#شیرینی_نخودچی
✅ #موادلازم :
آرد نخودچی مرغوب ۵۰۰ گرم
کره محلی۲۵۰ گرم
شکر سرخ۲۰۰ گرم
زعفران ساییده و حل شده ۱ قاشق غذاخوری
هل ساییده یا زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
پودر یا خلال پسته و یا خرفه برای تزیین
✍ #طرزتهیه:
ابتدا بگذارید کره در محیط آشپزخونه نرم شود. بعد آن را داخل کاسه ای مناسب می ریزیم و با همزن یک تا دو دقیقه هم میزنیم.
وقتی که کاملا یکنواخت شد، شکر سرخ را اضافه میکنیم و حدوداً ۴ تا ۵ دقیقه با هم زن می زنیم تا شکر سرخ کاملاً به خورد کره برود.
همزدن خوب و کافی کره، باعث هوادهی مناسب در بافتش میشود و در نتیجه یک شیرینی لطیف و با کیفیت تر خواهیم داشت. پس از همزدن شکر سرخ با کره محلی آردنخودچی رو که قبلاً الک کردیم کم کم اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم.
وقتی همه آرد به خورد کره رفت، زعفران دم کرده را اضافه می کنیم. (میزان غلظت زعفران در رنگ شیرینی نقش موثر دارد)
و بعد هل ساییده شده یا زنجبیل ر اضافه میکنیم و همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم تا کاملاً یکدست شوند.
وقتی مخلوطمون خمیری شکل و منسجم شد، باید آن را دوبار از چرخ گوشت رد کنیم تا یک خمیر لطیف و نرم شود.
سپس خمیر را جمع می کنیم و داخل زیپ لاک و یا سلفن قرار می دهیم طوری که هوا به آن نرسد و بیست و چهار ساعت اجازه می دهیم تا در دمای آشپزخونه استراحت کنه.
join🔜 @Afiyat
بعد از اینکه خمیر استراحت کافی کرد، ابتدا فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم. سینی فر رو کاغذ روغنی می اندازیم و به کمک وردنه آن را به ضخامت نیم تا یک سانت باز می کنیم. (اگر میزان مواد رعایت شده باشد و استراحت کافی کرده باشه، هیچ مشکلی در باز کردن و قالب زدن نخواهیم داشت.
اگر دوست نداشتید از قالب استفاده کنید، به اندازه یک فندق درشت، از خمیر جدا کرده و در دستتان گرد کنید و روی سینی فر بچینید و روی آن مهر بزنید. بعد با خرفه یا پودر ویا خلال پسته تزیین می کنیم و داخل فر قرار می دهیم.
شیرینی ها را 15 تا 25 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد و تا موقعی که زیرشان کمی طلایی شود در فر قرار می دهیم. بعد از خارج کردن سینی تا موقعی که شیرینی ها کاملاً خنک نشدند به هیچ وجه به آنها دست نمی زنیم. سپس آن را داخل ظرف سرو می چینیم.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#نان_پنجره_ای
#مواداولیه
آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
گلاب ۱/۴ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
پودرشکرطبیعی به مقدار لازم
روغن کنجد به مقدار لازم
نشاسته ۲/۳ پیمانه
join🔜 @Afiyat
🌹 #طرزتهیه
نشاسته را در شیر و گلاب بریزید تا نشاسته حل شود، سپس تخممرغها را یکییکی درون نشاسته شکسته، همزده و آرد را اضافه کنید. مواد را خوب هم زده، بعد از صافی رد کنید تا خمیر نان پنجرهای صاف و یکدست شود
۲
درون یک ظرف کوچک تا نیمه روغن بریزید و قالب نان پنجرهای را درون ظرف قرار دهید تا گرم شود. قالب نباید بیش از حد داغ شود چون مواد شیرینی به قالب میچسبد و جدا نمیشود. پس از این که قالب داغ شد، آن را درون مایه نان پنجرهای بزنید، در روغن داغ سرخ کنید.
