eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
19.5هزار عکس
9.8هزار ویدیو
251 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ مراقبه به اعمال ماه ذیقعده و ماه ذیحجه ✅ مراقبه به زیارت آل یس ✅ مراقبه به زیارت عاشورا تمامی اعمال ان شاالله هدیه می شود به همه شهدای اسلام ، ویژه شهدای مکه ومنا
چهلمین روز از چله 🍃🌷سی و چهارم ( )🍃🌷 مهمان سفره شهید 🍃 محمد بنکدار🍃 هستیم.
محمد بنکدار؛ شهیدی که جبهه سوسنگرد را کربلا کرد و روز عاشورا شهید شد
از محله شاهپور تا پاریس و از نوفل شاتو تا جبهه سوسنگرد خلاصه ای است از زندگی مردی که در 28 آبان 1359 مصادف با روز عاشورا با اصابت خمپاره‌ای به شهادت رسید. در 6 سالگی از نعمت مادر محروم می شود، دوران دبستان را در یک مدرسه اسلامی می گذراند و با رسیدن به کلاس دهم با حسینیه ارشاد و اندیشه‌های دکتر شریعتی آشنا می شود. قبولی در رشته شیمی در مدرسه عالی بازرگانی به روحیه انقلابی محمد جهت می بخشد تا با روشنگری در فضای دانشگاهی آرمان انقلابی زیستن را در سایر هم شاگردی هایش بپروراند. اولین کسی هم که تحت تاثیر رفتار محمد قرار می گیرد مریم امینی میلانی؛ هم شاگردی دوران دانشگاه و رفیق و همسر روزهای سخت شهید بنکدار است.
هنوز حرف از سبک زندگی نبود که محمد و مریم در سال 55 به سادگی ازدواج کردند، مریم لباس عروس نپوشید، مهریه اش را 14 سکه خواند و با موکت و پرده ای ساده، زندگی دو نفره آنها آغاز شد. در بخشی از روایت این شهید آمده است: 10 روز قبل از هجرت امام خمینی (ره) از عراق به پاریس، به بهانه ادامه تحصیل به اتفاق همسر همرزمش به پاریس می رود. محمد و مریم 4 ماه در پاریس زندگی کردند و از هر اقدامی که در توانشان بود کوتاهی نکردند. بدنبال پیش بینی شهید بنکدار از وضعیت لبنان برای آموزش شیوه‌های رزمی ـ دفاعی با همسر خویش عازم این کشور می شوند و با شهید چمران آشنا می شوند. با پایان یافتن فعالیت شهید بنکدار در لبنان در 2 بهمن 57 عازم تهران می شوند و در لحظه ورود امام خمینی (ره) به ایران در مقام انتظامات وظیفه حفاظت از جان امام (ره) را به عهده می گیرند.
همسرش می گوید: وقتی در سال 59 صدای مهیبی از فرودگاه مهرآباد به گوش رسید-یعنی همان آغاز جنگ- محمد تفألی به قرآن زد که آیه دوم سوره ملک آمد: «الذی خلق الموت و الحیات لیبلوکم ایکم احسن عملا و هوالعزیز الغفور؛ همان که مرگ و زندگی را بیافرید تا شما را بیازماید که کدامتان به عمل نیکوتر است، و او شکست ناپذیر آمرزنده است». محمد بسیار در این آیه تفکر کرد و گفت «این آزمایش است و باید رفت». لذا در روزهای اول جنگ با ستاد جنگ‌های نامنظم شهید چمران به همراه شهید تندگویان و سایر نیروهای مردمی به جبهه اعزام شد.
محمد در آخرین تاسوعای عمرش -27 آبان 59- در مصاحبه رادیویی در جبهه سوسنگرد گفته بود «فردا عاشوراست و پیروزی ما نزدیک است؛ مواضعی که دشمن گرفته بود را پس می‌گیریم؛ مسئولان حواسشان باشد که کارخانه‌ها نخوابند و کار کنند. ما اینجا هستیم». محمد بنکدار عصر عاشورا به آرزویش یعنی شهادت، رسید.