سلام
من بخاطر استخون درد تمام روغن های بازاری رو حذف کردم و از روغن کنجد و دنبه یا شحم استفاده میکنم
اینم کشک بادمجون سالم ما😊
تازه یاد گرفتم بادمجون کباب میکنم بعد پوستش میکنم با یه مقدار پیاز داغ کشک درستش میکنم خیلی خوشمزه میشه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بهبه
ماشاءالله👏
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🚫این غذاها را 2 بار گرم نکنید🚫
برخی از غذاها بعد از گرم کردن دوباره یک سری مواد سمی و خطرناک تولید می کنند که برای بدن خطرناک است.
❌گرم کردن مجدد سیب زمینی
❌گرم کردن مجدد اسفناج(کلا منع مصرف)
❌گرم کردن مجدد مرغ
❌گرم کردن مجدد کرفس
❌گرم کردن مجدد قارچ (کلامنع مصرف)
❌گرم کردن مجدد تخم مرغ
❌گرم کردن مجدد چغندر(کلا منع نصرف)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#حلوا_شیرگی (حلوا شیره خرما)
😋اینم حلواشیرگی یاحلواشیره خرمافوق العاده مقوی
بزاریدکانالتون
👆اول ازهمه آردو با روغن تفت میدیم سپس از اجاق میاریم پایین و یکمی آب اضافه میکنیم خوب هم زده تا گوله گوله نشه بعدش شیره خرما رو اضافه میکنیم دوباره میزاریم رو شعله و حسابی هم میزنیم تا نرم و کشدار بشه !!!
😃 البته اگه با آرد گندم درست کنیم،چون باآرد برنج هم درست میشه اون به سلیقه خودتون بستگی داره بعد داخلش میتونین مغزجات هم اضافه کنید.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بهبه
ماشاءالله👏
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#شامي_سبزي
#مواداولیه
برای 3 نفر
سبزی 2پیمانه (شامل شنبلیله،تره و گشنیز ساطوری شده)
گوشت 300گرم (چرخكرده)
تخم مرغ2عدد
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز1عدد
#طرزتهیه:
ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده كرده و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت، سبزی، تخممرغ، نمك و فلفل ورز دهید. اگر موادتان به سفتی مواد شامی نبود مقداری آرد به آن اضافه كنید و اگر زیادی سفت بود مقدار بیشتری تخم مرغ بزنید و كمی آب اضافه كنید.
تابه مناسبی را با روغن داغ كرده و كتلتها را در آن سرخ كنید.
#نكات:
1)میتوانید 2 تا 3 عدد انارترش را خوب سائیده با یك یا 6 عدد خمیر كتلت كه هنوز سرخ نشده مخلوط كنید. وقتی كتلتها برشته شد این مخلوط را در تابه سرخ كنید. در ظرفی كه شامیهای سبز را بچینید و آن را در اطرافش بگذارید این سس ترش را خمس شامی سبز میگویند
2)میتوانید از هر نوع سبزی دلخواه در این شامی استفاده كنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#پنیر_با_ماست
#موادلازم:
شیر ۱ کیلو
ماست سه قاشق غذاخوری
#طرزتهیه:
ابتدا شیر را بجوشانید.
سپس شعله اجاق را کم کنید و چهار قاشق ماست به آن بیافزایید.
به مدت هفت دقیقه هم بزنید تا شیر بریده شود.
بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده آید رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت روی آن جسم سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود.
بعد پنیر را قطعه قطعه کرده و در آب نمک نگهداری کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#پنیر_با_سرکه
#موادلازم:
شیر ۱ کیلو
سرکه سه قاشق غذاخوری
#طرزتهیه:
ابتدا شیر را حرارت دهید.
وقتی شیر به جوش آمد،شعله اجاق را خاموش کنید.
سپس سه قاشق سرکه را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا شیر بریده شود.
سپس آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید رد کنید.
پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت جسم سنگینی روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود.
سپس پنیر را قطعه قطعه کرده و داخل آب نمک نگهداری کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#نان_ساده
#موادلازم
آرد سفید یا سبوس دار 2 لیوان
روغن سالم 6 قاشق غذاخوری
آب تقریبا 1 لیوان
آب کم کم اضافه کنید به خاطر رطوبت آردها
🥣 #طرزتهیه
🔹آرد ونمک الک کنید،روغن ریخته آب کم کم بریزید وبا دست خوب ورز دهید تا خمیرتون به دست نچسبد،تاکید میکنم آب کم کم بریزید
🔹روی سطح میز آرد بپاشید وبه مدت ۵ دقیقه خوب وزر بدید با کف دست خمیر به سمت جلو ببرید وبا انشگشتان به سمت عقب
بعد گرد کنید داخل کاسه بزارید یک کیسه روش بزارید ویک دستمال روش بندازید به مدت یک ربع،بعد خمیر لول کنید به ۸ قسمت تقسیم کنید. چانه بگیرید وبا کف دست گرد کنید،با وردنه نازک باز کنید،تابه بر گردونید براتون حکم ساج داره،روشن کنید تا گرم بشه بعد خمیر نازک بندازید.
🔹روش،خمیرتون پف میکنه بعد برگردونید سمت دیگه نان هم بپزد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
سلام😊 این کیک سمنو
که با اردجوانه گندم درست میشه خیلی راحته،بزارید کانال
دستورشم اینه👇
یک لیوان اردجوانه گندم روبادولیوان اردمعمولی قاطی میکنم کم کم بهش اب اضافه میکنم وقاطی میکنم بعدمث خمیرمیشه
دوست داری شیرین بشه بهش یه کم شیره خرمایاانگوربزن
بعدم یه قاشق روغن خوب قاطی کردم
ته یه ماهیتابه نچسب روغن ریختم
خمیرم رو تودست پهن کردم
گذاشتم کف
سرشم دمکنی تاخوب زیرش پخته شد
بعدبرگردوندم زیرتابه روغن ریختم تاخوب پخته شد
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بهبه
نوشجان👏👏
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍔 #همبرگر
🔶 #موادلازم:
بلغور گندم: 1لیوان
گوشت: 2لیوان
سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم
پیاز: 1عدد متوسط
روغن کنجد یا زیتون: به میزان لازم
نمک(دریا یا پودر سنگ نمک)-ادویه کاری و فلفل: به میزان لازم
✨✨✨✨ #خواص✨✨✨✨
استفاده از این غذا برای کودکان و افراد مسن بیشتر توصیه میشود زیرا تأمین کننده حجم کافی و انرژی پایین است.
🍳 #دستورپخت:
بلغور گندم را 8 ساعت خیس کرده و 3بار آب آن را عوض کنید.
گوشت را با بلغور گندم سه بار چرخ کنید
در مرتبه سوم پیاز و ادویه جات و سبزی خشک را نیز اضافه کرده
بیست دقیقه به خوبی با دست ورز داده
به مدت 2تا3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
روغن را در ظرفی ریخته و مواد را به صورت گرد درآورده و پهن کرده و در روغن سرخ نمایید.
🔵جایگزین مناسبی بجای همبرگرهای صنعتی است.
🔴مصرف زیاد سرخ کردنی ها باعث بروز #سودا_سوخته و بروز بیماری های پوستی و گوارشی و.....می شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📥🎦 کلیپ
#طرز_تهیه_روغن_دنبه
یک روش دیگر برای روغن گیری دنبه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat