00_1396-4-20-16-10.mp3
7.25M
❤️ نوحه های حجاب و عفاف
💠 قسم به نام زهرا
💠 قسم به صبر زینب
💠 صاحب زمان الامان
🎤🎤 حاج میثم مطیعی
▪️یادداشت سردار حاج قاسم سلیمانی بر کتاب «سربلند»
🔹کتاب (سربلند) مستند داستانی از کودکی تا شهادت شهید مدافع حرم محسن حججی است .این اثر مخاطب را با ابعاد مختلف شخصیتی شهید آشنا میکند، ابعادی از زاویه دید خانواده ، دوستان و همرزمان شهیدش است.
🔹سرلشکر «قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه قدس پس از خواندن کتاب «سربلند» یادداشتی را بر این کتاب نوشته است.
بسمه تعالی
سلام بر حججی که حجتی شد در چگونه زیستن و چگونه رفتن.
فدای آن گلویی که همچون گلوی امام حسین (ع) بریده شد و سلام بر آن سری که همچون سر مولای شهیدان دفن آن نامشخص و به عرش برده شد.
دخترم آنها را الگو بگیر و مهمترین شادی آنها عفت و حجاب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در دهمین روز از دهه کرامت
و در شب میلاد امام مهربانی ها
اعمال خود را هدیه می نماییم محضر نورانی
☀️شمس الشموس
☀️انیس النفوس
☀️سلطان ارض طوس،
☀️کنز الحیا
☀️بدرالدجی
☀️غریب الغربا
☀️معین الضعفا،
☀️حضرت علی بن موسی الرضا علیه آلف التحیة و الثنا☀️
یکی از راههای شناخت ائمه اطهار علیهم السلام ، شناخت ایشان از طریق القاب شریف شان است .
امام هشتم علیه السلام، دارای صفات، ویژگی ها و القابی هستند که به آن مشهور بوده و شناخته می شوند. هر کدام از این ویژگی ها به بخشی از صفات و خصوصیات امام رضا(ع) اشاره دارد علی ابن موسی الرضا(ع) القاب متفاوتی دارند که از بین آن ها در اینجا فقط به هشت لقب مشهور تر حضرت که در روایات آمده است، اشاره کوتاه می کنیم :
❣️رضا❣️
امام جواد(ع) در مورد این لقب امام هشتم(ع) فرمودند: «بدان جهت پدرم را رضا نامیدند که هم خداوند در آسمان ها و هم پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) قبل و بعد از او از ایشان راضی بودند از امام (ع) سوال شد که مگر بقیه ائمه(ع) این گونه نبودند که پیامبر(ص) و دیگر اهل بیت(ع) از آن ها راضی باشند؟ حضرت فرمودند: «علاوه بر اینکه خداوند، پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) از پدرم راضی بودند، دشمنانش نیز از او راضی بودند، برخلاف بقیه اهل بیت(ع) که دشمنانشان از آن ها راضی نبودند».
آیت الله عبدالله جوادی آملی در خصوص جایگاه و مقام رضای(ع) عالم آل محمد(ص) چنین فرمودند:
«هیچ موجودی از هیچ موجود دیگری راضی نمی شود، مگر به وساطت مقام امام هشتم؛ هیچ انسانی به هیچ توفیقی دست نمی یابد و خوشحال نمی شود، مگر به وساطت مقام رضوان رضا(ع)؛ هیچ نفس مطمئنهای به مقام راضی و مَرضی بار نمی یابد، مگر به وساطت مقام امام رضا(ع)، او نه چون به مقام رضا رسیده، به این لقب ملقّب شده است بلکه چون دیگران را به این مقام می رساند، ملقّب به رضا شد».
❣️زکّی❣️
«زکی»، انسان طاهر و پاکیزه در مسیر خیر و خوبی است یعنی کسی که پاک از فساد است و فسادی در او راه ندارد لذا چون امام رضا(ع) پاک، شریف و محترم بودند، به این لقب نامیده شدند.
«زکّی» از ریشه زکاوت گرفته شده است.جمع کلمه زکی، ازکیاء است، بر اساس این لقب امام رضا (ع) پاک از همه آلودگی ها، گناهان و رذایل اخلاقی بوده و در واقع معصوم هستند به گونه ای که خطایی از او سر نمی زند و گناه و آلودگی در شخصیت، رفتار و گفتار او راه ندارد.
❣️عالم آل محمد(ص)❣️
عالم بودن ایشان بدان معناست که در عرصه های مختلف علمی و هدایتی ثامنالحجج(ع) اندیشمند جهان اسلام است، لقب عالم آل محمد(ص) و شهرت امام هشتم(ع) به برتری علمی به ویژه در دوران خود از آنجا نشأت میگیرد که مأمون عباسی که خود نیز دانشمند و از اهل علم بود و شخصیت دارای هوش و ذکاوت محسوب می شد، قصد داشت با برپا کردن جلسات مناظره نقطه ضعفی از امام به دست آورده و به ایشان از جهت منصب امامت توهین کند اما در نهایت این خلیفه عباسی و دیگران بودند که به علم حضرت رضا(ع) اعتراف کرده و او را به معنای واقعی شایسته لقب عالم آل محمد(ص) دانستند.
در روایتی آمده است که امام کاظم(ع) به فرزندانشان فرمودند:
«این علی برادر شماست و او عالم آل محمد(ص) است پس هر چه سؤال دارید، از او بپرسید و هر چه را که برای شما می گوید آن را حفظ کنید، که شنیدم پدرم جعفر بن محمد(ع) چندین بار به من فرمود که این پسر عالم آل محمد(ص) است».
❣️رئوف❣️
رئوف به معنای بسیار مهربان بوده و کسی که در مهربانی سرآمد است، دلسوز است، یعنی فرد دلسوز نمی تواند ببیند به کسی رنج و سختی برسد و از درد دیگران ناراحت می شود و حتی ممکن است ایثار کند و دیگری را بر خود ترجیح دهد که این ها همه در صفت رأفت نهفته است.
در مورد مهربانی و رأفت امام هشتم (ع) برخی عرفا میگویند، رأفت امام (ع) حسی است، یعنی وقتی انسان وارد حرم ایشان می شود، خودش این مهربانی و رأفت را حس می کند که چقدر مورد توجه حضرت قرار گرفته است.
امام(ع) رأفتی به گستردگی دایره محبان و ارادتمندانش دارد که هر کس در خانه اش بیاید دست خالی بر نمی گردد، دل ها متوجه ایشان شده وحوائج محبان برآورده می شود.
❣️مکیّدهالملحدین ❣️
امام رضا(علیه السلام) بر اشتباهات و خطاهای مخفی ملحدان خطّ بطلان می کشید و تصورات آن ها را رد میکرد و این از طریق مناظره هایی بود که در کاخ عباسیان برگزار می شد و در جریان آن مناظرات، حضرت اصول اسلامی و ارزش های آن را تثبیت می کرد. از این رو به ایشان لقب «مکیّده الملحدین» داده شد.
❣️غریبالغربا❣️
از امیرالمؤمنین امام علی(علیه السلام) روایت شده که می فرمایند: «به زودی مردی از فرزندان من در خراسان به وسیله ی زهر کشته خواهد شد. ألا فَمَن زارَهُ فِی 👈غُربَتِهِ غَفَرَ اللهُ لَه ذُنُوبَه؛ آگاه باشید کسی که در غربتش او را زیارت کند، خداوند گناهان او را بیامرزد».
امام رضا(علیه السلام) خود می فرمایند: «یدفننی فی بلاد غربهٍ إلّا مَن زارَنی فی غُربتی، وَجَبَت لَهُ زیارَتی یومَ القیامهِ»: مرا در بلاد غربت به خاک می سپارند. همانا هرکس مرا در این غربت زیارت کند، قطعاً من او را در روز قیامت زیارت میکنم.
برای عبارت «غربت» میتوان معانی زیر را در نظر گرفت:
۱. غریب کسی است که از وطن خود دور افتاده باشد. بنابراین این وصف شامل امام رضا(علیه السلام)نیز می شود که مجبور شدند شهر مدینه را به تنهایی ترک کنند.
۲. غریب به معنی فردی است که از خانواده و نزدیکترین خویشان خود دور است.
۳. با استناد به فرمایش حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) که «الغَریبُ من لیس لَهُ حَبیبٌ»، غریب کسی است که یار و دوست داری ندارد. امام رضا(علیه السلام) نیز سال های پایانی عمر با برکت خویش را در مرو در میان افرادی سپری کردند که هچ سنخیتی با ایشان نداشته و منافقانه اطراف ایشان جمع شده بودند.
۴. خود این غربت، این پرسش را در میان مردم به وجود می آورد که چرا امامی که به ظاهر مسند ولایت عهدی را دارا بودند، خود را غریب می خوانند؟ به دیگر سخن، غربت یعنی ابتلای امام(علیه السلام) به سیاست مزوّرانه ی مأمون که با نقشه ای حضرت(علیه السلام)را تحت الحفظ از وطن خویش حرکت داد تا تمامی رفتارها، فعالیت ها و اقدامات آن حضرت را کاملاً زیرنظر داشته باشد.
❣️ غَوْثِ اللَّهْفَانِ❣️
در زیارتی که امام جواد علیه السلام برای پدر بزرگوارشان نقل کرده اند این چنین آمده است :
«السَّلَامُ عَلَى غَوْثِ اللَّهْفَانِ»
«غوث اللهفان» از القاب حضرت رضا عليه السلام است. به معني «فريادرس درماندگان» حضرت صادق عليه السلام درباره ي فرزندشان حضرت كاظم عليه السلام چنين فرموده است:
«يخرج الله تعالي منه غوث هذه الأمة و غياثها و علمها و نورها و فهمها و حكمتها»
خداوند تبارك و تعالي به فرزندم موسي، فرزندي عنايت خواهد فرمود، كه پناه و دادرس اين امت، و دانش و نور و فهم و حكمت ايشان خواهد بود .
فريادرسي شگفت حضرت رضا صلوات الله عليه، در زمان حيات حضرتش و پس از آن، به گونه هاي مختلف، حيرت آور است. گاهي مشكل افراد را در زمان كوتاه و گاه در زمان دراز پس از توسل حل كرده اند. گاهي به دست خود، و گاه به دست ديگران، مشكل را از ميان برداشته اند، به گونه اي كه فرد صاحب مشكل را متوجه كرده اند كه آن مطلب، به دست با كفايت حضرتش حل شده است.
🕊️﷽🕊️
صلوات بر امام رضا علیه السلام
به نقل از امام حسن عسکری علیه السلام
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَي عَلِيِّ بْنِ مُوسَي
الَّذِي ارْتَضَيْتَهُ
👈وَ رَضَّيْتَ بِهِ مَنْ شِئْتَ مِنْ خَلْقِكَ
اَللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهُ حُجَّهً عَلَي خَلْقِك
َوَ قَائِماً بِأَمْرِكَ
وَ نَاصِراً لِدِينِكَ
👈 وَ شَاهِداً عَلَي عِبَادِكَ
وَ كَمَا نَصَحَ لَهُمْ فِي السِّرِّ وَ الْعَلاَنِيَهِ
وَ دَعَا إِلَي سَبِيلِكَ بِالْحِكْمَهِ وَ الْمَوْعِظَهِ الْحَسَنَهِ
فَصَلِّ عَلَيْهِ
أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَي أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ خِيَرَتِكَ مِنْ خَلْقِكَ
إِنَّكَ جَوَادٌ كَرِيم
🕊️🕊️🕊️🕊️
خدايا درود فرست بر علي بن موسي(ع)،
كه او راپسنديدي،
👈و به وسيله او هركه از آفريدگانت راخواستي، راضی ساختي. 👉
🕊️🕊️🕊️🕊️
خداوندا !
به حق امام رضا علیه السلام
💖قلب نازنین امام زمان علیه السلام
را از ما
👈 راضی
و خشنود گردان .
🎭 #ادبی_هنری
🔹 خانوادههای شهدا خواستار ساخت قسمت دوم سریال «گاندو» شدند
🔸 نزدیک به 200 خانواده شهید با نگارش نامهای ضمن انجام تقدیر و تشکر از دستاندرکاران ساخت سریال «گاندو» خواستار ساخت قسمت دوم آن شدند.
در این نامه نوشته شده است:
فرزندان عزیز و هنرمندان ارجمند، دستاندرکاران سریال تلویزیونی گاندو
سلام و تشکر قلبی خود را تقدیمتان کرده و از تعهد و ایثاری که در خلق این سریال جذاب و پرمحتوا از خود نشان دادید، تجلیل میکنیم.
توصیه همیشگی خانواده شهدا و دلسوزان و دغدغهمندان انقلاب و دفاع مقدس به مسئولان فرهنگی کشور این بوده است که انقلاب خونبارِ اسلامی و سربازان ایثارگر آن را از غربت به درآورید و از افشای جنایات و خیانتهای دشمنان آشکار و پنهان انقلاب عزیز اسلامی نهراسید. شما عزیزان، در فضایی جسارتِ ساخت این سریال مهم را به خرج دادید که هم توجه به این موضوعات از سوی رسانهها و مدیران کشور مورد غفلت است و هم عدهای هر اقدام مثبت در این خصوص را با ترور شخصیتی پاسخ میدهند. گویی هنرمندان حق ندارند در راستای اهداف و ارزشهای خود و علیه دشمنان میهن و دین خود قدمی بردارند.
استقبال امیدوارکننده مردم از «گاندو» این امید را ایجاد میکند که دیگر موضوعات اینچنینی به بهانه نداشتن جذابیت مورد غفلت واقع نشود. بیصبرانه چشم انتظار ساخت «گاندو»های بعدی هستیم و بار دیگر، از جسارت و تعهد و مسئولیتپذیری شما عزیزان سپاسگزاری میکنیم. آنچه از ما برمیآید، دعای خیری است که بدرقه راهتان میکنیم. یقین داریم که فرزندان شهیدمان، این هنرمندی شما را در امتداد جهاد متعالی خود میدانند و آنها نیز شما را دعا میکنند.
برخی از خانوادههای شهدا که این نامه را نوشتهاند عبارتند از: خانواده سردار شهید مدافع حرم حاج حسین همدانی، مادر شهید احمدیروشن، پدر شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده،
مادر شهیدان بارفروش (چهار شهید دفاع مقدس)، مادر شهیدان نورمحمدی (پنج شهید دفاع مقدس)، خانواده شهیدان دفاع مقدس؛ عبدالحمید، نصرالله، محمد و رضا جنیدی؛ مادر شهیدان محمدرضا و جواد تیموری (یک شهید دفاع مقدس و یک شهید حادثه تروریستی مجلس)، خانواده شهیدان دفاع مقدس احمد و حاج حمید زکیپور، مادر شهیدان دفاع مقدس علیرضا و محمدرضا داورزنی، معصومه تاجیک ایجدان خواهر سه شهید دفاع مقدس، حجتالاسلام سید محمود ابوالمعالی برادر سه شهید دفاع مقدس، مادر شهیدان جعفرزاده (سه شهید دفاع مقدس)،والدین شهید محمدحسین حدادیان (شهید فتنه دراویش تهران)مادر شهید مجید قربانخانی، همسر شهید سعید سیاح طاهری، مادر شهید مدافع حرم قدیر سرلک، پدر شهید مصطفی موسوی، (جوانترین شهید مدافع حرم) و...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
داستان تشرف آیت الله #بهجت (رضوان الله علیه) به محضر مبارک امام مهربانی ها علی بن موسی الرضا (علیهما السلام) از زبان #استاد_عالی
شبی با فریاد حسین همه از خواب بیدار شدیم. آن زمان خانه ما برق نداشت. مادرم به سرعت چراغی روشن کرد و خودمان را بالای سر حسین رساندیم که ببینیم چه اتفاقی افتاده است. کمی به او آب دادیم تا آرام شد. مادرم سوال کرد: حسین جان چه اتفاق افتاد؟ چه خوابی دیدی؟ حسین گفت: خواب دیدم نزدیک چشمه آبی هستم. آقایی با شال و عمامهای سبز رنگ سمتم آمد. با هم صحبت کردیم. علاقه خاصی به ایشان پیدا کردم. سوال کردم: آقا شما کی هستید؟ فرمودند: من امام رضا هستم. گفتند: حسین دوست داری بارگاهم را ببینی؟ گفتم: بله.
آقا دستم را گرفتند و در یک لحظه دیدم بالای ضریح مبارک امام هستم. حس و حال عجیبی داشتم. دوباره کنار چشمه برگشتم. آقا یک بسته به من دادند. گفتم: این چیست؟ فرمودند: این تربت مزارم است. به دلیل اینکه آن را عزیز بدارم، داخل جیب سمت چپ پیراهنم بر روی قلبم گذاشتم. خداحافظی کردیم و از خواب پریدم.
شهید «حسین ابراهیمی» 19 دی سال 1336 در سمنان دیده به جهان گشود. وی پیش از انقلاب در فعالیت های مختلف مبارزاتی شرکت داشت که به دلیل علاقه بسیار به خدمت و کمک به مردم، در 11 مهر 1357 به استخدام آتش نشانی تهران درآمد و با رشادت و فداکاری در عملیاتهای امدادرسانی در حوادث و اطفای حریق زیادی شرکت کرد. با آغاز جنگ تحمیلی به فرمان امام خمینی (ره) لبیک گفت و به عنوان جهادگر جهاد سازندگی به جبهههای حق علیه باطل شتافت.
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
شبی با فریاد حسین همه از خواب بیدار شدیم. آن زمان خانه ما برق نداشت. مادرم به سرعت چراغی روشن کرد و
این ماجرا به هفت یا هشت سال قبل از شهادت حسین برمیگشت و ما آن را فرموش کردیم.
آتشنشانی که در جبهه سقای رزمندگان بود
بار آخر از طرف سازمان آتشنشانی تهران به منطقه اعزام شد. عملیات شروع شده بود و حسین در خط مقدم با کامیون آب، سقای رزمندگان بود. با تانکر آب تانکرهای کوچک را پر میکرد؛ که در یک لحظه، تک تیرانداز عراقی، حسین را مورد هدف قرار میدهد. تیر به پهلویش اصابت کرده بود. وی را به عقب انتقال دادند. محمد برادر بزرگم آن زمان در جبهه حضور داشت. حسین را به بیمارستان اهواز برد. شرایط حسین وخیم بود. دکترها قصد داشتند او را به تهران اعزام کنند ولی به علت ازدحام بیمار، بیمارستانها پذیرش نداشتند