eitaa logo
آشپزخانه عافیت
3.1هزار دنبال‌کننده
498 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ طبیب 👈🏻 @sadat68m . وابسته به کانال سلامت منتظران join🔜 @SalamateMontazeran . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🥞 : كره گاویے صدو پنجاه گرم تخم مرغ دو عدد آرد سبوس دار يك و دو سوم ليوان پودر شڪر قهوه اے يك و يك سوم ليوان هل یک ق.چ كشمش پلويي نصف ليوان : فر را با دماے صدوشصت درجه سانتیگراد روشن ڪنید تا گرم بشه ڪره محلے و تخم مرغ را سي دقیقه قبلتر از یخچال بيرون بياريد تا به دماے محیط برسن. ڪره نرم شده رو داخل ڪاسه بریزید و پودر شڪر قهوه اے و هل رو اضافه كنيد، مواد رو با همزن خوب بزنید تا ڪرمے و یڪدست بشه بعد تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه ڪنید ( یڪے رو اضافه ڪنید و هم بزنید بعدش بعدي رواضافه ڪنید ). ڪشمش ها رو به مایه شیرینے اضافه ڪنید بعدش ارد سبوس دار رو ڪم ڪم روے مواد الک ڪنید و با لیسک مخلوط كنيد ؛داخل سیني ڪاغذ روغنے بذاريد و با قاشق از مایه شیرینے بردارید با فاصله مناسب داخل سینے بريزيد ( شیرینے ها در زمان پخت پهن و نازک میشن ). سینی رو داخل فرے ڪه از قبل روشن ڪرديد گرم شده به مدت ده دقيقه تا يك ربع دقیقه قرار بدين ( زمانے ڪه لبه هاے شیرینے طلایے شد یعنے آماده شده ) ؛ صبر كنيد شیرینے ها خنک بشه بعد از ڪاغذ جدا ڪنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط بالینک⛔️
‍ 🍏 👈به طور کلی «رب» به آب میوه ای گفته می شود که جوشاده شده تا ثلث یا ربع آن باقی بماند. 🔸 : میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید. سپس آب به را گرفته، صاف کنید. شما می توانید تفاله‌ های ناشی از آبگیری اولیه به را مجددا در آبی که ابتدا در آن به راخیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید. سپس بر روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوشد. حرارت دادن تا زمانی که به غلظت مناسب برسد را ادامه دهید. می توان در صورت تمایل برای ماندگاری بهتر ،چند قاشق عسل به آن اضافه کرد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ‌ارسال‌فقط بالینک⛔️
🥣 🔶رب به را می توان در انواع غذاها به عنوان استفاده کرد. ✅برای مصارف درمانی بهتر است به صورت یک عدد به میل شود. در صورت نبود به می توان دو قاشق رب به استفاده کرد. حتی می توان رب به را در آب حل کرد و به آن شکر سرخ یا عسل اضافه کرد و به صورت استفاده کرد. 💠بهتر است افرادی که قصد شدن دارند هم پدر و هم مادر ،40 روز به ناشتا میل کنند تا صاحب فرزندی شوند. 🌼 بهترین به،به و دارای عطر است.هرچه عطر به بیشتر باشد تر است. 💧در صورت امکان بهتر است از آب یا چشمه و یا برای خیساندن به استفاده کرد ، زیرا موجود در آب شهری و همینطور عبور آب از لوله های فلزی باعث ترکیب شدن مواد بسیار مضر در آب می شود و موجب رنگ رب به می‌گردد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط بالینک⛔️
🍲 🔻 : 》لپه 》کدوتنبل 》برنج سبوسدار نیم دانه 》آلو بخارا 》سبزی آش 》پیاز 》ادویه 》روغن زیتون 👈🏻طرزتهیه طبق دستور تمام آش ها 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط بالینک⛔️
⭕️ بعضی غذاها در بعض جاها یا بعض مناسبتها متفاوت وعطر وبوی دیگری دارد ایا این مطلب حقیقی است؟ گاهی تفاوت طعم ومزه غذا بخاطر نحوه پختن ومهارت اشپز گاهی یا بخاطر روحیه بخشندگی اشپز ودعوت کننده که در روایت امده غذای خسیس بیماری زا است وغذای فرد سخاوتمند دارو بیماریها است گاهی هم بخاطر مناسبت یکی از این موارد غذای عروسی که یک کسی به امام صادق ع عرض میکند که ما غذا درست میکنیم ودر پختن وانتخاب مواد دقت میکنیم وسعی میکنیم خوششمزه باشد ولی هر کاری میکنیم عطر وبوی غذای عروسی ندارد امام فرمود : در غذای عروسی عطری از بهشت می وزد بجهت اینکه غذایی برای امر حلال درست شده ودر روایت معتبر مردی به امام صادق ع عرض میکند غذای عروس عطری دارد که غذای دیگر این عطر را ندارد امام فرمود ؛ نیست عروسی که در ان شتری نحر مبشود یا گاوی یا گوسفندی ذبح میشود مگر اینکه خدا فرشته ای میفرستد همراه او یک قیراط از مشک بهت تا اینکه در غذای انها حل کند وان عطر بخاطر این مساله ومعلومه غذای عروسی سبک وخوشگوار وبراحتی هظم میشود. وشاید بهتر از غذای عروسی غذایی که نذر سید الشهدا یا پیامبر یا یکی از امامان معصوم که عطر وبوی بی نظیری دارد وفکر نکنم غذایی خوشمزتر از ان باشد . شاید به دوجهت یکی نام امام حسین ع ودیگری جمع شدن مومنین که پیامبر ص میفرمایند خوشمزترین غذا غذایی که دست بیشتری روی ان باشد واین مساله در غذای عروسی هم هست وهمچنین در رستورانها وجود دارد علاوه بر مهارت اشپز.. ولی در مقابل غذای مرده که در اصل واساس درست نیست زیرا پیامبر ص میفرمایند الاکل عند اهل المصیبه من سنن الجاهلیه یعنی غذا خرودن نزد مصیبت زده از سنتهای جاهلیت است علاوه بر اینکه غذای سنگین وبد هضم زیرا همراه با غصه واندوه است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🛑مخترع چه کسی بود؟؟ شاه عباس برای رفاه حال لشگریان خود که غالباً در سفر احتیاج به نان و خورش موقت و فوری داشتند و لازم بود به هر شهری می‌رسند نانواهایی باشند که بتوانند به قدر مصرف سربازان نان تهیه نمایند و غذایی باشد که خورش نان قرار دهند، درصدد چاره برآمد و حل این مشکل را از آیت الله العظمی که از دانشمندان ایران بود خواست. 👈چون در سفر لشکریان مجبور به تهیه آرد از شهرهای مختلف بودند و آرد هر شهر با شهر دیگر از نظر نوع گندم آن تفاوت داشت باید طوری این نان پخته می‌شد که از هم وا نرود و قابل استفاده باشد. پس آرد آن مخلوطی از انواع آردها بوده و همچنین باید با سبوس گندم نیز برای سهولت در هضم مخلوط می‌شد. همین است که رنگ آن تیره بوده و به خاطر وجود انواع آرد قدرت چسبندگی آن کم است و باید حتما بصورتی که می‌بینید باید روی سنگ پهن شود تا نریزد. 👈لذا شیخ بهایی نیز تنور سنگکی را ابداع نمود. این اختراع به قدری با دقت و هوشیاری طراحی و عملی شده که پس از گذشت چند صد سال هنوز به همان صورت اولیه پخته می شود و نانی که از تنور سنگکی بدست می‌آید، محبوب‌ترین نان ایرانی است. این است که شیخ بهایی از علما و دانشمندان قرن دهم هجری را باید مخترع نان سنگک و شکل تنور آن دانست. 💯ان شاء الله مشاوره ودرمان قطعی بیماریها👇🏻 join🔜 @SalamateMontazeran
: نیم کیلو خامه محلی ترجیحا گاومیش یک استکان شکر دو قاشق غذاخوری عسل سه عدد تخم مرغ محلی ارد به اندازه که روغن سفت نشود مثلا یک لیوان : خامه را روی گاز میگذاریم تا به روغن بیفتد سپس آرد را میریزیم تا خوب سرخ شود بعد از اینکه آرد سرخ شد عسل یا شکر را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا رنگ قهویی روشن به خود بگیرد بعد کنار میگذاریم تا کمی سرد شود سپس تخم مرغ را اضافه میکنیم و روی شعله کم، مرتب هم میزنیم تا یک دست شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
آرد 1 لیوان شکر 1 الی 1 و نیم لیوان(نبات یا شکرسالم) کره محلی1 قاشق غذاخوری شیر محلی 2 لیوان زعفران دمکرده مقداری روغن زیتون 1 دوم لیوان گلاب 1 دوم لیوان اول از همه شهد رو آماده میکنیم شیر و شکر رو داخل قابلمه ریخته روی حرارت میزاریم تا شکرش حل بشه حالا زعفران دمکرده را اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت گلاب اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم میذاریمش کنار تا ولرم رو به سرد بشه. حالا آرد رو داخل تابه ریخته و با حرارت کم حدود یک ربع تف میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره روغن مایع رو اضافه میکنیم وقتی یکدست شد کره را اضافه کرده و مجددا 5 دقیقه تف میدیم در این مرحله شهد رو کم کم به موادمون اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا حلوا غلیظ و یکدست بشه حرارت رو خاموش میکنیم و برای اینکه حلوا به روغن بیفته دسته های ماهتابه رو میگیریم و مثل گهواره تکون میدیم . 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
‍ ‍ : 🔻پوست انار را جدا کرده و دانه های انار را جدا کنید. 🔻با آبمیوه گیری آب آن را گرفته و در ظرفی بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار بدهید تا آب اضافه آن تبخیر شود و رب انار غلیظ گردد. 🔻توجه کنید که در این مرحله باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد چون در این مرحله آب اضافی سریعا تبخیر می‌شود. 🔻زمانیکه رب انار به اندازه کافی غلیظ شد رب را در ظرف شیشه ای بریزید و بگذارید تا سرد شود. 🔸اگر انارتان آبدار باشد به ازای هر هشت کیلو‌گرم انار ، یک کیلوگرم رب انار حاصل می‌شود. 🔸بهترین رنگ برای رب انار قهوه ای و قرمز تیره است اگر از روی غلظت رب انار نتوانستید زمان برداشتنن از روی حرارت را تشخیص دهید از روی رنگ این زمان را تعیین کنید. 🔸رب انار را حتما در یخچال نگهداری کنید چون باعث میشود دیرتر فاسد شود و دیرتر تغییر رنگ دهد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️اهمیت بسیار انواع در سلامت انسان ✅برای حفظ همیشه آش بخورید. ⚠️براندازی آش ها در ایران یک طرح استعماری بوده است. یک پزشک غربی در کتاب خود بعداز نام بردن از انواع آشی که مردم درتبریز می پخته و تناول می کردند نام می برد، می گوید تا زمانی که مردم از این آش ها استفاده کنند بیمار نخواهند شد. ✅با خوردن آش و سوپ هیچ وقت آسیب نمی بیند، تحت فشار قرار نمی‌گیرد و دستگاه پاکسازی می‌شود و در نتیجه بدن همیشه و خواهد بود. 🟢کسی که آش می خورد دیگر آب نمی خورد چون آب از طریق آش به بدن تزریق می‌شود و غذا به سرعت جذب بدن شده و هضم های چهار گانه با سرعت انجام می شود. 🔹مادران باید توجه داشته باشند که خانواده ای که آش جزو غذاهای اصلی آن است بیمار نخواهند داشت.برنج و سرخ‌کردنی و غذاهای آماده باعث ابتلا به انواع بیماری‌ها می‌شود؛برای رهایی از این مشکلات، را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید. 🟢آش بهترین غذا برای و رفع و می‌باشد. 🔸ما در گذشته به تعداد ایام سال (بیش از ۳۶۵ نوع) آش داشتیم 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
‍ ‍ ‍ آب انار                      سه پیمانه و نیم دانه انار                          یک پیمانه شکر سرخ                      سه پیمانه : اول انارها را دون میکنیم و 1عدد از انارها را که جدا دون میکنیم کنار میگذاریم سپس آب بقیه آنها را با چرخ گوشت یا آبمیوه گیری بگیرید تا سه پیمانه و نیم بشود سپس در قابلمه بزرگی آب انار را بریزید و شکر سرخ را اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه بجوشد. انار دون شده ای را که کنار گذاشته بودید را در قابلمه بریزید و 30دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا به غلظت مورد نظر برسد. مولا و آقای ما حضرت امام صادق صلوات الله علیه فرمود:میوه، صد و بیست گونه است و مهتر همه آنها، انار است. 📚بحارالانوار، ج66، ص165، ح50 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️