🔴مدیر پیام رسان ایتا از بی مهری و بی توجهی دولت به پیام رسانهای ایرانی پرده برداشت
⏪تلگرام با ۵۰ هزار سرور در مقابل ایتا با تنها ۷۰ عدد سرور.....
«محسن غفاری» مدیر پیام رسان اجتماعی بومی ایتا در گفتوگو با کیهان درخصوص علل کند شدن پیام رسانهای بومی در روزهای اخیر اظهارداشت: زمانی که اینترنت در حالت قطع قرار میگیرد، کاربران نمیتوانند به پیامرسانهای غیربومی دسترسی داشته باشند بنابراین به استفاده از پیامرسانهای بومی روی میآورند و حجم زیادی از درخواستها ایجاد میشود و این در شرایطی است که پیامرسانهای بومی با توجه به محدودیتها، توانایی ارائه خدمات مطلوب به مانند پیام رسانهای غیربومی ندارند.
غفاری افزود: قاعدتاً زمانی که سرورها و سختافزار مورد نیاز تامین نشده باشد نمیتوان به درخواستهای کاربران پاسخ داد در نتیجه این پاسخها با کندی ارسال خواهد شد و کاربران ناراضی خواهند بود.
🔻غفاری در پاسخ به این سؤال که چه میزان از وعدههای دولت پس از فیلترشدن تلگرام در اردیبهشت 97 در قبال پیامرسانهای بومی عملیاتی شد؟، گفت: متاسفانه وعدههای دولت تنها در حد دادن 10 تا 20 سرور عملی شد! از دیگر سو اعلام کردند که پیام رسانهای بومی برای تقویت و افزایش توان خدماتدهی میتوانند وام پنج میلیارد تومانی دریافت کنند، اما در شرایطی که کاربران در پیامرسانهای غیربومی حضور دارند حتی اگر ما اقدام به گرفتن وام کنیم تنها خودمان را به خاطر توسعه زیرساخت ملی مقروض کردهایم و باید ماهی 200 میلیون تومان قسط بدهیم؛ این در شرایطی است که برخی از شرکتهای حامی پیامرسانها به مانند ما شرکتی خصوصی هستند که منبع درآمدشان محدود است و توان پس دادن چنین وامهایی را ندارند.
🔻وی با گلایه از نبود بودجه برای حمایت از پیامرسانهای بومی افزود: همانطور که اشاره شد به وزارت ارتباطات پیشنهاد ایجاد یک دیتا سنتر ملی با دو تا سه هزار سرور را دادیم که اتفاقا مدیران وزارت ارتباطات این مسئله را دنبال کردند اما متاسفانه دولت اعلام کرده بود که بودجه کافی برای ایجاد این دیتا سنتر را ندارد؛ این پیشنهاد پیش از این در کشور مالزی اجرایی شد و دیتا سنتر ملی به نرمافزارهای داخلی خدمات ارائه میداد، با این حال به دلیل نبود تدبیر آیندهنگرانه این پیشنهاد عملی نشد و شرایط امروز به دلیل چنین بیتوجهیها است.
🔻مدیر پیامرسان ایتا همچنین در پاسخ به سؤالی درباره تعداد سرورهای پیامرسانهای داخلی در مقایسه با پیامرسان تلگرام، اظهارداشت: تعداد سرورهای تلگرام بیش از 50 هزار سرور است و این در حالی است که پیامرسان ایتا حدود 70 سرور در اختیار دارد و فکر نمیکنم تعداد مجموع سرورهای پیامرسانهای داخلی از 500 سرور بیشتر باشد! یعنی تلگرام به تنهایی 100 برابر مجموع پیامرسانهای داخلی سرور در اختیار دارد.
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴 دستورالعمل مشترک #نفوذ سایبری به نهادهای دولتی و انقلابی لو رفت!
برای بردن ایران به سمت پرتگاه موارد زیر انجام شود:
0️⃣ اگر خواستی، نفوذی موفقی باشی باید در تمام مسائل، از پوشش و ظاهر گرفته تا بیان دغدغهها و دلسوزی برای مردم، خود را داغتر از آنها نشان دهی تا مسئولیتهای حساس و تصمیمساز را، در بالاترین سطوح کشور و نهادهای انقلابی به تو بدهند. (البته با کمک نفوذیهای قبلی)
1️⃣ بعد از نفوذ باید فقط بدنبال حفظ منافع سیاسی و اقتصادی و اجرای دستورات و خواستههای آمریکایی باشی.
2️⃣ برای حفظ منافع در بحث اینترنت، باید زمینه رشد ابزارهای آمریکایی را در جامعه فراهم کنی و رسیدن به تکنولوژی آنها را کاری غیرممکن و محال جلوه دهی.
3️⃣ ابزارهای وطنی رقیب ابزارهای آمریکایی را شناسایی کن و به هر نحوی در نطفه خفه کن و یا با ایجاد اختلال در آنها باعث نارضایتی مردم از آنها شو. حتی خودت هم میتوانی نمونهٔ ناموفقی تولید کنی. دقت کن که حتماً به چند ابزار وطنی که نشانگر و نماد «ما نمیتوانیم» باشند، نیاز داری. ضمناً جوانان نخبه برنامهنویس را شناسایی کن و با استخدام آنها و دادن یک پست اداری و دفتری، مانع پیشرفتشان شو.
4️⃣ اگر نتوانستی ابزار آمریکاییِ فیلتر شده را رفعفیلتر کنی، آن را تبدیل به تریبونی برای نخبگان کن ( مثل توییتر) تا مردم به آن سرازیر شوند و نفوذش احیا شود.
5️⃣ اگر خواستی ابزار آمریکاییِ خاصی فیلتر نشود، منافع اقتصادی مردم را با آن گره بزن... (مثل اینستاگرام)
6️⃣ اگر ابزار آمریکایی فیلتر هم شد، برای دور زدن فیلترینگ، پوستهای از آن بساز. فیلترینگ را باید بیاثر و حتی پُرضرر جلوه دهی. (مانند تلهگرام)
7️⃣ اگر پوسته هم فیلتر یا بسته شد، بهدنبال تقویت فیلترشکنها باش.
8️⃣ ضمناً دائما اجرای طرحهای پوچ را پیشنهاد بده و بدنبال راهاندازی کارگروهها و سلسله جلسات بدون خروجی و بدون ضمانت اجرایی باش تا هم مسئولین دستگاههای مختلف را درگیر و خسته کنی، هم با خرید زمان برای ابزارهای آمریکایی، باعث رشد و گسترششان در جامعه شوی. (مثل طرح تمسخر آمیز فیلترینگ هوشمند اینستاگرام یا فرصت به تلگرام برای انتقال سرورها به ایران و...)
9️⃣ با شناسایی و بکارگیری مدیر کانالها و صفحات پربازدید، افسار آنها را به هر نحوی در دست بگیر و یک رسانه قوی برای خود ایجاد کن تا بتوانی هر مطلبی را که میخواهی به مردم القا کنی و با افترا و تمسخر، صدای مخالفان را خفه کنی.
🔟 اگر میخواهی فیلترشکنها بسته نشوند و یا شبکه ملی اطلاعات راهاندازی نشود و یا ابزارهای داخلی ایرانی جایگزین ابزارهای خارجی نشوند و یا هر کاری که منافعت را به خطر میاندازد اتفاق نیافتد، کلید موفقیت این است که «بلندتر از همه، مشکلات را فریاد بزن و خود را حامی اصلی مردم نشان بده و با طرح مسائل انحرافی و شعارهای فریبنده، علمدار #حق_الناس شو تا هم عامل مشکلات را دیگران نشاندهی و هم تمام مسئولیتهای مربوط به کارهای مهم را، از تصمیمگیری تا اجرا، به عهده تو بگذارند و آنوقت افسار کار را در دست بگیر و انجام نده و یا با ایجاد اختلال، آن کار را شکست خورده و بیهوده نشان بده»...
✒️ روحالله #مومن_نسب
هدایت شده از موسسه و مرکز تخصصی تفسیر تمهید
حجت الاسلام ایازی:
مشکل اساسی تفسیر تنزیلی این است که مبتنی بر پایه لرزان است؛ زیرا سه جریان تاریخگذاری بر مبنای روایات، متن و مباحث ریاضی را در این بحث داریم و هیچکدام از اینها نمیتوانند مطمئن باشند.
یعنی آیا میتوانیم ترتیبی از ساختار آیات را ارائه کنیم که به آن کاملاً مطمئن باشیم؟
وی افزود: این قدر میان ترتیب سورهها اختلاف وجود دارد که نمیتواند مبنای تفسیر تنزیلی قرار گیرد؛ ابتدا باید مسلّم کنیم که جای این سوره در فلان جا و ترتیب است و بعد از آن نظریه و موضوعی را استنتاج کنیم، در غیر این صورت قابل استناد نیست.
بنده به نویسنده تفسیر تنزیلی، حجتالاسلام بهجتپور عرض کردم که بگویید ما ۵ مطلب براساس ترتیب نزول استفاده کردهایم که در تفسیر ترتیبی قابل استفاده نیست.
@mtamhid
هدایت شده از موسسه و مرکز تخصصی تفسیر تمهید
حجتالاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجتپور، نویسنده تفسیر تنزیلی «همگام با وحی» و مدیر حوزه علمیه خواهران، در گفتوگو با ایکنا گفت:
سخنان فاضل ارجمند جناب آقای ایازی را در نقد تفسیر تنزیلی که در ایکنا منتشر شد دیدم. به همین مناسبت لازم است ضمن تشکر و قدردانی از ابراز نظر ایشان، سه نکته را به عرض رسانم.
1️⃣ نکته اول: مخاطب قرآن
به فرموده برادر ارجمند، «مخاطب قرآن انسان است نه مؤمن و نه مخاطب زمان نزول».
در نقد این نکته باید گفت: در این که خداوند برای هدایت انسان با او سخن میگوید، تردیدی نیست؛ «هُدًى لِلنَّاسِ»، اما این واقعیت بدان معنا نیست که مخاطب قرآن را به طور کلی انسان به شرط «لا» فرض کنیم، در حالی که آنچه در قرآن مشاهده میشود، خطاب انسان بشرط «شیء» است.
در حقیقت نادیده گرفتن شرایط انسان مخاطب قرآن، به معنای سادهسازی تفسیر قرآن و گذر از بسیاری جزئیات موجود در آیات قرآن است. قرآن همیشه با انسان، بسیط و ابتدایی سخن نگفته، بلکه گاه برای هدایت انسانی که مراحلی از هدایت را گذرانده و مثلاً با ایمان و پرهیزگار شده سخن میگوید: «هُدىً وَ رَحْمَةً لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ»، «هُدًى لِلْمُتَّقِينَ». حتی خود پیامبر(ص) با همه کمالات، در هر مرحلهای از انجام وظیفه، سخنی متناسب با این همان مرحله را دریافت کرده است: «وَ لا يَأْتُونَكَ بِمَثَلٍ إِلَّا جِئْناكَ بِالْحَقِّ وَ أَحْسَنَ تَفْسِيراً».
از جهت دیگر قرآن در عین حالی که با انسان با مراتب مختلف سخن میگوید، با انسان با شرایط محیطی مختلف و موقعیتهای مختلف نیز سخن گفته است. مثلاً انسانی که در مکه است، فرد یهودی که در مدینه است، منافقی که در مدینه موضع خاصی میگیرد و ... مدنظر قرآن بوده است. با توجه به شرایط محیطی، هدایتهای قرآن را به مخاطب منتقل میکنیم. از همین جاست که سرّ پدیده مهم جری و تطبیق قرآن مطرح میشود.
اصطلاح مهم جری و تطبیق به معنای خروج آیه از شرایط محیطی تنزیلی و تطبیق پیام فطری آن بر شرایط محیطی جدید، با ویژگیهای جدید است. پدیده جری و تطبیق، یکی از فواید مهم رویکرد تنزیلی در تفسیر قرآن را روشن میکند، چراکه با ترسیم شرایط محیطی نزولی، زمینه برای جدا کردن پیام آیه از آن شرایط و تطبیق بر شرایطی مشابه، فراهم میشود.
