eitaa logo
به امید خدای مهربان🌴🇮🇷🌷
46 دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
5هزار ویدیو
135 فایل
🌴🇮🇷با توکل بخدای بخشنده مهربان + توسل به مقربان الهی(کتاب الله و عترتی)🇮🇷🌷 یا علی(ع) گفتیم و عشق آغاز شد،ان شاءالله......
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 #یادمون_نره | سلبریتی‌های ملوّن ♦️یکی از مهمترین حامیان حسن روحانی در انتخابات سالهای ۹۲ و ۹۶ ، هنرپیشه ها و بازیگران سینما بودند. ♦️حالا پس از گذشت ۶ سال و همزمان با اعتراضات مردم به تدابیر دولتمردان، بسیاری از این افراد بدون اشاره به نقش آفرینی هایشان، با فرار به جلو علیه بی تدبیری ها بیانیه صادر کردند! 🆔 @janbaz_net sapp.ir/janbaz_net 👈سروش https://eitaa.com/janbaz_net 👈ایتا
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نشست هم اندیشی سخنگوی شورای نگهبان با اهالی رسانه در آستانه آغاز فعالیت های انتخاباتی
🔰سخنگوی شورای نگهبان همزمان با نام‌نویسی داوطلبان یازدهمین دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی طی توئیتی در صفحه شخصی خود نوشت: 🔹مرور مواد ۲۸، ۲۹ و ۳۰ قانون انتخابات توصیه می‌شود. علاوه بر داشتن شرایط قانونی، دارا بودن شایستگی و توان انجام وظایف خطیر نمایندگی از جمله ضروریات عقلی است.
🔰دکتر کدخدایی در جمع مدیران و سردبیران بیش از ۲۰ رسانه مطرح کشور و از جناح‌های مختلف سیاسی: 🔹حضرت امام (ره) به عنوان پایه‌گذار این نظام سیاسی، انتخابات را یک اصل می‌دانستند و در قانون اساسی هم، اصول متعددی پیرامون انتخابات بیان شده است. 🔹انتخابات یک کُنش اجتماعی عظیم است که همه در آن درگیر هستند و هرکس به سهم خودش در این کُنش نقش دارد. 🔹اوضاع اقتصادی از مواردی نیست که مستقیماً به شورای نگهبان مربوط باشد 🔹ما همیشه نگران عملکرد‌های اقتصادی بوده و هستیم؛ آرزو داریم که دوستان در بخش‌های مخلتف به گونه‌ای عمل کنند که مشکلات مردم سریع‌تر حل شود. 🔹 اگر چه موضوع سهمیه‌بندی بنزین مستقیماً با شورای نگهبان مرتبط نبود، اما بنده قبل از اجرای این طرح در جلسه‌ای که مسئولان اقتصادی کشور نیز حضور داشتند، اعلام کردم که از نظر ما، اجرای این طرح به صلاح کشور نیست و حداقل در مورد انتخابات اثرات خوبی در پی نخواهد داشت. 🔹این که گفته می‌شود شورای نگهبان یک کاندیدا را فقط به دلیل گرفتن عکس یادگاری با برخی افراد مسئله‌دار، ردصلاحیت کرده، غلط است 🔹قانون انتخاباتی که در کشور ما اجرا می‌شود، قانون مصوب دهه ۶۰ است و اصلاً جوابگوی دهه ۹۰ نیست 🔹فساد اقتصادی، فساد اخلاقی و ضدیت با نظام و انقلاب، سه محور اصلی شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها است و محکم روی این سه محور ایستاده‌ایم. 🔹قانون انتخابات باید اصلاح شود چرا که با شرایط فعلی، به دلیل به روز نبودن قانون، نظارت بر انتخابات با مشکلات زیادی مواجه است. 🔹 متأسفانه برخی رسانه‌های کشور اخبار کذب و خلاف واقع را به شورای نگهبان نسبت می‌دهند حال اینکه توقع این است که قبل از انتشار این اخبار، صحت و سقم آن را از شورای نگهبان جویا شوند. 🔹ما نظر مراجع چهارگانه را کاملاً قبول داریم، اما این صرفاً نظر کارشناسی است و باید این نظرات هم بررسی شود. در واقع تحقیقات محلی مکمل نظرات مراجع چهارگانه است و قانون این اختیار را به شورای نگهبان داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر کدخدایی در مراسم افتتاحیه ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات: فعالیت‌های انتخاباتی به دقت رصد می‌شود
بیانیه شورای نگهبان به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی؛ پایبندی به اهداف و آرمان‌های قانون اساسی یگانه راه عبور کشور از بن‌بست‌هاست
16.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آغاز به کار ستادهای نظارت بر انتخابات در سراسر کشور
🔰دکتر کدخدایی در آئین افتتاحیه ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات: 🔹در بررسی صلاحیت‌ها ادله و مستندات کافی ملاک باشد 🔹مراقب باشیدحقی از کسی ضایع نشود 🔹شورای نگهبان ب تنها نهاد ناظر بر انتخابات است .نابراین هیچ مقامی در حوزه اجرایی و قضایی نمی‌تواند در این امر دخالت کند. 🔹در کنار شورای نگهبان که امر مهم نظارت بر انتخابات را براساس قانون برعهده دارد، قوه قضائیه وظیفه رسیدگی به تخلفات و هیئت‌های اجرایی نیز وظیفه اجرا را برعهده دارند. 🔹باید این تکلیف مهم (نظارت بر انتخابات) را مراقبت کنیم که درست و با دقت انجام شود. 🔹 هیئت‌های نظارت و اعضای محترم این هیئت‌ها که شاخه‌های مردمی نظارت بر انتخابات هستند؛ وظیفه سنگینی در بررسی صلاحیت‌ها و تایید صحت و سلامت انتخابات برعهده دارند. 🔹همه مردم که رای دادند انتظار دارند به دقت بررسی کرده و اجازه ندهیم افرادی که شایسته نیستند و شرایط قانونی را ندارند وارد نهاد‌های انتخابی شوند. 🔹در هیات مرکزی، استان‌ها و شهرستان‌ها هیچ کس حق ندارد اعمال نظر شخصی، سلیقه‌ای و محلی کندو فقط مُرّ قانون باید ملاک باشد. 🔹باید در بررسی صلاحیت‌ها تلاش کنیم وظیفه قانونی خود را انجام دهیم که البته تا الان نیز همین طور بوده است. 🔹انتخابات در جمهوری اسلامی ایران مردمی است و هیئت‌های اجرایی و هیئت‌های نظارت نیز مردمی است.
🔰دکتر کدخدایی قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان در هشتمین نشست سراسری مدیران و کارکنان صداوسیما با عنوان گام دوم انقلاب و رسانه ملی: 🔹قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دارای ارزش‌هایی است که گاهی این ارزش‌ها مانند اعتقاد به خداوند، معاد، ولایت فقیه و... جزو ارزش‌های بنیادین هستند که همه ما مسلمانان آن‌ها را قبول داریم.
🔰 دکتر صادقی مقدم در مراسم افتتاح ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات: 🔹رعایت کامل قانون در بررسی صلاحیت‌ها "سرلوحه کار شورای نگهبان" است 🔹دشمن در تلاش است که مشارکت مردم در انتخابات را کاهش داده و یا حضور مردم را کمرنگ کند، اما موفق نخواهد شد. 🔹از همگان انتظار می‌رود که به منظور صیانت از آرای مردم در انتخابات اسفند ماه امسال، قانون را به عنوان یک معیار اصلی رعایت کنند. 🔹معیار کار ما در شورای نگهبان رعایت قانون است و به هیچ عنوان از قانون تخطی نکرده و نخواهیم کرد، ولی در عین حال، همه مواردی که قانون‌گذار در حوزه نظارت برعهده شورای نگهبان گذاشته را به طور دقیق اجرا خواهیم کرد. 🔹تمام هیئت‌های نظارت عدم دخالت در امور اجرایی و رعایت حرمت داوطلبان انتخابات را سرلوحه کار خود قرار دهند. 🔹دشمن در تلاش است که به انحاء مختلف از جمله حمله به نظارت استصوابی و کلیت شورای نگهبان، مشارکت مردم در انتخابات را کاهش داده و یا حضور مردم را کمرنگ کند، اما موفق نخواهد شد
بسم‌الله الرحمن الرحیم 🔹۱۲ آذر هر سال یادآور خاطره‌ای عظیم و مبارک در تاریخ سراسر شکوه و عظمت ملت ایران است که به‌موجب آن سیر حرکت انقلابی مردم این سرزمین پس از سرنگونی حکومت ستمشاهی و استقرار حکومت جمهوری اسلامی ایران، به تثبیت پایه‌های نظام سیاسی جدید از طریق تصویب قانون اساسی منتهی شد. 🔹قانون اساسی جمهوری ایران که مبین نهاد‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی جامعه ایران بر اساس اصول و ضوابط اسلامی است، اهداف و پایه‌های نظام حکومتی جدید، وظایف و تکالیف آن، ساختار‌های اساسی و کلان اداره‌ی نظام جمهوری اسلامی ایران و حقوق و آزادی‌های عمومی مردم و نحوه تضمین آن‌ها را بیان می‌کند. 