فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حس خوب تقدیم نگاه قشنگتون😍
سواحل جزیره قشم
🌍•➣ @AjayeboAlarz [📡]
تا حالا براتون سوال شده که چرا به این بنا تخت جمشید میگن؟
پس از حمله اسکندر به ایران و آتش زدن و غارت پارسه تقریبا چیزی از این بنای افسانهای باقی نماند. اسکندر حتی کتابها و بسیاری از کتیبهها را نیز نابود کرد...و چون خط هخامنشی یک خط نوپا و اختراع داریوش بود و فقط توسط حکومت استفاده میشد پس از هخامنشیان کسی توان خواندن آنرا نداشت و تا ۲ هزار سال بعد کسی نفهمید که در این کتیبهها چه نوشته شده است.
همچنین پس حمله اعراب، افرادی که ویرانه ها و تصاویر حکاکی شده این بنا را میدیدند و از عظمت آن در تعجب میماندند آن را به پادشاه اسطورهای ایران که جمشید نام داشت و دیوها تحت فرمان او بودند و تخت او را جنها حمل میکردند نسبت دادند. عدهای نیز میگفتند که این بنا را سلیمان با کمک اجنه ساخته است !
از این رو بود که این مکان تخت جمشید نام گرفت.
🌍•➣ @AjayeboAlarz [📡]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رها باش ..
🌍•➣ @AjayeboAlarz [📡]
قزاقستان، بزرگترین کشور محصور در خشکی جهان است
نام قزاقستان در کتاب رکوردهای گینس نیز ثبت و عنوان بزرگترین کشور محصور در خشکی جهان به آن اختصاص داده شده است. این به این معناست که قزاقستان به هیچ یک از آب های آزاد راه ندارد.
🌍•➣ @AjayeboAlarz [📡]
گورستان زیرزمینی پاریس، فرانسه
«گورستان زیرزمینی پاریس» یا همان «کاتاکومب پاریس»، منطقهای در شهر پاریس فرانسه و محلی برای نگهداری بقایای مردگان این شهر است. این قبرستان، تونلی زیرزمینی است که درست در زیر شهر ۱۲ میلیون نفریِ پاریس قرار گرفته و چند صد کیلومتر طول دارد که با استخوانهای شش میلیون نفر از ساکنان پیشینش مزین شده است! به دلیل چینش عجیب و غریب استخوانها در دیوارهای این قبرستان، داستانهای فراوانی از وقوع اتفاقات ماوراءالطبیعه تا مواجهه با ارواح به گوش میرسد.
امروز بازدید کنندگان کنجکاوی که میخواهند شجاعت خود را محک بزنند، میتوانند در حدود ۱٫۵ کیلومتر از آنکه برای عموم مردم آزاد است، قدم بزنند و به کشف رمز و رازهای دنیای مردگان بپردازند. برای گشتن در همین مقدار از تونل به صورت میانگین ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.
🌍•➣ @AjayeboAlarz [📡]
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موستانگ کبری جت با ۱۴۰۰ اسب بخار قدرت
شاید برای خودرو باران کمی ترسناک باشد موستانگی همه ما با آن صدای زیبا و رعب آورشمیشناختیم حال فقط سوت موتورهای برقی آن به کوشکان بخورد؛ تازه آن هم مدل کبری جت که همیشه در مسابقات درگ با آن غرش زیبایش حضور داشته است.
حال فورد با تولید ۱ عددی از موستانگ برقی آن را با ۱۴۰۰ اسب بخار آماده مسابقات درگ کرده و از آن جایی که موتورهای الکتریکی تمام گشتاور مورد نیاز و تولیدی را در آن واحد در اختیار خودرو می گذارند میتوان آینده و پیروزی های متوالی آن را پیشبینی کرد.
🌍•➣ @AjayeboAlarz [📡]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه افتادن یک قطره آب داخل ظرف رو دوربین با 20,000FPS آهسته تر ضبط کرده واقعا باور کردنی نیست! و همونقدر زیبا😍
🌍•➣ @AjayeboAlarz [📡]
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از اتفاقای مهم فوتبالی چند سال گذشته؟
کاری از حمید سحری
🌍•➣ @AjayeboAlarz [📡]
🔺عجیب ترین چاه دنیا
عمیق ترین چاه پله ای جهان در ایالت راجستان هند با ۳۰ متر عمق، ۱۳ طبقه و ۳۵۰۰ پله می باشد.
.
.
.
.
.
.
.
.
🌍•➣ @AjayeboAlarz [📡]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺"دریاچه چاندراتال" یا دریاچه ماه، از زیبایی های بی نظیر کوه های هیمالیا در هند
🌍•➣ @AjayeboAlarz [📡]
🔺هزارتوی باستانی !
باستان شناسان در کرت اخیراً سازه جالبی را بر فراز تپه پاپورا کشف کردند: یک لابیرنت سازه هزارتویی گسترده که کارگران در حین نصب یک رادار معمولی برای یک پروژه فرودگاهی به طور تصادفی با آن مواجه شدند. این کشف که قدمت آن به سالهای 2000 تا 1700 قبل از میلاد میرسد، درست قبل از اوج دوره پالئوکاخ اولیه تمدن مینوی، گذشته باستانی جزیره را روشن میکند.
این سازه به خودی خود بسیار دیدنی است: دارای 8 حلقه سنگی متحدالمرکز است که به یک ساختمان مدور مرکزی منتهی می شود، قطر آن 48 متر است و حدود 1800 متر مربع را پوشش می دهد. باستان شناسان چهار منطقه اصلی را در لابیرنت شناسایی کرده اند، به ویژه مناطق A و B، که سرشار از استخوان های حیوانات است که نشان دهنده فعالیت قابل توجه انسان در آن است.
🌍•➣ @AjayeboAlarz [📡]
🔺ژن DNA زمین در ماه
دانشمندان می خواهند نمونه هایی از DNA زمین را برای مبارزه با انقراض در ماه ذخیره کنند.
فعالیت های انسانی مانند تخریب زیستگاه، آلودگی، بهره برداری بیش از حد و تغییرات آب و هوایی حیات زمین را تهدید می کند. برای مبارزه با این امر، جایگزین های فرازمینی مانند ایجاد یک "مخزن زیستی" در ماه می تواند مورد توجه قرار گیرد. این شامل منجمد کردن مواد بیولوژیکی کلیدی مانند DNA، دانهها، هاگها و سلولها یا بافتها میشود. شرایط برودتی طبیعی ماه یک محیط پایدار برای اکتشافات فضایی آینده و مطالعه اثرات تشعشعات کیهانی فراهم می کند. ایجاد و مدیریت چنین مخزنی مستلزم همکاری بین المللی است که الگویی برای ابتکارات فضایی چند ملیتی آینده است.
🌍•➣ @AjayeboAlarz [📡]