🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
اگر این نتیجه درست باشد
انتخابات به دور دوم میرود
و جلیلی و قالیباف نباید به نفع هم کنار بروند.
(تا بین یکی از این دو دور دوم مردم انتخاب کنند)
ولی اگر پزشکیان بتواند یک درصد خود را ارتقا دهد
میتواند با قالیباف به دور دوم برود
پس این دو (جلیلی و قالیباف) باید شانس خود را برای یکی شدن و تمام کردن کار در همان دور اول امتحان کنند.
البته بعد از مناظرات
ممکن است نظرسنجی ها با این چیزی که می بینیم متفاوت شود.
1⃣ آن 6 نفر چه گفتند؟
🔸 قالیباف: یک روزی اگر مردم دزد را هم دستگیر میکردند، کلانتری آن را تحویل نمیگرفت؛ اما پلیس ۱۱۰ را در کل کشور تأسیس کردیم و مردم تحول را حس کردند
🔸 پزشکیان: باید با مردم آشتی کنیم. شعار رهبری هم تولید با مشارکت مردم است. ایا میتوانیم با نگاه محدود مردم را جذب کرد؟
🔸 جلیلی: کسانی که درآمدهای نجومی دارند باید همانند کارگر و کارمند مالیات بدهند. مالیات اگر خوب سیاستگذاری شود فشار بر مردم کم میکند.
🔸 پورمحمدی: اگر مورد اعتماد مردم قرار بگیرم با دوران جدیدی از مدیریت در کشور روبه رو خواهند شد.
🔸 زاکانی: به عنوان مسئولان شهری تهران ، امروز گوشت گوسفندی باکیفیت را با نصف قیمت بازار در میادین میوهوترهبار به مردم ارائه میدهیم. روزی ۱۲۰ تن گوشت توزیع و آن را افزایش میدهیم؛ با نرمافزارهای موبایلی به اندازه نیاز مردم درب منزل به آنها تحویل خواهیم داد.
🔸 قاضی زاده هاشمی: ما باید بنیاد شهید را از بنگاه داری خارج میکردیم که از مسائل مهم کشور بود. از 20 سال قبل بنیاد شهید باید از بنگاه داری خارج میشد و نشده بود. خدا را شکر با موفقیت این موضوع را پیگری کردیم.
2⃣ آن 6 نفر چه گفتند؟
🔸 پورمحمدی: طی ۲ سال پس از آن که به معاونت وزارت اطلاعات منصوب شدم پرونده مهم جنایت منافقین را رسیدگی کردم
🔸 پزشکیان: تا کارمندان دولت ناراضی باشند ما به هدفمان نمیرسیم وقتی پولی که به کارمند میدهم زندگیاش را نمیگذراند انتظارِ درست کارکردن غیرممکن است. باید اول کاری کنیم که زندگی آنها و... بچرخد.
🔸 زاکانی، نامزد انتخابات: بدون هیاهو دهها هزار میلیارد تومان از امکانات شهرداری که به یغما رفته بود را برگرداندیم
🔸 جلیلی: مسکن فقط خوابگاه نیست. بحث های فرهنگی و اجتماعی هم کنارش هست. در شهرسازی باید همه چیز طوری در نظر گرفته شود که شهروند بتواند از محل شکونتش ظرف یک دقیقه به یک محل تفریحی برسد.
🔸 قالیباف: کارنامۀ من در هوشمندسازی روشن است | سامانۀ ۱۱۰ در نیروی انتظامی و ۲۰۰ سامانۀ هوشمند در شهرداری از اقدامات من در این دو ارگان بوده است
🔸 قاضی زاده هاشمی: آرزو دارم تمدن های بزرگ در ایران تکرار شود. ملت ایران ثابت کرده در دوران کوتاه میتواند به قدرت برسد. برخی حکمرانان در کشور ترسو هستند. میتوانند با تصمیمات بزرگ رو به رو شوند.
3⃣ آن 6 نفر چه گفتند؟
🔸 پزشکیان: اصلا اف ای تی اف را اجرا نکنیم. ولی در داخل خودمان چیزی شبیهش راه بیندازیم تا اگر یکی چند هزار میلیارد برد ما بتوانیم رد گیری کنیم و بفهمیم به چه کسی داده و کجا خرج کرده است.
🔸 قاضی زاده: من یک جراح هستم. جراح سر و گردن و یاد گرفته ام چه طور جراحی های سخت را انجام دهم. نظامی اداری کشور نیاز به جراحی دارد.