🔹تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مرهون نگاه تیزبین امام امت در لزوم طراحی نظام اسلامی و تغییر بنیان‌های نظام طاغوتی مبتنی بر خواست و اراده‌ی مردم بود. 🔹از همین‌رو مردم با انتخاب نمایندگان خود، مجلس بررسی نهایی قانون اساسی را که از اکثریت فقها تشکیل شده بود را مأمور تدوین قانون اساسی کردند و پس از آن نیز بار دیگر مردم در همه پرسی عمومی به متن تهیه‌شده توسط نمایندگانشان رأی مثبت دادند. 🔹فصل ممیز قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران را می‌توان طراحی نظام سیاسی مبتنی بر آموزه‌های الهی دانست. قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در راستای تحقق ایده‌ی مردم‌سالاری دینی، آموزه‌های شریعت اسلام را به‌عنوان هنجار برتر نظام حقوقی معرفی نمود و برای آن ساختار‌سازی کرد. 🔹ولایت فقیه و امامت امت در رأس ساختار‌های نظام اسلامی به‌عنوان هدایتگر امت، ضامن عدم انحراف حرکت جامعه از خط سیر اصیل اسلامی و ضامن تحقق حقوق و آزادی‌های مشروع مردم به‌عنوان مهم‌ترین ساختار حراست و پاسداری از مبانی نظام اسلامی و همچنین نقش تعیین نقش تصمیم‌گیری و اداره امور کشور به اتکاء آراء عمومی و تضمین حقوق و آزادی‌های مردم در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به‌عنوان نقاط درخشان قانون اساسی جمهوری اسلامی است. 🔹شورای نگهبان ضمن تبریک فرارسیدن سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ضمن بزرگداشت همه‌ی مجاهدت‌های صورت‌گرفته در راه تصویب قانون اساسی و گرامیداشت خاطره‌ی شهدای راه انقلاب اسلامی، پایبندی به اهداف و آرمان‌های قانون اساسی که همان حرکت در مسیر تحقق مردم‌سالاری دینی است را یگانه راه عبور کشور از بن‌بست‌ها می‌داند.
🔰دکتر کدخدایی قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان در هشتمین نشست سراسری مدیران و کارکنان صداوسیما با عنوان گام دوم انقلاب و رسانه ملی: 🔹قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دارای ارزش‌هایی است که گاهی این ارزش‌ها مانند اعتقاد به خداوند، معاد، ولایت فقیه و... جزو ارزش‌های بنیادین هستند که همه ما مسلمانان آن‌ها را قبول داریم. 🔹 انتخابات به مثابه یک روش ارزشمند برای تحقق آرمان‌های مردم است؛ از این‌رو نظارت بر اجرای این ارزش الزامی است. 🔹انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک روش و ارزش همواره مطرح بوده و هست. 🔹اولین آثار انتخابات در واقع تعیین سرنوشت یک جامعه است که بوسیله این انتخابات اختیار اداره جامعه به دست مردم سپرده می‌شود تا از این طریق نمایندگان خود را جهت اداره امور کشور انتخاب کنند. 🔹زمانی که مردم به نماینده یا رئیس‌جمهور رأی می‌دهند یعنی او را قبول دارند و وقتی که در دور بعد به او رأی نمی‌دهند یعنی از عملکرد او راضی نبودند و این نشان می‌دهد انتخابات ابرازی برای ارزیابی افراد است. 🔹انتخابات باید "عدالت‌محور و اطمینان‌بخش" باشد تا اکثریت جامعه آن را قبول کنند و این امر محقق نمی‌شود مگر با سازوکاری که در آن نظارت وجود داشته باشد که در تمام سیستم‌های انتخاباتی دنیا این سازوکار با شکل‌های مختلف وجود دارد که در نظام جمهوری اسلامی، پاسداری از قانون و نظارت بر انتخابات بر عهده شورای نگهبان گذاشته شده است. 🔹بار‌ها و با صدای بلند اعلام کرده‌ایم که قانون انتخابات ما متناسب با زمان حال نیست و مربوط به دهه ۶۰ است؛ با این حال ۲ سال بر روی اصلاح قانون انتخابات با مجلس همکاری کردیم، اما متأسفانه این طرح کنار گذاشته شد. 🔹رسانه ملی باید مردم را برای انتخاب شایستگان راهنمایی کند؛ چراکه در قانون برای شایسته‌گزینی مکانیزمی دیده نشده و شرایط داوطلبان صرفاً حداقلی است.