🌾🌾🌾🌾🌾🌾
.#گزارش_لحظه_به_لحظه_غدیر
قسمت 3⃣
🌸 #موقعیت_جغرافیایی_غدیر_خم
✍منطقه غدیر خم بیابانی باز و وسیع در مسیر سیلاب وادی جحفه بود. این سیلاب از مشرق به مغرب جاری می شد و پس از عبور از غدیر به جحفه می رسید و سپس تا دریای سرخ ادامه پیدا می کرد و سیلهای سالیانه را به دریا می ریخت.
✍در این مسیر آبگیرهایی طبیعی بوجود آمده بود که پس از عبور سیل، آبهای باقیمانده در آن جمع می شدند و در طول سال به عنوان ذخایر آبی شناخته می شدند و به آنها اصطلاحا «غدير» می گفتند.
✍در مناطق مختلف، غدیرهای زیادی در مسیر سیلها وجود داشت که با نامگذاری از یکدیگر شناخته می شدند. این غدیر هم برای شناخته شدن از غدیرهای دیگر بنام «غدیر خم» نامگذاری شده بود.
✍کنار این آبگیر پنج درخت سر سبز و کهنسال از نوع « سَمُر» شبیه درخت چنار وجود داشت، که درخت خاص صحراها است. این پنج درخت با شاخ و برگ انبوه و قامت بلند، سایبانی خوب برای مسافران خسته ایجاد کرده بود.
✍ لذا در آن شرایط، این بیابان وسيع به عنوان بهترین مکان برای مراسم سه روزه غدیر انتخاب شد، و جایگاه سخنرانی زیر همان درختان در نظر گرفته شد که هم مشرف بر بیابان و محل تجمع مخاطبین بود و هم سایبان مناسبی برای ایراد خطابه به نظر می آمد.
📚معجم ما استعجم ج ۲ ص ۳۶۸، ۴۹۲، ۵۱۰
⬅️ #ورود_به_منطقه_غدیر
✍روز پنجشنبه قافله عظیم غدیر به حرکت درآمد، و سیل جمعیت که بیش از صد و بیست هزار نفر بودند بهمراه حضرت سفر پنج روزه تا غدیر را آغاز کردند. حتی پنج هزار نفر از اهل مکه و دوازده هزار نفر از اهل یمن" در جهت مخالف مسیر دیار خود برای درک مراسم غدير همراه حضرت آمدند.
✍طبق فرمان پیامبر صلی الله عليه و آله کسی از حاجیان در مکه باقی نماند و همه به قصد حضور در بزرگترین همایش تاریخی اسلام عازم میعادگاه غدیر شدند. کاروان از همان مسیری که از مدینه تا مکه آمده بودند باز می گشتند.
✍پس از خروج از مکه ابتدا به «سَیرَف» رسیدند و از آنجا تا «مرّالظهران » آمدند. آبادی بعدی «عسفان» بود و از آنجا به «قديد» رسیدند. اینک به جحفه نزدیک می شدند که "غدیر" کنار آن بود
✍نزدیک ظهر روز دوشنبه هيجدهم ذی حجه، همین که به منطقه و "غدیر خم" رسیدند، حضرت مسیر حرکت خود را به طرف راست جاده و به سمت غدیر تغییر دادند و فرمودند:
"ايها الناس، أجيبوا داعي الله ، انا رسول الله"
" ای مردم، دعوت کننده خدا را اجابت کنید که من پیام آور خدایم"
این کنایه از آن بود که هنگام ابلاغ پیام مهمی فرا رسیده است. لذا فرمان دادند تا منادی ندا کند: «همه مردم متوقف شوند، و آنانکه پیش رفته اند بازگردند، و آنانکه پشت سر هستند توقف کنند، تا آهسته آهسته همه جمعیت در محل از پیش تعیین شده جمع گردند.
✍همچنین دستور دادند: کسی زیر درختان کهنسالی که در آنجا بود نرود و آن مکان برای برپایی جایگاه سخنرانی خالی بماند.
✍پس از این دستور، همه مركبها متوقف شدند، و کسانی که پیشتر و
رفته بودند بازگشتند، و همه مردم در منطقه غدیر پیاده شدند، و هر یک برای خود جایی پیدا کردند و برای توقف سه روزه خیمه زدند، و کم کم آرام گرفتند.
✍اینک صحرا برای اولین بار شاهد تجمع عظیم بشری بود. وجود و مقدس پنج نور پاک، پیامبر و اميرالمؤمنین و حضرت زهرا و امام حسن و امام حسین علیهم السلام عظمت این اجتماع بزرگ را چندین برابر می کرد
✍ترکیب مختلفی مردان و زنان، از اقوام و قبایل و شهرهای مختلف، با درجات متفاوتی از ایمان در برابر منبر پیامبرشان زانو زده بودند، که این نیز نقطه جالب توجه دیگری از این همایش با شکوه بود.
✍شدت گرما در اثر حرارت آفتاب و داغی زمین به حدی ناراحت کننده بود که مردم و حتی خود حضرت گوشه ای از لباس خود را به سر انداخته و گوشه ای از آن را زیر پای خود قرار داده بودند، و عده ای از شدت گرما عبای خود را به پایشان پیچیده بودند!
📕بحارالانوار ج ۲۱ ص ۳۸۷
📗الغدیر ج ۱ ص ۱۰، ۲۲
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
.#گزارش_لحظه_به_لحظه_غدیر
قسمت 4⃣
🌸 #آماده_سازی_جایگاه_سخنرانی_و_منبر
💫از سوی دیگر، پیامبر صلی الله عليه و آله چهار نفر از اصحاب خاص خود یعنی مقداد و سلمان و ابوذر و عمار را فراخواندند و به آنان دستور دادند تا به محل درختان کهنسال که در یک ردیف کنار هم بودند، بروند و آنجا را آماده کنند.
✨آنها خارهای زیر درختان را کندند و سنگهای ناهموار را جمع کردند و آنجا را جارو زدند و آب پاشیدند. سپس شاخه های پایین آمده درختان را که تا نزدیکی زمین آمده بود قطع کردند.
⚡️بعد از آن در فاصله بین دو درخت، روی شاخه ها پارچه ای انداختند تا سایبانی از آفتاب باشد، و آن محل برای برنامه سه روزها ی که حضرت در نظر داشتند کاملا مساعد شود.
⭐️سپس در زیر سایبان، سنگها را روی هم چیدند و از رواندازهای شتران و سایر مركبها هم کمک گرفتند، و منبری به بلندی قامت حضرت ساختند و روی آن پارچه ای انداختند. منبر را طوری بر پا کردند که نسبت به جمعیت در وسط قرار بگیرد و پیامبر صلی الله علیه و آله هنگام سخنرانی مشرف بر مردم باشد تا صدای حضرت به همه برسد. و
همه او را ببینند.
🌟با توجه به کثرت جمعیت، ربیعه را که صدای بلندی داشت انتخاب کردند تا کلام حضرت را برای افرادی که دورتر قرار داشتند تکرار کند، تا مطلب را بهتر بشنوند.
📚بحارالانوار ج ۲۱ ص ۳۸۷
#مبلغ_غدیر_باشیم
🌸 حضرت #محمد صلی الله علیه و آله و حضرت امیرالمؤمنين #علی علیه السلام #بر_فراز_منبر
🍀مقارن ظهر، انتطار مردم به پایان رسید و منادی حضرت ندای نماز جماعت داد. مردم از خیمه ها بیرون آمدند و مقابل منبر جمع شدند و صفهای نماز را منظم کردند. پیامبر صلی الله علیه و آله نیز از خيمه خود بیرون آمدند و در جایگاه نماز قرار گرفتند، و نماز جماعت را اقامه فرمودند.
☘بعد از آن مردم ناظر بودند که پیامبر صلی الله علیه و آله از منبر غدیر بالا رفتند، و بر فراز آن ایستادند. سپس اميرالمؤمنين عليه السلام را فراخواندند، تا بر فراز منبر در سمت راستش بایستند. قبل از شروع خطبه، حضرت امیرالمومین علیه السلام بر فراز منبر یک پله پائین تر در طرف راست حضرت ایستادند و دست بیامبر صلی الله علیه و آله بر شانه آن حضرت بود
🌴آن حضرت نگاهی به راست و چپ جمعیت نمودند و منتظر شدند تا مردم کاملا جمع شوند. زنان نیز در قسمتی از محل نشستند، که پیامبر صلی الله علیه و آله را به خوبی می دیدند.
🍁 پس از آماده شدن مردم ، پیامبر صلی الله علیه وآله سخنرانی تاریخیِ و آخرین خطابه رسمی خود را برای جهانیان آغاز کردند
🍂 با در نظر گرفتن این شکل خاص سخنرانی، که دو نفر بر فراز منبر ایستاده اند، و بیش از صد و بیست هزار بیننده، آن مُبلَّغ اعظم را می نگرند؛ به استقبالِ سخنانِ حضرت خواهیم رفت.
🍃دقت در این نکته لازم به نظر می رسد که اجتماع ۱۲۰۰۰۰ نفر برای یک سخنرانی و در مقابل یک خطیب که همه بتوانند او را ببینند، در دنیای امروز هم مسئله غیر عادی است؛ تا چه رسد به عصر بعثت که در گذشته شش هزار ساله انبیاء تا آن روز هرگز چنین مجلس عظیمی برای سخنرانی تشکیل نشده بود.
📕احقاق الحق ج۲۱ ص۵۳،۵۷
📗اثبات الهداة ج۲ ص۲۶۷ ح۳۸۷، ۳۹۱
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
💫🌟💫🌟💫
🔴چرا گاهی اوقات مومنین عمل زشت و کافران عمل نيک انجام ميدهند؟
🌹قَالَ سَیّدُنا عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ زَيْنُ الْعَابِدِينَ صلوات الله علیه: إِنَّ اللَّهَ بَعَثَ جَبْرَئِيلَ إِلَى الْجَنَّةِ فَأَتَاهُ بِطِينَةٍ مِنْ طِينَتِهَا وَ بَعَثَ مَلَكَ الْمَوْتِ إِلَى الْأَرْضِ فَجَاءَهُ بِطِينَةٍ مِنْ طِينَتِهَا فَجَمَعَ الطِّينَتَيْنِ ثُمَّ قَسَمَهَا نِصْفَيْنِ فَجَعَلَنَا مِنْ خَيْرِ الْقِسْمَيْنِ وَ جَعَلَ شِيعَتَنَا مِنْ طِينَتِنَا فَمَا كَانَ مِنْ شِيعَتِنَا مِمَّا يُرْغَبُ بِهِمْ عَنْهُ مِنَ الْأَعْمَالِ الْقَبِيحَةِ فَذَاكَ مِمَّا خَالَطَهُمْ مِنَ الطِّينَةِ الْخَبِيثَةِ وَ مَصِيرُهَا إِلَى الْجَنَّةِ وَ مَا كَانَ فِي عَدُوِّنَا مِنْ بِرٍّ وَ صَلَاةٍ وَ صَوْمٍ وَ مِنَ الْأَعْمَالِ الْحَسَنَةِ فَذَاكَ لِمَا خَالَطَهُمْ مِنْ طِينَتِنَا الطَّيِّبَةِ وَ مَصِيرُهُمْ إِلَى النَّارِ.
♦️امام سجاد صلوات الله علیه:همانا خداوند جبرئیل را به بهشت فرستاد و او قسمتی از خاک بهشت را آورد؛ سپس جناب عزرائیل را به زمین فرستاد و او نیز قسمتی از خاک زمین را آورد.
سپس آن دو گل را به هم آمیخت و سپس به دو نیم کرد.
خداوند ما را از بهترین آن دو قسم آفرید و شیعیان ما را از طینت ما آفرید
آنچه که شیعیان ما از کارهای ناشایست انجام می دهند به خاطر آن قسمت از گل پَستی است که در سرشت آنها آمیخته شده ؛ اما بالاخره راهشان به سوی بهشت است
از آن طرف آن اعمال نیکی که مانند نماز و روزه و دیگر اعمال حسنه که از دشمنان ما سر می زند به خاطر آن گِل پاکی است که از طینت پاکیزه ما در آن آمیخته شده؛ اما بالاخره مسیر آنها به سوی آتش است.
📚بصائر الدرجات، ج1، ص: 17
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج5، ص: 248
اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج
💫🌟💫🌟💫
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
سوال1⃣
🔹آیا میدانید در چه روزی از سال گناهان انسان، بیشتر بخشیده می شود؟🤔
❓حدس شما چه مناسبتی هست؟
ماه مبارک رمضان؟ شب قدر؟ روز عرفه؟ روز عاشورا؟ روز غدیر؟
💡 امام صادق علیه السلام فرمودند:
🔹روزی هست که خداوند در آن روز 2برابر شب قدر و ماه مبارک رمضان، گناهکار از آتش جهنم آزاد می کند😳
🔹و 2 برابرعید فطر، در آن روز پاداش داده می شود😀
🔹و گناه ۶۰سال⌛ ازانسان بخشیده میشود😍
🔸و آن روز بزرگ، روز «عیدغدیرخم» است🎉
(بحار/ ج 94/ ص119)
❗آیا تا بحال چنین نگاهی👀 به #عید_غدیر داشته ایم؟
☘☘☘☘☘☘☘
سوال2⃣
🔹بنظر شما مهمترین #عمل_عبادی در روز عیدغدیر چه چیزی هست؟
❓نماز روز عید؟ غسل؟ روزه؟ دیدار سادات؟ صله رحم؟ پوشیدن لباس نو؟ عطر زدن؟ خواندن عقد اخوت؟
💡امام صادق علیه السلام فرمودند:
🔹از بالاترین عبادات در روز غدیر، #اطعام_کردن است و می بایست روز غدیر را بنام «اطعام الطعام»🍛 نامید.
(بحار /ج95/ ص323)
☘☘☘☘☘☘☘
سوال3⃣
🔹آیا می دانید خداوند در دین اسلام، برای #اطعام_کردن مومنین (بطورکلی) چه پاداشی در نظر گرفته؟
💡امام صادق علیه السلام فرمودند:
«هيچيك از مخلوقات پروردگار #ثواب_اطعام_كردن به مؤمن را نمىداند، نه ملائكه مقرّب😇 ونه حتی پيامبران مرسل، بلكه فقط❗پروردگارجهانيان، ثواب آن را مىداند🤐
(كافى/ج 2/ص201)
☘☘☘☘☘☘☘
سوال4⃣
🔹حال بنظر شما #ثواب_اطعام_کردن مومنین، در روز #عید_غدیر چقدر هست؟
💡امام صادق علیه السلام فرمودند:
🔹هرکس #یک_مومن را در روز عید غدیر اطعام کند🌮
🔹خداوند پاداش #یک_میلیون بار اطعام به پیامبران و صدیقین⭐
🔹و پاداش #یک_میلیون اطعام به شهدا✨
🔹و پاداش #یک_میلیون اطعام به افراد صالح😇
🔹آن هم در #کنار_کعبه🕋 به اطعام کننده می دهد!
(بحار ج6 ص 303)
❗باورتون میشد که خداوند برای #اطعام_غدیر اینقدر پاداش گذاشته باشه؟!
❗معمولا خانواده های مذهبی در کدوم یک از مناسبتهای سال، برای #نذری_دادن دست به قابلمه میشن؟!
🔸حال دو تقاضا🙏 از محضرتون:
تقاضای1⃣:
در روز عید غدیر به قدر توان💪، داخل منزل خودتون🏡 #اطعام_کنید و یا بین همسایگان چند ظرف خوراکی #توزیع_کنید.
تقاضای2⃣:
این خبر را بین بستگان، دوستان و همسایگان خود #نشر_دهید🔊 تا ایشان هم از این #ثواب_بزرگ بهره مند شوند🗣
⭕ یادمان باشد که در اطعام کردن، مقدار و #نوع_غذا مهم نیست. بلکه نزد خداوند اجر و پاداش دارد، هدف و #نیت_خالصانه شماست.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆️نسخه کامل فایل صوتی لو رفته ظریف
♦️حمله تند ظریف به اصلاحطلبان و خاتمی در فایل صوتی لو رفته: در سال ۱۳۷۸ به سمت «حذف رهبری» حرکت کردند.
♦️جریان اصلاحات پس از پیروزی در انتخابات مجلس ششم به سمت تغییر قانون اساسی حرکت کرد. در تظاهرات ۷۸، در بیسیم گفتند پیش به سوی خیابان آذربایجان (بیت رهبری)
♦️جناح چپ در انحصارطلبی دست جناح راست را از پشت میبندد. شورای نگهبان جهانگیری و لاریجانی را رد صلاحیت کردند، هیچ کدومشون رای نمیآوردند. همتی سر خود برای ریاست جمهوری ثبت نام کرد و آقای روحانی باهاش برخورد کرد که چرا بدون هماهنگی رفتی. برکنارشم کرد
♦️درسته که من پیرارسال [۱۴۰۰] بالاترین رای رو آوردم در جبهه اصلاحات واسه رییس جمهوری. ولی اونم نه به خاطر عشق به من بود، به خاطر این بود که باور داشتن تنها کسی که شانس رای آوری داره، منم.
❤️🛑🛑🛑🛑
🍂🍁🍂🍁🍂🍁
#داستان_آموزنده
🔆نتيجه توسل
حدود چهل سال قبل در كرمان يكى از علماى وارسته و متعهد بنام آيت الله ميرزا محمدرضا كرمانى (متوفى 1328 شمسى ) زندگى مى كرد، در آن زمان ، در كرمان ، بازار فرقه ضاله شيخيه رواج داشت .
آيت الله كرمانى ، واعظ محقق آن زمان مرحوم سيد يحيى يزدى را به كرمان دعوت كرد، تا با واعظ و ارشاد خود، مردم را از انحرافات و گمراهيهاى شيخيه آگاه كند و در نتيجه جلو گسترش آنها را بگيرد.
مرحوم سيد يحيى واعظ يزدى ، اين دعوت را پذيرفت و به كرمان رفت ، و مردم را متوجه انحرافات آنها نمود و با افشاگرى خود، اين گروه ضاله را رسوا ساخت ، به طورى كه تصميم گرفتند با نيرنگى مخفيانه او را بقتل برسانند، آن نيرنگ مخفيانه اين بود:
شخصى از آنها به عنوان ناشناس ، از او دعوت كرد كه فلان ساعت به فلان محله و فلان خانه براى منبر رفتن برود.
