✅ #حُمُّص
دولیوان نخود را که دو روز قبل در آب خیسانده اید داخل ظرف مناسبی ریخته همراه یک لیتر آب پخته ، همراه دو سه حبه سیرویک استکان ارده کنجد وسه قاشق آبلیموی ترش ومقدار کافی نمک واحیانا ادویه دلخواه دیگروپنج قاشق غذا خوری روغن زیتون داخل میکسر ریخته کامل میکس کرده سپس داخل ظرف دیگری کشیده با قاشق پهن نموده وروی آن را با سبزیجات خرد شده نظیر جعفری وشوید ویا.... وپودر فلفلی که داخل روغن زیتون داغ کرده ایدتزئین ومیل نمائید ، البته اصراری به داغ کردن روغن زیتون وپودر فلفل و...نیست و میتوان بصورت معمولی هم بعداز پهن کردن حمص در ظرف آن دو را روی غذا ریخته ومیل نمود.در روش دوم بعد از پختن نخود آنها را کامل له کرده با سایر ملزومات بمدت پنج دقیقه دیگر آرام پخته وسپس تزئین وسرو میکنند .
🔹اگر به میکسر دسترسی نداشتید میتوانید بصورت دستی آن را له کرده وآماده نمائید.گفتنی است که حمص به روشهای مختلف تهیه وسرو میشود که دوروش آن دراین مقال مطرح شد
#اثراتدرمانی:
خونساز، اسپرم ساز ، تقویت مغز ، تقویت استخوانها، نرم کننده روده، ادرار آور قوی، ضد آسم وتقویت کننده ریه ها، سرشار از هورمون استروژن ، بهترین غذا برای دوران یائسگی، ضد کیست تخمدان ، سرشار از زینک ، تقویت رحم وتخمدانها
🔴 #منع_مصرف:
زیاده روی در مصرف حمص مضر مثانه ورحم بوده ومبتلایان زخم کلیه ومثانه منع مصرف دارند .
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
تدبیر المطبخ
🍲 روش طبخ و استفاده از خلال بادام و پسته در غذا
1⃣ : هیچ گاه از خلال های آماده و بسته بندی شده استفاده نکنید زیرا؛ خلال کردن - فرآیند اکسیداسیون را تسریع کرده و در نهایت آنچه وارد غذای شما می شود، خلالِ فاسد شده ای ست که نه طعم مطبوعی دارد و نه خاصیت غذایی. سعی کنید به مقدار نیازِ غذایِ مورد نظر- اقدام به خلال کردن این مغزها از بادام سنگی و پسته خام کنید.
2⃣ : برای پخت سریع، نرم و خوش خوراک شدن و بالاخص لذیذ شدنِ خلال بادام و پسته؛ آنها را یک شب تا صبح در گلاب یا عرق هِل بخیسانید.
3⃣: مغز بادام و پسته را زیاد تفت ندهید که منجر به خشک شدن و ناگواری در هضم می شود. تفت دادن طولانی مدت باعث افزایش حرارت در بافت این مغزها شده و منجر به از بین رفتن اجزای لطیف و کاهش طعم، عطر و خاصیت آنها می شود.
✅ در پایان ؛
به خاطر زیبایی فریبنده و تفاخر! از مغزهای فاسد و آماده در غذاهایی مانند «مُرَصّع پلو» استفاده نکنید که نافی حرمت میهمان و اسراف نعمات الهی است.
فراموش نکنیم که: اِشکنه صادقانه - بهتر از مُرصّع پلوی مُزَوّرانه ست.
🍎آشپزی اسلامی🍎
https://eitaa.com/joinchat/3911319572C801f58afae
👇این #آش برای همه ی سرطان ها مناسب است
🔹حتی کسانی سرطان ندارند و یا احتمال میدهند بعلت موارد ژنتیکی دچار سرطان شوند حتما هفته ای یبکار از این آش استفاده کنند.
🔹 #طرزتهیه
آبش عرق رازیانه است
و داخل ان سبزی تره + ریحان + یونجه+ هویچ+ شلغم + سیاهدانه + زیره + خرفه+ و روی ان روغن زیتون باشد
روزی یک وعده مصرف شود.
نهایت هفته ای یکبار.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🍺سکنجبین آلبالو با عطر خوش نعناع
❇️این نوشیدنی مُسکن تشنگی است و افزون بر آن در بیماریهای ناشی از غلبه صفرا و حرارت کبد، بیماری های التهابی و خارش دار پوست، بیماری های کلیه و مجاری ادرار، بی اشتهایی کودکان، حالت تهوع و استفراغ بویژه در هوای گرم مفید است.
🌀مواد لازم:
آلبالو شیرین هسته گرفته یک کیلو
شکر یک کیلو
آب یک لیوان
سرکه طبیعی یک فنجان کوچک
سه تا چهار شاخه نعنا تازه
وانیل یک ق چ
🌀طرز تهیه:
🔸شکر را روی آلبالوها بریزید و در یک ظرف شیشه ای به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال نگهداری کنید.
🔹مخلوط شکر و آلبالو را به همراه یک لیوان آب و یک فنجان سرکه در یک ظرف که ترجیحا پیرکس باشد بمدت ۴۰ دقیقه بر روی حرارت با درجه متوسط گذاشته و زیر آن شعله پخش کن بگذارید.
🔸شربت را مرتب هم بزنید تا به قوام بیاید.
در این مرحله طعم شربت را بچشید اگر طعم سرکه آن غالب و گزنده است میتوانید مجدد کمی آب به آن افزوده و بیست دقیقه حرارت دهید تا آب تبخیر شود. در ده دقیقه آخر پخت وانیل و شاخه های نعنا را اضافه کنید.
🔹سپس شربت را از روی حرارت برداشته و داخل آب کش بریزید و از فشار دادن آلبالوها خودداری کنید تا رنگ شربت کدر نشود. شربت حاصل را در یخچال نگهداری کنید.
⚠️نکته: بهتر است از مصرف وانیل در کودکانی که بیش فعالی دارند پرهیز شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
https://eitaa.com/joinchat/3911319572C801f58afae
#غذای_فصل_سرما
#اشکنه_شنبلیله
🔰روغن دنبه یازیتون یاشحم..۱۵۰ گرم
🔰تخم مرغ محلی..۲عدد
🔰پیازمتوسط...۱ عدد
🔰آرد گندم..۱ قاشق غذاخوری
🔰شنبلیله خشک که چوبهای آن گرفته شده...۱ قاشق غذاخوری
🔰فلفل وزردچوبه ونمک طبیعی( دریا یا پودرسنگ نمک)بمقدار لازم
✅پیاز را تفت دهید،آرد وشنبلیله وفلفل وزردچوبه را به آن اضافه کنید ومختصری در روغن تفت دهید وبعد مقداری آب روی آن بریزید.جوش که آمد تخم مرغ ها را هم بزنید وهمراه نمک به غذا اضافه کنید،چندجوش که خورد زیرشعله را خاموش کنید.
🔻این غذا طبع گرمی دارد وبرای بیمارانی که روماتیسم دارند هم مفید است.
🔻افرادگرم مزاج می توانند کمی لیموترش تازه بعداز غذا میل کنند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
https://eitaa.com/joinchat/3911319572C801f58afae
🌷🌟🌷🌟🌷
🍲 #سوپ #سرماخوردگی 🍲
🍜✍ این سوپ از بهترین غذاها در دوره #سرماخوردگی بوده و بیشترین اثرش زمانی است که تنها غذای مصرفی فرد برای مدت 3 روز باشد.
✳️ مواد مورد نیاز: 👇
🔅جو پرک 1-2 قاشق غذا خوری
🔅بال و گردن مرغ (ترجیحا مرغ خانگی)
🔅گشنیز 100 گرم
🔅سیب زمینی 1 عدد
🔅کدوسبز 1 عدد
🔅پیاز 1-2 عدد
🔅سیر 1 حبه
🔅شلغم 1 عدد
🔅کلم 100 گرم
موارد باید به خوبی پخته و جا بیافتد، برای پخت به هیچ عنوان از زودپز استفاده نکنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🌸 #شربت_تخم_بالنگو
✍️ این شربت را میتوان در ورم روده «کولیت»، بهعنوان یک «کمک دارو» نیز تجویز کرد؛ مصرف این شربت تاثیر زیادی در درمان ورم روده دارد بهخصوص اگر میزان گلاب بیشتر باشد، در این صورت بهتر است شربت را گرم بخورند و شکم را گرم نگه دارند.
👌 مواد مورد نیاز شربت تخم بالنگو ↯↯↯
🔻یک سوم لیوان گلاب
▫️ دو سوم لیوان آب
▫️یک قاشق مرباخوری شکر
🔺یک قاشق چایخوری تخم بالنگو
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
💞 #غذای #روغنزردحیوانی و #شیره
💞 ساده و پرانرژی
💞 درفصل پاییز و زمستان
#ارسالی👏
🍎آشپزی اسلامی🍎
https://eitaa.com/joinchat/3911319572C801f58afae
آشپزخانه عافیت
💞 #غذای #روغنزردحیوانی و #شیره 💞 ساده و پرانرژی 💞 درفصل پاییز و زمستان #ارسال
☸ #موادلازم :
🌟 1. شیره انگور
🌟 2. روغن زرد حیوانی
🌟3.نان سبوس دار
🌺 #طرزتهیه: 👇
💥 مقداری روغن حیوانی ( سه قاشق غذاخوری) را درماهیتابه ریخته تا روغن آب شود و مقداری داغ شود سپس به اندازه مصرف افراد برای 2 نفر به اندازه نصف لیوان شیره انگور اضافه نموده تا دو سه دقیقه روغن و شیره با هم کمی جوش بخورد مقداری نان خانگی را درآن تلیت کرده و خوب نانها را داخل ماهیتابه به هم میزنید تا نان ها با روغن و شیره آغشته شود سپس میتوان با دست یا قاشق و یا نانی که در سفره قرار دارد چند لقمه از غذای مربوطه را داخل نان گذاشت ومیل کرد 💥
⚡️ این غذا یکی از بهترین غذاهای مقوی ، شیرین و با توجه به اینکه شیره انگور و روغن زردحیوانی دارای قدرت فوق العاده میباشد 👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
https://eitaa.com/joinchat/3911319572C801f58afae
کپی⛔️
#سوپ_سرماخوردگی_گلودرد:
⚡️ هویج،پیاز،شلغم،کدوحلوایی بدون پوست، به،سیب،مقدارکمی برنج،جعفری وگشنیز با آب در حرارت ملایم طبخ شود.بعد2قاشق غذاخوری بنفشه آسیاب شده به سوپ اضافه شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🔵خواص معجزه آسای #سرکه_شیره 🔵
🔸⚜🔸شربت سرکه شیره یکی از شربت های مفید توصیه شده توسط طب سنتی است که علاوه بر طبیعی بودن خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و با تمام مزاج ها نیز موافق است●
🔸⚜🔸در روایات آمده است که سرکه شیره نوشابه ی مخصوص امیرالمومنین بوده است.●⇨
🔵 #خواص سرکه شیره :
🔻مهمترین خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن
🔻 از بین بردن لکههای پوستی و شفافیت پوست
🔻 کاهش کلسترول مضر و تری گلیسیرید خون
🔻 کمک به تناسب اندام در صورت مصرف مداوم
🔻 بهبود وضعیت گوارش و اشتهای کسانی که میل به غذا ندارند
🔻 افزایش سطح هوشیاری و نشاط جسمی
🔻توافق با همه مزاج ها
🔻 کمک به رفع کمخونی
🔻 تنظیم و کاهش قند خون
🔻 افزایش میل و توانایی جنسی
🔻افزایش رشد کودکان کم وزن
🔻 هضم کننده غذاهای مختلف
🔻 اصلاح خون
🔵 روش مصرف سرکه شیره :
💢 برای مصرف عمومی ۳ قاشق سرکه شیره را همراه با یک لیوان آب سرد مخلوط نموده و به صورت شربت به صورت روزانه میل نمایید.●
📌 #طرزتهیه شربت سرکه شیره :
💢 سرکه انگور خانگی را با شیره انگور به نسبت 1 به 10 «شیره انگور 10 برابر سرکه باشد» مخلوط کرده و با هم بجوشانید تا چند قل بخورد با کمی آب رقیق کرده و بنوشید.●
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍆 طریقه مصرف بادمجان
✍بادمجان رسیده را پوست کنده و بر آن نمک پاشیده، مدت کمی در آفتاب و هوای آزاد قرار دهید تا زهر آب و مواد سمی و تلخ آن به صورت مایع تیره رنگ خارج شود. سپس آن را شسته و در روغن زیتون سرخ کرده، پس از سرخ شدن با کمی آب روی حرارت ملایم پخته و مصرف نمایید.
📚 دایرة المعارف طب اسلامی جلد۱، صفحه۳۸
🔻 بادمجان سرخ شده با روغن زیتون و نمک طبیعی خیلی میچسبه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat