eitaa logo
💎•﴿ باغ انار ﴾‌•💎
917 دنبال‌کننده
4هزار عکس
1.2هزار ویدیو
151 فایل
﷽؛اینجا با هم یاد می‌گیریم. با هم ریشه می‌کنیم. با هم ساقه می‌زنیم و برگ می‌دهیم. به زودی به اذن خدا انارهای ترش و شیرین و ملس. نشانی باغ🔻 https://eitaa.com/joinchat/821624896Cb1d729b741 نمایشگاه باغ🔻 https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از حسین ابراهیمی
منزل پدرخانم و مادرخانم.
هدایت شده از حسین ابراهیمی
خب حالا فعلاً بریم شله‌زردها را بدیم بعد می‌آیم پیام‌هاتان را می‌خوانم.
شاید باورتون نشه ولی همه این شله زردها رو اصفهانی های کریم دارن می‌پزند🙄🤓
اینا مالِ مشهدی هاست
هدایت شده از Nahid yy
این هم نظری ما
اینم نذری تهرانی ها
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم دیگه حلوایی که داره کارش تموم میشه.
خوراش آماده باشن..جوراب و کفش بپوشید...نشانی رو می‌گیرم میذارم همینجا😎
🔴🔴 توجه، توجه 🔴🔴 کلاس آموزش وزن و قافیه زمان : امروز (سه شنبه 7/13) ساعت 21 (9شب) مکان : گروه پادشاه وارونه باغبان : جناب آقای جعفری ندوشن لطفا حضور به موقع و پویا داشته باشید 🙏🏻🌱🙏🏻🌱🙏🏻 نشانی باغ🔻 https://eitaa.com/joinchat/100270145C4e53c7d0f6
هم اکنون در حال برگزاریست...
نویسندگی(داستان،ناداستان،فراداستان)_compressed.pdf
554.5K
📚کارگاه آموزش داستان‌ نویسی با موضوع «داستان، ناداستان، فراداستان» باغبان: جناب آقای واقفی نشانی باغ🔻 https://eitaa.com/joinchat/821624896Cb1d729b741 نمایشگاه باغ🔻 https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
⭕️♨️ توجه❕❗️ توجه❗️❕ شاعران گرامے!🌱✨ دوستداران‌ شعࢪ!🍃 دوره های نقد و آموزش شعر به صورت کاملا رایگان💵🚫 توسط اساتید مجرب در گروه •○🌸پادشاھ وارونہ🌸○• برگزار میشود!😍 روے لینڪ زیر کلیڪ ڪنید😃👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/100270145C4e53c7d0f6 اناࢪ پادشاھ درختان آسمان است♥:)
rob..free3.pdf
10.43M
بسم الله النّور سلام؛ چه مهارتی و دوست داری؟🤔 دوست داری یا ؟ 🖊🖍 دوست داری یا ؟📚🤤 انیمیشن ها رو چقدر می‌شناسی؟🤫🙄 خوره هستی یانه؟😃 یه مجله الکترونیکیه که میتونی وقتت رو باهاش بگذرونی😍 بدون اینکه خسته بشی✨ انار استریپ بازی کردی؟🤨 می‌خوای داستان‌های کوتاه جذاب بخونی؟ پی دی اف و باز کن و ببین👀 البته نسخه کامل مجله ۷۶ صفحه ست ها!! ثبت سفارش👇 @khatoon70 منتظر پیامتون هستیم☺️🍃🍎 نمایشگاه باغ انار🔻 https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
هدایت شده از S.m.yazdani
سلام وقت همگی بخیر بنده تا الان سعی می‌کردم مطالعه و نوشتن را پیگیر باشم اما خب مشغله‌های روزانه من نوعی را به فرار از تعهد وا می‌دارد. برای فشار به خودم و البته هدفمند کار کردن تصمیم گرفتم تمرین‌های باغ انار را از ابتدا انجام دهم. (با عرض پوزش تا الان فقط چهار پنج مورد را فکر کنم پیگیر بودم) خواستم از استاد محترم و همراهان گرامی اجازه بگیرم اگر مزاحمتی پیش نمی‌آید اینجا تمرین‌ها را ارسال کنم تا از نظر شما بهره‌مند شوم. اگر ارسال در اینجا اشکال دارد بفرمایید تا ادامه ندهم. با سپاس
هدایت شده از S.m.yazdani
مزه موجود در دهانتان را توصیف کنید. تندی با لباس مبدل سس فرانسوی همراه شده تا از گیت دهان عبور کند، که البته موفق هم شد. داغی دانه‌های زرد رنگ پنیر پوشیده، تندی فلفل را دو چندان کرد. هایی کرد و بخار را بیرون داد. بدون معطلی قاشق بعدی را پر کرد و بالا آورد. به تندی نباید فرصت داد. البته تدوام طعم کش‌دار پنیر هم مزید بر علت بود. اما دهان اجازه نمی‌دهد. سکسکه نیروهای عضلانی‌اش را بسیج کرده تا تندی را مهار کنند. غافل از اینکه مافیای فلفل قوی‌تر هست. اگر مکزیک همین ترکیب پنیر، سس، آویشن، فلفل و ذرت باشد، عجب کشوری هست. ۱۴۰۰/۰۷/۱۱
پیشنهاد یک سکسکه به آخرش اضافه کنید.
وقتی غذا خیلی خیلی خیلی تند باشد معده سکسکه می‌کند.