او قبول كرد، دعوت كننده با عده اى به خدمت سيد يحيى واعظ آمده و او را با احترام به عنوان روضه خوانى بردند، ولى بعد معلوم شد كه ايشان را به خارج شهر به باغى برده و از منبر و روضه خبرى نيست ، او كم كم احساس خطر جدى كرد و خود را در دام مرگ شيخيه ديد، آن هم در جائى كه هيچكس از وضع او مطلع نبود.
سيد يحيى واعظ در آن حال به جده خود حضرت زهرا (عليهاسلام ) متوسل گرديد، گويا نماز استغاثه به آنحضرت را خواند و در سجده نماز گفت : يامولاتى يافاطمة اغيثينى : اى سرور من اى فاطمه ، به من پناه بده و به فريادم برس . خطر لحظه به لحظه نزديك مى شد، سيد يحيى ديد، گروه دشمن به او نزديك شدند، و خود را آماده كرده اند و چيزى نمانده بود كه به او حمله كرده و او را قطعه قطعه نمايند.
در اين لحظه حساس ناگهان غرش تكبير و فرياد مردم را شنيد كه باغ را محاصره كرده اند، و از ديوار وارد باغ شدند و با حمله به گروه شيخيها، آنها را تارومار كردند و مرحوم سيد يحيى را نجات داده و با احترام ، همراه خود در كنار حضرت آيت الله ميرزا محمدرضا كرمانى به شهر و منزل آيت الله كرمانى آوردند.
سيد يحيى واعظ از آيت الله كرمانى پرسيد: شما از كجا مطلع شديد كه من در خطر نيرنگ مخفيانه شيخيه قرار گرفته ام و آمديد و مرا از خطر حتمى نجات داديد؟
آيت الله كرمانى فرمود: من در عالم خواب حضرت صديقه طاهره ، زهراى اطهر (سلام الله علیها ) را ديدم به من فرمود: محمدرضا، فورا خودت را به پسرم سيد يحيى برسان و او را نجات بده كه اگر دير كنى ، كشته خواهد شد.
📚داستان دوستان، جلد دوم، محمد محمدى اشتهاردى
🍂🍁🍂🍁🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 داستانی ناب و شنیدنی از عدالت مولا علی علیه السلام
🎙حجت الاسلام و المسلمین #رنجبر
🌾🌾🌾🌾🌾
💫🌟💫🌟💫
☀️ امانتی که به آسمان و زمین و کوهها عرضه شد و نتوانستند متحمّل آن شوند و سر باز زدند و انسان متحمّل آن شد، محبّت و ولایت بود.
☀️ در آیهی اِنّا عَرَضنَا الاَمانَةَ عَلَی السَّمواتِ وَ الاَرضِ وَ الجِبالِ فَاَبَینَ اَن یَحمِلنَها وَ اَشفَقنَ مِنها وَ حَمَلَهَا الاِنسانُ: ما امانت را بر آسمانها و زمین و کوهها عرضه کردیم؛ از متحمّل شدن آن سر باز زدند و از آن ترسیدند و انسان حامل آن شد، مقصود از امانت، ولایت است. با عرض ولایت، همهی موجودات وجود پیدا کردند، ولی این تنها مؤمن بود که آن را پذیرفت و حامل بار ولایت شد.
☀️ خداوند در آخرت از آب و نان از مؤمن بازخواست نمیکند، بلکه از محبّت بازخواست میکند که آن را کجا مصرف کردی. لَتُسئَلُنَّ یَومَئِذٍ عَن النَّعیمِ (اَلوِلایَةِ): همانا در آن روز از نعیم (ولایت و محبّت) مورد بازخواست قرار میگیرید.
🌱 مرحوم حاج اسماعیل دولابی🌱
📙 مصباح الهدی
تٱلیف استاد مهدی طیّب
💫🌟💫🌟💫
🌾🌾🌾🌾🌾
❌ برگی از #فضائل #امیرالمؤمنین علی علیه السلام
☑️ "ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ اﺑﻦ ﻋﺒﺎﺱ" می گوید:
◻️ ﺭﻭﺯﯼ ﺑﺎ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﮐﻮﭼﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺪﻳﻨﻪ ﻣﯽ ﺭﻓﺘﻴﻢ
◻️ﮐﻪ علی علیه السلام ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﺭﺳﻴﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺳﻼﻡ ﮐﺮﺩ:
✨"ﺍَﻟﺴَّﻼﻡ ﻋﻠﻴﮏ ﻳﺎ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠّﻪ ﻭ ﺭحمة ﺍﻟﻠّﻪ ﻭ ﺑﺮﮐﺎﺗﻪ".
🌻ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻧﻴﺰ ﺩﺭ ﭘﺎﺳﺦ ﻓﺮﻣﻮﺩ:
✨«ﻭ ﻋﻠﻴﮏَ ﺍﻟﺴَّﻼﻡ ﻳﺎ ﺍﻣﻴﺮالمؤمنین».
ﺍﺯ ﻟﻘﺒﯽ ﮐﻪ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﻋﻠﯽّ ابن ابیطالب ﺩﺍﺩ،
◻️ﺗﻌﺠﺐ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﮔﻔﺘﻢ:
✨- ﺍﯼ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ! ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭﺑﺎﺭۂ ﭘﺴﺮﻋﻤﻮﻳﻢ ﻋﻠﯽ ﮔﻔﺘﯽ، ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﻣﺤﺒﺖ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﯽِ شخصی ﺑﺎ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﻳﺎ ﻟﻘﺒﯽ ﺍﺯ ﻧﺎحیۂ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ؟
🌻 ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪا صلی الله علیه و آله و سلم ﻓﺮﻣﻮﺩ:
- "ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺳﻮﮔﻨﺪ، ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭﺑﺎﺭۂ ﻋﻠﯽ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺎ ﭼﺸﻢ ﺧﻮﺩ ﺩﻳﺪﻩﺍﻡ."
◻️ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ:
◻️- ﺍﯼ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﭼﻪ ﺩﻳﺪﻳﺪ؟
🌻 پیاﻣﺒ صلی الله علیه و آله و سلم ﻓﺮﻣﻮﺩ:
ﺩﺭ ﺷﺐ ﻣﻌﺮﺍﺝ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺩﺭﯼ ﺍﺯ ﺩﺭﻫﺎﯼ ﺑﻬﺸﺖ ﻧﻈﺮ ﻣﯽﮐﺮﺩﻡ، ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ:
✨« علیّ اﺑﻦ ﺍﺑﻴﻄﺎﻟﺐ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﺎﺩﻫﺰﺍﺭ ﺳﺎﻝ قبلِ ﺧﻠﻘﺖ ﺁﺩﻡ، «ﺍﻣﻴﺮالمؤمنین» ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.»✨
📚 بحارالانوار، ج۳۷ ص۳۳۹
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
والله والله والله غدیر از نیمه شعبان، از محرم از اربعین.... مهم تر است.
تا می تونید این کلیپ رو پخش کنید نکنه عید سعید غدیر کم رنگ بشه
┄┄┅✿❀🌺❀✿┅┄┄
🌿🌺🌿
✖️ماجرای جالب یک انتخابات مهم در زمان مولا علی (علیه السلام)
🔴 همانطور که میدانید انتخاب خلیفه سوم در شورایی ۶نفره بود و در واقع رأی گیری شد وبنا براین بود که اگر آرا مساوی شد ، ختم کلام و نقش تعیین کننده برعهده عبدالرحمان بن عوف باشد یعنی او حق «وتو» داشت وبه هرکسی رای داد، همون شخص خلیفه میشد...
♦️عبدالرحمن ابتدا نزد مولا امیرالمومنین آمد و گفت به شرط ((عمل به قرآن)) و ((سنت پیامبر)) و ((سیره شیخین)) به تو رای می دهم و تو خلیفه خواهی شد
♦️امیرالمومنین فقط عمل به قرآن و سنت پیامبر(صلیاللهعلیهوآله ی وسلم) را قبول کرد اما هرگز عمل به سیره شیخین (ابابکر وعمر) را نپذیرفت پس عبدالرحمن به سراغ عثمان رفت و او هر ۳شرط را بی درنگ پذیرفت
♦️بعد از آنکه عثمان خلیفه شد فورا بنی امیه را بر امور مسلمانان مسلط کرد به گونه ای که حضرت امیر در تعبیری می فرمایند: «بنی امیه چونان شتران گرسنه که به علفهای بهاری رو می آورند بر بیت المال مسلمین چیره گشتند...» در نتیجه در زمان خلافت عثمان خیلی مشکلات و بلاها به سر جامعه پهناور اسلام آمد تا جایی که مردم علیه او شورش کردند و به رغم مخالفت وحتی مقابله امیرالمومنین، عثمان در آن شورش کشته شد.
🔴نکته:👇🏻
♦️قبل ازشورش عده ای از اصحاب رفتند که عثمان را نصیحت کنند مثل ابوذر، عبدالله بن مسعود و خود عبدالرحمن بن عوف، که خلیفه باهر کدام به نحوی برخورد ناشایست کرد مثلاً ابوذر را تبعید کرد، عبدالرحمن ابن عوف را کتک زد و بیرون کرد و...
♦️بعداً عثمان برای دلجویی به عیادت عبدالرحمن رفت که عبد الرحمن از او روی برگرداند و گفت: «مابه تو رای ندادیم که با جامعه مسلمین این کارها را بکنی، قرار ما این نبود...»
♦️در ادامه امیرالمومنین به عیادت عبدالرحمن رفته وانتخاب غلط او را یادآور شده و فرمودند: ((همه این اتفاقات نتیجه رای تو بود))
♦️عبدالرحمن گفت: من پشیمانم و از از رأی خود به خلیفه روی گردانم و راضی به هیچیک از اقدامات وی نیستم
👆مولاعلی(علیهالسلام) دربیان اینکه پشیمانی دیگر فایده ندارد، فرمودند: «تو در تمام اقدامات او شریکی! چه بخواهی! چه نخواهی!»
عزیزان...
انتخابات مهمی پیش رو داریم
✅ فراموش نکنیم که:
🔸رأی ما مسئولیت آوراست
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
💫🌟💫🌟💫
⚠ در قیامت كسی نمیتواند بخوابد
▫️آیة الله جوادی آملی در توضیح آیه شریفه
فَإِذَا هُم بِالسَّاهِرَةِ (نازعات ۱۴) نکته زیبایی فرمودند:
📖 به تعبير قرآن كريم، يكی از القاب صحنه قيامت «ساهرة» است. "ارض ساهرة" به آن بيابانها و زمینهایی میگويند كه در اثر شدت ترس، كسی خوابش نميبرد،😔❌
👈️چون «سَهَر» يعنی بيداری.❗️
آنهایی كه پنجاه هزار سال معطلند خوابشان نمی برد؛⚠️
⁉️مگر غم میگذارد انسان بخوابد؟!..
مگر انسان متوحش خوابش میبرد؟!
پنجاه هزار سال ناچار است بيداری بكشد!
🍃🌺اما برای مؤمنواقعی اين پنجاههزار سال به اندازه يك نمازواجب است.😌
💫🌟💫🌟💫
🌾🌿🌾🌿🌾
📖 #داستانک
#مناقب_امیرالمؤمنین_علیه_السلام
══✿☆✿☆✿══
👿 شیطان هم، امیرالمومنین علی علیه السلام را دوست دارد !!!!
══✿☆✿☆✿══
♦️ﺳﻠﻤﺎﻥ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠّﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﮔﻮﻳﺪ:
♦️ﺍﺑﻠﻴﺲ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﻋﺪّﻩ ﺍﻱ ﺍﺯ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ علی ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﻛﻪ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﻫﺎﻧﺖ ﻣﻲﻛﺮﺩﻧﺪ ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻩ، ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻔﺖ:
ﻭﺍﻱ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ، ﭼﺮﺍ ﻣﻮﻟﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﻫﺎﻧﺖ ﻣﻲﻛﻨﻴﺪ؟
♦️ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﺍﺯ ﻛﺠﺎ ﻣﻲﺩﺍﻧﻲ ﻣﻮﻟﺎﻱ ﻣﺎ امیرالمؤمنین ﻋﻠﻲ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺍﺳﺖ؟
♦️ﮔﻔﺖ: ﺍﺯ ﻓﺮﻣﺎﻳﺶ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺗﺎﻥ ﻛﻪ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ:
ﻫﺮ ﻛﻪ ﻣﻦ ﻣﻮﻟﺎﻱ ﺍﻭ ﻫﺴﺘﻢ، امیرالمؤمنین ﻋﻠﻲ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﻣﻮﻟﺎﻱ ﺍﻭﺳﺖ.
♦️ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﺁﻳﺎ ﺗﻮ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﻟﻴﺎﻥ ﻭ ﺷﻴﻌﻴﺎﻥ ﺍﻭ ﻫﺴﺘﻲ؟
♦️ﮔﻔﺖ: ﻧﻪ ﺍﺯ ﺷﻴﻌﻴﺎﻥ ﺍﻭ ﻭ ﻧﻪ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﻟﻴﺎﻥ ﺍﻭﻳﻢ، ﺑﻠﻜﻪ ﻣﻦ امیرالمؤمنین ﻋﻠﻲ علیه السلام ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻛﺴﻲ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺩﺷﻤﻨﻲ ﻛﻨﺪ ﺩﺭ ﻣﺎﻝ ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻧﺶ ﺷﺮﻳﻚ ﻣﻲﺷﻮﻡ،
♦️ ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺎ ﺍﺯ ﻓﻀﺎﺋﻞ امیرالمؤمنین ﻋﻠﻲ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﭼﻴﺰﻱ بگو!
♦️ﮔﻔﺖ: ﮔﻮﺵ ﻛﻨﻴﺪ، ﺍﻱ ﻧﺎﻛﺜﻴﻦ ﻭ ﻗﺎﺳﻄﻴﻦ ﻭ ﻣﺎﺭﻗﻴﻦ، ﻣﻦ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻋﺰﻭﺟﻞ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺟﻨّﻴﺎﻥ ﺩﻭﺍﺯﺩﻩ ﻫﺰﺍﺭ ﺳﺎﻝ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻛﺮﺩﻡ،
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﺭ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺍﻭّﻝ ﻧﻴﺰ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻣﻠﺎﺋﻜﻪ ﺩﻭﺍﺯﺩﻩ ﻫﺰﺍﺭ ﺳﺎﻝ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻛﺮﺩﻡ،
♦️ﺭﻭﺯﻱ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺗﺴﺒﻴﺢ ﻭ ﺗﻘﺪﻳﺲ ﺫﺍﺕ ﺍﺣﺪﻳّﺖ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﻳﻚ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﻧﻮﺭ ﻋﺠﻴﺒﻲ ﻛﻪ ﭼﺸﻤﻬﺎ ﺭﺍ ﺧﻴﺮﻩ ﻣﻲﻛﺮﺩ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺍﻭّﻝ ﻋﺒﻮﺭ ﻛﺮﺩ،
♦️ﭘﺲ ﻣﻠﺎﺋﻜﻪ ﺑﻪ ﺳﺠﺪﻩ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ، ﮔﻔﺘﻨﺪ:
«ﺳُﺒّﻮﺡٌ ﻗُﺪّﻭﺱٌ» ﺍﻳﻦ ﻧﻮﺭِ ﻣﻠﻚ ﻣﻘﺮّﺏ ﻳﺎ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻣﺮﺳﻠﻲ ﺍﺳﺖ،
♦️ﺍﻣّﺎ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺍﺯ ﺟﺎﻧﺐ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻋﺰﻭﺟﻞ ﻧﺪﺍ ﺭﺳﻴﺪ:
ﻧﻪ ﻧﻮﺭ ملک ﻣﻘﺮّﺏ ﻭ ﻧﻪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻣﺮﺳﻞ ﺍﺳﺖ ،
ﺑﻠﻜﻪ ﻧﻮﺭ ﻃﻴﻨﺖ ﻭ ﮔِﻞ ﻭﺟﻮد امیرالمؤمنین ﻋﻠﻲ ﺑﻦ ﺍﺑﻴﻄﺎﻟﺐ ﻋﻠﻴﻪﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺍﺳﺖ".
📚 منابع :
أمالی شیخ ﺻﺪﻭﻕ. ص۴۲۷
ﺑﺤﺎﺭﺍﻟﺎﻧﻮﺍﺭ. ﺝ۳۹. ﺹ۱۶۲
ﻣﺪﻳﻨﺔ ﺍﻟﻤﻌﺎﺟﺰ. ج۱. ﺹ۱۲۳
ﻋﻠﻞ ﺍﻟﺸﺮﺍﻳﻊ. ﺹ۱۴۳
🌾🌿🌾🌿🌾
دعوت زاکانی برای بازخوانی وقایع دوران ریاستجمهوریِ روحانی
🔹پس از حواشیِ دیشب میزگرد فرهنگی صداوسیما با حضور مسعود پزشکیان که مشاور او با پرت کردن میکروفون در آنتن زنده اقدام به ترک صحنه کرد؛ زاکانی با انتشار توئیتی نوشت: « اتفاق زشت و تلخی که در میزگرد فرهنگی افتاد، مردم را به یاد پرت کردن میکروفون خبرنگاران توسط آخوندی وزیر دولت روحانی انداخت.
🔹در این ایام جا دارد با یکدیگر اتفاقات تلخی را که برای کرامت، سفره و جیب مردم در ۸ سال دولت روحانی افتاد را مرور کنیم؛ چرا که امروز همان افراد در ستاد پزشکیان هستند و دولت او دولت سوم روحانی است.
🔹این نامزد انتخاباتی هشتگ «از روحانی بگو» را برای این متن خود انتخاب کرد و برخی کاربران فضای مجازی نیز که نظر مشابهی داشتند در حمایت از این دیدگاه اقدام به نشر وقایعی شدند که در دولت روحانی رقم خورده بود.
🛑🛑🛑🛑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+به این آدما نباید رحم کرد جوابشونو بده
-رئیس جمهور باید نشون بده ظرفیت داره...
مقایسه کنید بااصلاح طلبان مدعیان اخلاق
#شهید_جمهور
━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣👆 با این گروه خشن بیشتر آشنا شوید.
👈 یه کار خوب برای بازنشر
#انتخابات
♦️در پی عمل وقیحانه مشاور آقای پزشکیان جماعت اصلاحاتچی شروع کردن به فلسفه بافی و چپکی تفسیر کردن و طرف مقابل و نظام را مقصر این عمل شنیع معرفی کردن، باید به این جماعت گفت : یادتون رفته در انتخابات گذشته چه قدر بی ادبی و تهمت و دروغ به شهید رئیسی بستین تا عصبانیش کنین که بره .؟ اما عکس العمل ایشان جز متانت و گذشت و اخلاق مداری چیز دیگری بود
این بی ادبی و عصبانیت در ذات بعضی شما اصلاح طلبان گستاخ هست مثل این مشاور ، مثل روحانی و مثل خاتمی و مثل ظریف و...
♦️ یادتونه روحانی مخالفانش را چقدر فحش داد و هتاکی کرد و به جهنم حواله کرد یا وقتی خاتمی در دانشگاه تهران توسط دانشجویانی که از خودشون بودن یعنی، اصلاح طلب بودن هو شد چقدر عصبانی شد و تهدید به اخراج کرد یا ظریفی که مکرر با دشمنان می گه و میخنده اما با جناح مخالفش در ایران داد میزنه و با عصبانیت رفتار می کنه یا وقتی شهید سلیمانی بشار اسد را به ایران دعوت می کنه و ایشون از طرف دفتر ریاست جمهوری در جریان قرار نمی گیره چقدر رفتار بچه گانه ای نشون میده و قهر می کنه و استعفا میده!!!!
♦️حالا نوچه های اصلاحاتی هم تماما تلاش کنند گندکا ی آنها را چپکی توجیه روان شناختی و جامعه شناسی کنند و گردن دیگران بندازن اما ملت دراز گوش نیست مظلوم نمایی این رقمی را کسی باور نمی کنه مگر خیلی احمق باشه
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
💥دولت پزشکیان، دولت سوم روحانی
مردم آلزایمر ندارند
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
# برگی از فضائل امیرالمومنین
ارّه کردن فرزند
در زمان عمر، دو زن بر سر کودکی نزاع میکردند و هرکدام میگفتند: بچه از ماست و ازاینجهت، بیّنه و شاهدی نداشتند.عمر ندانست حکم چیست و حد چیست. بنابراین از امیرالمؤمنین علیهالسلام کمک جست. امام آن دو زن را خواست و آنها را موعظه کرد و آنها را از عاقبت و عذاب الهی ترساند؛ ولی آنها بر ادعای خود باقی ماندند.
امام که دید آنها دستبردار نیستند، دستور داد، ارّهای بیاورند، زنان گفتند: با ارّه چه کار خواهی کرد؟
فرمود: «بچه را میخواهم با این ارّه دو نصف کنم، نصفی به یکی و نصف دیگر به آن دیگر بدهم.»
یکی از زنان ساکت ماند و دیگری گفت: «ای خدا! ای ابالحسن! اگر حتماً این کار را خواهی کرد، هرآینه من از سهم خویش گذشتم و به آن زن دادم.» (مبادا بچه دو نیم گردد.)
حضرت فرمود: «اللهاکبر، این طفل فرزند توست. نه آن زن؛ اگر فرزند او بود، هرآینه با این کار دلش میسوخت و رأفت مادری او را به سکوت وانمیداشت.»
آن زن هم اعتراف کرد که حق با اوست و فرزند از آنِ او میباشد. پس نگرانی عُمر برطرف شد و برای امام دعا کرد.
📚داستانهای زندگی علی علیهالسلام، ص 158)
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
💫🌟💫🌟💫
🌟 پیامبر خدا صلی الله علیه و آله:
💎 إنَّ اللّه تعالی لَیَسْألُ العَبدَ فی جاهِهِ کَما یَسألُ فی مالِهِ، فیقولُ: یا عَبدی، رَزَقتُکَ جاها فهلْ أعَنْتَ بهِ مَظلوما، أوْ أغَثْتَ بهِ مَلْهوفا؟
💎 همان گونه که خداوند درباره دارایی بنده از او سؤال میکند، درباره مقام و موقعیت او نیز میپرسد و میفرماید: بنده من! من، مقام و موقعیت، روزی تو کردم. آیا به وسیله آن ستمدیدهای را یاری رساندی؟ یا به فریاد غمزدهای رسیدی؟
📚 مستدرک الوسائل، ج۱۲، ص۴۲۹
💫🌟💫🌟💫
🌾🌾🌾🌾🌾
#داستان_آموزنده
🔆تهيّه آذوقه لشكر امام زمان (عجّ الله تعالی فرجه)
مرحوم شيخ صدوق ، كلينى و برخى ديگر از بزرگان آورده اند:
حضرت صادق آل محمّد از قول پدرش ، حضرت باقرالعلوم عليهماالسلام حكايت فرمايد: هنگامى كه امام زمان عجّل اللّه تعالى فرجّه الشّريف ظهور نمايد و بخواهد قيام نمايد، قيام خود را از مكّه معظّمه شروع نموده و ابتداء به سمت شهر كوفه حركت مى كند.
و قبل از آن كه به همراه لشكر و ياران خويش حركت نمايد، منادى حضرت در بين جمعيّت ، نداء دهد: كسى حقّ ندارد به همراه خود غذا و آب حمل كند، سپس حضرت دستور مى دهد تا سنگ حضرت موسى بن عمران عليه السلام - كه به مقدار بار شترى است - برداشته شود و همراه نيروها آورده شود، پس در هر منزلى كه فرود آيند، از آن سنگ چشمه اى از آب گوارا جارى گردد كه هر گرسنه اى از آن ميل كند، سير گردد؛ و نيز هر تشنه اى از آن آب بياشامد، سيراب شود و نيازى به طعام و مايعات نخواهند داشت .
و اين آذوقه خوراكى و آشاميدنى براى تمامى افراد لشكر امام زمان عليه السلام مى باشد، تا هنگامى كه در نجف اشرف و كوفه وارد شوند.
📚اصول كافى : ج 1، ص 231، ح 3، إ كمال الدّين : ص 670، ح 17، الخرايج والجرايح : ج 2، ص 691، ح 1.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🌸 تشرف سيد بحرالعلوم در سامرا
✅ عالم ربانی، آخوند ملا زين العابدين سلماسی (ره) نقل نمود:
▫️در حـرم عـسـكـريين (ع) با جناب سيد بحرالعلوم (ره) نماز خوانديم .
وقتی ايشان خواست بعد از تشهد ركعت دوم برخيزد، حالتی برايش پيش آمد كه اندكی توقف كرد و بعد برخاست.
هـمـه ما از اين كار تعجب كرده بوديم و علت آن توقف را نمیدانستيم و كسی هم جرات نمیكرد سـؤال كند، تا آن كه به منزل برگشته و سفره غذا را انداختند.
يكی از سادات حاضر در مجلس به من اشاره كرد كه علت توقف سيد در نماز را سؤال كنم.
گفتم:
🔹نه تو از ما نزديك تری.
▫️در اين جا جناب سيد (ره) متوجه من شده و فرمود:
🔸چه می گوييد؟
▫️مـن كه از همه جسارتم زيادتر بود، گفتم:
🔹آقايان میخواهند سِرّ آن حالت را كه در نماز برای شما پيش آمد، بدانند.
▫️فرمودند:
🔸حضرت بقية اللّه (ع) برای سلام كردن به پدر بزرگوارشان داخل حرم مطهر شدند، لذا از مـشـاهـده جـمـال نـورانـی ايـشـان حـالـتی كه ديديد به من دست داد، تا آن كه از آن جا خارج شدند.
⬅ «برکات حضرت ولی عصر (عج)» اثر سید جواد معلم
🏷 #امام_حسن_عسکری علیه السلام
#امام_زمان علیه السلام #سید_بحر_العلوم
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🪴از امام صادق علیه السلام پرسیدند چگونه بر محمد و آل او صلوات بفرستیم
فرمود: شما بگوئید:
صَلَـواتُ اللهِ و صَلَواتُ مَلائِکَتَهِ و اَنْبیائِهِ
و رُسُلِهِ و جَمیعِ خَلْقِهِ عَلـیٰ محمَّدٍ و آل
مُحمَّـــدٍ والسَّــــــلامُ عَلَیهِ و عَلَیهـِـمْ
و رَحْمَةُ اللهِ و بَرَکاتُهُ
گفته شد ثواب کسى که به این طریق بگوید چه مى باشد،
فرمود: بیرون شدن از گناهان است ،
به خدا قسم مثل روزى که او را مادر زائیده
💫💫💫💫💫💫
🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱
🌹زندگینامه امام هادی (علیه السلام) :
♦️به روایتی تولد امام دهم شیعیان حضرت امام علی النقی (ع ) را نیمه ذیحجه سال 212 هجری قمری نوشته اند .
♦️ پدر آن حضرت ، امام محمد تقی جوادالائمه (ع ) و مادرش سمانه از زنان درست کردار پاکدامنی بود که دست قدرت الهی او را برای تربیت مقام ولایت و امامت مأمور کرده بود ، و چه نیکو وظیفه مادری را به انجام رسانید و بدین مأموریت خدایی قیام کرد .
♦️نام آن حضرت - علی - کنیه آن امام همام " ابوالحسن " و لقبهای مشهور آن حضرت " هادی " و " نقی " بود .
♦️ حضرت امام هادی (ع ) پس از پدر بزرگوارش در سن 8 سالگی به مقام امامت رسید و دوران امامتش 33 سال بود .
♦️ در این مدت حضرت علی النقی (ع ) برای نشر احکام اسلام و آموزش و پرورش و شناساندن مکتب و مذهب جعفری و تربیت شاگردان و اصحاب گرانقدر گامهای بلند برداشت . نه تنها تعلیم و تعلم و نگاهبانی فرهنگ اسلامی را امام دهم (ع ) در مدینه عهده دار بود ، و لحظه ای از آگاهانیدن مردم و آشنا کردن آنها به حقایق مذهبی نمی آسود ، بلکه در امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه پنهان و آشکار با خلیفه ستمگر وقت - یعنی متوکل عباسی - آنی آسایش نداشت .
♦️ به همین جهت بود که عبدالله بن عمر والی مدینه بنا بر دشمنی دیرینه و بدخواهی درونی ، به متوکل خلیفه زمان خود نامه ای خصومت آمیز نوشت ، و به آن امام بزرگوار تهمتها زد ، و نسبتهای ناروا داد و آن حضرت را مرکز فتنه انگیزی و حتی ستمکاری وانمود کرد و در حقیقت آنچه در شأن خودش و خلیفه زمانش بود به آن امام معصوم (ع ) منسوب نمود ، و این همه به جهت آن بود که جاذبه امامت و ولایت و علم و فضیلتش مردم را از اطراف جهان اسلام به مدینه می کشانید و این کوته نظران دون همت که طالب ریاست ظاهری و حکومت مادی دنیای فریبنده بودند ، نمی توانستند فروغ معنویت امام را ببینند .
♦️ همچنین مورخان و محدثان نوشته اند که امام جماعت حرمین ( = مکه و مدینه ) از سوی دستگاه خلافت ، به متوکل عباسی نوشت : اگر تو را به مکه و مدینه حاجتی است ، علی بن محمد ( هادی ) را از این دیار بیرون بر ، که بیشتر این ناحیه را مطیع و منقاد خود گردانیده است " .
♦️ این نامه و نامه حاکم مدینه نشان دهنده نفوذ معنوی امام هادی (ع ) در سنگر مبارزه علیه دستگاه جبار عباسی است . از زمان حضرت امام محمد باقر (ع ) و امام جعفر صادق (ع ) و حوزه چهار هزار نفری آن دوران پربار ، شاگردانی در قلمرو اسلامی تربیت شدند که هر یک مشعلدار فقه جعفری و دانشهای زمان بودند ، و بدین سان پایه های دانشگاه جعفری و موضع فرهنگ اسلامی ، نسل به نسل نگهبانی شد و امامان شیعه ، از دوره حضرت رضا (ع ) به بعد ، از جهت نشر معارف جعفری آسوده خاطر بودند
🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