🏴 عزای مدینه
🔻خبر رحلت دختر پیامبر (ص) انتشار یافت و شهر از آن خبردار شد و یکباره فریاد برآورد. صدای ناله و فریاد مردم شهر را به لرزه انداخت. زنان بنی هاشم در خانه ی امیر المومنین علی (ع) جمع شدند. انبوه مردم از گوشه و کنار شهر به آن سوی آمدند.
امیر المومنین علی (ع) در خانه نشسته بود و حسن و حسین (ع) در برابر او گریه می کردند. خانه ی امام به عزاخانه تبدیل شده بود و همگان مشغول گریه و زاری بودند و ضجّه می زدند.
🔻مردم در بیرون خانه منتظر بودند که چه وقت جنازه ی دختر پیامبر (ص) برای نماز آماده خواهد شد تا در آن مراسم شرکت کرده ، سپس به تشییع بپردازند. شاید نزدیک شب شده بود. ابوذر از خانه بیرون آمد و گفت : همه بروید. کار دختر پیامبر (ص) به تاخیر افتاده است. مردم تردید نکردند و به امید فردا ، برخاستند و رفتند...
✍در ادامه بیشتر توضیح داده می شود.......
📚دختر پیامبر ، ص۹۱
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
هدایت شده از پند نامه
🏴 انا لله و انا الیه راجعون
عالم ربانی حضرت آیت الله علوی سبزواری به ملکوت اعلی پیوست.
📃 گزیده بیانات استاد ادیبی:
وجود چنین شخصیت هایی سرمایه هست.
امام زمان چه هزینه هایی میکند تا اینچنین افرادی تربیت شوند. فقدانشان خسارت است.
مَثَل این آدم ها، مَثَل خورشید است.
چه آنها را بشناسیم چه نشناسیم؛ از پرتو شعاع او استفاده میکنیم. حضور این بزرگواران موجب نزول برکت و رحمت و دفع بلا می باشد.
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
#گردانندگان_سقیفه
📖قسمت پایانی
🔰پی ریزی کودتای سقیفه در زمان حیات رسول خدا (ص)
⚠️دلیلی دیگر بر کودتا بودن سقیفه ، این است که ؛ خلیفه ی دوم در نظر داشت بعد از عثمان ، (عبدالرحمن بن عوف) و پس از او (معاویه) به حکومت برسد.
دلیل این مطلب آن است که در سال《عام الرُّعاف》عثمان به بیماری خون دماغ مبتلا گردید و مشرف به مرگ شد.پنهانی ، در نامه ای ، (عبد الرحمن بن عوف) را برای خلافت پس از خود ، تعیین کرد.
👈عبدالرحمن _چون در جریان خلافت عثمان و خلفای قبلی _ خیلی تلاش کرده بود ، از این کار ، بسیار ناراحت شد و گفت :《من او را آشکارا خلیفه کردم ، ولی او پنهانی خلافت مرا می نویسد》
🔻بدین سبب بین آن دو ، دشمنی شدید ایجاد شد و نفرین امام علی (ع) درباره آنها مستجاب گردید ، زیرا حضرت فرموده بود:《خداوند ، بین شما اختلاف بیندازد.》
🔻امام علی (ع) نیز در همان روز که( عبد الرحمن بن عوف) با عثمان بیعت کرد و موجب خلافت او شد ، به او فرمود :《واللهِ ما ولّیت عثمان الا لیردّ الامر الیک》: بخدا قسم ، تو عثمان را به خلافت نرساندی مگر که (روزی) او نیز خلافت را به تو باز سپارد.
⚠️عثمان از آن بیماری شفا یافت و عبدالرحمن در زمان خلافت عثمان وفات کرد.
✍اصولا (عمر بن خطاب) می خواست ، خلافت در قریش باشد ولی به بنی هاشم نرسد. و او و یارانش نیز نمی خواستند که بنی هاشم به حکومت برسد.
📚سقیفه ص ۳۴
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
#نقش_عایشه_درتاریخواحادیث_اسلام
💢بخدای علی سوگند...
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دیگر مرا امّ البنین نخوانید
🎤مرحوم کوثری(ره)
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
▪️مجاهدت حضرت زهرا (س) و صبر امیرالمومنین
🔻حضرت زهرا (س) از امیرالمومنین علی (ع) دفاع می کرد و این تلاش و کوشش حضرت زهرا (س) همانند مجاهدات ائمه در امر سالم رسیدن اسلام به زمان های پس از ایشان موثر بوده است.
👈در این زمان امام علی (ع) مامور بود از خود هیچ دفاعی نکند لذا وقتی او را به زور از منزل به مسجد کشاندند ، آن حضرت عکس العملی از خود نشان نداد. آیا نمی توانست شمشیر بکشد و عده ای از آنها را بکشد ، همچنان که بیست و پنج سال بعد طیّ جنگ های جمل و صفیّن و نهروان با هزاران نفر جنگید؟!! این صبر در آن روز بزرگتر و مهم تر از جنگ با «عمربن عبدود» و مانند او بود.
✍به هر حال مقابله ی حضرت زهرا (س) با دستگاه خلافت ، بنیان خلافت را متزلزل ساخت ، به طوری که ابوبکر در مرض وفاتش می گفت : ای کاش درِ خانه ی فاطمه را باز نمی کردم و مردان را به آن وارد نمی ساختم ، حتی اگر آن در برای جنگ با من بسته شده بود.
📚نقش ائمه در احیای دین ج۲ ص۴۰۱
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
#عکس_نوشت
💢 اما والله لقد تقمصها ...
📒 سقیفه ص ۲۳۹
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
🔘 چرا امیرالمومنین با ابوبکر بیعت کرد؟
🔰تاثیر بیعت امیرالمومنین
دستگاه خلافت با حمله به خانه ی حضرت زهرا (س) و بردن امام علی (ع) به مسجد ، نتوانست از آن حضرت . اطرافیان وی بیعت بگیرد و با شکست مواجه شد.
🔻با شهادت حضرت زهرا (س) ، امیرالمومنین علی (ع) پشتوانه ی خود را از دست داد و مجبور شد برای حفظ اسلام و دفع غائله ی مرتدین با ابوبکر بیعت کند. زیرا در خارج مدینه چند نفر ادعای پیامبری کرده بودند. مانند : زنی به نام «سجاح» که ادعای پیامبری داشت و عده ای را دور خود جمع کرده بود یا «نعمان بن منذر» که در بحرین تاج گذاری کرده بود و یا «مسلیمه ی کذّاب» که از زمان پیامبر ادعای پیامبری داشت و بعد از ایشان عشیره و فامیلش دورش جمع شدند. او می گفت : از قبیله ی ما پیامبری و از قریش پیامبری ، و چهل هزار مرد جنگی آماده کرده بود که به مدینه حمله برده آنجا را با خاک یکسان کند. و اگر به مدینه می رسید ، اولین کسی را که می کشت ، امام علی و حسنین (ع) بودند و همچنین قبر و آثار پیامبر (ص) را بطور کامل نابود می کرد.
👈در این حال ، عثمان خدمت امیرالمومنین علی (ع) رسید و گفت : ای پسر عمو !! وضع را می بینی! اگر بیعت نکنی ، اسلام با خطر روبروست. و حضرت علی (ع) نیز برای حفظ اسلام بیعت کرد.
خود حضرت می فرماید :
پس دست کشیدم تا دیدم جمعی از مردم از اسلام بازگشتند و به نابودی دین پیامبر دعوت می کردند. در آن هنگام ترسیدم چنانچه اسلام و مسلمانان را یاری نکنم ، لطمه و شکستی در اسلام واقع شود....... .
✍نکته ی بسیار مهم و جالب این است که ؛ بعد از بیعت امام علی (ع) بود که ابوبکر توانست از مدینه به اطراف لشکر اعزام کند چون تا آن روز دستگاه حکومت نتوانسته بود حتی یک لشکر آماده کند. در هر حال اگر امام علی (ع) بیعت نمی کرد ، اسلام نمی ماند.
📚نقش ائمه در احیای دین ج۲ ص۴۰۲
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
📜 دلیل انتخاب ابوبکر.......
#سقیفه
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
❌چرا ابوبکر و عمر خواستار عیادت و عذرخواهی نسبت به حضرت زهرا (س) شدند⁉️
🔰 لکه ی سیاهی که تا به امروز بر پیشانی دستگاه خلافت ماند.....
▪️آنگاه كه امام علی (ع) را به مسجد آوردند، آن حضرت بيعت نكرد و به خانه بازگشت و پس از آن نيز تا حضرت زهرا (س) زنده بود ، امام علی (ع) و بنى هاشم و بعضى صحابه بيعت نكردند ، چون حضرت زهرا كه يگانه فرزند بازمانده پيامبر (ص) بود ، نزد مسلمانان محترم و عزيز بود.
👈به همین علت حمله و آتش بردن به خانه حضرت زهرا و او را تحت فشار قرار دادن به طورى كه فرزندى را كه در رحم داشت سقط نمود، جز شكست براى دستگاه خلافت چيزى ديگر نداشت و آنان نتوانستند به مقصود خود كه همانا بيعت گرفتن از حضرت علی (ع) بود، برسند و مورد نفرت مردم قرار گرفتند. به طورى كه انصار از بيعت با ابوبكر پشيمان شدند و لذا ابوبكر و عمر مجبور شدند از حضرت زهرا (س) عيادت و عذرخواهى كنند.
▪️براى اين منظور از امام علی (ع) اجازه خواستند كه براى احوالپرسى فاطمه (س) به خانهاش بيايند. حضرت علی (ع) ابتدا راضى نشد، ولى بعد با اصرار آنها نزد حضرت زهرا (س) آمد و اجازه آمدن آن دو را خواست. حضرت زهرا (س) قبول نكرد. حضرت علی (ع) اصرار كرد و به ايشان گفت: من آوردن آن دو را ضمانت كردهام. حضرت زهرا (س) پاسخ داد: اگر شما ضمانت كردهايد پس خانه خانه شما، و همسر همسر شماست. يعنى شما اختيار خانه و بانوى خانه را داريد؛ هر چه مىخواهيد، انجام دهيد. حضرت علی (ع) به آن دو اجازه داد به خانهاش وارد شوند. در اين حال دختر پيامبر پشت به آنها و روى به ديوار كرده فرمود: يا على! از اينها بپرس آيا از پيامبر (ص) شنيدند كه فرمود: « فاطمه پاره تن من است، هر كس او را اذيت كند، مرا آزار داده و هر كس مرا آزار دهد، خدا را اذيت كرده است؟! »
گفتند: آرى. آنگاه حضرت (س) فرمود: خدا را شاهد مىگيرم كه شما مرا اذيت كرديد و به خدا قسم ديگر با شما حرف نمىزنم تا خدا را ملاقات كرده شكايت شما را به او بكنم.آنها نيز بلند شدند و رفتند.
✍ بدين وسيله مىخواستند بين مردم شايع كنند كه آن حضرت را راضى كردهاند.
📚نقش ائمه در احياي دين ؛ ج۲ ؛ ص۴۰۰
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
🔰 وحدت جامعه ی مسلمین به چه معناست؟؟
#وحدت
#نقش_عایشه_درتاریخ_اسلام
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
💢 محبوبیت حضرت زهرا (س)
🔻حضرت زهرا (س) بين مسلمانان محبوبيت داشت و وقتى حرف مىزد ، قلبها را تكان مىداد.
👈همچنين لازم بود آن حضرت مظلوميت خاندان اهل بيت را نشان دهد و روشن كند كه مأمور به صبر نبوده است. ولى حضرت علی (ع) مأمور به صبر بود و هيچ واكنش و حركتى براى گرفتن خلافت از خود نشان نداد. ولى حضرت زهرا نسبت به آنچه كه مصلحت مىدانست، اقدام كرد.
🔻مثلا هنگامى كه فدك را از او گرفتند ، به مسجد پيامبر (ص) رفت و پشت پرده با ابوبكر به محاجّه پرداخت و آن خطبه معروف را انشا كرد. و يا به همراه حسن و حسين و حضرت علی «عليهم السّلام» به خانه انصار مىرفت و از آنها طلب كمك مىكرد و آنها با شرمندگى مىگفتند: ما چون با ابوبكر بيعت كردهايم ، نمىتوانيم بيعت خود را بشكنيم.
👈 زيرا عرب اگر حرفى مىزد پاى حرفش مىايستاد ، حتّى اگر كشته مىشد، چه گفتهاش حق بود و چه باطل. مثلا اگر كسى را پسر خود مىناميد (تبنّى) پسرش مىشد. اين قاعده در عرب بود. در اين مورد هم، چون با ابوبكر بيعت كرده بودند، با اينكه پشيمان بودند، به حساب خودشان ديگر جاى برگشت نداشتند.
📚نقش ائمه در احياي دين ج۲ ؛ ص۴۰۱
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695