مبارزات سیاسی آیت الله حسین غفاری از نیمه دوم سال 1341 هجری شمسی آغاز شد.
در جریان نهضت عمومی علما در این سال، آیتالله غفاری نیز در مسجد الهادی ـ که امامت آن را برعهده داشت ـ سخنرانی هایی را علیه تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی ایراد کرد.
پس از آن که محمدرضا پهلوی با طرح «انقلاب سفید» اصلاحات آمریکایی خود را آغاز و بر مخالفت با مبانی مذهبی پافشاریکرد، علما و مراجع به رهبری امام خمینی(ره) عید نوروز سال 1342 را تحریم کردند و در این میان آیت الله غفاری نیز اعلامیهای را در حمایت از این تحریم صادر کرد.
پس از سخنرانی تاریخی امام خمینی(ره) در عصر عاشورای سیزدهم خرداد 1342 حکومت شاه در واکنش به این سخنرانی، حضرت امام و علمای دیگری را دستگیر کرد که آیت الله حسین غفاری از جمله آنها بود.
مبارزات سیاسی این عالم مجاهد علیه رژیم منحوس پهلوی سالها ادامه یافت تا این که سرانجام در تیرماه سال 1353 هجری شمسی ساواک بار دیگر او را دستگیر کرد.
وحشیانه ترین شکنجه ها - که سوراخ کردن استخوانها با مته های برقی یکی از فجیع ترین شکنجه ها بود - می خواستند آن شهید را از راه و مسیری که انتخاب کرده باز دارند ولی این عالم شجاع با تنی پاره پاره جمله معروف و تاثیر گذار خود را با صدای بلند فریاد زد و در کاغذ اعترافات نوشت که : « دشمن خمینی کافرست و من فکر می کنم تنها کسی که می تواند ایران را نجات دهد آیت اللّه امام خمینی است .»
این مجاهد نستوه سرانجام در هفتم دی ماه 1353 براثر شکنجه های شدید جسمی و روحی در دخمه های ساواک به شهادت رسید.
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
اما اندیشه ناب سیاسى آیت الله غفارى را در بازجویى و متن بازجویى ساواک مى توان دریافت وقتى که از وى س
آخرین ملاقات خانواده شهید غفاری با وی در زندان قصر انجام شد. در اثر شکنجه دو دست او شکسته بود و دو نفر مأمور زیر بغل او را گرفته، برای ملاقات آوردند. او که خود میدانست آخرین ملاقاتش است، به خانواده اش گفت: «من دیگر بعید می دانم بیش از این بتوانم مقاومت کنم.» خانواده او گریستند و او نیز گریه کرد. خانواده اش به او گفتند گریه نکن ناراحت می شویم. او گفت: «نمی خواهم گریه کنم ولی بدنم خیلی درد می کند، بدنم را خرد کرده اند.»
سپس به همسرش (دختر آیت الله مقدس تبریزی) گفت: کتک خوردن ارثیه ای بود که ما از امام موسی بن جعفر (ع)به ارث بردیم. این ارثیه را حفظ کنید. شما حتما هوای فرزندانت را داشته باش.
پیکر آغشته به خون این عالم شهید پس از تشییع باشکوه در قم در قبرستان وادی السلام این شهر به خاک سپرده شد.
شهید سیاهچاله های طاغوت آیت الله شیخ حسین غفاری آذرشهری نماد بارز بصیرت و ولایتمداری است چرا که در دوران خفقان طاغوت فریاد بلند دفاع از ولایت فقیه را سر داد و عقیده راسخش را با خون خود امضاء کرد.
«زجر ما این است که ما را حبس کردند یا زندان بردند؟ یا زجر این است که پای بعضی از علماء را اره کردند؛ آقا! توی روغن سوزاندند زجر ما این است که 10 سال، 15 سال، 8 سال، 7 سال، علمای ما در حبس هستند». این جمله ای است که امام خمینی (ره) درباره شهید آیت الله حسین غفاری فرموده اند؛ شهیدی که در دوران زندان، سخت ترین شکنجه ها را تحمل کرد و حاضر نشد حتی بر روی کاغذ و در کلام علیه امام و انقلاب سخنی بر زبان براند
13910311_4277_64k.mp3
960.5K
🔹اَلسّلام عَلیک اَیّها العَبد الصّالح...
آن بزرگوار نسبت به مردم با همان چشمی نگاه کرد که پیغمبران نگاه میکردند.
پیغمبران دنبال انسانهای برجسته و ممتاز نبودند دنبال انسانهای مؤمن و تودهی مردم بودند.
امام دنبال خواص نمیگشت...🔹
#العبد_الصالح_امام_امت
#رحلت_امامخمینی
135939_-214782.pdf
269.3K
دعای ۴۵ صحیفه سجادیه
دعای وداع با ماه مبارک رمضان
🔴مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) امروز از ساعت 17:30 در حرم مطهر امام راحل آغاز میشود.
🔹سخنران این مراسم، مقام معظم رهبری هستند.
🔹ستاد برگزاری مراسم ارتحال امام، تمهیدات ویژه ای برای برپایی این مراسم در نظر گرفته است.
🔹بیش از 27 هزار نیرو در قالب 5 هزار تیم خودرویی، موتوری و پیاده در اجرای تمهیدات ترافیکی مشارکت دارند.
🔹محدودیتهای ترافیکی در مسیرهای منتهی به حرم امام راحل امروز از ساعت 13 اعمال میشود.
🔹بیش از 350 خبرنگار داخلی و خارجی مراسم سالروز ارتحال امام خمینی(ره) را پوشش میدهند.
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅ @shohadayeiran57
🌟 لوح | فرزندان روحالله
🔺 حضرت آیتالله خامنهای: «معجزهی انقلاب این است که بعد از چهل سال شما میبینید جوان مؤمن مسلمان که نه امام را دیده است، نه انقلاب را دیده است، نه دوران دفاع مقدّس را دیده است، امّا امروز با روحیهی انقلابی، مثل همان جوانِ اوّلِ انقلاب میرود وسط میدان و با علاقه، با احساس مسئولیّت، با شجاعت تمام در مقابل دشمن میایستد.» ۹۷/۹/۲۱
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅ @shohadayeiran57
هدایت شده از مهندسی ذهن استاد نیلچی زاده
📝نظر علما درباره رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای
✅آیت الله فاضل لنکرانی:
حمایت از مقام رهبری امروز واجبتر از زمان امام خمینی (ره) است ایشان ستون خیمه مرجعیت است اگر ایشان نبود ما هم نبودیم
✅آیت الله گلپایگانی:چه کسی را بهتر از ایشان داریم که با تمام وجود مقابل دنیای زورگو و بی منطق ایستاده و دنیا هم از ایشان حساب میبرد و ما باید او را کمک کنیم.
✅آیت الله مکارم:اگر مقام معظم رهبری حرمت نداشته باشد امروز هیچکدام از ما ایرانیها حرمت نخواهیم داشت. تبعیت از حکم حکومتی ولی فقیه بر مراجع تقلید هم واجب است.
✅آیت الله نوری:خامنه ای کوثر است دشمن او ابتر است.
✅علامه حسن زاده آملی: روزی علامه جلوی حضرت آقا دو زانو نشسته و ایشان را مولا خطاب میکنند، آقا ناراحت شده و به علامه میفرمایند این کار را نکنید علامه میفرمایند اگر یک مکروه از شما سراغ داشتم این کار را نمیکردم
و در جای دیگر میفرمایند:
گوشتان به دهان رهبر باشد چون ایشان گوششان به دهان حضرت حجت است.
✅آیت الله بهاالدینی:(در زمان عیادت حضرت آقا از آیت الله بهاالدینی) ، آیت الله از این دیدار بسیار به وجد آمدند و مقام معظم رهبری را با عنوان ((السلام علیک یا ودیعه الله)) سلام دادند .این در حالی است که رهبری از نظر سنی جای پسر آیت الله بهاالدینی است.
✅آیت الله وحید خراسانی:من به آیت الله خامنه ای ارادت کامل دارم.
✅آیت الله گلپایگانی:تضعیف شما (رهبری) را حرام می دانم عمده عظمت شماست.
