🔴شایعترین ویروسهای در گردش کشور
🔹️نتایج بررسیهای وزارت بهداشت از ویروسهای در گردش نشاندهنده این است که ویروسهای آنفلوانزا و رینوویروس در راس ویروسهای در گردش در کشور قرار دارد و پس از آن، ویروس RSV با ۱۸.۹ و سپس کرونا با ۱۰.۸ در رتبه سوم قرار دارند.
🔹️رینوویروسها همان ویروسهای سرماخوردگی هستند که علائم متداول آنها شامل سرفه، عطسه، آبریزش بینی، گرفتگی بینی، گلودرد، بدن درد و احساس خستگی است.
https://eitaa.com/montazeran_Mouud
24.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دعوت کارگردان مشهور به انتخابات
#انتخاب_مردم
#دعوت
#امامت_امت
🔴 https://eitaa.com/montazeran_Mouud
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️در این ساعات پایانی و حساس، چطور تردیدافکنی دشمن را خنثی کنیم؟
📌پروپاگاندا روی مسئولین فاسد و ناکارآمد، محور اصلی جنگ شناختی برای کاهش مشارکت در #انتخابات
🎙به روایت #محمد_جوانی
📡انتشار حداکثری با شما
#انتخابات
#امامت_امت
https://eitaa.com/montazeran_Mouud
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مناظره داغ کارشناس یمنی و کویتی:
📍کارشناس کویتی: حماس فقط به دنبال اجرای دستورالعمل های ایران است/ایران تا به حال برای فلسطین چه کرده؟/دنبال اجرایی کردن یک کریدور تجاری بودیم که در اجلاس گروه۲۰ در هند تصویب شد اما ایران از طریق مزدوران خود مانند حماس آن را نابود کرد...
🔻کارشناس یمنی: بیایید فرض کنیم حماس به ایران خدمت میکند، آیا این دلیلی میشود برای این که جنایت اسرائیل علیه کودکان غزه را توجیه کنید؟/ قبل از اینکه این حرف ها را بزنید بیایید و بگویید عربستان برای غزه چه کرده است؟/اگر مسلمان نیستید انسان باشید، انسان...
#عربی
🔴https://eitaa.com/montazeran_Mouud
🔴آلمان درحال پی ریزی افزایش قدرت اتمی اروپا!
🔺آلمان با وجود کنار گذاشتن انرژی هستهای، به داشتن بمب اتم فکر میکند
🔹کریستیان لیندنر، وزیر اقتصاد دولت فدرال و رهبر حزب لیبرال دموکرات آلمان با هشدار به ادامه تهدیدهای روسیه و احتمال بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید، خواستار ایفای نقش آلمان در ائتلاف کشورهای دارای تسلیحات بازدارنده هستهای اروپا، یعنی فرانسه و بریتانیا شد.
🔹لیندنر در این مقاله این پرسش را مطرح میکند که با توجه به تشدید تهدیدهای روسیه علیه امنیت اروپا و احتمال محدود شدن چتر حمایتی ناتو، در صورت به قدرت رسیدن دونالد ترامپ، زرادخانه هستهای بریتانیا و فرانسه تا چهاندازه توانایی بازدارندگی دارد و این دو کشور تا چه حدی توان مالی و فنی برای گسترش این زرادخانه را دارند؟
🔹دولت ائتلافی آلمان با حضور قدرتمند حزب سبز، از بهار سال گذشته استفاده از برق هستهای در این کشور را کاملا متوقف کرد. پایان استفاده از انرژی «پاک» هستهای و پیشنهاد مشارکت در گسترش زرادخانه تسلیحات اتمی اروپا، توجه کارشناسان و روزنامهنگاران را در اروپا و آمریکا برانگیخته است.
https://eitaa.com/montazeran_Mouud
🔴 رشد ۹ برابری کاربران و ۱۵ برابری ترافیک در یک سکوی داخلی!
✍️ویراستی چند وقت پیش «حامد منکرسی»، معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات ایران:
" نظرسنجی جدید ایسپا نشان میدهد که مردم با اعتماد به توان داخلی، نیاز خود را در زمینه پیامرسانی مرتفع کردهاند. اضافه کنم که متوسط ترافیک پیامرسانهای داخلی نیز افزایش 5 برابری داشته است. یعنی نه تنها حضور کاربران، بلکه استفاده کاربردی از پیامرسانهای داخلی رشد معناداری داشته است.
برخی از پیامرسانها رشد سریعتری را تجربه کردهاند، نظیر ایتا که با رشد 9 برابری کاربران و 15 برابری ترافیک همراه بوده است. دستمریزاد می گویم به همه جوانان و فعالان این عرصه. "
🔻پ.ن: قابل توجه برخی خودتحقیرها که نسبت به برخی واقعیات بی اطلاع هستند!
https://eitaa.com/montazeran_Mouud
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تذکر مهم رهبر انقلاب به داوطلبانی که در فضای مجازی فحاشی و سیاهنمایی میکنند و تهمت میزنند
رهبر انقلاب:
🔹کسانی که در میدان انتخابات وارد میشوند از بددهنی و توهین و سیاهنمایی اجتناب کنند
🔹اینگونه نباشد که برخی برای اینکه نظر مردم را به خودشان جلب کنند سیاهنمایی کنتد
🔹داوطلبان بد اخلاقی نکنند. اگر در فضای مجازی به هم اهانت کنند و تهمت بزنند انتخابات را بی برکت میکند
قابل توجه بعضی از سخنرانان مشهور و طرفدارنشان :)
https://eitaa.com/montazeran_Mouud
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وضعیت الان نتانیاهو مثل خر تو گل گیر کرده
#طنز
https://eitaa.com/montazeran_Mouud
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عبدالعزیز فعال دینی ترکیه: ما همه کشورهای اسلامی را صدا می زنیم و میگوییم اگر می خواهید به غزه کمک کنید، با ارتش خود کمک کنید، نه با محکومیتهای خود.
🔴https://eitaa.com/montazeran_Mouud
📣📣📣 توجه...توجه...
وقتی حضرت آقا در مورد چیزی اینقدر هشدار میدن یعنی این موضوع خیلی حساسه و دشمن براش برنامه داره؛
وقتی ما اربیل عراق رو زدیم؛
وقتی مقر کومله و دموکرات رو زدیم؛
وقتی مقر جیش الظلم رو زدیم؛
اینها سه تا لشگر آموزش دیده حاضر کرده بودن که موقع انتخابات اگر مردم پای صندوق نیومدن ، اردوکشی خیابانی راه بیندازند؛
عده ای رو هم در اطراف کرج آموزش داده بودن که در داخل شورش راه بیندازند؛
که با یک کار اطلاعات و امنیتی بسیار دقیق شناسایی شدن ؛
تاریخ باید بگذرد تا بعدا مردم متوجه بشوند که در سه ماه گذشته چه تهدیدهایی از سر مردم برداشته شده شاهکار امنیتی نظامی عجیبی رخ داد.
به انتخابات آینده باید به چشم یک جنگ نگاه کرد؛
توی یک جنگ ، درسته که مشکلات داخلی وجود داره ولی همه دست در دست هم میدن تا کشور رو از شر دشمن نجات بدن؛
الان هم دقیقا همینه.
البته اینو بگم بنده شک ندارم با این حضور عجیب ٢۵ میلیونی مردم در ٢٢ بهمن ، میزان مشارکت بالای ۵٠ درصد خواهد بود؛
ولیکن باید بکوشیم تا این حضور با شکوهتر باشه.
چشم جهان به این انتخاباته، بسیاری از کشورهای اروپایی چشم به این انتخابات دوختن تا تکلیف نوع همکاریشون رو با ما مشخص کنند
اگر حضور مردم کمرنگ باشه قطعا با روی دیکتاتوری و متکبرانه با ما برخورد خواهند کرد؛
اما اگر حضور باشکوه باشه مجبورن به ما احترام بگذارند و خیلی از فتنه ها در نطفه خنثی خواهد شد.
اینبار انتخابات، جنگ تن به تن ما با دشمنه
این انتخابات مسیر ما به قله رو هموار میکنه و رسیدن به قله هم، یعنی ظهور ان شاءالله🤲
👇
https://eitaa.com/montazeran_Mouud
🇮🇷 در هیچ دوره ای امت حزبالله به میزان فعلی احساس مسئولیت نسبت به دفاع از جمهوریت نظام نداشته اند، حقیقتا شاهد فعالیت کسانی هستیم که قبلا تنها به رأی دادن خود فکر میکردند و این روزها انگیزه بالاتری دارند.
این امر تنها از دست الهی رهبر عزیزمان بر می آمد که از روز اول سال آستین بالا زد و در مقابل همه دشمنان به فرماندهی جبهه انقلاب اسلامی پرداخت و ما امروز شاهد نتایج ۱۱ ماه مدیریت و رهبری ایشان در خنثی سازی فتنه ی " نبرد علیه جمهوریت " هستیم.
بی شک تا چند روز دیگر ، دوباره امدادهای غیبی و تحقق وعده نصرت الهی را خواهیم دید.
بی شک آثار ضربه مهلک ملت ایران به صف استکبار جهانی در روز ۱۱ اسفند ، بزودی در روند شکل گیری نظم جهانی و تغییر معادلات منطقه ، نمایان خواهد شد.
ان معی ربی سیهدین
👇
https://eitaa.com/montazeran_Mouud
انتخاب با ماست (1)
حتی اگر از دشمنان سرسخت جمهوری اسلامی هم باشید، باز هم به مردمسالاری در این نظام سیاسی اعتراف خواهید کرد؛ درست مثل «سوزان مالونی»، مدیر برنامه سیاست خارجی مؤسسه «بروکینگز» در واشنگتن. او 21 فوریه 2008 (2 اسفند 1386) در جلسه استماع کمیسیون آزادی مذهبی مجلس سنای آمریکا خطاب به سناتورهای آمریکایی گفت: «ایران تلفیقی از آرمانها و نهادهای خداسالارانه و مردمسالارانه است. شما در کنار رهبر عالی مذهبی که دارای قدرت الهی و فیصلهبخش است؛ نیروی مشروعیتبخش آراء مردم را نیز دارید. ایران در 29 سال، 28 انتخابات برگزار کرده؛ چیزی که در بسیاری از قسمتهای خاورمیانه[غرب آسیا] یا حتی جهان اسلام بیسابقه است.»
پس از آن تاریخ، ایران 11 انتخابات دیگر نیز برگزار کرد و حالا در چهل و پنجمین سال از پیروزی انقلاب اسلامی در آستانه برگزاری چهلمین انتخابات خود قرار دارد. این آمار در غرب آسیا بینظیر و در میان کشورهای جهان نیز میتوان گفت کمنظیر است. مدعیترین کشور اروپایی در دموکراسی یعنی فرانسه از سال 1979
(سال پیروزی انقلاب ایران) تاکنون 35 انتخابات برگزار کرده است و این آمار برای انگلستان فقط 11 انتخابات در 45 سال اخیر است. بیجهت نبود که «وندی شرمن» قائممقام پیشین وزارت خارجه آمریکا با آن سابقه اظهارات ضدایرانیاش، به تعریف و تمجید از جامعه ایران پرداخت و آن را «یکی از باثباتترین جوامع خاورمیانه[غرب آسیا]» خواند و گفت: «ثباتش رشکبرانگیز است و طبقه متوسط بزرگ و باسوادی دارد.»
در این چهل و پنج سال، قابهای ماندگاری از مجلس شورای اسلامی به ثبت رسیده است که به تنهائی نتیجه رأی مردم در انتخاب نمایندگانشان را نشان میدهد. یکی از این قابهای ماندگار
در 10 تیر 1360 به ثبت رسید؛ وقتی در اولین جلسه مجلس پس از انفجار تروریستی ساختمان حزب جمهوری اسلامی، برخی نمایندگان علیرغم جراحت و وضعیت جسمانی نامناسب، بر روی صندلی چرخدار و حتی روی تخت بیمارستانی باز هم در صحن مجلس حاضر شدند. آنها در کنار صندلیهای خالی همکاران شهیدشان تصاویری حزنانگیز اما حماسی از مجلس اول شورای اسلامی به یادگار گذاشتند.
چندین سال بعد و در مجلس ششم، مردم چهرهای دیگر از برخی نمایندگان خود دیدند. نمایندگانی که این بار در دی ماه 1382 وظایف نمایندگی خود را به نفع مقاصد شخصی رها کردند و در اعتراض به ردصلاحیت خودشان که امری شخصی تلقی میشد در ساختمان مجلس دست به تحصن زدند. آنها 26 دی 1382 در اطلاعیه شماره 9 خود اعلام کردند از فردا روزه سیاسی خواهند گرفت و از خوردن و آشامیدن پرهیز خواهند کرد. تصویر ماندگار این مجلس اندکی پس از این اطلاعیه به ثبت رسید؛ وقتی روزنامه اصلاحطلب شرق اولین روز از روزه سیاسی متحصنین را با عکسی از محسن میردامادی (رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس وقت) پوشش داد که دهانش پُر بود و روی میز مقابلش خوردنیها و نوشیدنیهایی که برای چند نفر کفایت میکرد، چیده شده بود. این روزنامه در تیتر گزارش خود برای این عکس با طعنه نوشته بود: «آغاز روزه سیاسی متحصنین»!
قاب تاریخی دیگر مربوط به نطق پیش از دستور یکی از نمایندگان مجلس در 3 آذر 1382 است. وقتی او همسو با آمریکا، اسرائیل و برخی دولتهای غربی جمهوری اسلامی ایران را متهم به 19 سال دروغگویی و مخفیکاری در پرونده هستهای کرد و مدعی شد برنامه هستهای ایران «پروژهاي بلند پروازانه» و «بيهدف» است که «نامعقولترين و نامتعارفترين شيوهها را براي دستيابي به فناوري هستهاي» برگزيده است. سخنان او علیه جمهوری اسلامی ایران حتی واکنش رئیس اصلاحطلب مجلس وقت را نیز به همراه داشت و «مهدی کروبی» خطاب به او گفت: «آيا راديوهاي بيگانه تندتر از آنچه شما گفتید ميتوانستند عليه نظام بگويند؟... من اين را از سخنان شما فهميدم كه كل نظام به مردم دروغ گرفته و آمريكا و اسرائيل راست ميگويند!»
در مقابل این تصویر اما تصویر ماندگار دیگری وجود دارد که مربوط به 21 مهر 1394 میشود. تصویر اشکهای غیرتمندانه مرحوم علیاصغر زارعی نماینده وقت مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پس از تصویب بیست دقیقهای برجام. قلب او دردمندانه برای منافع ملی میتپید و کارش به فوریتهای پزشکی مجلس هم کشید. آقای زارعی آن روز خطاب به برخی نمایندگان مجلس میگفت و میگریست: «بیآبرویی کردید!» و از اینکه اجازه مطرح شدن نظرات و پیشنهادات بر روی طرح «اقدامات متناسب و متقابل دولت در اجرای برجام» توسط هیئترئیسه داده نشد، گلایه داشت. مرحوم زارعی از همان روز اول سرنوشت خسارتبار برجام را میدید.
https://eitaa.com/montazeran_Mouud