eitaa logo
@Imam7tom
387 دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
15.1هزار ویدیو
1.5هزار فایل
کانال امام موسی کاظم علیه االسلام حاوی مطالب مذهبی
مشاهده در ایتا
دانلود
47.Muhammad.31.mp3
2.67M
🔹سوره سوره ۴۷ قرآن کریم ⚘تفسیر آیه ۳۱ سوره محمد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تندخوانی جزء4.استاد معتز آقائی.mp3
4.12M
فایل صوتی قرآن کریم تندخوانی جزء  ۴ صفحه   ۶۲   الی   ۸۱ 🌹🌹🌹 ختم سوره مباركه آل عمران آیات  ۹۳   الی    ۱۹۴ شروع سوره مباركه النساء آیات ۱ الی ۲۳ 🍃🌺🌺🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فایل صوتی🔊 _ ثصویری 📽 "دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان" ✋ التماس‌دعا،🤚 🍃🌺🌺🌺🍃
هدایت شده از @Imam7tom
4_5958443481616613467.mp3
4.93M
🌺 روز شنبه 💎روز زیارتی حضرت رسول صلوات الله علیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سحر چهارم_ یا جمیل .mp3
8.95M
🌟 پرسه‌ای شاعرانه حوالیِ یک اسم از أسماء جوشن کبیر .... سحر چهارم ؛ اسم شریف ¤ واحد مؤسسه منتظران منجی ـ با صدای "سامان کجوری" ـ آهنگسازی "یحییٰ عباسی " ـ تنظیم " امید اردلان " ـ و به قلم "سپیده پوررجب"
پیامبر خدا.ص در وصف مومن فرمود؛ حرکات و رفتارهایش ملایم و مهربان است و دیدارش شیرین...از هرچیز عالیترین آن را می جوید و از خویها والاترینشان را...بر دشمنش ستم نمی کند و بخاطر کسی که دوستش دارد مرتکب گناه نمی شود...کم خرج و زحمت است و بسیار کمک و یاری می رساند...کارش را بخوبی انجام می دهد بطوریکه گویی آن را می بیند،چشمانش فروهشته است،دست بخشنده دارد و دست رد به سینه ی سائل نمی زند...سخنش را می سنجد و زبان در کام می کشد...باطل را از دوستش نیز نمی پذیرد و حق را حتّی از دشمنش انکار نمی کند، دانش نمی آموزد مگر برای دانستن و نمی آموزد مگر برای عمل کردن...اگر با دنیاطلبان همراه شود زیرکترینِ آنهاست و هرگاه با آخرت جویان برود، پارساترینِ آنها. منتخب میزان الحکمه-ح586📕 👈 فاصله ی آنچه فکر میکرده ایم و آنچه هست | صفات 103 گانه را اینجا بخوانید: بحار الانوار-جلد67-ص210
استاد روح ۹۹۰۶۲۷.mp3
13.29M
🎙صوت کامل سخنرانی استاد روح(حفظه الله) 📎 موضوع: در محضر علی علیه السلام جلسه صد و بیست و ششم 📅 تاریخ:۱۳۹۹/۰۶/۲۷ 🌐
استادروح.۱۴۰۰.۰۱.۲۴.mp3
11.7M
🎙صوت کامل سخنرانی استاد روح(حفظه الله) 📎 موضوع: در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان جلسه دوم «ازابتدا جلسه۳۳۳» 📅 تاریخ۱۴۰۰/۰۱/۲۴ 🌐 مبارک
بیام احکام روزه(قسمت۳).mp3
6.22M
✅بیان احکام روزه(قسمت۳) 1⃣چه روزه هایی حرام هستند؟ 2⃣مبطلات روزه چیست؟ 🎙حجت‌الاسلام جهاد ثامری
مثنوی جلسه بیست و یکم.mp3
13.53M
🎙 جلسه بیست و یکم قوم عیسی را بد اندر دار و گیر حاکمانشان ده امیر و دو امیر در محضر علامه مروجی سبزواری حقیقت ما یعنی روح الهی که از خدا جدا شده و تا بخدا نرسه آرام نمیشه تفاسیر مثنوی علامه مروجی سبزواری تأثیر عجیبی در باز شدن قلب می گذارد این مجموعه تفسیر مثنوی زندگی شما را تغییر میده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅حکمت-1 قال علی علیه السلام کُنْ فِی الْفِتْنَةِ کَابْنِ اللَّبُونِ، لاَ ظَهْرٌ فَیُرْکَبَ، وَلاَ ضَرْعٌ فَیُحْلَبَ
حکمت اول
در فتنه ها همچون شتر کم سن و سال باش; نه پشت او قوى شده که سوارش شوند نه پستانى دارد که بدوشند
هدف امام این است که انسان به هنگام شورش هاى اهل باطل و فتنه هاى ناشى از خصومت آنها با یکدیگر نباید آلت دست این و آن شود ، باید خود را دور نگه دارد و به هیچ یک از دو طرف که هر دو اهل باطل اند کمک نکند.
در این گونه موارد معمولاً هر کدام از طرفین به سراغ افراد بانفوذ و باشخصیت مى آیند تا از نفوذ و قدرت آنها براى کوبیدن حریف استفاده کنند.
در این هنگام باید این افراد بلکه تمام افراد، خواه ضعیف باشند یا قوى نهایت مراقبت را به خرج دهند که در دام فتنه گران و غوغاسالاران نیفتند مبادا دین و یا دنیای آنها آسیب ببیند .
در داستان قیام ابو مسلم بر ضد بنى امیه گرچه در ظاهر براى کوبیدن باطلى بود ولى در باطن براى تبدیل باطلى به باطل دیگر و حکومت بنى عباس به جاى بنى امیه بود. به همین دلیل هنگامى که ابو مسلم به وسیله نامه اى پیشنهاد حکومت و خلافت را به امام صادق علیه السلام کرد امام آن را نپذیرفت زیرا مى دانست در پشت پرده این قیام چه اشخاصى کمین کرده اند و به تعبیر دیگر امام مى دانست این یک فتنه است که دو گروه باطل به جان هم افتاده اند و نباید به هیچ کدام امتیازى داد.
نکته مهم ! از آنچه گفته شد به خوبى روشن مى شود که هرگز منظور امام علیه السلام این نبوده است که اگر گروهى باطل بر ضد مؤمنان و طرفداران حق برخیزند نباید به حمایت مؤمنان حق جو برخاست .
فَإِنْ بَغَتْ إِحْداهُما عَلَى الاُْخْرى فَقاتِلُوا الَّتى تَبْغى حَتّى تَفىءَ إِلى أَمْرِ اللّه) ؛ اگر گروهى از مسلمانان بر گروه دیگرى ظلم و ستم روا داشتند (و اصلاح در میان آن دو از طریق مسالمت آمیز امکان پذیر نشد) با جمعیت ستمگر پیکار کنید تا به سوى حق باز گردند.