هدایت شده از حسین ابراهیمی
خب حالا فعلاً بریم شلهزردها را بدیم بعد میآیم پیامهاتان را میخوانم.
شاید باورتون نشه ولی همه این شله زردها رو اصفهانی های کریم دارن میپزند🙄🤓
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم دیگه حلوایی که داره کارش تموم میشه.
#سمنو خوراش آماده باشن..جوراب و کفش بپوشید...نشانی رو میگیرم میذارم همینجا😎
🔴🔴 توجه، توجه 🔴🔴
کلاس آموزش وزن و قافیه
زمان : امروز (سه شنبه 7/13) ساعت 21 (9شب)
مکان : گروه پادشاه وارونه
باغبان : جناب آقای جعفری ندوشن
لطفا حضور به موقع و پویا داشته باشید 🙏🏻🌱🙏🏻🌱🙏🏻
نشانی باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/100270145C4e53c7d0f6
نویسندگی(داستان،ناداستان،فراداستان)_compressed.pdf
554.5K
📚کارگاه آموزش داستان نویسی با موضوع «داستان، ناداستان، فراداستان»
باغبان: جناب آقای واقفی
#کارگاه_آموزشی
#نویسندگی
نشانی باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/821624896Cb1d729b741
نمایشگاه باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
#نهال
#درخت_انار
#باغ_انار
⭕️♨️
توجه❕❗️
توجه❗️❕
شاعران گرامے!🌱✨
دوستداران شعࢪ!🍃
دوره های نقد و آموزش شعر
به صورت کاملا رایگان💵🚫
توسط اساتید مجرب
در گروه •○🌸پادشاھ وارونہ🌸○• برگزار میشود!😍
روے لینڪ زیر کلیڪ ڪنید😃👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/100270145C4e53c7d0f6
اناࢪ پادشاھ درختان آسمان است♥:)
rob..free3.pdf
10.43M
بسم الله النّور
سلام؛
چه مهارتی و دوست داری؟🤔
#خطاطی دوست داری یا #طراحی؟ 🖊🖍
#نقاشی دوست داری یا #رمان ؟📚🤤
انیمیشن ها رو چقدر میشناسی؟🤫🙄
خوره #فیلم هستی یانه؟😃
#رب_انار یه مجله الکترونیکیه که میتونی وقتت رو باهاش بگذرونی😍
بدون اینکه خسته بشی✨
انار استریپ بازی کردی؟🤨
میخوای داستانهای کوتاه جذاب بخونی؟
پی دی اف و باز کن و ببین👀
البته نسخه کامل مجله ۷۶ صفحه ست ها!!
ثبت سفارش👇
@khatoon70
منتظر پیامتون هستیم☺️🍃🍎
نمایشگاه باغ انار🔻
https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
هدایت شده از S.m.yazdani
سلام
وقت همگی بخیر
بنده تا الان سعی میکردم مطالعه و نوشتن را پیگیر باشم اما خب مشغلههای روزانه من نوعی را به فرار از تعهد وا میدارد.
برای فشار به خودم و البته هدفمند کار کردن تصمیم گرفتم تمرینهای باغ انار را از ابتدا انجام دهم. (با عرض پوزش تا الان فقط چهار پنج مورد را فکر کنم پیگیر بودم)
خواستم از استاد محترم و همراهان گرامی اجازه بگیرم اگر مزاحمتی پیش نمیآید اینجا تمرینها را ارسال کنم تا از نظر شما بهرهمند شوم.
اگر ارسال در اینجا اشکال دارد بفرمایید تا ادامه ندهم.
با سپاس
هدایت شده از S.m.yazdani
#تمرین1
مزه موجود در دهانتان را توصیف کنید.
تندی با لباس مبدل سس فرانسوی همراه شده تا از گیت دهان عبور کند، که البته موفق هم شد. داغی دانههای زرد رنگ پنیر پوشیده، تندی فلفل را دو چندان کرد. هایی کرد و بخار را بیرون داد. بدون معطلی قاشق بعدی را پر کرد و بالا آورد. به تندی نباید فرصت داد. البته تدوام طعم کشدار پنیر هم مزید بر علت بود. اما دهان اجازه نمیدهد. سکسکه نیروهای عضلانیاش را بسیج کرده تا تندی را مهار کنند. غافل از اینکه مافیای فلفل قویتر هست. اگر مکزیک همین ترکیب پنیر، سس، آویشن، فلفل و ذرت باشد، عجب کشوری هست.
۱۴۰۰/۰۷/۱۱
هدایت شده از (مریم محمودی) آرمینهآرمین
پیشنهاد
یک سکسکه به آخرش اضافه کنید.
هدایت شده از (مریم محمودی) آرمینهآرمین
وقتی غذا خیلی خیلی خیلی تند باشد معده سکسکه میکند.