارانش را به کلی مختل کرده اند
باز همسر ترامپ این سانسور حداکثری را بهانه ای
برای مصاحبه ضد کشور خودش با رسانه ی دشمن نکرد
از همین موضوع میخوام مجددا تاکید کنم
که شما در کل دنیا و در کل تاریخ هیچ گروه و قشری رو به کثافتی اصلاحطلبان ایران پیدا نخواهید کرد
حتی ترامپ جانی و زن پورن استارش هم در مقابل اوباش اصلاحطلب برتری جدی و فاحش دارند.
سیروس
➖➖➖➖➖➖➖
@shomareshmakooszohor
😳 همچنان خرید واکسن از کواکس انگلیسی آمریکایی به قوت خود باقی است!!!
❌ الاغ دو بار جفتک می زند یکی وقت خوشحالی یکی به وقت خطر.... #وزارت_کشتار_جمعی این آخرین جفتک رو هم بزن تا #انحلال_وزارت_بهداشت راهی نیست
#محاکمه_وزیر_بهداشت
#محاکمه_ستاد_کرونا
#شبکه_نفوذ
➖➖➖➖➖➖➖
@shomareshmakooszohor
واکسن کرونا ، بهانه ای جدید برای مقابله با شخص رهبری / قانون نا نوشته ای که حجاریان ها ، تاجزاده ها و زیبا کلام ها بر اساس آن عمل می کنند : فصل الخطاب بودنِ آیت الله به هر شکلِ ممکن باید شکسته شود تا مسیر برای براندازی هموار شود ... / وقتی حجاریان ، فعالیت خود در توئیتر را با "بازی با هشتگِ امیر کبیر" آغاز می کند / با ما همراه باشید ... ( بخش اول )
#استوری
@iran_onlin_ir
واکسن کرونا ، بهانه ای جدید برای مقابله با شخص رهبری / قانون نا نوشته ای که حجاریان ها ، تاجزاده ها و زیبا کلام ها بر اساس آن عمل می کنند : فصل الخطاب بودنِ آیت الله به هر شکلِ ممکن باید شکسته شود تا مسیر برای براندازی هموار شود ... / وقتی حجاریان ، فعالیت خود در توئیتر را با "بازی با هشتگِ امیر کبیر" آغاز می کند / با ما همراه باشید ... ( بخش دوم )
#استوری
@iran_onlin_ir
⭕️ دکترای افتخاری ترامپ هم باطل شد ...
♨️ دانشگاه تحقیقاتی لی های ایالت پنسیلوانیا دکترای افتخاری را که ۳۰ سال پیش به دونالد ترامپ اعطا کرده بود، لغو کرد.
🔻بنابر گزارش شبکه سی ان ان، بعد از اتفاق حمله حامیان و طرفداران خشونت طلب ترامپ به ساختمان کنگره، روز به روز رییس جمهوری آمریکا منزوی تر می شود و بعد از جدایی جمهوریخواهان از وی و تعلیق حساب ۸۰ میلیون فالووری در شبکه اجتماعی توییتر، هم اکنون افتخارات تحصیلاتی که زمانی به ترامپ داده شده بود نیز در حال ابطال هستند.
🔴 در ادامه روند انزوای بیشتر ترامپ، هیات دانشگاه تحقیقاتی لی های اعلام کرد که دکترای افتخاری اعطا شده به دونالد ترامپ لغو شده است.
💢 هیات علمی دانشگاه لی های از ارائه پاسخ به سوال شبکه سی ان ان برای ارائه دلیل این تصمیم خودداری کرد.
🔸پیش از این ترامپ در سال ۱۹۸۸ هنگام سخنرانی در مراسم آغاز به کار دانشگاه لی های دکترای افتخاری از این دانشگاه دریافت کرد.
♨️ به گزارش ایرنا، پس از هجوم حامیان ترامپ به ساختمان کنگره، نمایندگان دموکرات مجلس نمایندگان بویژه نانسی پلوسی به دنبال استیضاح مجدد ترامپ در روزهای باقی مانده تا انتهای دولت وی هستند.
⭕️ پلوسی و چاک شومر رهبر اقلیت دموکرات سنا اعلام کرده اند، در صورتیکه ترامپ حاضر نشود استعفا دهد آنان سریعا روند دومین استیضاح رییس جمهوری را آغاز خواهند کرد.
@iran_onlin_ir
⭕️ یادداشت فوق العاده ی عبدالله گنجی در خصوص دیوارنوردی امریکایی ها در مقابل کنگره این کشور ... / بخش اول
♨️ عبدالله گنجی در سرمقاله روزنامه جوان نوشت: بالاخره بعد از چند ماه مشاجره سلامت - تقلب، در انتخابات امریکا طرفداران یک کاندیدا به کنگره حمله کردند و با رفتارهای خشن متقابل خود و پلیس موجب خسارات جانی و مالی شدند. برخی در ایران و جهان از این پدیده ابراز تعجب کردند و باور به آن را دور از ذهن میدانستند، اما برای بخش زیادی از نخبگان ایرانی این امر طبیعی و آن را شاخصی از رفتار سیاسی در قالب ارزشها و فرهنگ امریکایی میدانند. اما دستاوردهای بسیار مهمی میتوان از این ماجرا به دست آورد، شاید هیچ کشوری به اندازه ایران نمیتواند از آن بهره ببرد، چراکه هم امریکا دشمن حداکثری ما است و هم قبله آمال و مدینه فاضله روشنفکران ماست.