خلاصه اینکه، مخاطب قرآن، همیشه انسان بما هو انسان نیست.
@mtamhid
هدایت شده از موسسه و مرکز تخصصی تفسیر تمهید
2️⃣ نکته دوم: روش کشف ترتیب نزول سورهها
جناب استاد ایازی اشکالی را بر مبنای تفسیر تنزیلی مطرح کرده و آن را متزلزل خواندهاند.
ظاهراً برادر عزیزم آشنایی با مبانی حقیر در تفسیر تنزیلی ندارند؛ اینجانب در کتاب «تفسیر تنزیلی، مبانی، اصول، قواعد و فواید» که در سال ۹۲ منتشر شده به این سؤالات پاسخ دادهام.
به اختصار اشاره میشود که اصلاً اعتقادی به تاریخگذاری به معنای ثبت تاریخ نزول سورهها ندارم، چه به شکل استفاده از روایت، چه از متن، و چه نظام ریاضی. بلکه در تفسیر تنزیلی تنها باید به دنبال سیر تحول محتوای مطرح شده در قرآن باشیم، چون نظام تغییر و تحول در قرآن بر اساس تغییر احوال است: «انَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بِأَنفُسِهِم». اما اینکه این تغییرات در سال اول بعثت رخ داده یا سال دوم یا سوم، آن گونه که در تحقیقات مستشرقان مشاهده میکنیم، اهمیت ویژهای ندارد. مسئله بنده تاریخ و تاریخگذاری نیست، مسئله در تفسیر تنزیلی، سیر مراحل تحول است.
روش اینجانب در کشف ترتیب نزول بدین قرار بوده که پس از تتبعی جامع، چند روایت مسند و قابل اعتماد به دست آوردم. در کنار آن، روایات متعدد غیرمسندی نیز مشاهده شد که تأییدکننده روایات مسند بود. از جهت دیگر، بررسیها نشان داد که اغلب دانشمندان تفسیر و علوم قرآن در طول تاریخ، بر این گزارشها صحه گذاشتهاند.
وقتی همه گزارشهای ترتیب نزولی در منابع مختلف، در کنار یکدیگر قرار گرفته و مقایسه شوند، این مجموعه میتواند ضعف موجود در آحاد آنها را برطرف کند.
این مقایسه نشان میدهد که همه گزارشها همنوا بوده و حتی در بیش از ۷۰% کاملاً هماهنگ هستند. در ۳۰% باقیمانده نیز غالب اختلافات، کاملاً جزئی است. مثلاً در یک گزارش نام یک سوره افتاده یا تنها یک شماره با گزارش دیگر اختلاف دارد. مجموع این گزارشها، ساختار سیاق محتوایی قابل اعتمادی از سورهها را به دست میدهد که میتواند خلأهای محدود باقی مانده را بر طرف کند.
آیا این مراحل پژوهش برای کشف نظام نزولی سورهها کفایت نمیکند؟
آیا وجود اختلاف و ابهام در منابع حوزههای مختلف دانش، اعم از اعتقادات، تفسیر، فقه و ... مسائل مرتبط با آن حوزه را متزلزل میکند؟ دانشمندان در این گونه موارد، از بین گزارشهای گوناگون، متقنترین روایت را انتخاب و با کمک قرائن داخلی و خارجی آن را تقویت مینمایند تا به حد قابل قبولی از اعتبار دست یابد.
در مباحثی چون مکی و مدنی، جمع قرآن، اسباب نزول، لغت، تفسیر و تطبیق و ... که از همان مشکلات روایات ترتیب نزول رنج برده آیا به صرف وجود این مشکلات میتوان تحقیقات برآمده در این عرصهها را به کلی متزلزل خواند؟
تزلزل هنگامی است که راه حلی برای حل اختلافات و مشکلات نداشته باشیم. در حالی که همیشه برای حل این مسائل راه حلهای اصولی و معتبر علمی وجود دارد.
@mtamhid
هدایت شده از موسسه و مرکز تخصصی تفسیر تمهید
3️⃣ نکته سوم: فواید تفسیر تنزیلی
برادر ارجمند از نبودن فایدهای در تفسیر تنزیلی سخن گفتهاند. بسی جای تعجب است که آن پژوهشگر ارجمند، در چنین مسئله بدیهیای تردید روا داشته است؛ حقیر در کتاب «تفسیر تنزیلی» فصلی را به بیان فواید این سبک اختصاص دادهام، که حد اقل در چهارده حوزه، اعم از حوزه مهندسی فرهنگی و حوزه افزایش و تدقیق برداشتهای تفسیری، با ذکر مثال، فواید این سبک را تشریح کردهام.
کما اینکه در تفسیر ترتیبی تنزیلی شش جلدی منتشر شده از این جانب، با عنوان «همگام با وحی» فوایدی مثل ترسیم فضای نزول بر اساس ارتباط سورهها، تحلیل صحیح روایات فضیلت، و ... بیان شده است.
کافی است تفسیر سوره علق در تفسیر همگام با وحی با سایر تفاسیر غیر تنزیلی مقایسه شده تا فواید این سبک مشخص شود.
همچنین فایده تفسیر تنزیلی در شناخت منظومه مفاهیم اسلامی استخراج شده از قرآن در کتابهای «سیر فرهنگسازی پوشش اسلامی» و «فرایند پاکدامنی در قرآن» نشان داده شده است.
حقیر در قالب چند مقاله علمی پژوهشی با عناوین: بررسی سیر تنزیلی آیات تحدی، ترسیم صورتبندی تطورات گفتمانی قرآن، نقش تفسیر تنزیلی در پیشرفت، روش کشف الگوی مهندسی فرهنگی کشور، تحلیلی بر سیر نزولی آیات الاحکام و ... نمونههای متعددی از فایدهمندی تفسیر تنزیلی را تنقیح کردهام.
آیا برای فایدهمندی بس نیست که مشهور مفسرین در مسئله استخراج سیر حرمت خمر یا ترتیب تحدی، از قرآن، یا تحلیل صحیح ناسخ و منسوخ و ...، از همین روش تنزیلی بهره گرفتهاند؟ آیا روش دیگری برای حل این مسائل سراغ دارید؟
شاطبی چه خوب ضرورت مسئله را درک کرده که تصریح میکند فهم کامل هیچ سورهای بدون توجه به سوره نازل شده پیش از آن میسور نیست.
اینجانب مشتاقانه منتظر دریافت نظرات آن پژوهشگر ارجمند و سایر محققین هستم تا پس از مطالعه آثار حقیر، اگر ابهام یا شبههای باقی مانده باشد، پاسخگو باشم.
@mtamhid
🔴 لوموند: قطع اینترنت ایران از نظر پیچیدگی در دنیا بیسابقه است
🔸 روزنامه فرانسوی لوموند نوشت قطع اینترنت همزمان با بالاگرفتن اعتراضها در ایران حاصل یک عملیات بسیار پیچیده فنی است که در جهان «بیسابقه» بوده است.
«فردریک دوزه»، رئیس مرکز پژوهشهای بینارشتهای راهبردی و ژئوپولیتیک سایبری فرانسه: مبادی ارتباطی شبکه اینترنتی ایران با شبکه جهانی در سالهای اخیر طوری باز طراحی شدهاند که در صورت لزوم به طور کامل آن را ببندند به طوری که شبکه از داخل به فعالیت خود ادامه دهد.
🔸 چین و روسیه نیز وعده بریدن از اینترنت جهانی و راهاندازی شبکه ملی را داده اند اما ایران این هفته ثابت کرد که در کنترل کامل اینترنت به موفقیت دست یافته است.
🔸در کشورهای دیگر مانند فرانسه و آمریکا اینترنت از طریق کانالهای پرشماری به سایر شبکههای جهان متصل هستند و بستن آن به راحتی مقدور نیست. قطع #اینترنت در ایران نخستین نمونه از نظر سطح پیچیدگی در جهان است.
@jaarchi
هدایت شده از موسسه و مرکز تخصصی تفسیر تمهید
علاقه مندان به مطالعه فواید تفسیر تنزیلی را دعوت می کنم که مقاله ذیل را مطالعه بفرمایند. این مقاله در سال 90 به رشته تحریر در آمده است .
http://hamgambavahy.ir/post/13
رويكردي نو در تفسير بر اساس ترتيب نزول
پدیدآورعبد الکریم بهجت پور
نشریه پژوهشهای قرآنی
شماره نشریه63_62
تاریخ انتشار1390/02/21
چکیده:
نویسنده در این نوشتار پس از اشاره به سبکهای تفسیری، به معرفی روش تفسیر به ترتیب نزول میپردازد در این راستا نخست از روایی و اعتبار آن سخن میگوید و دلایل متعددی برای اثبات مشروعیت آن میآورد سپس به فواید و پیامدهای مثبت این روش در ساحتهای گوناگون میپردازد و در این زمینه به: ۱- کشف روشهای تحول دینی ۲- کشف مراحل فرهنگ شدن مفاهیم دینی ۳- کشف هندسه تحول دینی مخاطبان ۴- فهم رابطه چالشها با پیامهای دین ۵- آشنایی با روند تثبیت قلب پیامبر ۶- تقویت نگاه تربیتی و آموزشی به مقوله تفسیر ۷- کاربردهای روش ترتیب نزول در تفسیر و فهم بهترآیات،به عنوان آثار و پیامدهای مهم شیوه ترتیب نزولی یاد میکند.
کلید واژهها:
سبک تفسیر/ ترتیب نزول/ تحول دینی/ تفسیر نزولی
پیشگفتار
تفسیر تنزیلی (ترتیب نزولی) قرآن یکی از ریشهدارترین سبکهای تفسیر قرآن، همزاد با نزول آیات و سور قرآن بر پیامبر اکرم۹بود.
همین روش در نگارش کاملترین درس گرفته تفسیری از آن حضرت، یعنی مصحف امیرمؤمنان۷ رعایت شد. به دنبال تغییری که در چینش سورهها پدید آمد، تفسیرنگاری مسلمانان تابع ترتیب موجود در مصحف رسمی آنان شد. همچنان که پس از قرنها تفسیر نگاری ترتیبی، نیازهای جدید به منظور کشف نظریهها و دیدگاههای موضوعی قرآن، رویکرد موضوعی را موجّه ساخت، امروزه ضرورت دارد تا به کشف هندسههای تربیتی و آموزشی بپردازیم و تلاش نماییم تا متد و روشهای منظم تغییر دینی در چارچوبهای مستخرج از منبع وحی به دست آید. به نظر راقم این سطور، تفسیر تنزیلی تنها گزینه پیشروی مفسران در پاسخ به این ضرورت است.
آنچه در برابر شماست، گزارش فایدهمندی تفسیر تنزیلی در زمینه کشف روشهاست. افزون بر آن پارهای فواید این رویکرد را در حل پارهای از مجهولات علمی و پردهبرداری از ابهامات عارض شده بر آیات نشان دادهایم و در نهایت برتری و کمال این رویکرد بر تفسیرنگاری ترتیب مصحفی معلوم شده است.
نکته دارای کمال اهمیت آنکه تفسیری تنزیلی به مثابه یک عملیات علمی روشمند، دارای مبانی، اصول و قواعد است که تبیین آنها موجد طراحی یک رشته علمی جدید است.
این مقاله به بررسی فواید تفسیر به ترتیب نزول میپردازد.
ادامه در
http://hamgambavahy.ir/post/13
@mtamhid
هدایت شده از موسسه و مرکز تخصصی تفسیر تمهید
⭕️ مقام معظم رهبری:
عنوان پاسدار، یادگار روزهای افتخار برای همه ی دوران تاریخ ما در آینده و یادگار لحظه های حساس این انقلاب است؛ که اگر پاسدار نبود، هیچ چیزی نبود و هیچ چیزی نمی ماند!
پاسدار شهید مرتضی ابراهیمی؛ خادم مردم در سیل ۹۸ و حافظ جان مردم در اغتشاشات آبان ماه
👤 🇮🇷فاطیما سلیمانی
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
بحث راهپیمایی شد، یاد پدربزرگ یکی از رفقام افتادم. میگفت بابابزرگ من، 22بهمن یا کلا زمان راهپیماییها، مسیر میدون شهدا به سمت امام حسین(ع) رو پیاده میرفت، درحالیکه مسیر راهپیمایی از میدون امام حسین(ع) به سمت میدون آزادی بود.
میگفت از پدربزرگم پرسیدیم چرا اینجا رو پیاده میری؟ گفت اون دنیا اگه فهمیدم که اینا به حق بودن، میگم که خب من اومده بودم راهپیمایی، اگرم گفتن به حق نبودن میگم من که نیومدم، از امام حسین تازه شروع میشده!
برای سوال نکیر و منکرش هم فکر کرده بوده 😂
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از پلاک؛ روایتگر شهدا
میگفت: سر پُست تنها بود. ساعت مثلاً ۲ تا ۴ صبح وقت نگهبانی سر خاکریز. رفتم پست رو ازش تحویل بگیرم، دیدم تیر خورده به پیشونیش افتاده کف سنگر. خیلی دلم سوخت. تنها بود شهید شد. کسی بالا سرش نبود سرش رو تو بغل بگیره. از غصه بیرون نمیرفتم از فکرش. شب خوابش رو دیدم. گفتم: خیلی ناراحت بودم تنهایی شهید شدی. گفت: «بهت بگم تیر که خوردم قبل از اینکه بخورم کف سنگر افتادم تو دامن امام حسین(ع)».
خوبه؟!
به خدا نرید با موتور تصادف کنیدها. اینکه میگم دعا کنید نمیرید برا اینه. اینکه میگم حیفه آدم، بچه هیأتی، اقتدا به ارباش نکنه برا اینه.
چه خاطرهای برات بگم؟ اصلاً ما از شهدا چی میخوایم؟ میخوایم اونها به ما یاد بدن که میشه غیر معصوم باشی ولی تو بغل معصوم جون بدی! این خوشگله دیگه. هیأت باید تهش این در بیاد. ولی اونها خیلی مراقبت میکردن بچهها...
به روایت #حاج_حسین_یکتا
(به نقل از همرزم و دوست شهید)
Channel: @Pelak_channel
Website: HoseinYekta.IR
instagram.com/pelak_page
هدایت شده از پلاک؛ روایتگر شهدا
📍ما باید به علمدار کمک بدیم؛
حاج حسین یکتا: این فضایی که الان برای ما هست و نسبت به فرهنگ #حساس_شدیم و احساس میکنیم قرارگاه جنگی میخوایم، اجتماع اصحاب اهل حق رو میخوایم، باید جبههی فرهنگی مردمی تشکیل بدیم، جبهه شده، جنگ شده، جنگ فرهنگی شروع شده، این رو کی داره به ما یاد میده؟ کی داره #علمداری میکنه؟ کی داره مدیریت میکنه؟ کی داره به ما اقتصاد مقاومتی یاد میده؟ کی میگه اقتصاد بدون نفت؟ کی به ما الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت رو یاد میده؟ کی به ما میگه توسعهی غربی قبول نیست؟ کی میگه ما پیشرفت رو قبول داریم و توسعه رو قبول نداریم؟ کی داره ما رو آماده میکنه برای تمدن نوین اسلامی؟ کی داره ما رو آماده میکنه برای تمدن نوین اسلامی؟... خب قطعاً حضرت آقا داره این کارها رو میکنه و #ما_باید_کمک_بدیم این عَلَمی که دست حضرت آقاست، آقا بده بدست امام عصر(عج).
Channel: @Pelak_channel
Website: HoseinYekta.IR
instagram.com/pelak_page
هدایت شده از نقد و بررسی فعالیت های آموزش و پرورش
اگر به pdf کتاب های درسی فرزندانتان نیاز دارید، کافی است وارد سایت زیر بشوید و آن کتابها را به راحتی دانلود کنید
پایگاه کتاب های درسی، اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی
http://chap.sch.ir/
🌺🌿•✾•••┈┈• •┈┈••••✾•🌿🌺
📭ارسال نقد
📭 https://eitaa.com/Modirnaghd
✍️ کانال نقد ایتا
🆔http://eitaa.com/joinchat/406585355Cd480f4f0ca
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنگوی سپاه پاسداران: متاسفانه از جناح هاي مختلف داخلی به تور شبکه آمدنيوز افتادهاند که همه شناسايی شده و به مرور اعلام خواهد شد
💠 توصیه امام خامنه ای به بسیجیان: #تُندروی_کنید
○ امام خامنه ای (مد ظله العالی) : تُندرو کسی است که پایبند انقلاب است. میانه رو کسی است که در مقابل خواسته های دشمنان تسلیم است. امروز از همه تندرو تر بنظر آنها بنده حقیر هستم! انقلابی را میگویند تندرو! غیرانقلابی را میگویند میانه رو ! تُند رفتن در صراط مستقیم که چیز بدی نیست.سابِقُوا إِلی مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ، جلـــوتر بـــرید.
رهبر انقلاب سیاست آمریکایی ها و مستکبران را در لبنان با شکست مواجه کرد
سلامی عنوان کرد: می دانید رهبر ما سیاست آمریکایی ها و مستکبران را در لبنان با شکست مواجه کرد و چنان سپاهی در آنجا ساخت که صهیونیست ها از ترس وجودش شب و روزشان، شب است. او از ملت سوریه دفاع کرد و جهان اسلام را به هم پیوند داد و سدی آهنین در مقابل سلطه سلطه گران ساخت و سرانجام آن زنجیره مستحکم مستکبران را حفظ کرد. ملت عراق را از شر شیاطین و تجزیه شان نجات داد و امت را به هم گره زد. به اربعین نگاه کنید که رود خروشانی از عالم اسلام در آن شکل گرفته است.
سلامی تاکید کرد: رهبر ما کسی است که هر امتی به او تکیه کرد ایستاد و هر کسی از او فاصله گرفت افتاد. هنر او شکستن قدرتهای بزرگ است، هنر او تحقیر آمریکا است، هنر او پیروز کردن مسلمین است، هنر او استحکامبخشی به قاعده قدرت ملت ایران است، هنر او آن است که هم با دشمنان میجنگد و هم ایران بزرگ را به پیش میبرد و به همه عالم درس آزادگی و ایستادگی و مقاومت می دهد.
وی افزود: او قائمه انقلاب ماست و شما قاعده آن هستید. امروز این قاعده و قائمه به یکدیگر پیوسته است تا این بنای عظیم تمدن اسلام در عالم بدرخشد و به تدریج بساط کفر و الحاد و شرک در هم فروشکسته شود. مطمئن باشید امروز دیگر دشمنان ما قادر به هیچ عملی نیستند.
#رهبری_حفظکم_الله
#سپاه_پاسداران
#بسیج
#ارتش_جمهوری_اسلامی_ایران
#مردم_عادی
《((مرگ بر امریکا))》
🔺 سخنران مراسم ختم خواهر #رئیسجمهور:
حسودها به یوسف پیامبر (ع) گفتند برادرت دزد است، نسبت دزدی و دروغ برای همه هست و معصومان و ابدال همواره مورد آزار و اذیت بودهاند./فارس
🔺#إشراف:
#مجیزگویان هم همیشه ی تاریخ مذموم بوده اند...
©مُشرف بر رخداد های دین ، حوزه و روحانیت باشید...
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3768975382C37228719f7
طمع به هلاكت می كشاند و نجات نمی دهد، و به آنچه ضمانت كرد، وفادار نيست، و بسا نوشنده آبی كه پيش از سيراب شدن گلوگير شد، و ارزش آنچه كه بر سر آن رقابت می كنند، هر چه بيشتر باشد، مصيبت از دست دادنش اندوهبارتر خواهد بود و آرزوها چشم بصيرت را كور می كند، و آنچه روزی هر كسی است بی جستجو خواهد رسيد.
#نهج_البلاغه #حکمت275