🔸 زاکانی: 12 هزار معتاد کف خیابان های تهران بود و 8 هزار داخل کمپ ها بودند. اکنون 19 هزار داخل کمپ هستند که آنجا نوکری آنها را میکنیم.
🔸 پورمحمدی: زمانی که در وزارت کشور بودم کد ملی مردم را از ۴۰ درصد به ۹۸ درصد رساندم.
🔸 قالیباف: در برنامه پیش بینی کردیم حداقل قدرت خرید خانواده را حفظ کنیم. طبق برنامۀ هفتم، حقوق حداقلبگیرها باید به میزان افزایش تورم رشد داشته باشد.
🔸 جلیلی: در هپکو و ماشینسازی تبریز که واگذاریشان ناموفق بوده است چرا که به شکل درستی انجام نشد. سال ۸۶ در سال ۱۸۰۰ ماشینآلات راهسازی در هپکو تولید میکردند و بعد از خصوصیسازی ۸ عدد شده است. برخی از این موارد که خصوصیسازی شد حتی پول مناسب هم بابت آن گرفته نشد.
4⃣ آن 6 نفر چه گفتند؟
🔸 زاکانی: مبارزه من با فساد برخورد با کسانی بود که در نهاد های امنیتی نشسته اند و کسی جرات نمیکرد به سراغ آنها برود. چون معتقد بودم برای برخورد با فساد باید از کسانی شروع کنیم که برای خود حریمی قائل هستند.
🔸 قاضی زاده: تمام برنامه ای که ذیل عنوان دولت خانواده که ارائه کردم مبتنی بر سیاست های بالا دستی تنظیم و برای کشور راهکار در نظر گرفته است. ما میتوانیم اصلاحات بزرگ در نظام حکمرانی انجام دهیم.
🔸 قالیباف: تحولی که در زمان حضورم در هوافضای سپاه رخ داد با کمک دانشگاه انجام شد. امروز آن حرکت دیده میشود و ما جز قدرت های اول دنیا هستیم. شهرکهای موشکی در دورۀ فرماندهیام پایهگذاری شد.
🔸 پورمحمدی: یکی از اولویتهای من ثروت است؛ کشور با مردم ثروتمند، ثروتمند میشود.
🔸 جلیلی: اشراف کامل به برنامه هفتم دارم و این از جهت مهم است که جرا این برنامه ی 5 ساله دقیقا همزمان است روی کار آمدن دولت جدید.
🔸 پزشکیان: قرار بود در جایگاه اول منطقه باشیم. قرار بوده اول شویم و فقر را از بین ببریم نرسیدیم، نشان میدهد ما در اجرا نتوانستیم سیاستها و اهداف را پیاده کنیم.
5⃣ آن 6 نفر چه گفتند؟
🔸 قاضی زاده: رزومه بنده در فضای مجازی وجود دارد اما قبل از هر چیز من یک پدر و یک پزشک متخصص هستم و مدیرعامل اندیشکده ای بوده ام و کارهای مطالعاتی روی مدل حکمرانی داشته ام.
🔸 زاکانی: کارهایی که دهها سال روی زمین مانده بود با پشتیبانی دولت شهید رئیسی به بهترین نحو انجام دادیم
🔸 پورمحمدی: از نیازمندیهای علمی و فناوری کشور را پنهانی وارد کشور کردیم. دستاوردهای بزرگی برای ملت به دست آوردیم؛ شاید در آینده بتوانیم جزئیات آن را بگوییم.
🔸 جلیلی: دولت قبل(روحانی) به برنامه اعتقادی نداشت و بیان کرد که من این برنامه را دنبال نمیکنم و در جلسات شرکت نکرد و حاصل این شد که فقط 30 درصد از برنامه اجرا شد و ثمره آن هم رشد اقتصادی منفی بود.
🔸 پزشکیان: نامزد انتخابات ۱۴۰۳: دولت باید چابک شود. ما کاری که باید در دولت انجام دهیم این است که باید دولت را چابک کنیم، در جهت رسیدن به این اهداف سه اصل و 5 استراتژی را باید مدنظر داشته باشیم.
🔸 قالیباف: بهعنوان یک رزمندۀ عادی به خطوط جبهه رفتیم؛ در بیستسالگی بهعنوان فرماندۀ تیپ امام رضا منصوب شدم
🔰جلیلی: صحبت از انتخاب یک فرد نیست، صحبت از انتخاب یک مسیر است
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امروز صحبت از انتخاب یک فرد نیست، بلکه صحبت از انتخاب یک مسیر است.
سعید جلیلی پنجشنبه شب در جمع مردم اراک در مصلی بیتالمقدس این شهر افزود: خدا رو شکر میگویم که توفیق پیدا کردم امشب در این استان عزیز و مکان مقدس در جمع شما عزیزان حضور پیدا کنم، در ابتدا تسلیت عرض میکنم
شهادت امام باقر(ع) و از خداوند متعال میخواهیم که این توفیق را دهد که رهرو قران و اهل بیت (ع) باشیم و آموزههای دینی، نبوی، علوی، فاطمی و باقری و همه ائمه را سرلوحه خود قرار دهیم.
وی بیان کرد: استان اراک برای مردم ما یک استان پرافتخار است، بزرگترین افتخار قرن ما، ملت ما و بلکه امت اسلامی این است که امام بزرگوار از این استان بود،
پدران و مادرانی در این استان وجود داشته و دارند که بزرگانی مانند امام را تقدیم اسلام کردند و به جامعه جهانی ارایه دادند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد:
استان اراک استانی است که وقتی تاریخ را میخوانیم به شخصیتی مثل امیرکبیر افتخار می کنیم بسیار ارزشمند است، از این استان است، وقتی از رشادتها، از پاکدستی و انضباط مالی یکی از الگوهای ما امیرکبیر است که متعلق به این استان است، وقتی صحبت میکنیم از اینکه می توان پیشرفت کرد که و موفقیتهای بزرگ به دست آورد، یک شاهد بزرگ آن جناب امیرکبیر بود، کل دوره فعالیت امیرکبیر کمتر از سه سال بود و نشان داد در کمتر از سه سال میتوان کارهای بزرگ انجام داد.
جلیلی گفت: استان مرکزی چنین استانی است، خاستگاه بسیاری از مراجع، دانشمندان و بزرگانی مانند امیرکبیر بوده است و این برای ما موحب افتخار است.
وی گفت: امشب در این جلسه و در این دیروقت می خواهیم گفت و گویی داشته باشیم، موضوع صحبت چیست، چرا جمع شدیم،
صحبت از یک انتخاب است، انتخابی که قبل از اینکه درباره یک فرد باشد، درباره بک مسیر است.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: مردم استان مرکزی کار بزرگ و حرکت بزرگ انجام دادید، یک حرکت ارزنده چه کارهایی که بزرگان شما در طول تاریخ تاکنون و یک حرکت ارزنده دیگر داشتند، وقتی شهید رئیسی عزیز آمد آن استقبال شما را دید، حرکتهای ارزنده شما را دید و کارخانه شما را دید یک قول داد و حرکتی کرد.
جلیلی عنوان کرد: قبل از حضور در این جمع هپکو حضور یافتم، عزیزان در این وقت شب کارگران و خانوادههای آنان حضور داشتند و انسان می دید چگونه همه آنها و خانوادههای آنان در سوگ خدمتگذار و خادم خود آقای رئیسی بودند، رئیسی چه کرده بود که کارگران و خانوادههای آنان جمع بودند و با عظمت از او یاد کردند.
وی اظهار کرد: آنچه رئیسی کرد، خدمت همراه با صداقت بود، به شما مردم وعدههایی داد و صادقانه با همه توان دنبال کرد و در راه ایفای نقش برای وعده ها همه وجود خود را تقدیم کرد و خدا به او عزت داد.
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔰بخش دوم خبر
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: امروز صحبت از یک انتخاب است و مثال خود را از هپکو شروع میکنم، در ۱۰ یا ۱۱ سال گذشته اگر صحبت از یک مسبر میکنیم، یکی از
یکی از تلخ ترین خاطرات من روزی بود که عزیزانی از کارگران هپکو در تهران آمدند خدمتشان بودیم و شروع کردند از بیان کردن آنچه در هپکو می گذشت، بحثشان این بود که در سال ۱۳۸۶ تولیدات آنها یکهزار و ۸۰۰ ماشین آلات سنگین راهداری بوده الان تولید و بیان میکردند که تولید آنها به صفر رسیده است، کارگران چند ماه حقوق نگرفتهاند، عوارضی و طلاقهایی که شکل گرفته بود، اقدامات خودکشی از شدت فشار، اما خاطرات شیرین این است که یک ساعت قبل در زمان حضور در هپکو همان عزیزان را دیدم که با خوشحالی میگفتند امروز آرامش و آسایش دارند و همه را مدیون در حرکتهای اصلاحی و بویژه شهید رئیسی می دانستند، این همان عظمت کار است.