1️⃣ به اولین آورده باید نگاه اعتقادی کرد که «چاه مکن بهر کسی اول خودت دوم کسی»، امریکا مشابه این حرکت را در بسیاری از کشورها یا حاکمیتهای ناهمسو به راه انداخته است که نمونههای آن بسیار است. بلاروس آخرین نمونه این حوادث است و قبل از آن نیز در گرجستان، قرقیزستان، صربستان، اوکراین، ایران، عراق، سوریه، لبنان و کشورهای دیگر انجام داده است. از قضا انقلاب رنگی در آن چهار کشور اول از فردای انتخابات شکل گرفت و موفق شد، اما در ایران و لبنان انقلاب رنگی با شکست مواجه شد.
2️⃣ درس دوم، جایگاه شبکههای اجتماعی هنگام تهدید امنیت ملی و شورش و آشوب است. مواجهه شبکههای اجتماعی امریکایی با ترامپ و همراهان به عنوان رئیسجمهور – نه یک فرد معمولی- نشان داد که امنیت ملی خط قرمز است و برخورد با مروجان خشونت و تحریک اجتماعی امری حتمی است، حال آنکه ما با امثال آمدنیوز درگیر بودیم و هیچ راهی برای مقابله نبود.
🔻مسدود کردن شبکهها و اکانتهای تهدیدزا در امریکا نشان داد ما در بسیاری از مواقع تساهل کرده و ضربه آن را هم خوردهایم و گرفتار پرستیژ «زشت است و میگویند حکومت از آزادی در شبکههای اجتماعی میترسد»، شده بودیم، اما بزرگترین لیبرالدموکراسی جهان هر جا شبکههای اجتماعی موجب خسارات انسانی و مادی شوند، حتی اگر رئیسجمهور باشد، چنین عمل میکنند. در فتنه ۸۸ یک سایت را میخواستید ببندید چه غوغایی بود؛ از امریکا تا انگلستان تا تلآویو تا تهران فریاد «وا آزادی» سر میدادند و شخص ترامپ میگفت «موسوی نماینده بخشی از هموطنانش است که به دنبال گشایشی به سوی ما هستند.»
@iran_onlin_ir
⭕️ یادداشت فوق العاده ی عبدالله گنجی در خصوص دیوارنوردی امریکایی ها در مقابل کنگره این کشور ... / بخش دوم
3️⃣ آورده سوم زمینگیر شدن روشنفکرانی بود که امریکا را رتوش میکردند و مدینه فاضلهای در ذهن خود ساخته بودند و این ذهنیت را پنهان و آشکار به خورد تودهها میدادند. بالاخره امثال زیباکلام مجبور شدند تصور مردمی را که از دیوار کنگره بالا میرفتند منتشر کنند، اما همزمان بالا رفتن دانشجویان ایرانی از سفارت امریکا را در آبان ۱۳۵۸ نیز محکوم کنند. گرچه اگر ایشان قصد مقایسه داشت نباید آدرس غلط میداد، چراکه حوادث اخیر امریکا پس از انتخابات شروع شده و ایشان جسارت نداشت بالا رفتن از دیوار بسیج و مسجد لولاگر بعد از انتخابات ۱۳۸۸ را با امروز امریکا مقایسه کند. ترامپ دموکراسی امریکایی را هویدا کرد و روشنفکران غرب رفته و «شرق زیست» شرمنده شدند و زبان آنان در کام کشیده شد. مثالآوری روشنفکران شرق از دموکراسی و آزادی در امریکا امروز با دوگانه «تقلب - خشونت» معنادهی میشود یا تقلب شده یا از دیوار کنگره بالا میروند که هر دو روی یک سکه از دموکراسی امریکایی است.
4️⃣ آنچه کمتر به آن توجه میشود، اینکه حمله به پارلمانها یا مراکز اصلی حکومت در جهان شرق نیز توسط غربگرایان انجام میشود. گویی از در و دیوار بالا رفتن و به آتش کشیدن میراث غرب و غربگرایی است.
🔴 انتخابات ۱۳۸۸ ایران و انتخابات گرجستان، بلاروس، ونزوئلا، صربستان، اوکراین و... نشان میدهد که اشغال پارلمان یا درگیری در فردای انتخابات امری است که از آستین غربگرایان بیرون میآید و خلاف آن ثابت نشده است، گویی فقط غربگرایان باید از صندوق بیرون بیایند، وگرنه انتخابات معیوب و مخدوش است. بنابراین اکنون زمینه برای بومیگرایی در ساختارسازی و حکومتداری دیگر واجد ملامت نیست و ارزشهای امریکا عریان شده است و این نویدی برای مدعیان و رهروان تمدن اسلامی است. اما تفاوت حوادث کشورهای شرقی با امریکا، این است که بالاروندگان از دیوار کنگره که برخی هم کشته شدند، صحبت از براندازی و تغییر نوع نظام سیاسی نکردند، علت چیست؟ در غرب اندیشمندانشان این عرضه را داشتهاند که لیبرال دموکراسی یا سوسیال دموکراسی را پایان تاریخ معرفی و جااندازی کنند. در غرب نوع دیگری از حکومت نمیشناسند. بیعدالتی را فریاد میزنند، کشته هم میشوند، اما به آنان آموختهاند که براندازی، ساختارشکنی و انقلاب در غرب تمام است. فقط باید علیه احزاب، اشخاص، برنامهها و قوانین شعار دهید. بنابراین در امریکا کسی نگفت «دموکرات، جمهوریخواه دیگه تمامه ماجرا».
💢 امروزه اندیشمندان ما باید بتوانند بومیگرایی را به صورت متقن به باور عمومی تبدیل کنند. گرچه مراجع روشنفکری و اجتماعی شرق مانند غرب نیستند، آنجا به مدلهای خود باور و تعصب دارند، اما اینجا روشنفکران پرمدعای ما بومی فکر نمیکنند، بلکه مقلد آنها هستند و غبطه آنجا را میخورند.
@iran_onlin_ir