eitaa logo
گروه فرهنگی-تبلیغی آقانجفی قوچانی
137 دنبال‌کننده
519 عکس
287 ویدیو
44 فایل
این کانال جهت انتشار فعالیت های «گروه فرهنگی-تبلیغی آقانجفی قوچانی (ره)» می باشد. 🌐https://agha-najafi.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
💠توضیحات منشور روحانیت زمان صدور: 3 اسفند 1367/ 15 رجب 1409 مكان: تهران، جماران‏ موضوع: تعيين استراتژى نظام جمهورى اسلامى ايران- رسالت حوزه‏ هاى علميه- منشور روحانيت‏ مخاطب: روحانيون، مراجع، مدرسين، طلاب و ائمه جمعه و جماعات‏. امام خمینی ره در 3 اسفند سال 67 پیام مفصلی را خطاب به مراجع عظام،ائمه جمعه و جماعات،روحانیون و طلاب سراسر کشور صادر نمودند که بعدها به "منشور روحانیت" معروف شد پیامی که آخرین متن مفصل و مکتوب حضرت امام خمینی ره به شمار می رود. اهمیت این پیام به گونه است که حضرت آیت الله خامنه ای 9 روز پس از صدور این پیام درباره اش می فرمایند: "توصیه میکنم که این پیام را، مثل یک درس، مثل یک کتاب که انسان بایستی مکررا بخواند، بخوانید. خود من واقعا مکرر خواندم. هرچه انسان می خواند،احساس می کند که روی کلمه کلمه آن باید تامل کند و التذاذ معنوی ببرد."
گزارش عملیات محرم 1400 قوچان.pdf
2.12M
گزارش عملیات محرم ۱۴۰۰ گروه طلاب جوان قوچان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بازخوانی منشور روحانیت (1): یکی چون من عمری در ظلمات حصارها و حجاب‌ها مانده است و در خانه عمل و زندگی جز ورق و نمی‌یابد و دیگری در اول ی زندگی سینه سیاه هوس‌ها را دریده است و با سپیده سحر عشق عقد وصال و شهادت بسته است. و حال من غافل که هنوز از کتم عدم‌ها به وجود نیامده‌ام، چگونه از وصف قافله سالاران وجود وصفی کنم؟ من و امثال من از این قافله فقط بانگ جرسی می‌شنویم، بگذارم و بگذرم.
💥بازخوانی منشور روحانیت : در بعد خدمات علمی حوزه‌های علمیه سخن بسیار است که ذکر آن در این مختصر نمی‌گنجد. 🌀بحمداللّه حوزه‌ها از نظر منابع و شیوه‌های بحث و اجتهاد، و دارای است. تصور نمی‌کنم برای بررسی عمیق همه‌جانبه علوم اسلامی طریقه‌ای از شیوه علمای سلف یافت شود. ♨️ تاریخ بیش از هزار ساله تحقیق و تتبع علمای راستین اسلام گواه بر ادعای ما در راه بارور ساختن نهال مقدس اسلام است. صدها سال است که روحانیت اسلام بوده است، همیشه مستضعفان از کوثر زلال معرفت فقهای بزرگوار سیراب شده اند. ⚜ از علمی و فرهنگی آنان که بحق از جهاتی است که بگذریم، آنان در هر عصری از اعصار برای دفاع از مقدسات دینی و میهنی خود مرارت ها و تلخی‌هایی متحمل شده‌اند و همراه با تحمل اسارت‌ها و تبعیدها، زندان‌ها و اذیت و آزارها و زخم زبان‌ها، شهدای گران‌قدری را به پیشگاه مقدس حق تقدیم نموده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ این کلیپ رو باید بارها و بارها ببینیم☝️ 🔘وظایف طلبگی در نگاه 🔴 تحقق دین در محیط زندگی ✅ مکرر خواندن منشور روحانیت امام (ره) 🔵 افزایش معرفت مردم و تقویت گفتمان های انقلابی 🔴 جهت دادن به علم 🔵 جدی گرفتن درس خواندن 🔴 منجر نشدن اختلاف نظر ها به درگیری 🔵 رعابت ادب و تحمل میان بزرگان حوزه و جوانها
🔰 امام خمینی(ره): ✳️ حوزه‌ها و روحانیت باید و جامعه را همیشه در دست خود داشته باشند و همواره از حوادث، مهیای مناسب باشند. ✳️ چه بسا شیوه‌های رایج اداره امور مردم در سال‌های آینده تغییر کند و جوامع بشری برای حل مشکلات خود به نیاز پیدا کند. علمای بزرگوار اسلام از هم‌اکنون باید برای این موضوع کنند. 📌 📚
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆زمینه منشور روحانیت 💥استاد رحیم پور ازغدی
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️ بررسی تاریخی حوادث منتهی به 3 اسفند 1367 ( تاریخ صدور منشور روحانیت) ابعاد تازه ای از این پیام تاریخی را نمایان خواهد کرد.
💥 بازخوانی منشور روحانیت : ⚜ مخالفت روحانیون با بعضی از مظاهر تمدن در گذشته صرفاً به جهت ترس از اجانب بوده است. احساس خطر از گسترش فرهنگ اجنبی ، خصوصاً موجب شده بود که آنان با اختراعات و پدیده‌ها برخورد احتیاط‌ آ‌میز کنند. ♨️ از بس که دروغ و فریب از جهان‌خواران دیده بودند، به هیچ چیزی اطمینان نمی‌کردند و ابزاری از قبیل رادیو و تلویزیون در نزدشان مقدمه ورود استعمار بود، لذا گاهی حکم به منع استفاده از آنها را می‌دادند. آیا رادیو و تلویزیون در کشورهایی چون ایران وسایلی نبودند تا فرهنگ غرب را به ارمغان آورند؟ و آیا رژیم گذشته از رادیو و تلویزیون برای بی‌اعتبار کردن عقاید مذهبی و نادیده گرفتن آداب و رسوم ملی استفاده نمی‌نمود؟ 🌀به هر حال خصوصیات بزرگی چون و و و و و به قدرت‌ها و مهم‌تر از همه در برابر توده‌ها، روحانیت را زنده و پایدار و محبوب ساخته است و چه عزتی بالاتر از اینکه روحانیت با کمی امکانات، را بر سرزمین افکار و اندیشه مسلمانان جاری ساخته است و نهال مقدس فقاهت در گلستان حیات و معنویت هزاران محقق به شکوفه نشسته است.
💥 بازخوانی منشور روحانیت: 💠 به زعم بعضى افراد روحانيت زمانى قابل احترام و تكريم بود كه حماقت از سراپاى وجودش ببارد والا و و كاسه ‏اى زير نيم كاسه داشت و اين را مسائل رايج حوزه‌ها بود كه هر كس مى‏رفت ‏تر بود. ياد گرفتن كفر و و گناه و شرك به شمار مى‏رفت. در مدرسه فيضيه فرزند خرد سال مرحوم مصطفى از كوزه ‏اى آب نوشيد، كوزه را آب كشيدند! چرا كه من فلسفه مى‏گفتم، ترديد ندارم اگر همين روند مى‏يافت وضع روحانيت و حوزه‌ها وضع می‏شد كه خداوند بر مسلمين و روحانيت منت نهد و كيان و مجد واقعى حوزه‌ها را حفظ نمود.