جلیلی گفت: ما
امروز در یک نقطه مهم برای یک انتخاب هستیم، یک مسیری آن است که هشت سال به مردم گفته شود اگر ما بیاییم با فلان کار و فلان مسیری که در روابط خارجه دنبال میکنیم، همه مشکلات شما حل میشود، نتیجه چه شد؟ دلار ۲ هزار و ۵۰۰ تومانی که تحویل گرفتند ۱۰ برابر شد و تحریمهایی که میگفتند از این مسیر حل میکنند، ۸۰۰ تا به آن اضافه شد در همان دوران.
وی عنوان کرد: شهید رئیسی عظمتش در آن بود که این ریل را تغییر داد، با دنیا روابط داشت، اما روابط را در ۲ یا سه کشور خلاصه نکرد، میگفت باید با همه دنیا روابط داشت، دنیا ۲۰۰ کشور حداقل دارد، تعامل سازند و گسترده باید با جهان داست، نتیجه حرکتش چه شد،
همان کسانیکه زمانی میگفتند ما بیشتر از ۲۰۰ هزار بشکه نفت نمی توانیم بفروشیم و باید فلان امتیاز را بدهیم، شهید رئیسی آمد و در سه سال نشان داد که مشکلی برای فروش نفت نداریم و نشان داد میشود یک و نیم میلیون بشکه نفت فروخت.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: شما دیدید در ۱۰ روز گذشته
وزیر خارجه آمیرکا رفت در درون سنا سوال کردن ایران قرار بود نتواند یک بشکه نفت بفرشد و نماینده آنها گفت الان ۲ میلیون بشکه نفت میفروشد و وزیر خارجه گفت، بله آنها توانستند بر ما فائق آیند و تحریمها را دور بزنند وصوت و تصویر آن را همه دیدند.
جلیلی بیان کرد:
همینهایی که یک زمان ملت ما را در تهدید می کردند که ما راهبرد فشار حداکثری را علیه شما را به کار میگیریم، با تغییر ریلی که صورت گرفت با انتخابی که مردم کردید، چه شد نتیجه آن، نتیجه آن شد که همانهایی که میگفتند
راهبرد فشار حداکثری، رسما اعلام کردند راهبرد فشار حداکثری شکست فاحش خورده است و این ادعای ما نیست، عین اظهارات آنها است.
وی گفت: ما امروز در یک نقطه تاریخی هستیم، کدام ریل را می خواهیم ادامه دهیم، کدام مسیر را می خواهیم دنبال کنیم، باید بدانیم الان در چه نقطهای هستیم.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: امروز ۲ روند تحولات به ما چه می آموزد، یکی روند تحولات جهانی، امروز نه ادعای ما، عین اظهارات کسانی است که نه تنها با دوست نیستند، بلکه اعلام دشمنی میکنند،
روند تحولات جهانی به گونهای پیش رفته که قدرت ایران که پشتوانه او که خدا و ملت ایران است، ارتقا پیدا کرده وایران
امروز یک عنصر تاثیرگذار نه تنها در معادلات منطقه بلکه در معادلات جهانی است.
جلیلی تصریح کرد:
امروز فرصتهای فراوانی برای کشور ما و ملت ما در عرصه منطقه و جهان و در زمینههای مختلف اقتصادی، صنعتی، سیاسی و فرهنگی ایجاد شده، یک موقعیت کم نظیر و برخی از این فرصتها به تعبیر مقام رهبری عین فرمایشات رهبری است و برخی از انها هر ۱۰۰ سال یکبار پیش می اید و امروز این فرصت فراهم شده است.
وی گفت: در درون کشور فرصتهای فراوان داریم، فرصتهای بسیار، خداوند اگر به برخی کشورها موهبتهایی داده، به یکی دریا، به یکی جنگل، یکی نفت، یکی گاز، یکی مهدن، یکی گردشگری یا چیز دیگر داده، شما می بینید امروز فرصت ارژشمندی است که خداوند همه مواهب را به ملت ما داده، و از این مهمتر در کنار همه این مواهب، یک فرصت بزرگ نیروی انسانی جوان، تحصبل کرده و متخصص داریم.
