فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🎥تصویری
🔅قبل از اینکه خدا گوشتون رو بپیچونه گناه رو ترک کنید
🔰استاد فاطمی نیا
✳️ @Akhlagh_Et
امیرالمؤمنین علیه السلام:
پايبند پيوند با يكديگر و موافقت با هم باشيد
واز قطع رابطه و قهر كردن از يكديگر بپرهيزيد
علَيكُم بالتَّواصُلِ و المُوافَقَةِ، و إيّاكُم و المُقاطَعَةَ و المُهاجَرَةَ
📗غررالحكم حدیث۶۱۵۲
✳️ @Akhlagh_Et
21.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت چهاردهم
📚 عنوان: انسانهای تحت حاکمیت طاغوت رستگاری ندارند
📖 تفسیر سوره ممتحنه
🗓۱۳۶۱/۰۸/۲۱
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_ممتحنه
✳️ @Akhlagh_Et
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 گوشهای از کرامات حضرت معصومه سلام الله علیها در بیان آیتالله مسعودی خمینی
آیتالله علی اکبر مسعودی خمینی در گفتوگو با رسانه رسمی حوزه به بیان خاطراتی از امام خمینی(ره)، علامه طباطبایی، جامعه مدرسین، آیت الله مصباح یزدی، حرم حضرت فاطمه معصومه (س) و ... پرداخت که برشی از این گفت و گو تقدیم مخاطبان ارجمند میشود.
📎 فیلم کامل
✳️ @Akhlagh_Et
📌 وفات محمد بن عثمان از نواب اربعه امام زمان علیه السلام
🔹 محمد بن عثمان عَمری، دومین نایب از «نواب چهارگانه» امام زمان (عج) در ایام غیبت صغری بود. او و پدرش پنجاه سال نمایندگی سه امام معصوم را بر عهده داشتند. وی علاوه بر مقام نیابت امام زمان (عج)، خود از علما و فقهای بزرگ شیعه و دارای تألیفات متعددی بود.
🔸 امام زمان (عج) در زمان غيبت صغری از طريق چهار نايب با مردم در ارتباط بودند كه به آنها «نواب اربعه» يا «نواب خاصه» هم میگفتند. وظايف اين افراد اين بود كه در زمان غيبت صغری ، سؤالات و امور مردم را خدمت امام برده و جوابهای امام را برای آنها بياورند.
🔻 دومين نفر از نواب اربعه محمد بن عثمان بود كه ابتدا بهعنوان وكيل امام و در ادامه سفير آن حضرت بودند. او پسر نائب اول بود و بعد از وفات پدرش اين مقام از طريق حضرت مهدی (عج) به ايشان منتقل شد. امام زمان(عج) درباره او و پدرش چنين می فرمايد: «عمری و پسرش هر دو ثقه و مورد اعتمادند، هر چه رسانند از طرف من میرسانند و هر چه گویند از من است»
▫️محمد بن عثمان با ارجاع مراجعین به حسین بن روح، زمینه جانشینی وی را فراهم آورد و در واپسین روزهای حیات، به دستور امام او را بهعنوان جانشین خود معرفی کرد. ایشان طبق دیدگاه مشهور، در سال ۳۰۵ قمری در ۲۹ ماه جمادی الاولی وفات یافت. مزارش بر سر راه کوفه در محلی که خانهاش آن جا بود، قرار دارد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۲۹
#محمد_بن_عثمان
✳️ @Akhlagh_Et
✍زندگی نامه مرحوم مغفور حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ مصطفی فصیحی دستجردی
🔻قسمت دوم
🖊ایشان از همان ابتدای طلبگی همزمان با تحصیل علوم حوزوی در مدرسه ذوالفقار به تدریس دروس حوزه مشغول شدند.
🖊از اواخر دهه ی ۷۰ به دعوت حوزه علمیه امام صادق ( علیه السلام) خوراسگان جهت تدریس به این مدرسه مبارکه رفتنند و در طول قریب به ۲۵ سال تا پایان عمر شریفشان به تربیت علمی و اخلاقی شاگردان امام صادق مشغول شدند و در این مدت صدها طلبه و استاد و مبلغ در محضر درس شاگرد پرور ایشان تربیت شدند که بسیاری از آنها منشا خیر در سرتا سر ایران میباشند که به اعتراف بسیاری از آنها، آن مرحوم نه فقط استاد که همچون یک پدر دلسوز پیگیر مسائل درسی و اخلاقی و تربیتی و در حد وسعشان حتی معیشتی آنها هم بودند.
#زندگینامه
✳️ @Akhlagh_Et
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ مولا عاشقته ، خودش یه چیزی میذاره تو کاسه ات
_شیخ اسماعیل رمضانی
✳️ @Akhlagh_Et
داستانکوتاه
✍مدرسه ای اقدام به بردن دانش آموزانش به اردو میکنه، که در مسیر حرکت اتوبوس به یک تونل نزدیک می شوند که نرسیده به آن تابلویی با این مضمون دیده میشود که حداکثر ارتفاع سه متر، و ارتفاع اتوبوس هم سه متر.
ولی چون راننده قبلا این مسیر رو اومده بود با کمال اطمینان وارد تونل میشود و ولی سقف اتوبوس به سقف تونل کشیده می شود و در اواسط تونل توقف میکند.
پس از آروم شدن اوضاع مسولین و راننده پیاده میشوند.
🔹پس از بررسی اوضاع مشخص میشود که یک لایه آسفالت جدیدی روی جاده کشیده شده که باعث این اتفاق شده و همه به فکر چاره افتادند.
یکی به کندن آسفالت و دیگری به بکسل کردن با ماشین سنگین دیگر و ...
اما هیچکدام چاره ساز نبود.
پسر بچه ای از اتوبوس پیاده شده و گفت که راه حل این مشکل را من میدونم، که یکی از مسوولین اردو بهش گفت که :
برو بالا پیش بچه ها و و از دوستات جدا نشو!!
🔸پسر بچه با اطمینان کامل گفت که به خاطر کوچکیم دست کمم نگیر و یادت باشه که سر سوزن به این کوچکی چه بلایی سر بادکنک بزرگ در می آره.
مرد از حاضر جوابی کودک تعجب کرد و راه حل از او خواست.
بچه گفت که پارسال در یک نمایشگاهی معلممان یادمان داد که از یک مسیر تنگ چه جوری عبور کنیم.
🔹و گفت که برای اینکه دارای روح لطیف و حساسی باشیم باید درونمان را از هوای نفس و باد غرور و تکبر و طمع و حسادت خالی کنیم و در اینصورت می توانیم از هر مسیر تنگ عبور کنیم و به خدا برسیم.
مسوول به او گفت که بیشتر توضیح بده.
پسر بچه گفت :
که اگر بخواهیم این مساله را روی اتوبوس اجرا کنیم باید باد لاستیکهای اتوبوس را کم کنیم تا اتوبوس از این مسیر تنگ و باریک عبور کند .
پس از این کار اتوبوس از تونل عبور کرد.
خالی کردن درون از هوای کبر و غرور و نفاق و حسادت؛ رمز عبور از مسیرهای تنگ زندگی است.
✳️ @Akhlagh_Et
✅«وَٱخفِض لَهُمَا جَنَاحَ ٱلذُّلِّ مِنَ ٱلرَّحمَةِ وَقُل رَّبِّ ٱرحَمهُمَا كَمَا رَبَّيَانِي صَغِيرا» (اسراء، ۲۴)
ترجمه: آنان را با فروتنی زیر پَروبالِ محبتت بگیر و دعا کن: «خدایا، هوای پدر و مادرم را داشته باش؛ همانطورکه وقتی بچه بودم، هوایم را داشتند و بزرگم کردند.»
مفسران در توضیح این جمله (وَاخْفِضْ لَهُما جَناحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَة) ـ که در فارسى، معادلى برایش نداریم ـ گفته اند: پرندگان زمانى که مى خواهند در برابر پرنده دیگر یا در برابر کسى که به آن ها رسیدگى مى کند، خضوع کنند، بال هایشان را روى زمین فرود مى آورند.
خداوند در این آیه مى فرماید: حالت شما در برابر والدین، باید همانند حالت چنین پرنده اى باشد، متواضع، فروتن و افتاده باشید، نه آن که گردن فرازى کنید، شانه ها را بالا بیندازید و درشتى و تندخویى کنید.
📚اخلاق در قرآن، ج3، ص۶۳
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬دعایی که خواندن آن در هنگامه سختی ها توصیه شده است
🎙️ حجت الاسلام حسینی قمی
✳️ @Akhlagh_Et
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸مراقبت نسبت به عادت کودک به برهنگی🔸
آیا شما به بچهای که تکلیف ندارد، اجازه میدهید سیگار بکشد؟ میگویید: نه، عادت میکند و بزرگ که شد، سیگاری میشود. پس معلوم میشود که در همان دوره هم ممنوعیتهایی وجود دارد. اجازه میدهید هروئین بکشد؟ بعضیها بچههایشان را با یک پیراهن رکابی بیرون میآورند. وقتی هم که به آنها تذکر میدهی، میگویند: هنوز مکلف نشده! آقا! آیا اگر به برهنه بودن عادت کرد، بعد از اینکه مکلّف شد، حیا یکدفعه وارد وجودش میشود؟ نه، انسان همانطور که شهوت دارد، ضدشهوت هم دارد؛ شهوت را با حیا مهار میکنند. هر صفتی یک مکمل و یک نگهبان دارد؛ اما ما چون نمیفهمیم، اهمیت نمیدهیم. بیایمانی از همین سهلانگاریها شروع میشود؛ از همین اهمیت ندادنها آغاز میشود. ایمان هم از همین اهتمامها شروع میشود.
📖 راه رشد، جلد چهار، صفحه ۸۱
✳️ @Akhlagh_Et