🔰 شکست سنگین سیاسی و انتخاباتی مولوی عبدالحمید
✅در یکسال گذشته انبوهی از اتهامات مستقیم از طرف مولوی عبدالحمید به جمهوری اسلامی زده شد و این چهره پرحاشیه، با بدترین ادبیات دینی و سیاسی درباره همه ارکان جمهوری اسلامی سخنرانی و با همه توان مقبولیت زدایی و مشروعیت زدایی کرد. از چند هفته قبل نیز مولوی عبدالحمید تخریب انتخابات و ناامید کردن مردم از صندوق رای را با شدت تمام دنبال کرد. در کنار مولوی عبدالحمید که تخریب انتخابات را هدایت میکرد، گروهکهای تروریستی فعال در جنوب شرق نیز از هیچ تهدید جانی و آبرویی از مردم بلوچ، علما و نخبگان اهل سنت دریغ نکردند.
این را در نظر بگیریید که اگر در شهرهای دیگر ایران انبوهی از اپوزیسیون سنتی خارج نشین و رسانههای همچون اینترنشنال و بیبیسی فارسی و با پشتیبانی طراحیهای ضدامنیتی، سیاسی و اجتماعی کشورهای آمریکایی و اروپایی بزرگترین پروژه تحریم انتخابات در 45 سال گذشته در ایران را دنبال میکردند، مردم سیستان و بلوچستان علاوه بر همه اینها باید فشار کم سابقه مولوی عبدالحمید برای کاهش در مشارکت در جنوب شرق را هم تحمل میکردند. به همین دلیل میزان حضور مردم جنوب شرق در انتخابات مجلس که چند درصد از میانگین کشوری هم بالاتر بوده، دو برابر دیگر مناطق معنادارتر و تحسین برانگیزتر است.
✅با این وجود با اعلام نتایج انتخابات در شهرهای بلوچستان معلوم شده است که هزاران نفر از مردم بلوچ و اهل سنت پای صندوقهای رای رفتند و نمایندگان مستقل اهل سنت را برای مجلس شورای اسلامی انتخاب کردند. جالب اینکه رقابت در بلوچستان بسیار فشرده بوده و بدین معنا است که اقشار، طوایف، گروهها و سلیقههای مختلف بلوچ و اهل سنت در این انتخابات نقش آفرین بودند.
✅این انتخابات صدای هزاران نفر از اهل سنت در سیستان و بلوچستان بود که همانند مولوی عبدالحمید توسط رسانه های انگلیسی و اسرائیلی نه تنها پشتیبانی نمیشوند بلکه در یک طراحی پیچیده رسانهای، کاملا سانسور میشوند.
✅شکست سیاسی مولوی عبدالحمید در این دوره از انتخابات مجلس که در ادامه شکست سنگین او در انتخابات سالهای گذشته هم است، نشان میدهد که اولا مسوولین و تصمیم گیران و جامعه سیاسی کشور باید صدای هزاران مردم بلوچ و اهل سنت که سلیقه سیاسی متفاوتی از مولوی عبدالحمید دارند را بیشتر از قبل بشنوند و مهمتر اینکه باید وزن سیاسی واقعی مولوی عبدالحمید را تحلیلگران و تصمیم گیران دقیقتر از قبل ارزیابی کنند و میان اعتبار سیاسی و اجتماعی واقعی او با هیاهوهای رسانهای و بازتاب طراحی شدهاش خطبه هایش در رسانههای ضدانقلاب تفکیک جدی قائل بشوند.
✅در پایان باید گفت که جریان مولوی عبدالحمید به سمت منزوی کردن، تحریف و کم اهمیت جلوه دادن پیام حضور مردم بلوچ و اهل سنت در انتخابات و خاموش کردن صدای آن خواهند رفت و نباید گذاشت صدای واقعی مردم بلوچستان با فشار، تزویر، تخریب و تهدید، بتوانند کمرنگ کنند.
🎥 برخی سلبریتی ها و فوتبالیست ها مشغول ترویج بی ناموسی هستند .
کسی نمیخواد بساط این بی غیرت بازی ها رو جمع کنه تا لااقل اینجوری اشاعه فحشا نکند؟
انتخابات هم که تموم شد و دیدین صورتی بازی و تساهل و تسامح برای کسی رای آوری نمیکنه ، لطفا بدنبال اجرای حکم خدا در جامعه باشید و الا قهر الهی شامل همه میشود و خداوند با کسی تعارف ندارد.
🔰دوران نقاهت اجتماعی‼️
✳️علیرغم انبوه تبلیغاتی که برای کاستن از میزان مشارکت صورت میگرفت، آمار رسمی حکایت از حضور معنادار مردم در پای صندوقهای رأی دارد؛ اگرچه همین میزان از مشارکت در دیگر کشورها آماری بالا و قابلقبول محسوب شده و سقف آرزوی برخی از نظامهای سیاسی دنیا میباشد ولی در جمهوری اسلامی که عمدتا مشارکت بالایی را تجربه کرده است، کف کار به شمار میآید؛ اما چه عامل یا عواملی منجر به فاصلهگیری وضعیت موجود از نقطه آرمانیِ جمهوری اسلامی شده است؟ برای پاسخ به این سوال قدری به عقبتر بازمیگردیم و روایت مختصری از دو انتخابات پیشین را بازگو میکنیم؛
✳️سرمایه اجتماعی دولت در دهه ۹۰ در سراشیبی وحشتناکی قرار داشت و اگرچه تنفس مصنوعی سلبریتیها و رسانههای خارجی در انتخابات ۹۶، مجال بروز آن را نداد ولی زنگ خطر آن به صورت علنی در انتخابات ۹۸ به صدا درآمد؛ دولت و مجلس وقت، بیتدبیری و ناکارآمدی را به حدی رسانده بودند که همان سلبریتیها نیز تبديل به مهره سوخته نزد افکارعمومی گشته و مطرود و منفور ملت واقع شدند؛ حس ناامیدی و سرخوردگی در میان بخشی از مردم بیداد میکرد؛ موارد نادری نظیر تشییع باشکوه حاج قاسم سلیمانی نیز نه به دلیل سرمایه اجتماعی دولت که به دلیل واضحتر شدن مرز بین دولت و نظام اتفاق میافتاد؛ با این وجود از آنجایی که نزد توده مردم کارنامه و عملکرد همه دولتهای پس از انقلاب -حتی آنانی که مخالف قطعی سیاستهای کلی نظام بودهاند- به پای انقلاب نوشته شده است، در انتخابات۹۸ نیز شاهد کاهش مشارکت بودیم.
✳️دو سال گذشت تا به انتخابات ۱۴۰۰ رسیدیم؛ در این انتخابات نیز فضای کشور دستکمی از سال۹۸ نداشت ولی در عین حال رئیس جمهور منتخب توانسته بود یکتنه بار افزایش مشارکت را به دوش بکشد و حضور وی در عرصه انتخابات منجر به افزایش مشارکت نسبت به انتخابات ۹۸ شده بود؛ روشنترین پیامی که از درون صندوقهای رأی شنیده میشد، فریاد تغییر بود؛ دولت نیز آنچنان که از شواهد و قرائن پیدا بود، این پیام را به خوبی دریافت کرد و با تشکیل یک دولت جوان، کاردان و پرکار آستین همت را برای بهبود وضعیت کشور بالا زد؛ دولت به نیکی میدانست که در "برهه دشواری" مسئولیت اداره کشور را بر عهده گرفته و با یک بنای کلنگی در اغلب حوزهها از جمله در زمینه سرمایه اجتماعی مواجه است لذا از همان ابتدا ابرپروژه خود را بازگرداندن امید و اعتماد به جامعه تعریف کرد؛
✳️سفرهای استانی و ارتباط بیواسطه با مردم، تلاش گسترده برای مهار تورم و رشد تولید، کاهش بیسابقه اندازه بیکاری، ارتباطات گسترده بینالمللی، راهاندازی کریدور شمال-جنوب، آزادسازی پولهای بلوکه شده، مقابله هدفمند با تنشهای آبی در سراسر کشور، مبارزه واقعی -و نه شعاری- با فساد، تکمیل پروژههای نیمهتمام و... همگی در راستای ترمیم اعتماد و امیدی بود که در طول حدود یک دهه آسیب جدی دیده و به تاراج رفته بود؛ پر واضح بود که اگر روند دهه۹۰ متوقف نمیشد، چه بسا پیشبینی رسانههای خارجی مبنی بر مشارکت ۱۵تا۲۰ درصدی به وقوع میپیوست لکن تلاشهای بیمنت و شبانهروزی دولت، آرزوی بیگانگان و بدخواهان کشور را نقش بر آب کرد.
✅با همه این اوصاف، باید اعتراف کرد مینهایی که در دهه۹۰ و در حوزههای مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و... کاشته شده بود، به طور کلی خنثی نشده و ترکِشهای آن همچنان تلفات میگیرد؛ ولی آنچه که مایه امیدواری است، توقف روند نزولی سرمایه اجتماعی است به گونهای که دوران کنونی را میتوان دوران نقاهت سرمایه اجتماعی قلمداد کرد؛ با احتساب جمیع نکات ذکر شده، مشارکت ۴۰درصدی در این شرایط نه تنها مایه ننگ نیست بلکه حکایت از بازسازی تدریجی سرمایهای دارد که توسط افراد بیاعتقاد به مبانی انقلاب، لطمه دیده است؛ کاری که البته بسیار دشوار و زمانبر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افسر اطلاعاتی اسرائیل که امروز اعدام شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زهی خیال باطل
شریعتمداری:
آقای خاتمی! مالکاشتر دیگر از میدان باز نمیگردد
🔹مدیر مسئول روزنامه کیهان: بیانیه اخیر خاتمی
🔹آقای خاتمی مینویسد: جامعه با شعار زیبای زن زندگی آزادی حرکت خود را به سوی آینده بهتر نشان میدهد؛ بگونهای کمسابقه و شاید بیسابقه فرهیختگان، استادان، نخبگان و دانشجویان را در اصل حرکت حاضر میبینیم!
🔹آیا از خاتمی بهعنوان یک روحانی تعجبآور نیست که ترویج فرهنگ برهنگی، حمله وحشیانه آشوبگران به خانمهای محجبه و کشیدن چادر و روسری از سر آنها را اقدامی زیبا و حرکت به سوی آیندهای بهتر معرفی میکند؟!
🔸این جمله را از متن بیانیه او نقل میکنم؛ به مسئولان توصیه میکنم که این حضور را قدر بدانند و بجای برخورد ناروا با آن، دست یاری به سوی آنان دراز کنند و با کمک آنان وجوه ناصواب حکمرانی را بدرستی بشناسند و پیش از آنکه دیر شود بهسوی حکمرانی خوب حرکت کنند!
میبینید که به مسئولین توصیه میکند
🔹اغتشاشگران غیر از بریدن گلوی مامور نیروی انتظامی، آتشزدن آمبولانسهای حامل بیمار، حمله مسلحانه به مردم کوچه و بازار، شکنجه و بهشهادت رساندن بسیجیان، ترورهای خیابانی، سوزاندن قرآن، حمله به مساجد چه ویژگیای داشتهاند که خاتمی اصرار دارد مسئولان با آنها همراهی کنند؟!
🔹آیا این مواضع خاتمی دقیقاً با مواضع آمریکا و انگلیس و اسرائیل درباره آشوب و آشوبگران کمترین تفاوتی دارد؟! حالا قابل درک است که چرا نتانیاهو خاتمی و حزب او را بزرگترین سرمایه اسرائيل در ایران میداند و او جرات تکذیب هم ندارد؟
#اصلاحطلبان_سرمایه_بزرگ_صهیونیستها
#جهاد_تبیین
🔴 نکته طلایی
عقب نشینی از حکم خدا و اجرای شریعت و فرامین امام جامعه عاقبت خوشی ندارد. پیروزی ما در گرو دینداری ما و اجرای شریعت و یاری دین خدا در جامعه است.
در این انتخابات ثابت شد عقب نشینی از حکم حجاب و رها کردن جامعه در عرصه فرهنگی و بی توجهی به ولنگاری در فضای مجازی عاقبت خوشی ندارد و نه تنها باعث افزایش مشارکت نخواهد شد بلکه سرمایه های انسانی انقلاب را هم از بین برد
🔴اروپا همان است که همان است
▪️واقعیت را بخواهید اروپای قبل از رنسانس با اروپای بعد از رنسانس در تحقیر زن هیچ تفاوتی نکرده بلکه با تغییر شیوهها و بهرهمندی از جاذبه جنسی آن را برای مخاطب شیرین کرده است. درتصاویری که از تاریخ اروپا به جامانده و مشاهده میکنید، مردان برای تحقیر و تنبیه زنان از پوزهبند استفاده میکردند، و بدتر از آن زنانی که پوزه بند بسته بودند را شوهرانشان در شهر میچرخاندند و از مردم میخواستند بر سر آنها تف کنند تا تأدیب شوند. باید افتخار کنیم زمانیکه ما در سرزمین اسلامی منزلت زنان را آموزش میدادیم و حدیث زن ریحانه و بهشت زیر پای مادر را نقل میکردیم غربیها اینگونه زن گردی کرده و آنها تحقیر میکردند.
▪️اما فیلم دوم هم اروپای امروزی است. مستندی از تحقیر چند زن بی خانمان برای تفریح و سرگرمی توسط همان اروپاییان که توحش اجدادشان را یادآوری میکند.
‼️حال شاید عدهای بگوید مگر در کشور ما زنی تحقیر نشده یا کتک نخورده است؟ باید بگوییم در هر جامعه افراد خشن و پرخاشگر وجود دارد اما انچه که مهم است معماری فرهنگی جامعه است. آیا جامعه ما اجازه تحقیر زنان توسط شوهرانشان را به آنها داده و یا با آنها همکاری کرده است؟ ایا ارزشهای اجتماعی ما به مردان اجازه داده که زنان خود را آزار دهند؟
هرگز چنین اتفاقی در جامعه ما رخ نداده و بالعکس هنجارهای اجتماعی تلاش کرده رفتار نامناسب مرد را مذمت کند.
🔴تا کنون ۲۲۲ نماینده راهی بهارستان شده اند که از این تعداد ۱۴۳ نماینده اصولگرا ، ۲۶ اصلاح طلب و ۵۳ نفر آنها مستقل بوده اند!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥یک زن آواره 😔
به جای شیر به فرزندش خرما میدهد به خاطر اینکه نمیتواند برای او شیر بخرد😭😭
#غزه
#کربلای_دوباره
#رژیم_حرامزاده_صهیونیست
🔷 یک بانوی ایزدی اهل عراق پس از گذشت ۱۰ سال از تاریخ ربوده شدن توسط عناصر داعش، آزاد شد.
🔹این همان بلایی بود که داعش بدنبال اجرای آن در خصوص زنان ایرانی بود اما با عنایت الهی و با جانفشانی مدافعان حرم از ایران و ایرانی دورشد.
✍البته انتظار درک موضوع از اهانت کنندگان به حاج قاسم و شهدای مدافع حرم نداریم چون بارها خودشون گفتن که قائل به مقوله غیرت و "ناموس" و وطن نیستند.
تبارشناسی آرای غایب انتخابات روز جمعه دروغ ۵۹ درصدی - جهان نيوز
https://www.jahannews.com/news/872352/%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%BA%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AC%D9%85%D8%B9%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%BA-%DB%B5%DB%B9-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 پاسخ استاد شیخ جعفر ملکی تبریزی فرزند مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی اعلی الله مقامه نسبت به هتاکی های رائفی پور
⛔️دروغ 60 درصدی
📛ضدانقلاب بعد از حماسه جمعه در تقلاست و می گوید:"اینکه 41 درصد شرکت کردند، پس 59 درصد مقابل نظام اند." این ادعای مشحون از بلاهت نیاز به توضیح ندارد. اما چون برخی در داخل دانسته یا نادانسته آنرا تکرار می کنند مختصری توضیح می دهیم.
1⃣یکم. با چی مقایسه می کنید؟
معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد 100. متوسط نرخ مشارکت در مجلس طی یازده دوره گذشته57 درصد است. جهت اطلاع متوسط نرخ مشارکت در اتحادیه اروپا 50 درصد و در آمریکا زیر 50 درصد است.
تفاوت نرخ مشارکت در انتخابات ها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمی آید.
🔻خاطرتان هست نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب چقدر بود؟ 96 درصد. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به 52 درصد رسید. این یعنی مردم چند ماهه از انقلاب برگشتند؟ مضحک نیست؟
سال 76 مشارکت ریاست جمهوری 80 درصد بود. چند ماه بعد مشارکت مجلس به 67 درصد رسید. باید چی می گفتیم؟
2⃣دوم. هرکس رای نداد ضدانقلاب است؟
🔻و اما کسانی که رای نمی دهند چند دسته اند:
🔸الف. بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند.
🔸ب. بخشی آرای معترض امااصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب می دهد.
👈تا اینجا این دودسته که مخالف نظام نیستند. هستند؟
🔸ج. دسته سوم آرای هیجانی اند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دوقطبی ترغیب به رای می شوند. تخمین این افراد چقدر است؟
🔻یک مثال برای اینکه متوجه شویم از چه جماعتی حرف می زنیم:
بالاترین نرخ مشارکت در سال 88 و برای انتخابات دوقطبی احمدی نژاد- موسوی است؛ با نرخ مشارکت 85 درصد. فاصله این عدد با نرخ 66 درصدی متوسط مشارکت ریاست جمهوری، سهم آرائی است که در شرایط دوقطبی زنده می شوند؛ 22 درصد.
👈آرائی که در شرایط هیجانی زنده می شود ضدانقلاب است؟
🔸د. دسته دیگر آرای مردد است که ممکن است با آرای هیجانی در دوقطبی ها هم پوشانی داشته باشد و به هر دلیل به جمع بندی نمی رسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر حدود 21 درصد است. این عدد از کجا آمده است؟
نزدیک ترین پیش بینی مشارکت به واقعیت، مربوط به نظرسنجی ایسپا است. ایسپا مشارکت را 41 درصد پیش بینی کرد.
حالا؛ همین نظرسنجی نرخ مرددین را 29 درصد برآورد کرد. این نرخ را نظرسنجی صداووسیما 28 درصد اعلام کرده بود.
👈آیا مردد یعنی ضدانقلاب؟ چنین ادعایی از سر حماقت نیست؟
🔸ه. بله. بخشی از آرا نیز البته برای مخالفان نظام است که با دسته بندی بالا وزن شان روشن است که در اقلیت است.
3⃣سوم. و اما چرا رای غائب؟
آرای معترض و مردد چطور شکل گرفته است؟
🔹اینجاست که باید به جنگ ترکیبی تمام عیار دشمن طی ماه های گذشته اشاره کرد. هم جنگ اقتصادی و هم جنگ رسانه ای. با جنگ اقتصادی تلاش کردند روز به روز سفره مردم کوچکتر شود. چه کسی است که نداند تورم امروز رابطه مستقیم با تحریم نفتی دارد؟
با جنگ رسانه ای نیز تمام تلاش خود را برای تبلیغ انسداد سیاسی در ایران بکار بستند. اینکه کشور را سیاهی و فلاکت و فساد گرفته است و طبیعتا هیچ امیدی به آینده نیست.
این ماجرا وقتی جالبتر می شود که توجه کنیم همین رسانه ها نرخ مشارکت در انتخابات را زیر 20 درصد تخمین می زدند تا جائی که رسانه معتبر گاردین باور کرد و نرخ مشارکت را حداکثر 27 درصد پیشبینی کرد.
🔹و اما لازم است در کنار این جنگ ترکیبی به عنوان مسبب اصلی به دو دلیل داخلی نیز اشاره کرد.
اول اینکه خدمات دولت و مجلس با همه تلاش هائی که داشتند هنوز به صورت محسوس سر زندگی مردم احساس نشده است و این سوال مطرح می شود که رای های قبلی ما چه اثری داشت که اینبار مجدد رای دهیم.
و اما دلیل دوم اینست که برخی بداخلاقی ها در رقابت های ایام انتخابات باعث شد که اساسا مردم از هردو گروه تنفر پیدا کنند. تهمت زدن ها و بی آبرو کردن ها و دروغ گفتن ها و مجادلات پیاپی بسیار مشارکت سوز است.
✅با این توضیح علیرغم اینکه حتی کاهش یک رای برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد اما باید توجه داشت که با این شرایط، آرای 41 درصدی آرای غیرتمند و پرقدرت محسوب می شود و دژ مستحکم انقلاب اسلامی را شکل می دهند و می تواند در آینده موتور محرکه و شتابدهنده رشد مشارکت در کشور باشند.
خلاصه اگر ترکیب غائبین روشن شود، حماسه 25 میلیونی نیز به روشنائی خورشید خواهد بود.
سیاسی در فارس : "برگزاری باشکوه و امن انتخابات اخیر در سراسر کشور و بیتوجهی پرمعنای مردم به سمپاشیها و عربدهکشیهای چند ماهه گروهکهای تروریستی همچون سازمان منافقین آنها را به واکنشهای احمقانه و جنون آمیز واداشته است." | فارس | Fars
https://farsnews.ir/politics/1709623185888095683/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%86%D8%A7%D9%81%D9%82%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B3%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA
🔴رهبر انقلاب ۳ اصله نهال کاشتند
🔺 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در هفته منابع طبیعی و همزمان با روز درختکاری صبح امروز سهشنبه سه اصله نهال کاشتند.
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ دیدنی از حضور و سخنرانی سردار قاآنی در همایش باشکوه فاطمیون سپاه آزادی قدس
لشکر فاطمیون با همکاری جبهه جهانی شبابالمقاومة
🚩 فاطمیون، سپاه آزادی قدس
📢 رهبر انقلاب: حضور مردم در انتخابات ۱۴۰۲ یک وظیفه تمدنی و یک جهاد بود/ دشمنان ایران یک سال تلاش کردند انتخابات را از رونق بیندازند
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز پس از کاشت نهال به متاسبت روز درختکاری:
لازم میدانم اشاره کنم به موضوع مهم انتخابات و از ملت ایران تشکر کنم بخاطر حضورشان در پای صندوقهای رأی. هم یک وظیفهی اجتماعی و تمدنی را ملت ایران با این حضور انجام دادند، هم یک جهاد انجام دادند.
✏️ میگوییم جهاد؛ چرا؟ چون در مقابل تبلیغات دشمنان بود. حدود یک سال تقریباً، دشمنان ملت ایران، دشمنان ایران اسلامی، دشمنان جمهوری اسلامی از اطراف دنیا تلاش کردند که مردم را منصرف کنند از انتخابات و انتخابات را از رونق بیندازند.
✏️ مردم با حضور خودشان در پای صندوقها، در مواجههی با این حرکت دشمنان، یک حرکت بزرگ و حماسهآمیزی را انجام دادند، بنابراین این یک جهاد بود.
✏️ از دستاندرکاران انتخابات هم تشکر میکنیم، از مسئولین برگزاری، از مسئولین تبلیغات، از مسئولین امنیت، از همهی کسانی که بهنحوی به برگزاری انتخابات کمک کردند. ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
🔸باید مراقبه داشت و جلوی پر حرفی را گرفت و نگذاشت قلب محل آمد و شد گردد و خواطر مانند لشگر مغول وارد قلب شده و قلب را تخریب کنند.
▪️آیت الله سید محمدصادق طهرانی
@hakim_alahe
در جمهوری اسلامی، برادر خانم رهبر ایران، کاندید انتخابات مجلس میشود ولی رأی نمی آورد
رئیس سابق قوه قضائیه و منصوب رهبری به ریاست مهم ترین مجمع نظام، کاندید خبرگان میشود ولی مردم با سرانگشتان خود اورا کنار میزنند و میگویند برای خبرگان تو را نمیخواهیم؛او از ورود به خبرگان باز می ماند.
در تهران فرزند شهید مطهری و برادر شهید باهنر، توسط مردم از رقابت حذف میشوند
در خوزستان مردم پای دوازده نماینده خود را از مجلس قطع میکنند و نیروهای جدید جایشان میگذارند
در گیلان، مردم به معاون سابق رئیس جمهورسابق که رئیس سابق مجلس برای تبلیغش ویدیو منتشر کرده رأی نمیدهد و او را راهی خانه انش در تهران میکند
مردم انگشت توی استامپ میزنند و نماینده متخلفی که انگشت بر چهره سرباز نواخته بود را کنار میگذارند
اینجا مردم قدرتمند ترین و ریشه دوانده ترین مهره های سیاسی کشور را طی کمتر از بیست و چهار ساعت رأی گیری حذف و نیروهای تازه نفس مورد نظر خودرا بر جای میگذارند
اینجا مردم از بستگان رهبری گرفته تا فرزندان شهدا و حتی بعضی علما را از فیلتر خود رد میکنند
بگذارید هرچه میخواهند بگویند
من هنوز پای این جمهوری اسلامی که در آن انگشتان مردم سرنوشت حکمرانان را تعیین میکند ایستاده ام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑ارسال محموله های غذایی و امکانات برای مردم سیل زده سیستان و بلوچستان توسط بالگردهای هلال احمر