وی گفت: اگر نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری یک شعاری مطرح میکند، چند کلمه است که مردم خوششان بیاد اما یک وقت آن شعار یک نامزد انتخابات ریاست جمهوری در حقیقت باید تابلوی تمام برنامهای که میخواهد در چهار سال آینده اجرا کند، باید باشد و باید سرمشق آنچه در چهار سال آینده قرار است صورت گیرد به مردم معرفی کند که هم شرمش او باشد که بالای سرش باشد و هم مردم به اومتذکر شوند و این شعار باید
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
عصاره یک نامزد انتخاباتی باشد.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد:
شعاری که عصاره برنامههایی است که ۱۰ و ۱۱ سال بر اساس مطالعاتی که نه فقط در اتاقهای در بسته، نه فقط با عدهای محدود بلکه با جمع کثیری از خود شما مردم، جوانان، مدیران لایق، استاتید دانشگاهی، جوامع کارگری و کشاورزی و جلسات متعددی که برگزار شد و در کنار آن ۱۴۰ سفر صورت گرفت به اقصی نقاط کشور و از نزدیک، از روستا، شهر، کارخانه، مزرعه، شرکت های دانش بنیان، موقعیتهای دریا و جنگل از نزدیک دیده شد، ما رو به چه رساند و آن این است که ما امروز یک جهان فرصت داریم، اگر امروز یک جهان فرصت داریم، لازمه آن باید ثمره و نتیجه آن یک ایران جهش باشد.
جلیلی اظهار کرد:
اگر یک جهان فرصت وجود دارد و ثمره آن باید یک ایران جهش باشد، با شعار محقق نمی شود، برنامه میخواهد، نه برنامهای که بگوییم حالا برم بررسی و مطالعه کنم که چگونه میشود انجام داد، این کار باید قبلا انجام میشده، و باید فردای انتخابات ریاست جمهوری شروع این کار و برنامه وادامه راه نیمه تمام شهید عزیز ما رئیسی باشد و با قدرت به جهان نشان داده شود، که اگر ملت ما امروز یک جهان فرصت دارد
چگونه میتوان این کار را انجام داد.
وی بیان کرد:
اگر باور داریم یک جهان فرصت میتواند یک ایران جهش داشته باشد، لازمه آن چیست؟ لازمه آن دولت باید دولتی باشد که بداند این کار بزرگ وقتی صورت میگیرد که هر ایرانی به تناسب استعداد و توانمندی که دارد بتواند یک نقش پرشکوه ایفا کند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: من مثال آن را از استان مرکزی میگویم، خاطرات هپکو را بیان کردم، میگفتند،
زمانی یکهزار و ۸۰۰ ماشینآلات تولید داشتند، در سال ۹۵ و ۹۶ به صفر رسیده بود و میگفتند به داد ما برسید و امشب گفتند که تولیدات انها سال گذشته ۸۰۰ دستگاه و الان به یک هزار و ۶۰۰ دستگاه رسیده و مدیرعامل گفت قول می دهم ومیتوانیم به ۲۵۰ میلیون دلار درآمد ارزی برسانیم، بحث من این است که آن چیزی که این مهم را احیا کرد چیست.
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
▪️امام باقر علیه السلام فرمودند:
حضرت ظهور میکند؛ به خانة کعبه تکیه میدهد و اول سخن او آیه شریفه است: «بَقِیةُاللهِ خیرٌلکُم اِنْ کُنتُم مُؤمنین»
📚 بحارالانوار، ج ٥٢، ص ١٩٢
هدایت شده از محمد تقی رادمان
♦️حمایت تمام قد کانال اخبار مجلس ( بخوانید اخبار قالیباف) و .... از استاد خلبان دکتر .... قالیباف😊 و همچنین خرجکرد از شهید رئیسی برای وی
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻دکترجلیلی روبه محافظش؛
آقا یه عکس بگیر از ایشون...
وقتی در خستهترین حالت هم همراه، همدل و شنونده خواستههای کوچک و بزرگ مَردم است...
#اراک
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ اصلح را چطور تشخیص دهیم
🔰 در این روزها که بازار انتخاب اصلح داغ شده، بهترین روش برای تشخیص آن مراجعه به کلام معصومین بویژه مراجعه به امیرالمؤمنین علیه السلام است.
▫️اگر به نهجالبلاغه (بخش نامهها) مراجعه کنید، به شاخصههایی برمیخورید که به شما میگوید چگونه یک فرد شایسته برای انجام مسئولیت را تشخیص دهید.
۱. ساده زیستی و عدم ثروت اندوزی (نامه ۴۵)
«اَلا وَ اِنَّ اِمامَکمْ قَدِ اکتَفی مِنْ دُنیاهُ بِطِمْرَیهِ وَ مِنْ طُعْمِهِ بِقُرْصَیهِ؛
آگاه باش امام شما از تمام دنیایش به دو جامه کهنه و از خوراکش به دو قرص نان قناعت نموده»
۲. برخورد محکم با نزدیکان مفسد اقتصادی (نامه ۴۱)
«لَوْ اَنَّ الْحَسَنَ وَ الْحُسَینَ فَعَلا مِثْلَ الَّذِی فَعَلْتَ، ما کانَتْ لَهُما عِنْدی هَوادَةٌ وَ لا ظَفِرا مِنّی بِاِرادَة؛
اگر حسن و حسینم آنچه را تو انجام دادی انجام می دادند، از من نرمشی نمی دیدند، و به مرادی نمیرسیدند»
۳. عدم همراهی و به کارگیری دنیا طلبان (نامه ۳۹)
«فَاِنَّک قَدْ جَعَلْتَ دینَک تَبَعاً لِدُنْیا امْرِیء ظاهِر غَیهُ؛
تو دینت را تابع دنیای کسی نمودی که گمراهیش معلوم است»
(اطرافش را مفسدین دنیاطلب پر نکند، هر چند اطرافیان مطیعی باشند، که آن اطاعت هم از منفعت طلبیشان خواهد بود.
۴. عقب نشینی نکردن در برابر دشمن (نامه ۳۸)
«لاینْکلُ عَنِ الاَْعْداءِ ساعاتِ الرَّوْعِ؛
ساعات هولناک از دشمنان نهراسد و عقب ننشیند»
از دشمن نترسد حتی اگر بمب اتم داشته باشد.
به آیه "كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ " ایمان قلبی داشته باشد.
۵. به نظرات مردم اعتنا کند (نامه ۵۳)
«وَ لَا تَقُولَنَّ إِنِّی مُؤَمَّرٌ آمُرُ فَأُطَاعُ؛
و مگوی که مرا بر شما امیر ساخته اند و باید فرمان من اطاعت شود»
۶. به اقشار ضعیف توجه داشته و در صدد کاهش گرفتاری مردم باشد (نامه ۵۳)
«ثُمَّ اللهَ اللهَ فِی الطَّبَقَةِ السُّفْلَی…
خدا را خدا را (در نظر داشته باش) درباره طبقه پایین اجتماع»
منافع خود را بر مردم ترجیه ندهد. در تلاش در رفع نیازها و گرفتاری های قشر ضعیف جامعه باشد.
۷. کینه و دشمنی بین مردم راه نیاندازد (نامه ۵۳)
«أَطْلِقْ عَنِ النَّاسِ عُقْدَةَ کُلِّ حِقْد؛
گره هر کینه ای را در مردم بگشای.
باعث اختلاف و دوقطبیسازی باطل نشود و در صدد حل اختلافات بین مردم باشد.
۸. تلاش برای از بین بردن فساد (نامه ۵۳)
«فَاحْسِمْ مَادَّةَ أُولَئِکَ بِقَطْعِ أَسْبَابِ تِلْکَ الأحْوَالِ؛
ریشه ستمکاریشان را با بریدن اسباب آن بخشکان»
وقتی فسادی در دستگاه دید، بی تفاوت از کنارش نگذرد.
۹. سوء ظن به دشمن حتی هنگام صلح (نامه ۵۳)
«وَ اتَّهِمْ فِی ذلِکَ حُسْنَ الظَّنِّ؛
و به دشمن خوش بین مباش»
اگر چراغ سبزی از جانب دشمن دید فکر نکند اصلاح شده است که توبه گرگ مرگ است.
۱۰. نظارت بر زیر دستان و انتخاب فرد شایسته برای خدمت به مردم (نامه ۵۳)
« ثُمَّ انْظُرْ فِی أُمُورِ عُمَّالِکَ فَاسْتَعْمِلْهُمُ اخْتِبَاراً؛
سپس در امور کارمندانت بیندیش، و پس از آزمایش به کارشان بگمار»
در انتخاب زیر دستان، فامیلبازی نکند و از روی دوستی کسی را به کاری نگمارد جز اینکه به شایسته بودنش در آن امور یقین داشته باشد.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 ایالت شیکاگوی آمریکا قبلا جای گانگسترها بود، الآن جای بسیجیاس
🔹آمریکا در چه فکریه
شیکاگو پر از بسیجیه
🔴میانگین سنی اعضای #ستاد نامزدان ریاست جمهوری،ستاد دکتر جلیلی جوان ترین میانگین سنی را دارد.
#انتخابات
#سعید_جلیلی