✅آیت الله سیستانی:امروز آبروی اسلام وابسته به آبروی ایران است و آبروی جمهوری اسلامی وابسته به آبروی آیت الله خامنه ای است.
✅آیت الله صدیقی:آقای بهجت به خود بنده فرمودند که در دیداری که با امام زمان داشتم از ایشان راجع به آقای خامنه ای پرسیدم و حضرت پاسخ دادند آقای خامنه ای از ماست. .
در زمان سفر آقای خامنه ای به قم، آیت الله بهجت هم جزء جمعیت استقبال کنندگان آمده بودند یکی به آقای بهجت گفت آقا شما چرا با این سن وسال آمدید وسط این جمعیت؟ آقا فرمودند اگر مردم ميدانستند که استقبال این سید چقدر ثواب دارد هیچ کس در خانه نمیماند.
✅آیت الله فاطمی نیا:هرکس کوچکترین حرفی در تضعیف مقام رهبری بزند خدا او را نخواهد بخشید این مرد بزرگ عز اسلام است.
✅آیت الله جوادی آملی: رهبری نه پست است نه مقام بلکه امام جامعه است، هر لفظی غیر از امام خامنه ای جفاست به ایشان.
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
سلام علیکم ان شاالله قرار است در 🌟 #چله_کرامت_قرآنی🌟 خادم القرآن باشیم بواسطه ی انس با قرآن👌 👈 م
چهاردهمین روز از چله ی چهاردهم مهمان سفره ی
❣ شهدای پانزده خرداد❣
ویژه هفت شهید ورامین👌 هستیم
👇👇👇
💠جریان #قیام15خرداد چه بود؟ امام خمینی (ره) در خرداد سال 42 چه گفتند که دستگیر شدند؟
🔻 13 خرداد سال 42 روز #عاشورا بود. در عصر این روز، آیت الله #خمینی در مدرسه #فیضیه قم، طی سخنان کوبندهای پرده از جنایات #شاه و اربابان آمریکایی و اسرائیلی او برداشت. بخشی از سخنان #امام_خمینی در این روز چنین است:
🔶" #اسرائیل 🇮🇱 نمىخواهد در این مملكت #دانشمند باشد؛ اسرائیل نمىخواهد در این مملكت #قرآن باشد؛ اسرائیل نمىخواهد در این مملكت #علماى دین باشند؛ اسرائیل نمىخواهد در این مملكت احكام #اسلام باشد. اسرائیل به دست عمال سیاه خود، مدرسه (فیضیه) را كوبید. 😭 ما را مىكوبند؛ شما ملت را مىكوبند. مىخواهد #اقتصاد شما را قبضه كند؛ مىخواهد #زراعت🍂 و #تجارت شما را از بین ببرد؛ مىخواهد در این مملكت، داراى #ثروتى نباشد، ثروتها را تصاحب كند به دست عمال خود. این چیزهایى كه مانع هستند، چیزهایى كه سد راه هستند، این سدها را مىشكند؛ 👈 #قرآن سد راه است، باید شكسته شود؛ 👈روحانیت سد راه است، باید شكسته شود؛ 👈مدرسه فیضیه سد راه است، باید خراب شود؛ 👈 #طلاب علوم دینیه ممكن است بعدها سد راه بشوند، باید از پشت بام بیفتند، باید سر و دست آنها شكسته شود براى اینكه اسرائیل به منافع خودش برسد؛ دولت ما به تبعیت اسرائیل به ما اهانت مىكند ..😔
🔶 آقا من به شما نصيحت مى كنم، اى آقاى شاه ! اى جناب #شاه ! من به تو نصيحت مى كنم، دست بردار از اين كارها، آقا اغفال دارند مى كنند تو را. من ميل ندارم كه يك روز اگر بخواهند تو بروى همه شكر بكنند.
من يك قصه اى را براى شما نقل ميكنم كه پيرمردهايتان، چهل ساله هايتان يادشان است، سى ساله ها هم يادشان است، سه دسته، سه مملكت اجنبى به ما حمله كرد، #شوروى #انگلستان و #امريكا به مملكت ايران حمله 🎳 كردند، مملكت ايران را قبضه كردند، اموال مردم در معرض تلف بود، نواميس مردم در معرض هتك بود👈👈 لكن خدا مى داند كه مردم شاد بودند براى اينكه #پهلوى رفت. 👉👉
من نمى خواهم تو اين طور باشى، نكن، من ميل ندارم تو اين طور بشوى، اين قدر با ملت بازى نكن، اين قدر با #روحانيت مخالفت نكن. اگر راست مى گويند كه شما مخالفيد، بد فكر مى كنيد. اگر ديكته مى دهند دستت و مى گويند بخوان، در اطراف فكر كن، چرا بيخود بدون فكر اين حرف ها را مى زنى؟!
🔶 امروز به من اطلاع دادند كه بعضى از اهل منبر را برده اند در سازمان امنيت و گفته اند شما سه چيز را كار نداشته باشيد، ديگر هر چى خواهيد بگوييد،1️⃣ يكى #شاه را كار نداشته باشيد،2️⃣ يكى هم اسرائيل را كار نداشته باشيد، 3️⃣ يكى هم نگوئيد #دين در خطر است، اين سه تا امر را كار نداشته باشيد، هر چى مى خواهيد بگوئيد. خوب اگر اين سه تا امر را ما كنار بگذاريم، ديگر چى بگوئيم؟ ما هرچى گرفتارى داريم از اين سه تا هست، تمام گرفتارى ما. "
🍂سحر روز بعد امام #خمینی(ره) دستگیر و #زندانی شد و قیام #15خرداد در حمایت و برای آزادی امام(ره) ایجاد شد و حکومت پهلوی بیش از 500 تن از مردم ایران را در شهرهای مختلف به #گلوله بست و #شهید و #مجروح نمود. 😪 سالروز این #قیام بزرگ شیعی بر شما تعزیت باد... 💔
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
– شهداي كفن پوش قيام 15 خرداد سال 1342 ورامين مظلوم ترين شهيداني بودند كه در راه اعتلاي اسلام و در د
شهداي كفن پوش قيام 15 خرداد سال 1342 ورامين مظلوم ترين شهيداني بودند كه در راه اعتلاي اسلام و در دفاع از مرجعيت و ولايت جان خود را تقديم كردند.شهيداني كه پنجاه سال پيش غريبانه در غروب 15 خرداد خونشان پل باقرآباد را رنگين كرد تا ثمره خون با ارزششان در 22 بهمن سال 57 به پيروزي انقلاب اسلامي ختم شود.
شهيدان 15 خرداد غريبانه به شهادت رسيدند و غريبانه به خاك سپرده شدند ، برايشان مراسمي گرفته نشد ، هزينه تيرهايي كه عوامل رژيم ستم شاهاي بربدن مطهرشان نشاندند از خانواده آنها گرفته شد ، اجازه ندادند كه خانواده آنان لباس عزا برتن كنند و تا سال ها خانواده آنان مورد آزاد و اذيت رژيم شاه قرار داشتند .
در این قیام هفت نفر از بهترین جوانان ورامینی تنهابه جرم حمایت از مرجعیت به خاک و خون کشیده شدند ولی با خون خود درخت نوپای انقلاب را آبیاری کردند.
✅❣شهید سید مرتضی طباطبایی رفیعی ❣
ˈ اولین کسی است که خبر دستگیری امام خمینی را به شهر ورامین و روستای محمد آباد رساند و می توان وی را به عنوان اولین کسی نام برد که پیام آور قیام 15 خرداد مردم ورامین شد.
وی در سال 1308 در روستای محمد آباد به دنیا آمد و ثمره زندگی وی چهار فرزند به نامهای حسن ، حسین ، محسن و زینب است .
این شهید بزرگوار در حادثه فیضیه در فروردین سال 42 در قم حضور داشت و به دست کماندوهای رژیم سخت مجروح شده بود.
وی در غروب 15 خرداد در پل باقرآباد به شهادت رسید و جنازه وی به همراه دیگر شهدا توسط نظامیان به مسکر آباد منتقل و غریبانه به خاک سپرده شد.
✅❣شهید عزت الله رجبیˈ❣
در سال 1312 در روستای سناردک از توابع شهر ورامین به دنیا آمد و ثمره زندگیش پسری به نام علی می باشد. .
وی به همراه دیگر همرزمانش در صف اول قیام کنندگان ورامینی حضور داشت و در تیراندازی رژیم در پل باقرآباد به شهادت رسید.
پیکر این شهید بزرگوار نیز در گورستان مسکر آباد به خاک سپرده شد.
✅❣شهیدˈامیر هوشنگ معصومشاهی❣
ˈدر سال 1314 در شهر ورامین به دنیا آمد و از همان در طول زندگی پربرکتش همواره سعی در رفع مشکل مردم داشت .
وی اولین شهید قیام 15 خرداد مردم ورامین است که با اصابت گلوله به قلبش و در آغوش برادرش به شهادت رسید .
مدفن این شهید بزرگوار نیزگورستان مسکرآباد است .
✅❣شهید جعفر عرب مقصودی❣
ˈدر سال 1314 در روستای محمد آباد دیده به جهان گشود، و ثمره زندگی این شهید بزگوار پنج فرزند به نامهای داود، محمد رضا،علی ،فاطمه وزهرا می باشد .
وی از دوستان شهید طباطبایی است که در این قیام از ناحیه پا مورد اصابت گلوله قرار گرفت و پس از بازداشت به جهت عدم رسیدگی در بازداشتگاه به کزار مبتلا شد و در بیمارستان فیروزآبادی به شهادت رسید و پیکر پاکش در مکانی نامعلوم به خاک سپرده شد که هنوز نیز از مزار این شهید اثری وجود ندارد.
✅❣شهیدˈمسیب مهابادیˈ❣
در سال 1294 در روستای قلعه نو کهنک ورامین به دنیا آمد و دارای چهار فرزند به نامهای حسن ، حسین ، عباس و زینب می باشد .
وی در غروب 15 خرداد در پل باقرآباد به شهادت رسید و پیکر مطهرش در گورستان مسکر آباد به خاک سپرده شده است .
✅❣ˈشهید ابوالقاسم اردستانیˈ❣
در سال 1313 در روستای کهنک به دنیا آمد و ثمره زندگی پر باراین شهید سه فرزند به نامهای اکبر ، علی اصغر و کبری می باشد .
وی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت بود که در طول مسیر نیز به نوحه سرایی برای سید و سالار شهیدان میپرداخت .
پیکر پاک این شهید نیز همراه دیگر همرزمانش در گورستان مسکر آباد به خاک سپرده شد .
✅❣ حسن خانی ˈ❣
در سال 1318 در روستای جعفر آباد اخوان از توابع ورامین چشم به جهان گشود.
از این شهید بزرگوار دختری به نام معصومه به یادگار مانده که در زمان شهادت پدر تنها شش ماه داشت .
خانواده شهید خانی تا شش سال پس از قیام خونین 15 خرداد سال 42 بر این باور بودند که وی زنده است و در زندان به سر می برد ، همسرش بارها به تهران رفت و دنبالش وی گشت ولی پس از شش سال لباس خونین همسرش را برایش آوردند و این لباس در روستای جعفر آباد اخوان به یادگار به خاک سپرده شد
از این شهید بزرگوار که غریبانه در غروب 15 خرداد سال 42 در خون خود غلطید جسدی به دست نیامد و ظاهرا همراه دیگر شهدای این روز در گورستان مسکر آباد به خاک سپرده شده است.
حاج سید احمد موسوی که آن زمان 42 ساله بود و تنها ساکن باقرآباد که از بالای پشت بام قهوه خانه اش، حتی نحوه ورود نظامیان شاه و مذاکرات و... را شاهد بوده، راوی آن روز تلخ است:
صبح روز 15 خرداد، مانند هر سال برای شرکت در مراسم بنی اسدی، با دوستم "اصغر کاشی" سوار بر موتور وی به حرم امامزاده جعفر(ع) پیشوا رفتیم.
جمعیت هم بدون توجه به اخطار سرهنگ، یکپارچه شعار "یا مرگ، یا خمینی" و "مرگ بر شاه" و شعارهای دیگر دادند و کمی جلوتر رفتند.
با پیشروی قیام کنندگان، سرهنگ بهزادی به نیروهای پشت سرش دستور شلیک هوایی داد وکمی بعد، نظامیاان با قیام کنندگان درگیر شدند و این بار دستور شلیک مستقیم از سرهنگ بهزادی صادر شد.
نظامیان حتی به کسانی که در حال فرار بودند، شلیک می کردند
نظامیان شروع به تیراندازی کردند و عده ای از مردم به گندمزارهای اطراف جاده و تعداد زیادی هم از جاده به عقب پراکنده شدند؛ نظامیان حتی به کسانی که در حال فرار بودند، شلیک می کردند.
بعد از مدتی که مردم پراکنده می شدند، من از پشت بام دیدم که چند نفر مخفیانه به قهوه خانه می آیند؛ من سریع آمدم پایین و آنها را داخل آوردم و در انباری پنهان کردم و در را بستم.
بعد از پایان درگیری که هوا تاریک شده بود، نظامیان زیر روشنایی نور افکنهای ماشینهایشان، چند شهید و زخمی را که نتوانسته بودند فرار کنند، جمع آوری کردند و داخل کامیون ریوی ارتش ریختند و به طرف تهران بردند.
نجات هشت نفر از درون قنات
صبح، قبل از اینکه نظامیان بیایند، من و چند نفر از دوستانم در باقرآباد، رفتیم سراغ یکی از قناتها که بسیار عمیق بود و با کمک یک چاه کن، هشت نفر را توانستیم نجات دهیم.
آنها زخمی و گرسنه و بیحال بودند؛ به آنها رسیدگی کردیم و خواستیم پیش ما بمانند ولی به محض رو به راه شدن، اصرار کردند که نزد خانوادههایشان برگردند؛ ما هم کمکشان کردیم و حرکتشان دادیم تا رفتند.
هوا که مقداری روشن شد، نظامیان دوباره آمدند و اطراف جاده را جستجو کردند و اجساد شهدا و احتمالاً زخمیهای باقیمانده را جمع آوری کردند و بردند.
تا چند روز بعد از حادثه، بستگان قیام کنندگان می آمدند
تا چند روز بعد از حادثه، از بستگان کفن پوشان قیام کننده می آمدند قهوه خانه و سراغ عزیزانشان – که اثری از آنها نبود – را از ما می گرفتند و ما هم هر چه می دانستیم، می گفتیم.
دخترم "زینت السادات" که آن زمان 11 سال داشت، تعریف می کند: صبح فردای حادثه به همراه چند نفر از دوستانم، دیدیم که سربازها آمدند و پس از جستجو، جسدهایی با یکسری وسایل و لباس جمع آوری کردند و داخل چاهی ریختند؛ آنها غیر از کسانی بودند که با خود برده بودند و تا چند سال بعد از حادثه، مردم جمع می شدند و بر سر آن چاه، عزاداری می کردند.
بسیاری از قیام کنندگان، هنوز بعد از گذشت حدود نیم قرن، مفقودالاثرند
کینه و عداوت شاه نسبت به مردم شهرستانهای ورامین و پیشوا به حدی بود که حتی حاضر نشد جنازه شهدا و بدن مجروح زخمیها را تحویل خانواده هایشان بدهد و بسیاری از قیام کنندگان، هنوز بعد از گذشت حدود نیم قرن، مفقودالاثرند.
قیام تاریخی 15 خرداد 1342 این کفن پوشان با شهادت هفت نفر و دهها مجروح بر روی پل باقرآباد همراه شد که تدفین غریبانه شهدا به صورت دسته جمعی در گورستان مسگرآباد، مظلومیت این شهدا و ظلم شاهنشاهی را به اثبات رساند.
اگرچه شهادت هفت شهید این قیام خونین که طلیعه ای برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود، آنچنان تاثیرگذار بود که هنوز یاد و خاطره آنها را پس از سالها زنده نگاه داشته است.