فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هرکسی که به سمت زندگی و فرهنگ و سبک زندگی غربی برود #مرتجع است
نگذارید کشورتان به سمت ارتجاع برود...
#رهبر_انقلاب
💢در تیرماه سال گذشته تهران ۲۸ روز قطعی برق رسمی داشت امسال هیچی
🔹صنعت برق یکی از مصادیق عینی از سوءعملکرد دولت روحانی است. سوءعملکردی که مردم ایران تاثیر ملموس آن را با قطعیهای مکرر و بدون اعلام برق مشاهده کردهاند.
🔹اختلاف ۱۰ هزار مگاواتی بین تولید و مصرف در دولت روحانی منجر به قطعی مکرر برق شد.
🔹این اختلاف به دلیل افزایش شدت گرمای هوا در دولت سیزدهم بیشتر از ۱۳ هزار مگاوات بوده و این دولت با قطعی برقی به مراتب کمتر از دولت روحانی توانسته بحران انرژی را مدیریت کند.
🔹بهطور مثال شهر تهران در تیرماه سال ۱۴۰۰ از ۳۱ روز ۲۹ روز را با قطعی برق منازل مسکونی سپری کرد و این رقم برای سال ۱۴۰۱ که سکان دولت در دست رئیسی بوده صفر بوده است. در دولت سیزدهم کل ظرفیت نصب شده حدود ۳ هزار مگاوات افزایش پیدا کرده و به رقمی معادل ۸۸۳۷۳ مگاوات رسیده است.
🔹مقایسه نمودار مصرف برق صنایع در پیک مصرف تابستانی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نشان میدهد میزان مصرف در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته تا حدی که در برخی روزهای تابستان ۱۴۰۱ میزان مصرف نسبت به مدت مشابه سال قبل گاهی تا ۷۰ درصد افزایش داشته است/فرهیختگان
🎥 اعتراف رئیس سابق سازمان CIA: آمریکا در انتخابات کشورهای دیگر دخالت کرده و میکند!
🔹 در یک اتفاق عجیب، وقتی که لارا اینگراهام، مجری معروف شبکه فاکس از جیمز وولسی، رئیس سابق سازمان سیا در سالهای 1993 تا 1995 میپرسد که آیا ایالات متحده تلاش کرده تا در انتخابات کشورهای دیگر دخالت کند؟، وولسی با لبخند جواب میدهد: "اوه احتمالاً، اما به نفع سیستم (دولت آمریکا) ... و برای جلوگیری از نفوذ کمونیستها"
🔹 نکته عجیبتر اینکه اینگراهام به سوال پرسیدن ادامه میدهد و از وولسی درباره دخالت در انتخابات کشورهای دیگر «در حال فعلی» سوال میکند که اینجا هم وولسی با لحن و ادای خاصی میگوید: "فقط برای دلایل خوب و قابل قبول" و به هیچ وجه این موضوع را انکار نمیکند!
▪️نهایتِ این سیاهنماییها کجاست؟
تا کی با تصاویر جعلی میخواید مردم رو عصبانی کنید؟
اون جریانی که از پروژههای شما حمایت میکنه همونی نیست که اینترنشنال و منوتو رو داره ساپورت میکنه؟
این حجم از اشتراک بین [برخی] روزنامه نگارهای اصلاح طلب با مزدوران لندننشین اصلا چیز عادی نمیتونه باشه!
💬 علی فرحزادی
@Afsaranjangnarm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرق بین ولایت فقیه و پادشاهی...!!
حتما ببینید✅ و نشر دهید📣
#ولایت_فقیه
🔴 رجبی جایگزین کامران نجف زاده در نیویورک شد
♦️رییس صداوسیما علی رجبی را به عنوان مدیر دفتر نمایندگی صدا و سیما در نیویورک منصوب کرد.
♦️رجبی دارای ۲۲ سال سابقه خبرنگاری داخلی در حوزههای سیاسی و اقتصادی است و در کارنامه خود، عناوینی چون خبرنگار و مدیر خبر صداوسیما در افغانستان و عراق و مدیر نمایندگی سازمان صداوسیما در منطقه امریکای لاتین (ونزوئلا) ثبت کرده است.
♦️پیش از این کامران نجف زاده این مسئولیت را بر عهده داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مجری ﺍز "محمد علی کلی " میپرسه
چرا خانومت حجاب دﺍره!؟
♦️جوابش زیباست و تامل برانگیز!
🔴مرگ رضاشاه 4 مرداد 1323
♦️رضا، پسر عباسعلی ، معروف به «داداش بیگ» افسر قزاق از ایل پالانی ، در 24 اسفند ماه سال 1255 ه.ش. در قریه «آْلاشت» از توابع سواد کوه مازندران به دنیا آمد. چند روز پس از تولد رضا، داداش بیگ درگذشت و مادر ـ که از مهاجران گرجستان بود ـ به دنبال درگیری و اختلاف خانوادگی، به همراه نوزادش به تهران رفت و در خانه برادر خود ساکن شد. رضا دوران کودکی و نوجوانی خود را زیر نظر دایی اش ـ که خیاط قزاقخانه بود ـ سپری کرد و به توصیه و وساطت او ، در سن چهارده ، پانزده سالگی وارد بریگاد قزاق شد و به عنوان نظامی ساده، مشغول به کار گردید. نخستین منصب رضا در قزاقخانه، سمت وکیل باشی «گروهان شصت تیر» بود که بعدها به فرماندهی آن رسید و به «رضا خان شصت تیر» شهرت یافت
♦️او در این زمان، به رسم جاهل ها و بزن بهادرها ، با بستن گذرها، قمه کشی می کرد و به خودنمایی می پرداخت. توانایی و تنومندی جسمانی و سخت گیری و تحمل شدائد در انجام مأموریت های نظامی اندک اندک درنظر برخی صاحب منصبان و متنفذان ، او را از دیگران متمایز کرد. از جمله، عبدالحسین میرزا فرمانفرما ـ که زاشاهزادگان بنام و قدرتمند قاجاری بود ـ به او توجه تمام نشان داد و مسؤولیت اسلحه جدیدش ـ مسلسل ماکسیم ـ را به او سپرد. از این رو ، رضا خان در میان خانواده فرمانفرما، «رضا ماکسیمی» نیز نام گرفت. پس از این، رضا خان به مرور مراتب ترقی را طی کرد و در انجام مأموریت های مختلف، همچون سرکوب نهضت آزادی خواهانه میرزا کوچک خان در گیلان، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت
♦️زندگی رضا خان تا میانسالی در بی سوادی گذشت و حتی پس از آن که خواندن آموخت، در نوشتن کلمات و عبارات ، دچار اشتباهات فاحش می شد. رضا خان ترقی خود را مدیون حمایت صاحبان ثروت و قدرت، انضباط خشک نطامی و قساوت و بی رحمی خود بود؛ اما از معلومات شایان و تفکر نظامی چندان بهره ای نداشت. با این همه ، به دلایل متعدد، مورد توجه انگلیسی ها قرار گرفت و سرانجام یک ژنرال بریتانیایی به نام «ادموند ایرونساید» ضمن دیدار و گفت وگویی که با او داشت، وی را شایشته اجرای طرح کودتایی یافت که نافع کشورش در ایران و شبه قاره هند را تأمین می کرد
♦️رضا خان بعدها نزد بعضی از بزرگان اعتراف کرد که انگلیسی ها او را سرکار آوردند؛ اما او انگیزه اش را از اقدام به کودتا، وطن خواهی خود قلمداد کرد. این کودتا در 3 اسفند ماه سال 1299 ه.ش . به وقوع پیوست و رضا خان در اعلامیه مشهوری که با عنوان «حکم می کنم» منتشر کرد،، خود را رییس کل قوا خواند و پس از اندکی، از سوی « احمد شاه قاجار» با لقب « سردار سپه» به بالاترین درجه نظامی (سردار سپهی) دست یافت. رضا خان سردار سپه در کابینه کودتا به نخست وزیری سید ضیاءالدین طباطبایی ـ عامل انگلیسی ها ـ عهده دار پست وزارت جنگ شد و این منصب را در دولت های دیگر نیز در قبضه قدرت خود گرفت، و با ادغام یگان های متفرق نظامی قشون متحدالشکلی به وجود آورد و به مرور از این طریق، زمینه نفوذ و استیلای خود را در امور سیاسی و اجرایی کشور فراهم ساخت.
♦️این جریان موجب اعتراض جناح اقلیت مجلس و برخی از روزنامه نگاران شد؛ اما مخالفت اقلیت مجلس (به ویژه شهید مدرس) به جایی نرسید و قتل و ضرب و شتم و تهدید کسانی همچون «میرزاده عشقی» ، شاعر جوان ، «حسین صبا» مدیر روزنامه ستاره ، «ملک الشعراق بهار» نماینده مجلس ، تقریبا صدای معترضان را خاموش کرد. سردار سپه در این هنگام، به تجدید نفوذ و قدرت حاکمان محلی اقدام نمود و شماری از آنان را به مرکز جلب کرد یا از میان برداشت تا در آینده نیروی مخالفی در داخل کشور نداشته باشد. در این اوضاع و احوال، تصمیم احمد شاه برای رفتن به فرنگ، زمینه ریاست وزرایی سردار سپه را آماده کرد (آبان 1302)
♦️رضا خان سردار سپه، رییس الوزراء، که از این پس هیچ گونه مقام و قدرتی را مانع پیشرفت خود نمی دید، با اتخاذ ترفندهای خاص و با استفاده از موقعیت اجتماعی و سیاسی موجود، تحت حمایت نامرئی آورندگانش و یاریگری اطرافیان خود، پله پله نردبان ترقی را پیمود تا سرانجام به حکمرانی قاجاریه پایان داد و مقام سلطنت را به دست آورد (23 آذر 1304) و رسما به عنوان پادشاه ایران، با رعایت تشریفات ویژه تاجگذاری کرد (4 اردیبهشت 1305) .
♦️بدین ترتیب، رضا خان به دوره سوم زندگانی خود گام گذاشت. این دوره نسبتا طولانی که تا شهریور 1320 تداوم یافت، در برگیرنده وقایع گوناگونی است که آگاهی مشروح از آنها به کتابی مستقل نیازمند است. همه اقدامات و رویدادهای مربوط به عصر رضا شاهی، از سیاست های فردی، اخلاق تندروانه و دیکتاتوری، و نیز ستیز او با فرهنگ اسلامی و روحانیت او متاثر بوده است؛ ترور مدرس ، ضرب و شتم شیخ محمدتقی بافقی در حرم حضرت معصومه (س) و نیز اجباری کردن خدمت سربازی، در کنار اجباری شدن استفاده از کلاه پهلوی و لباس متحدالشکل فرنگی، بویژه ماجرای کشف حجاب و ...
👇
👆👆
تصرف اوقاف و عدلیه از سوی کارگزاران رژیم، زمینه های چالش روحانیت و شاه را به وجود آورد. در همه این اعمال، فرنگی مآبی، رنگی آشکار داشت و چون با ایران گرایی و باستان ستایی همراه بود، به تقلید و انفعال و خود بزرگ بینی منجر شد.
♦️متأسفانه خلق و خوی دیکتاتوری رضا خان، مجال و امکان شکوفایی علمی و فرهنگی فراخور عصر را هم از مؤسسه های تازه تأسیس گرفت و نهادهای مدنی ـ چون مجلس و دولت ـ را از انجام وظایف فانونی شان بازداشت. آنچه چشم گیر تر از هر پدیده ای این دوره را از ماقبل آن متمایز می کند، آبادانی شهرها و عمران راه ها بود که البته این توسعه ظاهری هم فقط به گسترش شهرنشینی انجامید و نه تنها به صنعت و تجارت رونقی نداد؛ بلکه اقتصاد کشاورزی و دامداری سنتی ایران را هم ضایع کرد.
♦️در دوران بیست ساله حکومت رضا خان، بدبینی و خود رأیی روز افزون او که معمولا با خشم و کینه جویی همراه بود، نه تنها مخالفان را به دام زندان و کام مرگ انداخت؛ که حتی کسانی چون داور، تیمورتاش، فروغی و ... را ـ که از یاران و یاریگران او بودند ـ بی نصیب نگذاشت. مجموع این اعمال که ناشی از اراده ملوکانه رضا خان بود، به مرور تحمل موافق و مخالف را به آخر رساند و به همین دلیل، با ورود متفقین به ایران، به اندک مدتی رژیم رضا خانی از هم پاشید و تبعیدش به جزیره ای دور از ایران، با خوشحالی مردم مواجه شد. دوره چهارم و آخرین مرحله زندگی او ، از تبعید تا مرگ است. بهانه ظاهری و تا حدی جدی متفقین در ورود به ایران ، حضور پرشمار و چشمگیر آلمانی ها در کشور بود.
♦️در جریان جنگ جهانی دوم، خوشحالی مردم و دولت ایران از پیروزی آلمان ها بر روس و انگلیس، به نوعی آلمان دوستی و آلمان گرایی دولت ایران جلوه کرد و این امر با منافع متفقین سازگار نبود. در نتیجه، در ساعت چها ر روز 3 شهریور سال 1320، سفیران کشور انگلیس و شوروی طی یادداشت های جداگانه ای، اعلام کردند که ارتش های کشورهای متبوعشان وارد خاک ایران شده اند. رضا شاه دچار هراس شد و برای حفظ ظاهر ، ستاد جنگی تشکیل داد. این تساد در روز 4 شهریور، اولین و آخرین اعلامیه جنگی خود را که در آن از مردم! خواسته شده بود در مقابل قوای متجاوز ایستادگی کنند ، منتشر کرد.
♦️روز 5 شهریور ماه، دولت منصور استعفا کرد و فروغی با پشت گرمی و هدایت انگلیسی ها مأمور تشکیل کابینه شد. روز 6 شهریور دولت به عنوان پیروی از نیات صلح جویانه اعلیحضرت ! دستور ترک مقاومت نیروهای نظامی را صادر کرد. گفتنی است که پیش از صدور این دستور، فرماندهان نظامی واحدهای خود را ترک کرده و به تهران گریخته بودند. به این ترتیب، پادگان ها از سربازان و نظامیان خالی شد و بسیاری از سلاح ها به دست ایلات و عشایر افتاد و سربازان پیاده و پراکنده و گرسنه و تشنه، راهی شهر و دیار خود شدند. این سرانجام ارتشی بود که رضا خان به وجود آورد و ایجاد آن، بخش های هنگفتی از در آمد کشور را بلعید.
♦️از این روز تا 25 شهریور ، ـ یعنی قبل از ورود متفقین به تهران ـ وقایع ریز و درشت دیگری به وقوع پیوست تا آن که رضا خان با توصیه و الزام سفارت انگلیس، از سلطنت کناره گیری کرد و متن استعفانامه اش را محمدعلی فروغی نوشت و به جای او خواند.
♦️رضا خان در مسیر خروج از ایران در اصفهان همه اموال منقول و غیر منقول خود را که طی بیست سال ، به زور و تهدید از صاحبان آنها گرفته بود، به فرزند و جانشین خود بخشید و روز 5 مهر ماه وارد بندرعباس شد، و به اتفاق خانواده خود، به وسیله یک کشتی باری، آب های ایران را ترک کرد. اما به جای هند، انگلیسی ها ، او و همراهانش را به افریقای جنوبی بردند و در جزیره «موریس» پیاده کردند. در این جریان هم موضوع حمل جواهرات سلطنتی به وسیله رضا خان به خارج ، مورد توجه محافل داخلی و خارجی قرار گرفت و برخی نمایندگان مجلس، به این موضوع پرداختند.
♦️جزیره موریس جای مناسبی برای رضا شاه نبود، به همین دلیل، پس ازمدتی در نتیجه اقدامات فراوان پسرش به ژوهانسبورگ که موقعیت و آب و هوای مناسب تری داشت، انتقال داده شد و سرانجام در روز 4 مرداد ماه 1323 خسته و شکسته، خود را به دست مرگ سپرد و به آنچه کرده بود، گرفتار گشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تصاویری از سیل در سیستان و بلوچستان
♦️بارش باران از ظهر دوشنبه در بخش جنوبی سیستان و بلوچستان آغاز و باعث طغیان رودخانهها شده.
♦️این بارشها علیرغم مشکلاتی که ممکن است ایجاد کند، باعث پُر آب شدن سدهای منطقه خواهد شد.
♦️طی چندروز آینده بارشهای سیلآسای تابستانی به استانهای مرکزی کشور هم خواهد رسید
🔴اردوغان: واردات نفت و گاز از ایران را افزایش میدهیم
♦️رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه:
تجارت و همکاریهای دوجانبه با کشورهای همسایه ادامه خواهد داشت و در عین حال، هدف آنکارا تقویت خرید نفت و گاز از ایران است.
♦️در نشست تهران توافق شد تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به ترکیه برای ۲۵ سال آینده و افزایش میزان صادرات گاز در دستور کار طرفین قرار بگیرد که مذاکرات آن آغاز شد.
🔴گفتوگوی المیادین با نصرالله
♦️نصرالله: پایان رژیم صیهیونیستی را خیلی نزدیک میبینم
♦️رژیم صهیونیستی، موقت است
♦️سنت الهی و تجربه این را نشان میدهد
♦️پایان رژیم صهیونیستی را نزدیک میبینم. خیلی نزدیک میبینم
♦️شما ببینید که چه تعداد از اسرائیلیها تابعیت دوم دارند و آماده خروج هستند
♦️اصلا نیاز به گذشت چهل بهار دیگر نیست که پایان اسرائیل را ببینیم
♦️تمام عناصر بقای این رژیم در حال تمام شدن و عناصر پایانش در حال تقویت است
♦️صحنه پایانی [این رژیم] در تصورم اینطور است که افراد [اسرائیلی] دارند به سمت فرودگاهها، بندرها و مرزها میروند
♦️رژیم صهیونیستی آیندهای ندارد
♦️آنچه چند سال است میگوییم و امام خمینی درباره محو اسرائیل میگفت، امروز سران دشمن دارند ازش صحبت میکنند
♦️تحولات بینالمللی هم خیلی در پایان یافتن رژیم موثر است
🔴نصرالله در گفتوگو با المیادین
♦️سپاه هم در اتاق عملیات مشترک نبرد سیف القدس حضور داشت
♦️ در نبرد سیف القدس هر اطلاعاتی که داشتیم از طریق اتاق عملیات مشترک به فلسطینیها میدادیم
♦️ ارتباط بین نیروهای مقاومت برقرار است
♦️ سپاه پاسداران نیز در اتاق عملیات مشترک نبرد سیف القدس، حضور داشت
♦️ سوریه بخشی مهم از نبرد است
🛑 #پهلوی_به_نقل_روزنامه_ها : تعطیلی ۱۸۰ کارخانه برای تفریح!
🔹رسانههای بیگانه و پهلویبازها اینطور القا میکنند که در زمان رژیم پهلوی مردم در رفاه کامل بودند و مشکلاتی مثل قطع برق در تابستان نبود!
🔸احتمالا از نظر این افراد، آن ۱۸۰ کارخانه هم برای این بهطور اجباری تعطیل شدند تا کارگرانشان را به گردش و تفریح ببرند، نه بابت قطع مکرر برق!
منبع: روزنامه اطلاعات ۲۸ تیر ۱۳۵۶، صفحه نخست
📮 #مناظره_توییتری
⭕️ امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا:
🔹جوری می گویند چرا ایران سیاست موازنه میان غرب و شرق را پیگیری نمی کند که گویی دروازه های ورود به غرب باز است و ایران از ورود خودداری می کند.
🔹آمریکا 2 هزار تحریم اعمال کرده و متحدانش جرئت ندارند با ایران وارد تعاملات مالی و تجاری شوند. در این شرایط، چه موازنه ای می شود انجام داد؟
▪️پ.ن:
⭕️ علی مطهری، نماینده پیش مجلس در واکنش به اظهارات علی اکبر ولایتی در روزنامه اعتماد نوشته بود:
🔹علاوه بر نگاه به شرق، باید به سمت غرب هم برويم و يك سياست متوازن ميان غرب و شرق برقرار كنيم تا به هيچ كدام باج ندهيم. اين امر مستلزم آن است كه از ژست انقلابيگري دست برداريم و منافع و مصالح مردم و انقلاب اسلامي را بيش از اين بازيچه شعارهاي بيمنطق قرار ندهيم.
#ثامن
✅بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببینید؛ ویدیویی از یک آزمایش اجتماعی در فرانسه که در فضای مجازی وایرال شده و بیتفاوتی مردم نسبت بههم رو به تصویر کشیده
🔴جمشید شارمهد: جز تاسف خوردن صحبتی ندارم
♦️سرکرده گروهک تروریستی تندر:فعالیت من زمانی شروع شد که در حال مهاجرت از آلمان به آمریکا بودم
♦️در سال ۲۰۰۲ در آمریکا شرکت نرم افزاری تشکیل دادم و در ادامه به برخی از موضوعات مربوط به تاریخ ایران و اسلام علاقه مند و آنها را تبلیغ کردم
♦️انفجار حسینیه شیراز توسط یکی از انجمنیها به نام مجید راستگو در داخل شیراز انجام شد، راستگو با من تماس گرفت و ارتباط برقرار کرد
♦️جز تاسف خوردن صحبتی ندارم
🔴خاندوزی: اولین گام اقتصادی بین المللی را با روسیه برداشتیم که منجر به ورود روبل به بازار متشکل ارزی ما شد
♦️سخنگوی اقتصادی دولت:سفر پوتین به تهران بر محور اجرایی شدن توافقات قبلی بود.
♦️تمدید قرارداد انتقال گاز به ترکیه از مهمترین اهداف سفر اردوغان به تهران بود.
🔴محسن نذیری اصل نماینده ایران در سازمان ملل شد
♦️با پیشنهاد حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و تصویب رئیس جمهوری، محسن نذیری اصل به عنوان سفیر جدید و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در دفتر سازمان ملل متحد در وین و همچنین نماینده جمهوری اسلامی ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی تعیین شد.
🔴 هشدار ایران به طالبان درباره حقابه هیرمند
♦️در پی دستور رئیس جمهور در خصوص پیگیری مساله حقآبه جمهوری اسلامی ایران، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با ملامتقی سرپرست وزارت خارجه افغانستان مکالمه تلفنی داشت.
♦️اگر مسئله حقآبه ایران از هیرمند با سرعت و جدیت حل و فصل نشود، در سایر حوزههای همکاری اثر منفی میگذارد.
♦️بزودی هیات عالیرتبهای از وزارت نیروی ایران برای بررسی و رفع موانع موجود و رایزنی با مقامات افغانستان در مورد حقآبه عازم این کشور میشود.
♦️سرپرست وزارت خارجه افغانستان با استقبال از سفر هیات وزارت نیروی ایران: ما نسبت به حقآبه ایران متعهد هستیم.
🔴 تلاش برای ایجاد جامعه یکپارچه یهودی در عربستان
♦️روزنامه عبری جروزالم پست: «یعقوب یسرائیل هرتزوگ» خاخام صهیونیستی که چندین بار از عربستان دیدار کرده، به دنبال ایجاد نهادی در عربستان برای یهودیانی است که برای کار به عربستان میآیند.
♦️یعقوب یسرائیل هرتزوگ تأکید کرد که در پنج سال گذشته از زمان ولیعهدی محمد بن سلمان تعداد یهودیان در عربستان سعودی که در بخش تکنولوژی و مالی مشغول به کار هستند، افزایش یافته و پیشبینی میکند که تعداد آنها در سالهای پیش رو بیشتر شود.
♦️این خاخام صهیونیست همچنین گفت که تمام نهادهای سعودی از جمله وزارت کشور و خارجه او را میشناسند و مجوز برگزاری نماز یهودیان برای ۱۲۰ یهودی را دریافت کرده و گام بعدی این است که مجوز ساخت کنیسه یهودیان در عربستان را بگیرد.