✅پیامبر صلی الله فرمودند:
کسى که رکوع و سجودش را ناتمام و شتابزده به جا مى آورد، نمازش پذیرفته نیست .(بحارالانوار، ج 84، ص 253)
امام صادق علیه السلام فرمودند:
وقتى بنده به نماز ایستاد، خداوند متعال به وى توجه مى کند و توجه اش را از او قطع نمى کند تا موقعى که سه مرتبه از یاد خدا غافل گردد، در این هنگام خداوند سبحان نیز از او اعراض خواهد کرد.
(بحارالانوار، ج 84، ص 241)
زمانى که بنده براى رفع حاجت خود نمازش را با عجله بخواند، خداوند مى فرماید: «آیا بنده من نمیداند که من حاجت او را برآورده مى کنم؟ ».(وسائل الشیعه ، ج 3، ص 24)
✳️ @Akhlagh_Et
مدتها نماز آیت الله اراکی شرکت کردم و یکبار ندیدم ایشان در نمازش شک کند.
نمازش از نماز اکثر علما طولانی تر بود.
یک آقایی بود با ما آشنا بود و اهل شیراز بود. و هر بار که قم می آمد یک سر هم به ما می زد. ایشان قم که می آمدند منزل آیت الله اراکی می رفتند. یک روز رفته بودند منزل آقای اراکی و گفته بودند: بنده از ارادتمندان شما هستم.
گفته بود خودتان را معرفی کنید.
گفته بود: بنده آل طیب هستم.
آیت الله اراکی فرموده بودند: دعا کن من آل شیطان نباشم.
🖤گاهی آنها که خسیس و ناخنخشکاند به تنگدستی و سختی معیشت هم مبتلا میشوند. دلیلش دو چیز است: ترک اکرام یتیم و ترک اطعام فقیر
📖فجر آیات ۱۶ تا۱۸
✳️ @Akhlagh_Et
⭕️ «زادروز مصطفی احمدی روشن»
🔹مصطفی احمدی روشن در ۱۷ شهریورماه ۱۳۵۸ در روستای سنگستان در استان همدان متولد شد. او، دانشآموخته مهندسی شیمی و دکترای رشته نانو بیوتکنولوژی
دانشگاه شریف بود.
🔻شهید مصطفی احمدی روشن، دانشمند جوان و هستهای کشورمان یکی از پایهگذاران سایت هستهای نطنز بود که در طول سالهای خدمت و فعالیت در بخشهای صنعت هستهای کشورمان بهویژه در بخش تأمین کالاها و خرید تجهیزات هستهای مرتبط با غنیسازی در زمان تحریمها، کارنامه مطلوب و مؤثری از خود بهجای گذاشت.
🔻احمدی روشن، سرانجام ۲۱ دیماه ۱۳۹۰ در آستانه اربعین حسینی و در حالیکه به محل کار خود میرفت بهواسطه اقدام ناجوانمردانه و بزدلانه دو تروریست موتورسوار مزدور اسراییل به درجه رفیع شهادت نائل شد.
#تقویم_تاریخ
#۱۷شهریور
#شهید_احمدی_روشن
✳️ @Akhlagh_Et
✅ مرحوم حضرت آیت الله بهجت:
✍ مرحوم آیت الله حاج شیخ محمدحسين غروى اصفهانى اهل مراقبه، سکوت و محاسبه بود. پیوسته در فکر بود سخن به ندرت میگفت.
در مجالس و محافل که بین علما بحثی در میگرفت سکوت میکرد در هر جای مجلس که خالی بود مینشست و بسیار متواضع، خوش اخلاق و آرام بود.
با آنکه ثروت فراوانی از پدرش – که از تجّار معروف و سرمایه دار کاظمین بود – به او رسیده بود، همه را به فقرا و طلّاب داد و خود چیزی نداشت.
بلکه گویند: در اواخر عمر با فقر دست به گریبان بود، ولی دلی شاد و سیمایی متبسّم و قلبی استوار داشت که حکایت از روحیّات عظیم و مواهب معنوی او مینمود.
📚 فریادگر توحید، ۸۳
✳️ @Akhlagh_Et
🔻آیتالله اعرافی درجمع پزشکان تاکید کرد:
❇️ لزوم پیشرفت پزشکی مطابق برنامه هفتم
◻️ نگاه جامع به انسان رفتار، اخلاق و خدمت پزشک را متعالی میکند
◻️ اگر نگاه پزشک و خادمان سلامت به انسان فقط همان نگاه فیزیکی بود و از نگاه متافیزیکی برخوردار نبودند این شأن پزشکی رعایت نمیشد. این نگاه جامع به انسان که او به مثابه یک معجون و پدیدهای است که در درون او همه آن چه که در عالم وجود دارد جمع شده، شخصیت پزشک، کارکرد و عمل او حتی اخلاق و رفتارش را متفاوت میسازد.
✳️ @Akhlagh_Et
رهبر معظم انقلاب مد ظله العالی : در اسلام، نقطهی اصلی و محوری برای اصلاح عالم، اصلاح نفس انسانی است. همه چیز از اینجا شروع میشود. قرآن به آن نسلی که میخواست با دست قدرتمند خود، تاریخ را ورق بزند، فرمود: «قوا انفسکم»، «علیکم انفسکم».
خودتان را مراقبت کنید، به خودتان بپردازید و نفس خودتان را اصلاح و تزکیه کنید؛ «قد افلح من زکّیها»
🔹اگر جامعهی اسلامی صدر اول اسلام، از تزکیهی انسانها شروع نشده بود و در آن به اندازهی لازم، آدمهای مصفا و خالص و بیغش وجود نداشتند، اسلام پا نمیگرفت، گسترش پیدا نمیکرد، بر مذاهب مشرکانهی عالم پیروز نمیشد و تاریخ در خط اسلام به حرکت نمیافتاد.
✳️ @Akhlagh_Et
لحظاتی با حدیث
🗣️|بهترین سخن چیست؟
💢پاسخ امیرالمومنین علیه السلام👆
🌻✿ :نهج البلاغه«نامه۳۱»
✳️ @Akhlagh_Et
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡 راه کنار گذاشتن معصیت ها
❇️ سخنرانی امام خمینی(ره) در جمع کارکنان صدا و سیما با موضوع خودسازی، دوم دی ماه ۱۳۵۸
🏷 خودسازی تهذیب نفس امام خمینی (ره)
✳️ @Akhlagh_Et
عارف و پیرمرد
مرد جوانی پدر پیرش مریض شد. او پدرش را که بیماریش شدت گرفته بود در گوشهای از جاده رها کرد و از آن جا دور شد. پیرمرد ساعتها کنار جاده افتاده بود و به زحمت نفسهای آخرش را میکشید…
رهگذران از ترس مسری بودن بیماری پیرمرد و برای فرار از دردسر، بی اعتنا به نالههای او، راه خود را میگرفتند و از کنار او عبور میکردند. عارفی که از آن جاده عبور میکرد، به محض دیدن پیرمرد او را به دوش گرفت تا ببرد و درمانش کند.
رهگذری به طعنه به عارف گفت: “این پیرمرد فقیر است و بیمار؛ مرگش نیز نزدیک است، نه از او سودی به تو میرسد و نه کمک تو تغییری در اوضاع این پیرمرد به وجود میآورد. پسرش هم او را در این جا به حال خود رها کرده و رفته است. تو برای چه به او کمک میکنی؟”
عارف گفت: من به او کمک نمیکنم، بلکه به خودم کمک میکنم؛ اگر من هم مانند پسرش و رهگذران او را به حال خود رها کنم، چگونه رو به آسمان برگردانم و از خالق هستی تقاضای هم صحبتی داشته باشم؛ من به خودم کمک میکنم.
✳️ @Akhlagh_Et
آیت الله مصباح یزدی ره: نفاق (و شرک) درجاتى دارد، از قویترین مرحله نفاق (و شرک) تا مراتب بسیار ظریفى که شاید اکثریت مؤمنین به آن مبتلا باشند، و ما باید پیوسته از شرک و نفاق به خدا پناه ببریم. البته در میان افراد بشر، افراد پاکی هم بودهاند که خود به خود به نداى فطرت خویش گوش فرا دادهاند، اما (در غیر این افراد معدود و خاص) و براى کل جامعه، انبیاء با ذکر و یادآورى (ارشادات توحیدی) عموم مردم را از غفلت نفاق و شرک در می آوردند، انبیاء و اولیای الهی با ارشادات و تذکرات شان در جهان، نداى توحید سر دادند و سیر به سوى حق را مطرح کردند.
✳️ @Akhlagh_Et