دولت ادعا کرده ۲۰میلیاردتومان برای اربعین هزینه کردهو تعداد زائراناربعین هم ۲میلیون نفر بوده پس؛
۲۰میلیارد÷۲میلیون=۱۰هزار تومان
در کل دولت محترم نفری ۱۰هزارتومان برای زوار حسین(ع)هزینه کرده است
حالا این رقم رو مقایسه کنید با کمکهای دولت به مسافران آنتالیا و پاتایا!
@Atash_be_ekhtiar14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عراقیها بخاطر جای خواب پول میگیرند؟!
@Atash_be_ekhtiar14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خاطرات زائرین #اربعین: #عروسک را دادم ولی خیلی #خوشحال نشد..
@Atash_be_ekhtiar14
✅خبرگزاری روسی اسپوتنیک:
👈امروزه میلیون ها ایرانی به همراه مقامات عالیرتبه شان در شرایطی می توانند در خیابان های معمولی و پیاده روی اربعین شرکت کنند که حتی تعداد انگشت شماری شهروند آمریکایی جرات ندارند در منطقه های حفاظت شده عراق قدم بزنند، همین کافی است تا نشان دهد قدرت دست کیست؟
@Atash_be_ekhtiar14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشکهای خانم خبرنگار انگلیسی در حرم امام حسین علیه السلام
@Atash_be_ekhtiar14
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آزادی یعنی این 👆
#انسانیت یعنی این 👆
#فرهنگ یعنی این👆
#تمدن یعنی این👆
#حقوق_زن یعنی این👆
#کرامت انسان یعنی این👆
@Atash_be_ekhtiar14
🔴کابوس جدید عربستان و آمریکا در یمن
درخواست آتش بس #آمریکا دریمن را نباید به ماجرای #خاشقچی تقلیل داد.واقعیت اینست که موازنه میدانی درزمین یمن درحال تغییر است. اتئلاف عربستان ماههاست با دلاوری حوثی ها درباتلاق #حدیده گرفتاراست وارتش #یمن به #موشکهای نقطه زن مجهز شده. رویای یمن تبدیل به کابوس #بن_سلمان شده است.
@Atash_be_ekhtiar14
غوغاسالاران #فتنه_طلب از جان #حوزه_مقدسه چه می خواهند؟!
درنگی پیرامون متن و حاشیه دیدار و نامه آیات شبیری زنجانی و محمد یزدی
🔻🔻🔻
حرف امروز و دیروز نیست؛ #استعمار غرب دو سده است که بر حوزه مقدسه تمرکز عمیق یافته و با #استخدام عده ای عمله٬ تلاش کرده در #تصمیم_سازی و #مناسبات_حوزویان در #سطوح عالیه٬ تاثیر مستقیم بگذارد.
از #فرقه_سازی_ها (با محوریت چهره های حوزوی) که بگذریم٬ تقریبا در همه #انحرافات_فکری و #شبکه_های_مخفی_استعماری٬ پای چند نفر با سوابق حوزوی در میان است. از تشکیل تاسیس #شیخیه٬ #بابیه٬ #ازلیه٬ #بهائیت٬ گرفته تا تأسیس #لژهای_سری و #انجمن_های_مخفی٬ همواره چند چهره روحانی نما نقش آفرین بوده اند؛ از واعظ اصفهانی و شریعت سنگلجی و اسدالله خرقانی و ابراهیم زنجانی گرفته تا تقی زاده و حکمی زاده و کسروی٬ همگان از دل همین حوزه بیرون آمده اند و #کژراهه_پویی پیشه کرده اند.
بافت فرهنگی و اجتماعی جامعه ایرانی به گونه ای است که (علی رغم همه کاستی ها و انتقادات) به روحانیت عمیقا باور دارد و لذا جریان های سیاسی و فکری مختلف همواره از برخی روحانیان به عنوان ابزار نفوذ اجتماعی بهره جسته اند. این نفوذ گاه درون حوزوی بوده و گاه در سطح عموم. اگر شریعت سنگلجی و خرقانی مامور القای منویات روشنفکران سکولار به سطوح عالیه نجف بوده اند٬ از امثال تولایی ها برای نفوذ در سطح توده مردم استفاده شده است.
استفاده ابزاری از چهره های روحانی آنقدر مهم است که تشکیلات آدمکشی منافقین نیز در ادوار مختلف تلاش کرد چهره مخوفش را پشت شخصیت های روحانی مخفی کند؛ در یک دوره از آقایان هاشمی و طالقانی و منتظری و بسیاری دیگر تأییدیه گرفتند تا بدان وسیله امام را فریب دهند و اطمینان شان را جلب کنند که البته موفق نشدند. در دوره متاخر که همه٬ حتی آقای طالقانی نیز از آنها بریدند٬ بازهم #شیخ_علی_تهرانی و #جلال_گنجه_ای هایی پیدا شدند که نقش #محلل را برای آنها بازی کنند. بگذریم که برخی از جریان های ضدانقلاب داخلی نیز هنوز هم که هنوز است حاضر نیست از تفاله امثال شیخ علی ارنگه ای دست بردارند و برای تهمت به امام سراغ او را می گیرند.
اکنون در دهه چهارم انقلاب اسلامی٬ مناسبات جریان های سیاسی داخلی و خارجی با چهره های حوزوی٬ بسیار پیچیده و رازآلود شده است. گاهی در یک محفل موجه حوزوی و یا از زبان یک شخصیت محترم روحانی٬ همان تحلیل را می شنوید که پیش تر از این یا همزمان٬ در محافل سیاسی مغرضین و ضدانقلاب و حتی از زبان چهره های ضد مذهب شنیده شده است! آیا این #وحدت_گفتمانی تصادفی است؟! #ساده_اندیشی دقیقا از همینجا شروع می شود که فکر کنیم این هماهنگی مواضع٬ اتفاقی است.
در تمام سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی٬ منتقدین و مخالفان انقلاب اسلامی تمام تمرکز خود را بر حوزه علمیه گذاشتند تا از این حوزه کسانی تربیت شوند که سر بزنگاه زهر خود را بریزند. در این مدت با استفاده توأمان از #پول و #امکانات_حاکمیتی و #وجوهات_شرعیه به #تشکل_سازی و #نیروپروری بپردازند.
اکنون در همه سطوح حوزوی٬ ارتباطات و تشکل های مختلفی شکل گرفته که #قرائت_دیگری از سیاست و حکومت و ولایت فقیه و ... دارد و گرچه فاصله هرکدام از آنان با انقلاب اسلامی و نظام به یک اندازه نیست٬ اما زمینه مشترک برای مخالفت با برخی مسائل٬ موجب اتخاذ مواضع هماهنگ و هم افزایی گفتمانی در بزنگاه ها می شود.
طبعا در اوضاع پیچیده اکنون حوزه علمیه٬ بیانیه و طومار و جار و جنجال٬ راه علاج نیست. گرچه همه این اقدامات در جای خود مهم است اما باید #شبکه_فکری٬ #تشکیلات_رسانه_ای و #اتاق_های_فکر متمرکز بر حوزه مقدسه را بشناسیم و بشناسانیم.
در همه مسایل حساس پسافتنه٬ چهره ها و جریان های خاصی به میدان داری پرداخته اند که صدالبته به دلیل پنهان بودن ارتباطات فکری و سیاسی آنان برای توده حوزویان٬ برخی توهم اکثریت انگاری این جماعت نموده و محاسبات شان متاثر از یک تحلیل اشتباه شکل گرفته است.
نباید از یاد ببریم که گاهی در بحثی وارد می شویم که از اساس طراحی برخی اتاق فکر های بیرون حوزوی است و متاسفانه تبحر جریان ضد انقلاب تهران نشین و خارج نشین در این مورد بسیار بالا رفته است. ابتدا مرجع محترمی که در حوزه علمیه فردی معتبر و #صلح_کل است را به مجلسی خصوصی دعوت می کنند٬ سپس با حضور برخی ورشکستگان سیاسی بدسابقه٬ از دیدار عکس می گیرند و آنگاه در وقت مقتضی و بدون اجازه٬ منتشر می سازند. طبعا وقتی تصویر یک مقام برجسته در کنار برخی چهره های #فتنه_طلب و بعضا ممنوع التصویر منتشر می شود٬ ذهن طلاب و روحانیان در همه سطوح را با سؤال مواجه می سازد و هنگامی که راه برای طرح این سوال بسته باشد٬ راهی جز نامه سرگشاده توسط یک مجتهد مجاهد که در رأس معتبرترین تشکیلات حوزوی قرار دارد٬ باقی نمی ماند.
ادامه دارد....
جمعه. ۱۱آبان ۱۳۹۷
کانال روزنه ای به فردا
@Atash_be_ekhtiar14
چه زود سکولاریزم پنهان در حوزه آشکار شد!!
🔶بعد از انتقادهای متعدد از حوزه بخاطر کناره گیری از نظام و حاکمیت، و پیمودن راه خود، این بار نشانی روشن از این سکولاریزم پنهان رخ نمود.
🔶اینکه مرجعیت در حوزه و جامعه اسلامی دارای جایگاه ویژه و بی بدیلی است هیچ شکی نیست و عموم ادله ولایت فقیه بر این امر صحه می گذارد. اما ضروری است یکبار برای همیشه جایگاه مرجعیت در کنار حکومت اسلامی که در رأس آن ولی فقیه عادل و شجاع قرار دارد مشخص شود.
🔶در این راستا بنابر ادله ولایت فقیه، وقتی فقیه عادلی در رأس حاکمیت اسلامی قرار گرفت و هدایت جامعه اسلامی را بر دست گرفت، فقهای دیگر چگونه و با چه ساختاری می توانند در این عرصه حضور داشته باشند وچه وظایفی را بر عهده دارند و یا چگونه باید این میراث را حفظ و به سرانجام رسانند. آیا فقهاء می توانند در مسیر مخالف این حاکم عادل گام بردارند؟
🔶بی شک تایید و تحکیم ولایت این فقیه عادل از تکالیف فقها می باشد و هر گونه تضعیف و ایجاد انشقاق در این راستا مذموم و در عداد مخالفت با احکام الهی به حساب خواهد آمد مگر این که دلیل و برهان قاطعی در این مخالفت داشته باشند.
🔶دیدار با مخالفین و معاندین حاکمیت جامعه اسلامی یا رفتارهایی که منجر به تایید و تقویت خط مخالف حاکمیت سیاسی فقیه عادل می شود را می توان انشقاق و مخالفت با ولی فقیه عادل برشمرد.
🔶بی تفاوتی نسبت به انجام اینگونه رفتارها ریشه در سکولاریزم در حوزه دارد که عده ای آنرا انکار می کنند. وجدان جامعه با دیدن این رفتارها چه قضاوتی خواهد کرد؟ آیا سکولاریزم در حوزه وجود دارد یا خیر؟ /م.جعفری نیا
کانال فقه و انقلاب
@Atash_be_ekhtiar14
نشست اساتید واقعا به دنبال چیست؟!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸مواضع تند و نسنجیده بعضی افراد #نشست_اساتید و بیانیه #نشست_اساتید حقیقتا موجب تعجب شد.
🔹نشست اساتید با داد پدری برای طلاب و حوزه و پرداختن به امور صنفی با؛
۱. ورودهای مکرر نامتعادل و عجولانه به امور غیر مهم سیاسی
۲. کارهای نپخته مثل دیدار با رییس جمهوری که هنوز در میزان عمل سنجیده نشده
۳. سکوت در مواقعی که سخن لازم است و سخن در مواقعی که سکوت لازم است
۴. برخوردهای علنی در مواردی که کارها با دیدارهای خصوصی حل می شود و بالعکس.
🔸امور مذکور و موارد مکرر دیگر نشان داد که حریف سیاسی جامعه مدرسین نیست و در موارد صنفی هم دستاورد خاصی نخواهد داشت.
🔹بنابراین به نظر می رسد
#نشست_اساتید با نداشتن یک مدیر سیاسی قدرتمند و یک فرد مدیر و مدبّر یک تشکل حوزوی خواهد شد
که هیچ کارکرد ویژه ای نخواهد داشت جز چند بیانیه و اعلام مراجع مورد پسند #نشست_اساتید که در واقع سران همین نشست هستند.
فلذا ریزش علنی و عملی افراد عاقل و مدبر از این نشست به هیچ وجه دور از انتظار نیست.
سلمان رئوفی/بحوث
@Atash_be_ekhtiar14