۳
باید مواظب باشید که مواد روی قالب را نگیرد، چون به سختی از قالب خارج میشود. پس از این که مقداری تغییر رنگ داد، روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
۴
کمی که خنک شد، پودرشکر را با هل مخلوط کنید، روی شیرینیها بپاشید و بعد در ظرف شیرینیخوری قرار دهید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#آش_قره_قروتی
#موادلازم
برای ۸ الی ۱۰ نفر :
عدس محلی (ریز)۳پیمانه (پیمانه پلویی)
رشته آش ارگانیک یک جعبه
پیاز درشت یک عدد
سیر ۵حبه
ساقه سیر خرد شده ۳ ق غ(دلخواه)
مرزه خشک ۵ ق غ
نعنا خشک ۲ ق غ
تره خشک (دلخواه) ۳ ق غ
قره قروت ترش ۱۰۰ گرم (بسته به ذاعقه کمتر یا بیشتر)
آرد گندم ۳ ق غ
رب خانگی ۴ ق غ
روغن حیوانی به میزان لازم
نمک دریا و زردچوبه به میزان لازم
#طرزتهیه
عدس را میپزیم.
پیاز را با دو قاشق آرد سرخ میکنیم که خوب طلایی بشه و آرد خام نمونه.
سیر را اضافه میکنیم و تفت میدیم. زردچوبه و نعنا و مرزه رو اضافه کرده و سپس رب را اضافه میکنیم.
بعد عدس پخته رو با آبش اضافه میکنیم . آب جوش اندازه کافی میریزیم. تره خشک هم اضافه میکنیم. در حالت جوش رشته آش اضافه میکنیم.
قره قروت ترش و نمک و فلفل قرمز هم ده دقیقه آخر اضافه میکنیم و بعد شعله رو خاموش و ۱۵ دقیقه میذاریم بمونه.
مناسب برای افطار
نوش جان 🍲
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#شامي_سبزي
#موادلازم
برای 3 نفر
سبزی 2پیمانه (شامل شنبلیله،تره و گشنیز ساطوری شده)
گوشت 300گرم (چرخكرده)
تخم مرغ2عدد
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز1عدد
join🔜 @Afiyat
#طرزتهیه:
ابتدا پیاز را رنده كرده و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت، سبزی، تخممرغ، نمك و فلفل ورز دهید.
اگر موادتان به سفتی مواد شامی نبود مقداری آرد به آن اضافه كنید و اگر زیادی سفت بود مقدار بیشتری تخم مرغ بزنید و كمی آب اضافه كنید.تابه مناسبی را با روغن داغ كرده و كتلتها را در آن سرخ كنید.
#نكات:
میتوانید 2 تا 3 عدد انارترش را خوب سائیده با یك یا 6 عدد خمیر كتلت كه هنوز سرخ نشده مخلوط كنید.
وقتی كتلتها برشته شد این مخلوط را در تابه سرخ كنید.
در ظرفی كه شامیهای سبز را بچینید و آن را در اطرافش بگذارید این سس ترش را خمس شامی سبز میگویند
میتوانید از هر نوع سبزی دلخواه در این شامی استفاده كنید.
نوش جان
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#رولت_خامه_ای
✅ #موادلازم:
تخم مرغ محلی / 5 عدد
عسل طبیعی / نصف فنجان
آرد کامل / نصف فنجان
خامه محلی / به مقدار لازم
✍ #طرزتهیه:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه روشن کنید تا گرم شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. وقتی به خوبی زده شد نصف فنجان عسل را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا وقتی که رنگ آن از زرد به کرم متمایل شود.
join🔜 @Afiyat
در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم گرفته و سفت شود و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد.
سپس سفیده فرم گرفته را کم کم به زرده اضافه کنید و آرام و دورانی و در یک جهت هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.
آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید و در فری که از قبل روشن کرده اید، به مدت 17-20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و روی آن طلایی شود.
در این مرحله یک حوله مرطوب تمیز زیر کاغذ روغنی بیندازید و رولت را روی آن قرار دهید. بعد آن را رول کنید و کنار بگذارید. حوله مرطوب به قالب رول شدن کیک کمک می کند.
بعد از اینکه کیک خنک شد، رول را باز کنید و کاغذ روغنی را جدا کنید.
می بینید که الان کیک حالت و شکل رولی خود را حفظ کرده است.
رولت را صاف کنید و سطح داخلی آن را با خامه بپوشانید و دوباره آن را رول کنید.
رولت را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود. سپس روی رولت را با خامه یا پودر پسته تزئین کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#سوپ_گندم_و_جو
#موادلازم
🔷گندم وجو به میزان مساوی ولازم
🔷روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
🔷زرد چوبه ونمک دریا یا پودر سنگ نمک به میزان لازم
🔷آبلیمو طبیعی یا لیموترش تازه به میزان لازم
🔷برگ چغندر یا تره
🔶 #خواص:
بهترین جایگزین نان
مقوی
خونساز
تنظیم چربی خون
ملین
مفید برای درد کمر
مفید برای قلب
اسیداولئیک در روغن زیتون ضد سرطان کولون وپستان است.
ضد عفونت دستگاه تنفسی وروده ودستگاه تناسلی
و...........
🔷با برگ چغندر طبخ شود برای تصفیه خون واستخوانسازی وکمبود ویتامین D دی مفید است.
🔷با تره طبخ شود برای پلاکت خون وضعف طحال مفید است.
◀زنان باردار نباید تره زیاد مصرف کنند.
👆غذای فوق از غذاهایی است که در مشاوره ها توصیه میکنیم وشاید برای همه تجویز شود ولی هر کسی با توجه به بیماری خود.
🔶 از هفته ای یکبار الی سه بار تجویز میشود.
حداقل هفته ای یکبار مصرف شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#حلیم
کمر را تقویت می کند
و قدرت را افزایش می دهد
پیامبری از پیامبران به خداوند تبارک و تعالی شکایت کرد از ضعف و ناتوانی و کمی جماع ، خداوند وی را امرفرمود به خوردن حلیم.
(پختن دانه ی گندم یا جو و در مرتبه ی بعد دانه های نخود،ماش،عدس،... و گوشت)
#شربت_میوه
👈مناسب برای کودکان
👈افراد صفرایی
👈 افراد دموی
👈 غضروف ساز طبیعی
و....
برگه های هلو و زرد آلو🍑🍈
را بگیرید
در آب خیس کنید
و در مخلوط کن بریزید
شربت بسیار مفید و مغذی و خوش طعمی خواهید داشت🤗
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#گز_خانگی
#موادلازم
عسل۲۰۰گرم
سفیده تخم مرغ۲عدد
۲۰۰گرم مغزهای خام در قالب مستطیل کیک یا هر قالبی کاغذ روغنی انداخته مغزهای خام رو ریخته به مدت۸ دقیقه با ۳۵۰ درجه ف در فر بزارید.
#طرزتهیه
بزارین آب جوش بیاد در کاسه ای عسل رو ریخته رو رو حرارت خیلی کم که آب می جوشد هم بزنین ظرف باآبدر تماس نباشد
بهتر است وسیله ای که هم می زنین چوبی باشه انقدر هم بزنین رو حرارت تا عسل کاملا شل و مایع شود.
در کاسه جدا سفیده تخم مرغ رو انقدر با همزن برقی بزنین تا فرم بگیرد و سفیده رو قاشق قاشق به عسل اضافه کنین رو حرارت هم بزنین تا رنگشون کاراملی بشه حدود ۴۵دقیقه باید بهاینگونه بپزد با حرارت کم .برای اینکه بفهمید آماده هست اگر ۱قطره آب اضافه کنین آب فورا حل نمی شود.
مغزها و نمک رو اضافه کنین و ۳۰دقیقه دیگه پختن رو ادامه بدین.مایع رو بلافاصله بر ظرف مثل پیرکس که زیرش کاغذ روغنی باشهاضافه کرده صافش کنین. در جای خنک بزارین و بعد با چاقو برش بزنین
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#شير_برنج_شیر_عسلی
#موادلازم:
بادام هندی (خرد شده) 1/2 ق چ
کره 1 ق چ+ 2 ق چ
هل (ساییده شده) 1/8 ق چ
شکر سرخ یا عسل 2 ق غ
شیر عسل 1/3 فنجان
شیر (پر چرب) 2 فنجان
برنج (پخته شده) 1و 1/4 فنجان
بادام درختی (خرد شده) 1/2 ق غ
#طرزتهيه:
1 قاشق کره رو در تابه گود یا قابلمه داغ می کنیم و بادام های خوردشده رو داخل تفت می دیم و کمی که طلایی شدن در ظرف دیگه ای می ریزیم.
شیر و شکر و شیر عسلی و برنج پخته رو داخل همون تابه می ریزیم و مخلوط می کنیم.
روی حرارت ملایم میگذاریم و هم می زنیم تا شیر به خورد برنج بره و غلیظ بشه ۱۲-۱۵ دقیقه.
هل و ۲ قاشق چایخوری روغن باقی مونده رو به شیر برنج اضافه و مخلوط می کنیم.
شیربرنج رو به ظرف دیگه ای منتقل می کنیم و بادام های سرخ شده رو روش می ریزیم.
گرم یا سرد سرو می کنیم
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
💟 #شیر_بادام ( مزاج معتدل)😋
✴️•⇦ بهترین معجون تقویتی برای مغز جلوگیری ازپوکی استخوان وآلزایمر
✅ #موادلازم
🔰 مغزبادام: ۱۵ عددمتوسط
🔰 آب:یک لیوان
🔰 عسل یاخرما: ۱ قاشق غذاخوری عسل یا ۲ عددخرما
✅ #طرزتهیه
🔸 بادام هارامیتوانیم ازشب قبل درمقداری آب خیس کنیم و بعدپوست آن راجداکنیم و یا میتوانیم بادام هارا درآب درحال جوش بریزیم یک قل که زد ازروی حرارت برداریم بعدازولرم شدن پوستشان راجداکنیم ""بهتراست بادام هاباپوست استفاده شود"". بادام هاراباآب وعسل یاخرمادرمخلوط کن میریزیم وآماده میکنیم.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍲🍆🍲🍆🍲🍆🍲🍆🍲🍆🍲🍆🍲
#آش_بادمجان
✍ #مواداولیه :
برای 6 نفر
نعنا (خشک) به میزان لازم
کشک 1پیمانه
آرد 2قاشق غذاخوری
آب گوشت (یا اب قلم) 4پیمانه
پیاز (متوسط) 2عدد
عدس 2پیمانه
روغن نصف پیمانه
سیر1بوته
بادمجان (قلمی متوسط) 4عدد
join🔜 @Afiyat
❤️آش بادمجان بروجرد یا همون آش بادمجان و عدس یه آش بسیار معروف و خوشمزه هست که توی بروجرد،سبزوار،کرمانشاه و خیلی جاهای دیگه کشور البته به روش های مختلف پخته میشه!!من دو روش برای پخت این آش رو مینویسم که شما از هر کدوم خوشتون اومد استفاده کنید.
#طرزتهیه:
👌ابتدا بادمجان رو پوست بگیرید و بعد مکعبی ریز خرد کنید و بشورید و اجازه بدید داخل آبکش آبش بره کمی هم نمک بهش بزنید .سیر رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید تا رنده بزنید.بادمجان رو داخل قابلمه بریزید و ابتدا کمی بدون روغن تفت بدید و بعد کمی روغن بهش اضافه کنید و وقتی کمی سرخ شد سیر رو اضافه کنید(حدود نصف روغن ذکر شده در مواد رو اضافه کنید.)
🍆وقتی بادمجان و سیر کامل سرخ شدن آب گوشت یا قلم رو به مواد اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا مواد بجوشه و بعد حرارت رو ملایم کنید.
🍅عدس رو بشورید و آبکش بقیه روغن رو داخل تابه بریزید.پیاز رو درشت خرد کنید و داخل روغن خوب سرخ کنید و بعد نمک و فلفل و زردچوبه و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا همه مواد طلایی بشن و عطر ادویه بلند بشه بعد با گوشتکوب برقی کامل میکسش کنید و به مواد اضافه کنید.
🍌اجازه بدید آش کامل بجوشه و جا بیفته و در انتها که خوب غلیظ شد 1پیمانه کشک جوشیده شده رو بهش اضافه کنید و موقع سرو بهش نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ اضافه کنید
نوش جان😋😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🌿 #نخودآب (لبلبی) غذای درمانی🌿
استفاده از نخود پخته (نخود آب) برای کمک به درمان و حتی درمان کمر درد و دیسک کمر می تواند بسیار مناسب باشد.
🍱 #طرزتهیه:
نخود را به اندازه کافی مثلا 50 گرم، یک شبانه روز بخیسانید.
سپس برای مدت مناسب تا خوب پخته شود روی شعله ملایم قرار دهید.
این کار را حداقل تا یک هفته هر شب ادامه دهید.
🍽 میتوانید هنگام پخت مقداری ادویه و سبزی معطر اضافه کنید و میل بفرمایید.
💥 این غذا برای بهبود مشکلات جنسی و بیماری های گلو هم می تواند مفید باشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#خواص_نخود
نخود از بهترین حبوبات است و بهترین نوع آن سفید، بزرگ و تازه آن است.
💠 نخود خونساز است.
💠 قوه باه را تقویت میکند و برای مسائل جنسی بینظیر است.
💠 جوانی را برمیگرداند.
💠 مانع سفیدشدن مو میشود.
💠 برای سیستم اسکلتی فوق العاده مفید است.
💠 انرژیزا است.
💠 نرم کننده شکم و مقوی حرارت غریزی است.
💠 ریه را تقویت می کند.
💠 اشتها آور است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#کاچی_مخصوص_مداحان
🌸 آرد گندم 👈 ۳قاشق غذاخوری
🌸 روغن زیتون 👈 ۳قاشق غذاخوری
🌸 شڪر سرخ 👈 ۳قاشق غذاخوری
🌸 گلاب درجه یڪ 👈 ۵قاشق غذاخوری
🌸 آب سالم 👈 ۲لیوان
🌸 زعفران،دارچین،هل 👈 به مقدار لازم
✅ #طرزتهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به قوام آید…
❇️ #خواص:
⬅️ بازڪننده صدای مداحین عزیز
⬅️ مفید برای سرماخوردگی و گرفتگی صدا
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
⚜ #مربای_زنجبیل_عسلی
👈امام رضا علیهاسلام :
«وَ مَنْ أَرَادَ أَنْ يَقِلَّ نِسْيَانُهُ وَ يَكُونَ حَافِظاً فَلْيَأْكُلْ في كُلِ يَوْمٍ ثَلَاثَ قِطَعِ زَنْجَبِيلٍ مُرَبًّى بِالْعَسَلِ وَ يَصْطَنِعْ بِالْخَرْدَلِ مَعَ طَعَامِهِ فِي كُلِّ يَوْم.»
یعنی «کسی که میخواهد فراموشیاش کم شود و اهل حفظ باشد، هرروز سه قطعه زنجبیلی بخورد که با عسل مربا شده است و هرروز وقتی غذا درست میکند به آن خردل اضافه کند.»
📚 طب الإمام الرضا عليه السلام (الرسالة الذهبية)،ص36
📚 بحار الأنوار،ج59،ص324
📚 مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل،ج16،ص458
📚 مكاتيب الأئمة عليهم السلام،ج5،ص207
🔷🔸 #زنجبیل تازه تکههای درشتی دارد که وقتی خشک شود تبدیل به قطعات کوچک میشود،
مراد از زنجبیل مربا شده با عسل، این است که زنجبیل خشک را با عسل مخلوط کنند و مدتی بگذارند تا با مرور زمان و گرمای آفتاب و یا گذاشتن در جای گرم، نرم و قابلخوردن و تبدیل به مربا شود.
🔺در گذشته مربا را به این شیوه درست میکردند برعکس امروز که با حرارت آتش و در مدتزمان محدود به چند ساعت مربا تهیه میشود.
در لغت، مربا معنی شده به «المعقود بالعسل».
🔸ازآنجاکه در روایت گفتهشده هرروز خورده شود معلوم میشود که باید برای مدت طولانی این کار را انجام داد.
🔥 #زنجبیل بسیار گرم است از طرفی علت اصلی فراموشی بلغم است
و نوعاً افراد بلغمی به فراموشی مبتلا میشوند، ولی اگر فردی گرممزاج مبتلا به فراموشی شود استفاده از زنجبیل ممکن است که برای او ایجاد مشکل کند و بهتر است افراد بلغمی از این روش استفاده کنند.👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜
✍ #طرزتهیه:
400 گرم زنجبیل خشک یا تازه را قطعه قطعه کنید و در ظرف شیشه ای که درب آن محکم باشد بریزید.
سپس روی آن عسل بریزید تا روی زنجبیل ها را کامل بگیرد.
درب آن را گذاشته و حدود 2تا 3 ماه مقابل آفتاب قرار دهید تا مربا آماده شود.
گاهی درب ظرف را باز کنید و مربا را هم بزنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#نان_خرمایی
✅ #موادلازم :
🔸 مغز گردو ۱۵۰ گرم
🔸 تخم مرغ (زرده) برای تزیین
🔸 خرما ۳۰۰ گرم
🔸 گلاب ۵ ق غ
🔸 ماست محلی ۲ ق غ
🔸 کره محلی گاوی ۲۲۰ گرم
🔸 آرد گندم کامل ۳ لیوان
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍪 #طرزتهیه نان خرمایی :
1⃣ کره را روی حرارت بخار قرار دهید تا آب شود، ماست را به کره آب شده اضافه نمایید ، پس از مخلوط شدن مواد کم کم آرد را اضافه کنید و 3 دقیقه ورز دهید ( فقط تا حدی ورز دهید که خمیر یکدست شود ).
2⃣ خمیر را داخل نایلون فریزر بگذارید و به مدت 2 ساعت کناری قرار دهید ؛ در این مدت خرماها را بشویید و پوست و هسته خرما را جدا کنید سپس بهمراه مغز گردو و گلاب مخلوط و چرخ کنید ( در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق چایخوری پودر دارچین یا رازیانه اضافه کنید ).
3⃣ پس از 2 ساعت که خمیر آماده شد تکه هایی از خمیر بردارید و کف دست تان پهن کنید سپس داخل آن مقداری از خرمای چرخ شده بگذارید و از اطراف جمع کنید ( تمام شیرینی ها را به همین صورت آماده کنید ).
4⃣ نان خرمایی ها را داخل سینی فر بچینید و روی آنها را با زرده تخم مرغ بمالید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا روی نان خرمایی ها طلایی شود.
5⃣ پس از آماده شدن نان خرمایی باید صبر کنید تا خوب سرد شوند سپس داخل ظرف قرار دهید ، این شیرینی ها بسیار ترد و شکننده میباشند و باید در زمان انتقال به ظرف خوب سرد شده باشند.
6⃣ میتوانید بسته به سلیقه تان انواع مدل های این شیرینی خوشمزه را آماده کنید ، در صورت تمایل میتوانید پیش از قرار دادن نان خرمایی ها در فر یک گردو برای زیبایی بیشتر روی نان خرمایی ها قرار دهید و یا زرده تخم مرغ را با مقداری زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی نان خرمایی ها بزنید تا رنگ طلایی تری داشته باشید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🔮 #سکنجبین_عسلی
درمان بیماریهای⁉️‼️
1⃣ بهترین شربت بعد از حجامت
2⃣ پیشگیری از:
انحراف درصورت
پیسی
بهک
جزام
♋️ #موادلازم:
سرکه انگور طبیعی 1واحد
عسل (شکرسرخ یامخلوطی از این 2تا) 2واحد
نعناع خشک 1واحد یابه مقدار نیاز
🚺 #روش_ساخت:
سرکه و عسل را مخلوط کرده و نعناع را به ان اضافه کرده و روی اتش ملایم میگذاریم تاقوام بیایدو غلیظ شود.
باید 10 دقیقه جوشانده شود
💎 #نکات:
1⃣عرق مناسب نیست و بهتر است چوب نعنا راهنگام جوشاندن به سکنجبین اضافه کرد
2⃣منظور از اینکه بیان شده سرکه عسل را فاسد می کند👈 این است که طعم شیرین عسل با سرکه تغیر میکندو خاصیت عسل از بین نمی رود
🔮روش مصرف:
نصف لیوان رابا حدود 4لیوان اب رقیق کرده و استفاده کرده
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat