هدایت شده از رفیق شفیق
❇️ علامه عسکری رحمه الله علیه ❇️
🔻حضرت مهدى (عج) 🔺
🔸 مردم دنيا به دو دسته تقسيم میشوند: يك دسته تنها خواب و خوراك و خشم و شهوت را میفهمند و دسته ديگر اهل اديان آسمانیاند. اين دسته اتفاق نظر دارند كه در آخر زمان بالاخره جهان يك حكومت عادلى را به خود خواهد ديد، البته برخى میگويند: ايجاد كننده عدل جهانى عيسى بن مريم است.
چون تورات و انجيل تحريف شده است، آنان اين طور فكر میكنند.
در مكتب خلفا هم از نشر حديث جلوگيرى كردند و احاديث را سوزاندند؛ اما در مكتب اهل بيت عليهم السلام اين مسأله اثبات شده كه اين عادل عدالت گستر وجود نازنين امام زمان (عج) میباشد و حضرت با سيصد و سيزده نفر يارانش (كه به عدد اصحاب بدر است و اين تعداد كارگزاران آن حضرت هستند، پنجاه و پنج نفر از اين تعداد زن هستند و بقيه مرد) قيام میكنند».
📚 مرزدار مکتب اهل بیت (علیهم السلام ) اثر استاد ادیبی
،صفحه ۲۵۷
#کلام_بزرگان 5⃣7⃣
#علامه_عسکری
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
هدایت شده از رفیق شفیق
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠زنگار قلب
🎙 حضرت آیتالّله حقشناس <رضوان الله علیه>
🔸انَّ لِلقُلُوبِ صُدَأٌ کَصُدَإِ النُّحَاسِ
🔹برای دلها حضرت [پیامبر صلی اللّهعلیهوآله] فرمود: صُدا هست، یعنی زنگ میزند. روپوش میاد میگیره مثل روپوشی که روی آهن زنگ میزند. قلبها هم همینطور است.
🔹 گفت یا رسول اللّه به واسطهی چه این قلبها را مهیا کنیم؟ فَاجْلُوهَا بِالِاسْتِغْفَار و تلاوةالقرآن
قرآن باید بخوانیم. سورهی یس را که خواندی، هفده تا آیه هم ضمیمه میکنی، میشود چند تا؟ میشود صد تا. برحسب روایت، پنجاه هزار مَلَک خانهی شما را پاسبانی میکنند تا صبح، خوب این حدیث را توجه بفرمایید.
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
❌پیامبر: با خود گفتم؛ بر فراز کوهی می روم و خود را به پایین می افکنم و کشته می شوم و راحت می گردم❗️
⛔️ آیا ، مقام رسالت و پیامبری ، حضرت محمد (ص) یکدفعه بوده است⁉️ و ایشان را_نعوذ بالله_ سردرگم و پریشان کرده است⁉️
⚠️ از جمله روایات دروغین و ساختگی در منابع اهل سنت ، درباره آغاز نزول وحی است که ، شان نبی اکرم را پایین آورده...
👈ابن هشام و طبری از (وهب بن کیسان) روایت کنند که گفت: شنیدم ، شخصی از (عبیدبن عمر) ، درباره شروع نبوت رسول خدا پرسید و او در پاسخ سوال گفت : ...پیامبر در غار حراء بود که زمان بعثت و رسالت او فرا رسید.
رسول خدا فرمود : من خواب بودم و جبرئیل با کتابی پوشیده در حریر نزد من آمد و گفت: بخوان: گفتم چه بخوانم؟ مرا به سختی و به گونه ای که مرگ خود را احساس می کردم فشرد و سپس رهایم کرد و گفت: بخوان❗️ گفتم: چه چیز بخوانم⁉️ گفت: اقرا بسم ربک الذی خلق... علم الانسان ما لم یعلم ، آن را قرائت نموده تا بیدار شدم و از نزد من رفته بود.. .
پیامبر فرمود: در میان مخلوقات خداوند ، با هیچ کس بیش از شاعر یا مجنون دشمن نبودم...با خود گفتم ؛ کسی که از همه به شاعر یا مجنون دور تر است اکنون یا شاعر است یا مجنون . پس چاره ای باید اندیشید تا زبانزد قریش نگردد. بر فراز کوهی می روم و خود را به پایین می افکنم و کشته می شوم و راحت می گردم. با چنین هدفی بیرون آمدم تا میانه کوه رسیدم ، یک صدایی گفت : ای محمد❗️ تو رسول خدای هستی و من جبرئیل ام. این امر موجب شد که از خواسته ام منصرف شوم و برگشتم و نزد خدیجه رفتم و جریان را برای او گفتم. خدیجه بر خاست و نزد (ورقه بن نوفل که نصرانی بود)، رفت و جریان را بازگو کرد.او که تورات و انجیل بلد بود گفت: اگر راست گفته باشی ، یقینا آن جبرئیل بوده که نزد محمد(ص) آمده و او نبیّ است. خدیجه بازگشت و صحبت های (ورقه بن نوفل) را برایش گفت ، و پیامبر برخی از فشار های روحی اش کاسته شد.
👈و در (سیره ابن هشام) آمده است:
خدیجه به رسول خدا گفت: آیا میتوانی مرا از آمدن جبرئیل با خبر کنی؟ حضرت فرمود: آری. جبرئیل مانند همیشه نزد پیامبر آمد و رسول خدا خدیجه را صدا زد که جبرئیل نزد من آمده.
خدیجه گفت : آری، بر خیز و بر ران چپ من بنشین. رسول خدا برخاست و بر آنجا نشست ، خدیجه گفت : آیا او را می بینی؟ پیامبر گفت آری❗️خدیجه گفت: برخیز و بر ران راست من بنشین ، حضرت بر خاست و آنجا نشست ، خدیجه گفت : آیا او را می بینی؟ پیامبر گفت: آری ، خدیجه گفت بر دامان من بنشین ، پیامبر نشست و هنوز جبرئیل بود تا اینکه خدیجه مقنعه خودش را برداشت در حالی که پیامبر بر دامان او قرار داشت که جبرئیل رفت. خدیجه گفت؛ استوار باش❗️ به خدا سوگند او فرشته است ، نه شیطان.
👈در روایتی دیگر از محمد بن اسحاق:
...خدیجه پیامبر را وارد پیراهن خود کرده بود و در این حال جبرئیل رفت و خدیجه گفت: این فرشته است ، شیطان نیست.
⚠️در این زمینه روایت های دیگری هم در صحیح بخاری و صحیح مسلم و تفاسیر طبری و قرطبی و ابن کثیر و... موجود است.
✅ اما این احادیث دروغ و ساختگی است ، به دو دلیل:
اول: راویان سلسله سند این احادیث است که یا در آن موقع به دنیا نیامده بودند مانند ؛ ام المومنین عایشه ، ابن عباس ، عروه بن زبیر و ... و یا راوی حدیث در نزد علمای رجال ، متهم به کذب و دروغ گویی بوده است و یا به خاطر سن اندک ، امکان درک صحبت با پیامبر را نداشته اند مانند؛ عبدالله شدّاد لیثی.
البته به نظرما این احادیث را به آنها بسته اند ، نه آنکه خودشان گفته باشند.
دوم: محتوای اینگونه احادیث است که با آیات قرآن و حتی احادیث موجود در منابع اهل سنت ، نا سازگار است.
چگونه ممکن است پیامبر بیم آن داشته باشد که کاهن یا دیوانه شده باشد؟
از طرفی ، نشانه های نبوت پیامبر در حضرت محمد(ص) هویدا بود ، حتی قبل از تولد ایشان و پس از تولد و زمان بعثت حضرت و همچنین بروز آثار حکمت در رفتار و بیان پیامبر اکرم حتی در سنین کودکی که علمای یهود و افرادی که از تورات و انجیل شناخت داشتند به محض دیدن پیامبر در سنین کودکی و یا با اندکی صحبت با ایشان ، اقرار به نبوت او می کردند.
✍اینگونه احادیث در جهت تخریب شخصیت پیامبر و رسالت ایشان جعل و منتشر شده است.
📚نقش عایشه در تاریخ اسلام ج۴ ص ۲۸۹ الی ۳۲۱
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
گزیده ای از بیانات استاد ادیبی
#زندگینامه؛
خلاصه اي از زندگی نامه حضرت ام البنین سلام الله علیها
🔺حضرت امیر علیه السلام پس از شهادت حضرت صدیقه ی طاهره سلام الله علیها به وصیت و سفارش خود حضرت س با خواهرزاده ی او که أمامه نام داشت ازدواج کردند. علت این سفارش نیز مِهری بود که أمامه نسبت به فرزندان حضرت داشت.
بعد از أمامه حضرت با خُوله؛ دختر جعفر ازدواج کرد. و بعد از او با اسماء بنت عُمَیس و بعد با حضرت ام البنین سلام الله علیها ازدواج کردند.
💥 عقیل برادر حضرت امیر ع نسّابه (نسب شناس) بودند. نسب شناسی یکی از فن هایی است که در صدر اسلام و قبل از آن رواج داشت. کسی که متبحّر در این فن بود نه تنها قبایل را می شناخت بلکه بیست تا سی پشت یک شخص را به اسم اجداد او می شناخت. 👈عقیل علاوه بر این، بیوگرافی شخصیتی و صفات هر قبیله ای را نیز می دانست.
💎حضرت امیر ع از ایشان تقاضا می کنند؛ کسی را برای ازدواج معرفی کنند که برایشان فرزند شجاعی به دنیا بیاورند. عقیل پس از تاملی می فرماید: کسی که شما به دنبال آن هستید فاطمه ی کِلابیه است.
📄حضرت ام البنین نام پدرش حِزام بن خالد بن رَبیعة بن عَامر بن صَعصَعَة بن الکِلابیة و نام مادرشان ثمامة بنت سَهل بن عامر است که در وصفشان اینگونه روایت شده است: کانت ثمامة هذه ادیبة اریبة عاقله[حضرت ام البنین هم شاعر بوده اند و مجموعه اشعاری از ایشان وجود دارد.] قبل از اینکه جناب عقیل به خواستگاری حضرت ام البنین س بروند ایشان رویای صادقه ای می بینند که در باغی پر از درخت های پر ثمره هستند و نهر ها در آن جاری است. در حال تفکر در عظمت خلق الهی هستند؛ در آسمان بلندی که بدون ستون است. در این هنگام ماه را می بینند که از آسمان کنده و در دامنشان افتاد، درخشندگی این ماه به قدری بود که چشم را خیره می کرد.
مادر حضرت ام البنین این خواب را با شعر تعبیر می کنند که:👇
بُشراکِ فاطمة بالسَّادةِ الغُرَر
ثــلاثةُ أنجُمٍ و الزاهر القـــمر
أبوهُم سَیِّدٌ فِی الخَلقِ قاطبةٌ
بعد الرَّسولِ کَذا جاءَ فِی الخَبَر
بشارت باشد تو را به بزرگی و بزرگواری؛ خدا به تو سه ماه و یک قمر عطا می کند که پدر این بچه ها بعد از رسول اکرم صلی الله علیه و آله آقا و سید مخلوقات است.
♨️جناب عقیل می آیند برای خواستگاری. بنا بر رسم عرب سه روز از او پذیرایی می شود و پس از سه روز از او می پرسند که برای چه امری آمده است. عقیل جریان را به پدر حضرت علیها السلام می گوید. حزام می گوید: برای شخصیتی مثل امیر المومنین باید کسی را در نظر داشت که دارای معرفت و أدب و عقل و همچنین ذو الفنون باشد. عقیل گفت حضرت همه را می داند و با این اوصاف مرا فرستاده است.
💢مادر حضرت ام البنین س در وصفشان می فرمایند: إنّی وَاللهِ قد رَبَّیتُها و أحَسَنتُ تَربیتَها و أَرجو اللهَ العلیَ القدیر أَن تَکونَ صالحةً بِخِدمَةِ سَیِّدی وَ مَولای أَمیرِ المؤمنین علیه السلام.
☑️وفات بانوی ادب #حضرت_ام_البنین سلام الله علیها تسلیت باد
@Adibi_larijani
@Allameaskari
◼️به مناسبت وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها گوشه ای از فضائل حضرت عباس علیه السلام
#حضرت_ام_البنین
🔲خاطره ای از علامه عسکری
💠این عباس کجا و آن عباس کجا
⭕️بعد از وفات حضرت رسول اکرم و اتفاقاتی که در سقیفه افتاد عباس عموی پیامبر به امیرالمومنین گفت یابن اخ"برادر زاده" دستت را جلو بیاور تا با تو بیعت کنم!
🔺که حضرت امیر علیه السلام امتناع کردند چون کاری مهمتر از تجهیز و دفن پیکر مطهر رسول خدا در آن لحظه برایشان وجود نداشت. ❗️اینکه عباس میدانست جانشین واقعی پیغمبر امیرالمومنین است اما چرا اولاً گفت ای پسر برادر؟! نگفت سیدی و مولای؟!! و دوماً هم گفت تو دستت را بیاور تا با تو بیعت کنم؟! خودش برای بیعت دستش را جلو نبرد! در حالیکه امام همچون کعبه است که باید اورا طواف کرد...این ها تامل برانگیز است.
✅ اما یک عباس هم در کربلا بود با آن جنگاوری، قدرت و شجاعتی که داشت تا امام به او فرمود برای اهل حرم آب تهیه کن اطاعت کرد و چیزی نگفت! این یک ریاضت بزرگ برای حضرت عباس بود چون مثل ایشان جایش واقعا در میدان جنگ بود نه صرفا برای آب آوردن
📜در زیارت نامه ایشان دارد... العبدالصالح المطیع لله و لرسوله... حضرت ابوالفضل علیه السلام مطیع بود.
🔲علامه عسکری می فرمودند این عباس کجا و آن عباس کجا🔲
📌خاطره از استاد ادیبی
#حضرت_ام_البنین
🏴 @Allameaskari
هدایت شده از رفیق شفیق
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#ببینید
📌 #جنگ_فرهنگی
🔸برنامهریزی فرهنگی دشمنان علیه زنان ما🔸
#علامه_عسکری رحمت الله علیه
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
@alaskari_farsi
هدایت شده از رفیق شفیق
🔰ضرورت تحصیل فرج شخصی
🔅آیتالله بهجت رضوان الله علیه:
🔸هر کس باید به فکر خود باشد و راهی برای ارتباط با حضرت حجت عجل الله فرجه و فرج شخصی خویش پیدا کند ؛ خواه ظهور و فرج آن حضرت دور باشد یا نزدیک
ارتباط و اتصال با آن حضرت و فرج شخصی ، امر اختیاری ماست ، به خلاف ظهور و فرج عمومی ؛ با این حال چرا به این که چگونه با آن حضرت ارتباط برقرار کنیم اهمیت نمی دهیم؛ ولی به ظهور و دیدار عمومی با آن حضرت اهمیت می دهیم ؟!
📚 حضرت حجت عجل الله فرجه/ ۳۱۱
📍 « کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی »
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
#بیانات
#نقش_عایشه_درتاریخ_واحادیث_اسلام
💢اصول و قواعد فهم تاریخ
🔑کسانی که به فراگیری و یادگیری تاریخ علاقه دارند بخوانند نکات مهم فهم تاریخی
🔷 علامه عسکری:برای فهم #تاریخ هر ملتی باید خودتان را در آن موقعیت تصور کنید و الا خیلی از جریانات و اتفاقات آن دوره برایتان نامفهوم و گنگ خواهد بود. [مانند اینکه چرا دختر ۹ ساله در آن زمان ازدواج می کرده[
🔹سنن و آداب هر ملتى زائيده محيط آن از لحاظ #جغرافيائى، #اقتصادى و #محيط_تربيتى، #عقايد و #افكار آنهاست كه بر اثر توالى قرون و اعصار شكل گرفته و در تار و پود آن ملت هرچه بيشتر #ثابت و #راسخ گرديده است.
🔻بنابراين براى هر #محقق، بحث و بررسى درباره آداب و رسوم قومى كه بر حسب موقعيت خويش داراى تاريخ می باشد به ويژه وقتى كه آن آداب و رسوم بصورت کلی یا در بعض موارد #مغاير با آداب و رسوم و سنت فعلى او باشد امرى بسيار #دشوار و #مشكل است. زيرا نمىتوان، درباره نحوه زندگى و ويژگی هاى روحى و اخلاقى و آداب و رسوم ملتى از ديدگاه اجتماع امروز با سنن و آدابى كه ما داريم، محيط زندگى، اقتصادى و سياسى و برخوردارى از ارتباطات، نحوه تربيت و ارتباط ملل مختلف با يكديگر نگريست و درباره طرز تفكر مردم آن زمان به داورى نشست و نتيجه گرفت.
🔹ما امروز در شهرهاى نسبتاً بزرگ زندگى مىكنيم، از خانه هاى تا حدى راحت استفاده مىكنيم، از تمام امكانات كه با معمارى مدرن همه احتياجات يك زندگى مرفه در آن بكار گرفته شده است. از پاركها، فروشگاههاى مجهز، وسايل نقليه سريع، وسايل ارتباطات تلفن و...، بهره مىگيريم بطورى كه اگر فى المثل در اين طرف دنيا شخص سرشناسى عطسه كند در آن طرف دنيا تنها با چند صدم از ثانيه تأخير آنرا مىبينيد و مىشنويد. آداب و رسوم و سنن، منطبق با چنين محيطى است.
🔹حالا با اين مقدمه بسيار كوتاه و فشرده چگونه مىتوان با همين ديد و برداشتى كه از جامعه خود داريم در طرز برخوردها و آداب و رسوم و سنتهاى 14 قرن پيش قضاوت كنيم و نتيجه بگيريم؟!
از زندگى در قبيله، در قلعه، زير چادر، در بيابان در چهار چوب رسوم و سنتهاى قبيلهاى چه مىدانيم؟!
🔻تازه اگر هم چيزى بدانيم آيا اين دانش تا آن حد هست كه ما خود را در ميان آن قبيله و در آن چهار چوب سنن و آداب حس كنيم و مانند آنها قضاوت و اوضاع و احوال را از ديدگاه همان زمان و همان مكان و بالاخره همان سرشتها و خوىها چندين و چند قرن پيش تربيت قبيلهاى و عشيرهاى بنگريم و داورى كنيم؟
🔹ما هرگز ادعا نمىكنيم كه مىتوانيم شما را در اين سير و سياحت بتمام معنى رهبرى كنيم و اوضاع و احوال و سنن و آداب اجتماعى قبايل مختلف سرزمين عربستان را آن هم در 14 قرن قبل بطور آشكار و ملموس در اختيار شما قرار دهيم طوری كه شما هم خود را يكى از آن افراد حس كنید؛ بلكه سعى مىكنيم تا حدى اوضاع و احوال آن محيط را براى شما تشريح كنيم و شما را با حقايق تاريخى آن سرزمين آشنا سازيم.
✍🏻مقدمه کتاب نقش عایشه در تاریخ و احادیث اسلام، سفارش این کتاب👇🏻
📭 @Aghayabnalhasan
🆔 @Allameaskari
❌سوال بسیار مهم
💢چرا مسلمانان جهان با آن که کتاب واحد و پیامبر واحد دارند در بین خود مسلمانان بسیار اختلاف وجود دارد و چندین فرقه در دین اسلام وجود دارد؟! چرا بعضی از ممالک اسلامی ضد طاغوت زمان و بعضی دیگر با طاغوت دست دوستی و برادری داده اند! با وجود کتاب واحد چرا مشی و رفتار متفاوت در بین مسلمانان و ممالکشان دیده می شود؟!
💠 جواب ریشه ای و اساسی این سوال را علامه عسکری در کتاب "قرآن الکریم در دو مکتب " خودشان مفصل آورده اند.
🔸خیلی خلاصه آن این است و بسیار جالب است بدانیم که قرآنی که بر پیامبر نازل می شده است به همراه آن تفسیرش هم نازل می شد مثلا در قرآن داریم شجره ملعونة(اسراء 60) ، در ذیل این آیه وحی می آمد که منظور از این شجره ملعونه بنی امیه است.
🔹اما این وحی، قرآن نبود بلکه تفسیر قرآن بود که پیامبر به صورت جداگانه می فرمودند که کنار هر آیه تفسیر و تبیین آن هم حتما کتابت شود.
🔸یا مثلا در آیه یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک(مائده67) در وحی بیانی یا همان تفسیر این آیه آمده بود که بلغ ما انزل الیک فی عَلیّ یعنی مسئله جانشینی و انتصاب علی را تبلیغ کن ای رسول ما.
⭕️اما بعد از رحلت رسول خدا در سقیفه چه شد؟!
❌خلیفه اول گفت: از رسول خدا چیزی نقل نکنید و بگویید کتاب خدا بین ما و شما هست...
🔻به این ترتیب قرآن را از تفسیرش جدا کردند یعنی قرار نبود قرآن اینگونه باشد که کسی بخواند و نفهمد حق با علی است و هزاران حرف دیگر را نفهمد...
😨تمام احادیث رسول خدا (وحی بیانی) را از نزد مردم جمع کردند و سوزاندند!
اما هدف چه بود؟!
❗️عدم بیان فضائل اهل بیت و پنهان ماندن زشت کاری برخی از افراد جناح حاکم در زمان رسول خدا ...
🔸اما تا به الآن چه بلایی بر سر اسلام آمد با این کار ؟!
همین است که میبینیم اتفاق افتاده... در طول زمان چه بلا ها که با احادیث جعلی بر سر قرآن و تفسیرش نیاوردن و جوامع را منحرف کردند و این شد که بنام اسلام با طاغوتیان زمان پیمان می بندند و هزاران جرم و جنایت را علیه برادران مسلمان خود انجام می دهند...
#یمن
#آل_سعود
#طاغوت
✅ مطالب درباره علامه عسکری🔰🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
💢چرا پیامبر عایشه را که دختری نه ساله بود به عقد خود درآورد؟!آیا دختر نه ساله آمادگی ازدواج را دارد؟!
📚 به دلیل کثرت شبهه و ابهام در این باره دوباره با قسمت هایی از
📚 کتاب نقش عایشه در تاریخ اسلام
💢 در همه زناشوئيهاى رسول خدا حكمت كار او پيدا است، فقط در دو مورد است كه محتاج به بررسى مىباشد: نخست ازدواج پيامبر با عايشه است، چه آن كه رسول خدا با او پس از تمام شدن نه سال از عمرش ازدواج فرموده، و خود اين مخالف عادات امروزه ما و به ويژه شهر نشينان ما مىباشد.
در جواب اين ايراد در آغاز گفتيم: قياس كار آن زمان و آن مكان را با زمان و مكان خود كردن غلط است، و نيز مىگوئيم: اين نه تنها رسول خدا بوده است كه با دخترى در اين سن و سال ازدواج فرمود: بلكه دختر عزيز خود فاطمه زهرا را نيز در همين سن شوهر داده، و اين امر از نظر قانون اسلام صحيح است، ديگر اينكه طبيعت انسان در شهرهاى گرمسير چنان است كه زودتر بلوغ طبيعى مىرسد و زودتر نيز شكسته مىشود و اين امر در كشور هند هم امروز مشهود است، و چه بسا دختران در آنجا زودتر از نه سال نيز بالغ و باردار و زودتر نيز پير مىشوند، و در مقابل در كوههاى تبت قضيه برعكس آن است تا جائى كه گفته مىشود سن مردان ايشان گاه به دويست مىرسد، و مرد صد ساله ايشان جوان است.
📝تبت : منطقه ای در جنوب غربی چین
✅پیشنهاد می کنیم کتاب نقش عایشه در تاریخ اسلام را مطالعه نمایید.
📝 جهت سفارش کتاب👇
📦 @Aghayabnalhasan
✅ مطالب درباره علامه عسکری🔰🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695