eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.2هزار عکس
8.2هزار ویدیو
231 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
👌 10 جمله طلایی از #امام_جواد (ع) ▪️شهادت مظلومانه جوانترین شمع هدایت و نهمین بحر کرامت، تسلیت و تعزیت. ▪️ #شهادت_امام_جواد (ع) ═══════✙❆♡❆✙══════ 🌷لبیک یا جواد الائمه🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صلوات_خاصه_امام_جواد_ع⬇️ 🏴اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُوسَى عَلَمِ التُّقَى وَ نُورِ الْهُدَى وَ مَعْدِنِ الْوَفَاءِ ◾️وَ فَرْعِ الْأَزْكِيَاءِ وَ خَلِيفَةِ الْأَوْصِيَاءِ وَ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ ◾️اللَّهُمَّ فَكَمَا هَدَيْتَ بِهِ مِنَ الضَّلاَلَةِ وَ اسْتَنْقَذْتَ بِهِ مِنَ الْحَيْرَةِ وَ أَرْشَدْتَ بِهِ مَنِ اهْتَدَى وَ زَكَّيْتَ بِهِ مَنْ تَزَكَّى ◾️فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ بَقِيَّةِ أَوْصِيَائِكَ إِنَّكَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️حرمینِ شریفین #امام_کاظم(ع) #امام_جواد(ع) #السلام_علیک_یا_موسی_بن_جعفر(ع) #السلام_علیک_یا_جواد_الائمه(ع) 🏴 شهادت مظلومانه نهمین بحر کرامت ابن الرضا باب المراد حضرت جواد الائمه را محضر یوسف زهرا و همه عشّاق حضرتش تسلیت باد. ان شاءالله شفاعت اهل بیت، علی الخصوص امام جواد علیه السلام شامل حال همه بشود.
سی ومین روز از چله ی پانزدهم🌟 اعمال مستحبی ، ومراقبتهای این چله را از طرف ❣شهید سید عبدالکریم هاشمی نژاد ❣ هدیه می کنیم به آقا وآقازاده علی بن موسی الرضا علیه السلام و جوادالائمه علیه السلام
شهیدی که در روز شهادت جوادالائمه به شهادت رسید و در حرم امام رضا علیه السلام دفن شدند. 👇👇 شهیدهاشمی نژاد در سال 1311 شمسی، در شهرستان بهشهر در خانه ای مذهبی و مستضعف دیده به جهان گشود. پس از گذراندن تحصیلات اولیه، در 14 سالگی عازم روستای كوهستان واقع در 2 كیلومتری شهرستان بهشهر شد و در حوزه ی علمیه ی آن جا تحت نظر مرحوم آیت الله كوهستانی از بزرگان علمای شیعه ی آن زمان علوم قدیمه را آموخت و از نظر اخلاقی و ایمانی بهره های فراوان برد و تلمّذ در محضر استاد را به نحو احسن ادامه داد، تا آن جا كه به گفته ی شهید، این مرحله نقطه ی عطفی در زندگی اخلاقی و ایمانی او به شمار می رود.
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
شهیدی که در روز شهادت جوادالائمه به شهادت رسید و در حرم امام رضا علیه السلام دفن شدند. 👇👇 شهیدهاشمی
شهید هاشمی نژاد، برای ادامه ی تحصیلات راهی قم شد و در محضر آیت الله العظمی بروجردی و امام خمینی (قدس سره) مدت 14 سال زانوی شاگردی به زمین زد و از وجود این دو عالِم جلیل القدر بهره های فراوان برد و با طی مراحل عالی فقهی و اصولی به تهذیب نفس و رشد اخلاق توفیق یافت و آن چنان پله های ترقی را به سرعت طی نمود كه مورد تحسین و تشویق اساتید خود قرار گرفت. او هم چنین از محضر استاد مرحوم شیخ علی كاشانی، فرید الاسلام، كه علاوه بر اجتهاد دارای معنویات بسیاری بود، استفاده كرد و در جهت رشد و تعالی روح و ارتقای سطح علم و معنویت از استاد خویش بهره های فراوان برد.
شهید در سال 1340، عازم مشهد مقدس شد و در جوار بارگاه ملكوتی امامت و ولایت مسكن گزید و با پی ریزی مجالس بحث آزاد پیرامون مسایل اعتقادی و اجتماعی، مرحله ی نوینی از روشنگری را در میان قشر جوان آغاز كرد. خود وی در این زمینه گفته است: «فعالیت های سیاسی من قبل از سال 1340، شروع شد و این فعالیت ها بدین گونه بود كه وقتی به عنوان سخنرانی در شهرستان ها و جاهای مختلف به منبر می رفتم، انتقاداتی از رژیم گذشته داشتم و كراراً شده بود كه مرا به شهربانی احضار می كردند، تا آن جا كه ممنوع المنبر شدم. این آغاز فعالیت های من بود تا سال 1341، كه نهضت روحانیت تحت رهبری امام آغاز شد.» هاشمی نژاد در سال 1342، پس از سخنرانی پرشوری كه در تهران ایراد كرد، در شب پانزدهم خرداد به همراه 40 نفر روحانی دیگر، توسط مأموران رژیم دستگیر و به زندان افتاد. وی پس از طی دوران زندان به مشهد بازگشت و مبارزه با رژیم طاغوت را در این شهر پی گرفت. شهید در آبان 1343، در مسجد فیل مشهد به مدت 10 شب سخنرانی داشت. در این مدت ضمن حمله به لوایح ششگانه ی شاه، آن را یك رفراندم مسخره آمیز و تحمیلی نامید و به استیضاح حكومت شاهنشاهی پرداخت. ساواك مشهد سخت به وحشت افتاد و او را هنگامی كه از منبر پایین می آمد دستگیر كرد و مردمی را كه می كوشیدند تا از بردن ایشان ممانعت كنند به گلوله بست كه تعدادی شهید و مجروح و گروهی نیز دستگیر و با خود وی به زندان افتادند. پس از طی دوران زندان، مجدداً فعالیت های پیگیر و مداوم خود را در ادامه ی راه اسلام ناب، آغاز كرد و با تشكیل جلساتی به سؤال های مطرح شده، پاسخ می گفت. در طی این دوران چندین بار به شهربانی احضار و ممنوع المنبر شده و به خاطر همین تضییقات و فشارهای دیگری كه وجود داشت وظیفه ی خود را در جهت روشنگری اقشار مختلف جامعه در شهرهای دیگر پی گرفت و با سخنرانی های پرشور خود مردم را بیدار و آگاه می ساخت.
حادثه ی 17 خرداد 1354، مأموران رژیم به پایگاه مقاومت اسلامی، فیضیه حمله كردند و طلاب را مورد ضرب و شتم قرار داده، تعدادی را دستگیر و زندانی كردند.آن روزها كه مصادف با ایام فاطمیه بود، در منزل شهید هاشمی نژاد مراسم روضه خوانی برپا بود. ایشان علی رغم ممنوع المنبر بودن سخنرانی كرد و با یادآوری زندگانی یكایك امامان معصوم، متذكر شد كه همه ی ایشان با خلفای وقت مبارزه می كردند و با اشاره به اوضاع فیضیه و جوّ اختناق و دیكتاتوری حاكم، این دو را به یكدیگر ربط داده و با تشریح مورد ضرب و شتم قرار گرفتن طلاب، شور و احساس شدیدی را به حاضران بخشید تا جایی كه در پایان سخنرانی جمعیت عزدار به خیابان ریخته و ضمن راهپیمایی، شعارهای تندی علیه دستگاه حاكمه سردادند. سه روز بعد در ساعت 11 شب مأموران ساواك به منزل ایشان یورش برده و او را در حیاط منزل دستگیر كردند. او به 2 سال زندان محكوم شد. در مدت 2 سالی كه در زندان به سر برد از یكسو، رنج و مزاحمت های مأموران زندان را كه نسبت به وی سختگیری شدیدی می كردند، تحمل می كرد و از سوی دیگر، با ماركسیست ها و منافقین به بحث و گفتگو می پرداخت و البته در مقابل موضع قاطعانه و منطقی وی، آنها همیشه محكوم، می شدند و به گونه های مختلف ایشان را مورد اذیت و آزار قرار می دادند. پس از آزادی از زندان به مشهد بازگشت و مثلث مبارزاتی را با وجود مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای و آیت الله واعظ طبسی تكمیل كرد و آن قدر در این عرصه كوشا و فعال بود كه حضرت امام (قدس سره) در نامه ای خطاب به ایشان فرموده بودند: «من چشمم به افرادی مانند شماها روشن است.»
فعالیتهای شهید پس از پیروزی انقلاب در مجلس خبرگان به عنوان نماینده ی مازندران انتخاب و در تدوین قانون اساسی و بخصوص در جهت تثبیت اصل ولایت فقیه زحمات فراوانی كشید. او به خاطر برخورداری از هوش و درك سیاسی و آینده نگری، منافقین، لیبرال ها، ملی گرایان و بنی صدر را زودتر از دیگران شناخت و به افشای حركت های مخالف با انقلاب پرداخت. دبیر حزب جمهوری اسلامی مشهد پس از پایان دوره ی مجلس خبرگان، مقام دبیری حزب جمهوری اسلامی مشهد را به عهده گرفت و از این پایگاه حملات مداوم خود را متوجه ی نفاق حاكم بر بعضی مكان های دولتی و ارتجاع كرد و با ضدّ انقلاب و راحت طلبان به مبارزه ی سختی پرداخت.
شروع جنگ تحمیلی، در جبهه های غرب و جنوب حضور یافت و با سخنرانی های پرشور خود در بالا بردن روحیه ی رزمندگان نقش به سزایی ایفا كرد. در یكی از دفعاتی كه عازم جبهه بود، وارد دزفول شد، لباس رزم پوشید و به خط مقدم رفت و در آن جا متوجه ی كارشكنی های بنی صدر در امور جبهه و جنگ گردید. مسأله فلسطین شهید، مسأله فلسطین را مسأله ایران می دانست و می فرمود: «اگر ملت یك گلوله داشته باشد، همان را به سینه ی اسرائیل رها می كند.» در دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه 1359، در رأس هیأتی تبلیغی عازم ژاپن گردید. در آن جا در یك مصاحبه مطبوعاتی شركت جُست و نسبت به قضیه ی فلسطین تأكید بسیار ورزید.
از شهادت آیت الله بهشتی همیشه اظهار اندوه می كرد و می گفت: «زندگی دیگر رنج آور است» پس از واقعه ی انفجار دفتر نخست وزیری، پیشنهاد ریاست جمهوری را به آیت الله خامنه ای ارائه كرد.
علاقه به امام وی به امام عشق می ورزید و می گفت: «در طول چند سالی كه افتخار شاگردی ایشان را داشتم، قهراً و سریعاً جذب خط امام شدم و قاطعانه در راه آن حركت كردم. انگیزه برای وارد شدن به مسایل سیاسی نیز انجام وظیفه ی اسلامی بود» و در جای دیگری می گوید: «اگر از امام و روحانیت قطع شویم، بدانید كه از اسلام قطع شده ایم.» او برای شهادت و شهدا اهمیت فوق العاده ای قائل بود و در این باره می فرمود: «شهید با شهادت خودش تازه متولد می شود و نمی میرد». به خانواده های شهدا می گفت: «اگر ضربان قلب امام امت و تپندگی قلب ایشان ادامه دارد و فریاد می زند و رهبری می كند، مرهون فداكاری فرزندان شماست.» خود او در مكتب عشق پرورده شده بود و مرگ را جلوه ی ذات خدا می دانست و همیشه در انتظار شهادت بود
دارای خصوصیات ویژه ای بود كه مجموعاً از او شخصیتی ساخته بود كه در دفاع از فرهنگ اسلامی و مبارزه با فرهنگ منحط بیگانگان كم نظیر بود. عرفان، مقام والای علمی، جهاد و مبارزه در راه حق، قلمی توانا و برخورداری از قدرت مناظره، برخی از ویژگی های كم نظیر آن شهید بزرگوار است. از نظر اخلاقی نیز فردی شجاع بود. سخنرانی های پرمایه و گرم و گیرا داشت و صریح و بی محابا صحبت می كرد. تواضع و شكسته نفسی از خصوصیات دیگر ایشان بود . درك و هوش سیاسی و قدرت آینده نگری شهید زبانزد خاص و عام بود. در بُعد اجتماعی نیز زندگی متوسطی داشت و با مردم مهربان بود. مردم نیز او را دوست می داشتند. وی اهل ذكر و دعا و مناجات بود و به فرموده ی مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای «اهل معنا» بود. منافقین كه در مقابله با انقلاب اسلامی به حربه های گوناگون متوسل شده و نهایتاً رو به ترور شخصیت های انقلاب آوردند تا به خیال واهی خود انقلاب را دچار شكست و ناكامی كنند، اما نمی پنداشتند كه راه و روح این شخصیت ها همچنان باقی می ماند. شهید پشتوانه ی محكمی برای انقلاب بود و به فرموده ی مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای: «با وزنه ی اجتماعی كه ایشان داشت، برای منافقین خطری بزرگ و برای جمهوری اسلامی سرمایه ی با ارزشی محسوب می شد و این از دید نفاق دور نمانده بود»
از این رو نقشه ی ترور وی طرح و در هفتم مهر 1360، در پایان كلاس درس، منافقی كه قبلاً به سبب داشتن موارد انحرافی از حزب اخراج شده بود، با نارنجك به ایشان حمله كرد و او را به شهادت رساند. او كه ارادت خاصی به حضرت جواد الائمه داشت، در روز شهادت آن بزرگوار هدف كینه ی منافقین كوردل قرار گرفت و دعوت حق را لبیك گفت و محل حزب جمهوری اسلامی را به خون خود رنگین كرد. جنازه ی تكه تكه شده ی این شهیدعالی مقام در فردای آن روز برفراز دست های مردم عزادار مشهد، تشییع و در حرم مطهر علی ابن موسی الرضا علیه السلام به خاك سپرده شد. امام خمینی (قدس سره) در رثای این عالِم فرزانه فرمودند:(1) « در روز شهادت امام جواد علیه السلام یكی از فرزندان آن خانواده به شهادت رسید. شهید هاشمی نژاد كه من از نزدیك با او آشنا بودم و خصال و تعهد آن شهید را لمس كرده بودم و مراتب فضل و مجاهدت آن بر اشخاصی كه او را می شناسند پوشیده نیست، امروز در روز شهادت آن سلف صالح، این خلف صالح و متعهد از دست ما گرفته شد. ما در عین حال كه از شهادت چنین جوانمردی فاضل، عالم و مجاهد متأثر هستیم، لكن از آن جا كه هر یك از این شخصیت ها از دست ما برود برای اسلام كمك و برای مخالفین اسلام لعن و نفرت و دلیل ضعف آن هاست.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎯 *برگزاری سلسله نشست های گفتمانی «زن و خانواده» در مشهد* 🔸 دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظّم انقلاب در مشهد، سلسله نشست‌های گفتمانی «زن و خانواده» را ویژه بانوان فعال فرهنگی - اجتماعی با حضور اساتید و متخصصان این عرصه برگزار می کند. 🔹 این دوره تخصصی با موضوعات «کرامت و هویت»، «الگوها و اسوه ها»، «ازدواج اسلامی»، «خانواده»، «خدمت انقلاب اسلامی به زنان»و «نگرش های غلط به هویت زن» در قالب نشست، کارگاه و جلسات پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد. 🔸 سلسله نشست های «زن و خانواده» در دوره زمانی شهریور تا دی ماه سال جاری و با حضور اساتید حوزه و دانشگاه: «حجت الاسلام علیرضا پناهیان»، «حسن رحیم‌پور ازغدی»، «امیرحسین بانکی‌پور»، «فرشته روح افزا» ، «فروغ نیلچی زاده»، «فریبا علاسوند»، «فهیمه فرهمندپور»، «کبری خزعلی»، «نفیسه فیاض بخش» و «فائزه عظیم زاده اردبیلی» در مشهد مقدس برگزار می شود. 📲 علاقه مندان جهت ثبت نام در نشست‌ها می توانند از تاریخ دهم لغایت بیستم مرداد ماه با ارسال نام و نام خانوادگی و تحصیلات خود به سامانه پیام کوتاه ۵۰۰۰۵۹۳۶۱۵۴ اقدام کرده و جهت کسب اطلاعات بیشتر از ساعت ۸ الی ۱۴ با شماره تماس ۰۵۱۳۲۲۸۵۵۹۶ ارتباط برقرار کنند.
وصیت 🌷شهید حمیدرضا اسدالهی🌷 به فرزندش محمد،زندگی کن برای مهدی(عج)  درس بخوان برای مهدی(عج) محمد،ورزش کن برای مهدی(عج) محمد،من تو را ازخدا برای خودم نخواستم تو را ازخدا خواستم برای مهدی(عج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ ▪️مرحوم حاج محمدباقرمنصوری مداح محبوب آذری زبان برای امام زمان (عج) امروز دفن شدند روحش شاد. ✨ ✨ ▪️رَهبَرَم سَیِّد عَلی▪️ @rahbaram_seyed_ali
💠 اعمال ماه ذی الحجه 1️⃣ماه «ذى الحجّه»، آخرین ماه «سال هجرى قمرى» است و ماهى است بسیار پربرکت. بزرگان دین هنگامى که این ماه وارد مى شد، اهمّیّت ویژه اى به عبادت در آن مى دادند. مخصوصاً در دهه اوّل این ماه. 2️⃣ در حدیثى از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) مى خوانیم که عبادت و کار نیک در هیچ ایّامى به اندازه این ایّام (ده روز اوّل ماه ذى الحجّه) فضیلت ندارد. 💠 اعمال مشترک دهۀ اوّل 3️⃣ ۱ـ امام صادق(علیه السلام) مى فرماید: پدرم حضرت امام باقر(علیه السلام) به من فرمود: پسرم! در دهه نخست از ماه ذى الحجّه، 👈 هر شب میان نماز مغرب و عشا این دو رکعت نماز را ترک مکن: در هر رکعت سوره حمد و سوره قل هو الله را مى خوانى، پس از آن این آیه (آیه ۱۴۲ سوره اعراف) را مى خوانى: وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثینَ لَیْلَةً، وَأَتْمَمْناها بَعَشْر، فَتَمَّ میقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعینَ لَیْلَةً، و ما با موسى سى شب وعده گذاشتیم سپس آن را با ده شب دیگر تکمیل نمودیم به این ترتیب میعاد پروردگارش (با او) چهل شب تمام شد وَ قالَ مُوسى لاَِخیهِ هارُونَ اخْلُفْنى فى قَوْمى، وَأَصْلِـحْ وَلا تَتَّبِعْ سَبیـلَ الْمُفْسِـدینَ. و موسى به برادرش هارون گفت: جانشین من در میان قومم باش و (آنها را) اصلاح کن و از روش مفسدان پیروى منما. 🔴👈 اگر چنین کنى، در ثواب حاجیان، و اعمال حجّ آنها شریک مى شوى. 4️⃣ ۲ـ روزه گرفتن در نُه روز اوّل. در روایتى از امام موسى کاظم(علیه السلام) نقل شده است که هر کس نُه روز اوّل ذى الحجّه را روزه بدارد،🔴👈 خداوند ثواب روزه تمام عمر را براى او مى نویسد.(۲) 5️⃣ابوحمزه ثمالى از امام صادق(علیه السلام) نقل کرده است که آن حضرت، از روز اوّل تا عصر روز عرفه، پس از نماز صبح و قبل از نماز مغرب این دعا را مى خواند: اَللّـهُمَّ هذِهِ الاَْیّامُ الَّتى...[ادامه دعا را در لینک زیر در سایت هدانا بخوانید] 6️⃣ـ آن پنج دعایى را بخواند که به فرموده امام باقر(علیه السلام) خداوند آن را بوسیله جبرئیل براى حضرت عیسى(علیه السلام) هدیه فرستاد، تا در ایّام این دهه، آنها را بخواند. آن پنج دعا چنین است: اَشْهَدُ اَنْ لااِلهَ اِلاَّ اللهُ، وَحْدَهُ... [ادامه دعا را در لینک زیر در سایت هدانا بخوانید] 7️⃣در هر روز از این دهه، این تهلیلات [لا اله إلاّ اللّه ها] را که از امیر مؤمنان(علیه السلام) نقل شده است بخواند و اگر روزى ده مرتبه بخواند بهتر است: لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ عَدَدَ الّلَیالى [ادامه دعا را در لینک زیر در سایت هدانا بخوانید] 💠روز اوّل ماه ذى الحجّه روز مبارکى است و براى آن اعمالى چند نقل شده است: ـ روزه گرفتن. در روایتى از امام موسى بن جعفر(علیهما السلام) نقل شده است که هر کس روز اوّل ماه ذى الحجّه را روزه بگیرد، خداوند براى وى پاداش عظیمى را مى نویسد.(۱) ـ خواندن نماز حضرت فاطمه(علیها السلام). مرحوم «شیخ طوسى» فرموده است: مستحب است در این روز، نماز حضرت فاطمه(علیها السلام) را بخواند و این نماز چهار رکعت است (هر دو رکعت به یک سلام) و همانند نماز حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) است; در هر رکعت، یک مرتبه سوره حمد و پنجاه مرتبه سوره قل هو الله را بخواند و بعد از سلام تسبیح حضرت فاطمه(علیها السلام) را بگوید، آنگاه بخواند: سُبْحانَ ذِى الْعِزِّ الشّامِخِ...[ادامه دعا را در لینک زیر در سایت هدانا بخوانید] ۳ـ نیم ساعت قبل از ظهر، دو رکعت نماز بگزارد و در هر رکعت، یک مرتبه سوره حمد و ده مرتبه سوره قل هو الله و ده مرتبه آیة الکرسى و ده مرتبه سوره إنّا أنزلناه را بخواند.(۳) ۴ـ هر کس از ظالمى خوف داشته باشد در این روز بگوید: «حَسْبى حَسْبى حَسْبى مِنْ سُؤالى، عِلْمُکَ بِحالى»، تا خداوند او را از شرّ آن ظالم حفظ کند. 📚🔰 در ادامه کلیک کنید و به صورت کامل اعمال پر فضیلت دهه اول ماه ذی الحجه را بخوانید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕊 #زیارٺ‌‌نامہ‌شہـــــداء °|🌱اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌱
سی ویکمین روز از چله ی پانزدهم🌟 اعمال مستحبی ، ومراقبتهای این چله را از طرف ❣شهید سید سجاد خلیلی ❣ هدیه می کنیم به آقا وآقازاده علی بن موسی الرضا علیه السلام و جوادالائمه علیه السلام