eitaa logo
آشپزخانه عافیت
3.1هزار دنبال‌کننده
496 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ طبیب 👈🏻 @sadat68m . وابسته به کانال سلامت منتظران join🔜 @SalamateMontazeran . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🍘 🍘 🍛روغن کنجد : به میزان لازم 🍛گردو : یک پیمانه 🍛پیاز خرد شده : یک عدد متوسط 🍛نخود : یک و یک دوم پیمانه 🍛نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، 🍛ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم 🍛لوبیا سفید : یک پیمانه 🍛برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری برای تهیه نخود آب و گردو ابتدا حبوبات را از قبل خیس کرده و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می‌دهیم. پس از آن ادویه، پودر زیره و گردوی نیم کوب را افزوده و مدتی حرارت می دهیم. پیاز و گردو را به همراه برنج، نمک، فلفل و زنجبیل به حبوبات اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
🌸کال کباب یکی از مزه های اصلی گیلانه ودر کنار بیشتر غذاها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست وبا همون مواد فقط به جای زیتون از بادنجان کبابی وریش ریش شده استفاده میشه وبعد از مخلوط شدن توی یخچال میره وسرد خورده میشه ... بادمجان: ۱ کیلوگرم رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم نمک: ۱ قاشق چایخوری گلپر: ۱ قاشق چایخوری سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری سیر: ۴ حبه رنده شده  ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌بالینک⛔️
سلام ما از سیستان هستیم این کلوچه خرمایی شهرما بفرمایید کلوچه خرمایی داغ🙈 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به‌به نوش جان 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
سلام من بخاطر استخون درد تمام روغن های بازاری رو حذف کردم و از روغن کنجد و دنبه یا شحم استفاده میکنم اینم کشک بادمجون سالم ما😊 تازه یاد گرفتم بادمجون کباب میکنم بعد پوستش میکنم با یه مقدار پیاز داغ کشک درستش میکنم خیلی خوشمزه میشه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به‌به ماشاءالله👏 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🚫این غذاها را 2 بار گرم نکنید🚫 برخی از غذاها بعد از گرم کردن دوباره یک سری مواد سمی و خطرناک تولید می کنند که برای بدن خطرناک است. ❌گرم کردن مجدد سیب زمینی ❌گرم کردن مجدد اسفناج(کلا منع مصرف) ❌گرم کردن مجدد مرغ ❌گرم کردن مجدد کرفس ❌گرم کردن مجدد قارچ (کلامنع مصرف) ❌گرم کردن مجدد تخم مرغ ❌گرم کردن مجدد چغندر(کلا منع نصرف) 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
(حلوا شیره خرما) 😋اینم حلواشیرگی یاحلواشیره خرمافوق العاده مقوی بزاریدکانالتون 👆اول ازهمه آردو با روغن تفت میدیم سپس از اجاق میاریم پایین و یکمی آب اضافه میکنیم خوب هم زده تا گوله گوله نشه بعدش شیره خرما رو اضافه میکنیم دوباره میزاریم رو شعله و حسابی هم میزنیم تا نرم و کشدار بشه !!! 😃 البته اگه با آرد گندم درست کنیم،چون باآرد برنج هم درست میشه اون به سلیقه خودتون بستگی داره بعد داخلش میتونین مغزجات هم اضافه کنید. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به‌به ماشاءالله👏 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
برای 3 نفر سبزی 2پیمانه (شامل شنبلیله،تره و گشنیز ساطوری شده) گوشت 300گرم (چرخكرده) تخم مرغ2عدد نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم پیاز1عدد : ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده كرده و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت، سبزی، تخم‌مرغ، نمك و فلفل ورز دهید. اگر موادتان به سفتی مواد شامی نبود مقداری آرد به آن اضافه كنید و اگر زیادی سفت بود مقدار بیشتری تخم مرغ بزنید و كمی آب اضافه كنید. تابه مناسبی را با روغن داغ كرده و كتلت‌ها را در آن سرخ كنید. : 1)می‌توانید 2 تا 3 عدد انارترش را خوب سائیده با یك‌ یا 6 عدد خمیر كتلت كه هنوز سرخ نشده مخلوط كنید. وقتی كتلت‌ها برشته شد این مخلوط را در تابه سرخ كنید. در ظرفی كه شامی‌های سبز را بچینید و آن را در اطرافش بگذارید این سس ترش را خمس شامی سبز می‌گویند 2)میتوانید از هر نوع سبزی دلخواه در این شامی استفاده كنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: شیر ۱ کیلو ماست سه قاشق غذاخوری : ابتدا شیر را بجوشانید. سپس شعله اجاق را کم کنید و چهار قاشق ماست به آن بیافزایید. به مدت هفت دقیقه هم بزنید تا شیر بریده شود. بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده آید رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت روی آن جسم سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود. بعد پنیر را قطعه قطعه کرده و در آب نمک نگهداری کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: شیر ۱ کیلو سرکه سه قاشق غذاخوری : ابتدا شیر را حرارت دهید. وقتی شیر به جوش آمد،شعله اجاق را خاموش کنید. سپس سه قاشق سرکه را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا شیر بریده شود. سپس آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید رد کنید. پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت جسم سنگینی روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود. سپس پنیر را قطعه قطعه کرده و داخل آب نمک نگهداری کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آرد سفید یا سبوس دار 2 لیوان روغن سالم 6 قاشق غذاخوری آب تقریبا 1 لیوان آب کم کم اضافه کنید به خاطر رطوبت آردها 🥣 🔹آرد ونمک الک کنید،روغن ریخته آب کم کم بریزید وبا دست خوب ورز دهید تا خمیرتون به دست نچسبد،تاکید میکنم آب کم کم بریزید 🔹روی سطح میز آرد بپاشید وبه مدت ۵ دقیقه خوب وزر بدید با کف دست خمیر به سمت جلو ببرید وبا انشگشتان به سمت عقب بعد گرد کنید داخل کاسه بزارید یک کیسه روش بزارید ویک دستمال روش بندازید به مدت یک ربع،بعد خمیر لول کنید به ۸ قسمت تقسیم کنید. چانه بگیرید وبا کف دست گرد کنید،با وردنه نازک باز کنید،تابه بر گردونید براتون حکم ساج داره،روشن کنید تا گرم بشه بعد خمیر نازک بندازید. 🔹روش،خمیرتون پف میکنه بعد برگردونید سمت دیگه نان هم بپزد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat