🥣دستور پخت #نخود_ارده
یک غذای عالی برای همه مزاج ها و همچنین تقویت نیروی جنسی
#موادلازم
برای چهار نفر:
_نخود یک پیمانه
_ارده سه قاشق غذاخوری
_نمک دریا به مقدار لازم
_لیمو ترش تازه یا سرکه طبیعی انگور
_سیر دو حبه
#طرزتهیه
نخود را به مدت دو روز بخیسانید با مقداری اب و نمک به مدت سه ساعت بپزید.و بعد صاف کنید.
نخود را همراه دو حبه سیر خوب بکوبید.
ارده را اضافه کنید و خوب بکوبید. لیمو ترش یا سرکه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥂شربت #هل و #تخمشربتی
#موادلازم
برای 6 نفر
هل 6عدد
آب جوش 1لیوان
شکر قهوه ای 1و نیم لیوان
تخم شربتی نیم لیوان
آب خنک 4نفر
#طرزتهیه
هل ها را شکسته و با آب جوش به مدت نیم ساعت دم میکنیم
دمکرده هل که سرد شد با شکر و آب خنک مخلوط کرده تا شکر حل شود
سپس تخم شربتی را اضافه کرده و نیم ساعت درون یخچال قرار داده تا خنک شود
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍘 #کوکوباقلا
غذایی خوشمزه و مقوی
🍘کوکو باقلا یکی از کوکوهای خوشمزه و پرخاصیت است که می توانید برای هر وعده غذایی میل کنید
#موادلازم
باقلا سبز خلالی خرد شده 250 گرم
تخم مرغ 6 عدد
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
آرد نخودچی 1 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ یک چهارم پیمانه (15 گرم)
سیر کوبیده شده 2 حبه
شوید خرد شده 75 گرم
تره خرد شده 75 گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
#طرزتهیه
باقلا ها را در قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند تا بپزد. پس از پخت، در آبکش بریزید.
تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته، زردچوبه، آرد نخودچی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
باقلا، پیاز داغ، سیر و سبزی را به مخلوط تخممرغ افزوده و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید.
در تابهای مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
زمانی که روغن کاملاً داغ شد، تمام کوکو را یکمرتبه در آن ریخته و با پشت قاشق، مایه را به طور یکنواخت در تابه پهن کنید.
در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 40 تا 45 بپزد، یک طرف کوکو که سرخ شد، برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید.
پس از سرخ شدن، کوکو را در ظرف سرو قرار داده و به دلخواه تزیین کنید.
#نکته
باقلا سبز انواع مختلفی دارد که بهترین نوع آن، باقلای کوچک کاشان است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱خورشت #فسنجان با بادام
#خواص
عالی برای تقویت بدن،
بسیار مقوی،
عالی برای درد مفاصل
زانو درد، معده درد، کم خونی
ضعف ، روماتیسم، آرتروز و ...
.#طرزتهیه
بادوم ها رو با غذاساز یا چرخ گوشت کامل خمیری کنید،
هر چی بیشتر چرخ بشه فسنجون بیشتر روغن میندازه و جا میفته،
میتونید گردو و بادوم رو قاطی کنید.
حالا پیاز ها رو خورد کنید و سرخ کنید،
بادوم های خمیر شده رو اضافه کنید و همراه پیاز ها کمی تفت بدین
بعد آب جوشیده اضافه کنید، هم بزنید و صبر کنید تا جوش بیاد، بعد شعله رو کم کنید تا قل بخوره و روغن بیفته روی غذا
بعد گوشت اضافه کنید
میتونید از گوشت مرغ محلی، بوقلمون، یا گوشت چرخ کرده قل قلی شده استفاده کنید، وقتی گوشت کامل پخته شد، حالا نوبت چیه؟؟😋😋
.
رب انار..! ، رب انار به دلخواه شیرین، ملس یا ترش رو اضافه کنید، بسته به میزان خورشت
برای شیرین تر شدن میتونید از هویج شیرین رنده ریز شده یا کمی شکر استفاده کنید.
نمک یا فلفل هم به مقدار دلخواه استفاده کنید
با رب انار بهتره یک ساعت حداقل قل بخوره تا جا بیفته، حواستون باشه در تمامی مراحل هم بزنید تا ته نگیره، چون بادوم و گردو ته نشین میشن
.
وقتی به غلظت مورد نظرتون رسید فسنجون شما آماده هست.
هر چی بیشتر قل بزنه، بیشتر روغن میندازه و جا میفته😋🌹
🍎🍀نوش جان🍀🍎
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍚پودر #سنجدوعناب فشرده
خوشمزه و مقوی
#طرزتهیه
🍚سنجد را آسیاب کرده یا سویق سنجد استفاده کنید
عناب چون چسبناک هست به تنهایی نمیشه آسیاب کنید با پودر سنجد مخلوط کرده و
آسیاب کنید
🍚 پودر را داخل قالب سیلکونی ریخته
و داخل ماهیتابه آب ریخته ویک سینی روی ماهیتابه قرار میدیم وقالب سیلیکونی را روی سینی میگذاریم
🍚 گرما باعث میشه عناب وسنجد به هم بچسبه در حین قرار دادن با انگشت کمی فشار بدید
داخل فر هم میتونید قرار بدید ولی حرارت خیلی باید کم باشه ۷ و۸ دقیقه کافیه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍲 غذایی برای پیشگیری از #یبوست و #سرطان روده
غذای سنتی “ #برزنگک” یکی از غذاهای لذیذ مردم خونگرم خوزستان است که از منابع خوب فیبرهای غذایی تشکیل شده و در پیشگیری از یبوست و سرطانهای روده بزرگ بسیار مفید است.
#موادلازم
➖ پیاز متوسط: ۱ عدد
➖ شکر سرخ و سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
➖ لپه و کشمش و گندم حلیم: هر کدام نصف پیمانه
➖ گوشت: ۱۲۰ گرم
➖ دنبه: ۴۰ گرم.
#طرزتهیه
گندم و کشمش و لپه و گوشت و دنبه را با پیاز و نمک و ادویه مخلوط کرده و به آن مقداری آب اضافه کرده و اجازه میدهیم بهجوش آید.
در ادامه شکر و سرکه را افزوده و حرارت شعله را کم میکنیم تا مواد، خوب پخته شود.
این غذا در خوزستان بهعنوان صبحانه مصرف میشود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍲 #دلمه_برگ_مو
#موادلازم:
برگ مو حدود 100 عدد(اگر بزرگ باشد نصف این تعداد)
لپه یک لیوان
برنج دو لیوان
گوشت چرخ کرده 150 گرم
سبزی دلمه (شامل تره، جعفری، شوید، نعنا، ترخون، مرزه و پیازچه- 500 گرم)
پیاز یک عدد
روغن زیتون 3 ق غذاخوری
زردچوبه
دارچین
زیره سیاه
زعفران
نمک و فلفل به میزان لازم
#طرزتهیه:
مرحله اول؛
لپه را که شب قبل خیس خورده روی حرارت گذاشته تا بپزد تا آب آن کامل برود پس از خنک شدن آن را چرخ کرده و برنج را هم بپزید و با لپه چرخ شده و گوشت مخلوط کنید.
در ظرفی مناسب یک عدد پیاز را ریز خورد کرده و با سبزی دلمه خورد شده، مخلوط لپه و برنج، سه قاشق روغن، نمک و فلفل و سایر ادویه ها مخلوط کنید
مرحله دوم؛
برگ مو را در آب جوش بریزید بطوریکه برگهای آن آسیب نبینند سپس برگها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند، مایه دلمه را که قبلا آماده کرده اید مقداری درون برگ بریزید و کاملا بپیچید که مواد آن بیرون نریزد، دلمه ها رو در ظرف مناسبی روی هم بچینید و می گذارید دم بکشد و میل کنید.
✳️ #نکات:
🔹 بهتر است در آب جوشیده که برگ هارو قراردادید یک قاشق غذاخوری سرکه محلی بریزید تا برگها بعد از پختن لطیف شوند و حالت شکنندگی نداشته باشند
🔹 برای اینکه دلمه ها ته نگیرند چند برگ را در ته ظرف قرار دهید
🔹بجای برگ مو میتوان از کلم برگ استفاده کنید
✅خواص:
🔻تولید کننده خلط صالح
🔻 چاق کننده و مقوی
🔻 لپه منبع خوبی از آهن می باشد و موثر در درمان کم خونی
🔻 سرشار از پتاسیم
🔻 تامین پروتئین بدن
🔻 موثر در درمان فشار خون
🔻 شلتوک برنج پایین آورنده کلسترول است
🔻کته برنج افزایش دهنده اسپرم است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_زردآلو
💫 این شربت مسکن عطش و جوشش خون و صفرا می باشد
#موادلازم:
زرد آلو یک کیلوگرم
عسل نصف لیوان( شکر سرخ یک کیلو)
آب دو لیتر
چوب دارچین یک عدد
❇️ #نکته:
بهترین زردآلو؛ شیرین، رسیده، هسته شیرین و کم وزن و آبدار است
#طرزتهیه:
آب و شکر و چوب دارچین را جوشانده سپس زردآلو پاک و به دو نیم شده را به آن اضافه می کنیم
وقتی بجوش آمد 15 دقیقه در نقطه جوش می گذاریم بماند بعد آن را صاف کرده و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری میکنیم، به میزان لازم با آب حل کرده و میل نمایید.
✅ #خواص:
🔻 بازکننده عروق و ملین است
🔻 بر طرف کننده بوی بد دهان
🔻 ضد عطش
🔻 ضد سرطان، به ویژه سرطان ریه
🔻 موثر در درمان کم خونی
🔻 تقویت بینایی چشم
🔻 جلوگیری از بیماری های قلبی
✳️ #نکته: زردآلو برای سرد مزاجان، کسانی که معده ضعیف دارند و افراد کهنسال مناسب نیست
✳️ #نکته: جهت مصرف به تنهایی، خشک شده آن بهتر و مفیدتر است
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍷 شربت شیک تابستونی 🍷
#موادلازم:
شربت هر طعمی که دوست دارین میوهای و یا زعفران گلاب
گل پنیرک
یخ
لیموی تازه
تخم شربتی و خاکشیر خیس خورده
🌿🌸 #طرزتهیه:
🌿 گل پنیرک رو توی آب سرد خیس میکنیم.
🌿 رنگش که آزاد شد از صافی رد میکنیم.
🌿 شربت رو توی جام می ریزیم.
🌿روی شربت تخم شربتی و روی تخم شربتی یخ میریزیم.
🌿روی یخ خاکشیر و چند قطره آبلیموی تازه میریزیم.
🌿 در آخر گل پنیرک رو اضافه میکنیم.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#شکلات_لیموترش
🔷 #خواص:
ضد ویار.
ضدحالت تهوع واستفراغ.
دارای ویتامین های مختلف.
مفید برای تقویت عمومی بدن و.....
🔰موادلازم:
آب لیموترش تازه.
عسل یا شکر قرمز یا شیره انگور.
🔵طرزتهیه:
هرکدام از شیرین کننده هایی که نام بردم را به اندازه نصف وزن آب لیموترش تهیه نموده وبا آب لیموترش مخلوط نموده وروی شعله ملایم بجوشانید تا کاملا غلیظ شود بطوری که بعد از سرد شدن مثل شکلات یا آب نبات سفت گردد
قبل از سرد شدن به تکه های شکلات تقسیم کنید.
👆حداقل روزی سه بار وهر بار یک تکه از این شکلات را در دهان بگذارید.
👌اگر ترشی شکلات اذیت کننده بود ،می توانید شیرینی را از نصف بیشتر کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️