❌ اثر ترک رجوع به امامان اهل بیت (علیهم السلام)
⛔️ تمام مشکلات امروز مسلمانان ، نتیجه ی یک عمل است و آن : دوری مسلمانان از امامان اهل بیت (ع) و رجوع نکردن به ایشان می باشد.
ائمه ی اهل بیت (ع) کسانی هستند که در جواب سوال کننده چنین پاسخ می گفتند :
مهما اجبتک بشیء فهی عن رسول الله (ص) لسنا نقول براینا من شیء
👈 من هر چه به تو جواب گفتم ، تحقیقا از رسول خداست ، ما به نظر و رای خود به هیچ وجه سخن نمی گوییم. [بصائر الدرجانت ص ۳۰۱]
و نیز می فرمودند :
سخن من ، سخن پدر من و سخن پدرم ، سخن جدّم و سخن جدّم ، سخن حسین و سخن حسین ، سخن حسن و سخن حسن ، سخن امیرالمومنین علی و سخن امیرالمومنین ، سخن رسول خدا (ص) و سخن رسول خدا ، سخن خداوند متعال می باشد.
⚠️ اگر مسلمانان بعد از پیامبرشان به امامان اهل بیت رجوع می کردند و از ایشان عقاید و احکام دینشان را می گرفتند و اسلام را از ایشان می آموختند ، اسلام عزیز ، گرفتار چنین مصیبت هایی نمی شد. در حالی که رسول خدا به امت اسلامی خود چنین وصیت فرموده بود :
اِنّی مُخلِّف فیکم الثقلین ، کتاب الله و عترتی اهل بیتی ما ان تمسکتم بهما لن تضلوا بعدی و قد انبانی اللطیف الخبیر انهما لایفترقان حتی یردا علی الحوض.
👈 من دو چیز گرانمایه میان شما می گذارم : کتاب خدا و عترت و اهل بیتم را. اگر شما به آن دو تمسک جویید ، هرگز گمراه نخواهید شد. خداوند آگاه و دانا ، مرا خبر داده است که این دو هرگز از هم جدا نمی شوند تا آنگاه که در حوض بر من وارد شوند.
📚نقش ائمه در احیای دین ص ۳۹۳
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
✅ مهمانِ سفارت ایران در چین و دیدار از معابد
#خاطرات
🔸 ما وقتی به همراه علامه عسکری به چین رفتیم، مهمان سفیر ایران در کشور جمهوری خلق چین در سفارت جمهوری اسلامی ایران بودیم. علامه عسکری، به هر کشوری سفر میکرد، سبک زندگی مردم آن کشور مانند مسائل دینی، اجتماعی، رفتاری، گفتاری حتی عبادیشان را بررسی میکرد. به همین روی ایشان، از مسؤولین سفارت جمهوری اسلامی درخواست کرد که در صورت امکان معابد چینیها را از نزدیک ببیند و این که چینیها چگونه عبادت میکنند. به همین خاطر چند تن از مسؤولین سفارت، علامه عسکری را به چند معبد بردند و ایشان به کمک مترجم سفارت، آنجا با مردم معمولی داخل معابد ارتباط میگرفت و میپرسید که «شما چه کار میکنید، چجوری عبادت میکنید؟ و…» و آنها جوابهایی میدادند. سپس علامه دیداری از کتابخانه مسلمانان در شهر پکن داشت و از نسخههای خطی آنجا دیدن کرد. بعد به ملاقات امام جماعت مسجد شهر پکن رفت و با آنها به نماز ایستاد و در دفتر امام جماعت با آنها به گفت و گو نشست. نکته قابل توجه برای علامه این بود که آنها در هنگام نماز نیت را به زبان فارسی ادا میکردند: «نیت میکنم چهار رکعت نماز ظهر میخوانم قربة الی الله»
✍🏻خاطرات سید احمد عسکری فرزند علامه عسکری
📸عکس علامه عسکری در بازدید از کتابخانه خطی شهر #پکن_چین
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
هدایت شده از رفیق شفیق
❇️علامه سیدمرتضی عسکری(رضوان الله علیه)❇️
🗓 تاریخ تولد: ۱۲۹۳ شمسی
🗓 تاریخ وفات: ۱۳۸۶ شمسی
✅برخی از اساتید:
امام خمینی(ره)
آیت الله مرعشی(ره)
آیت الله شیخ مهدی پائینشهری(ره)
آیت الله میرزا حبیبالله اشتهاردی(ره)
📚برخی از کتب:
عبدالله بن سبا و دیگر افسانههای تاریخی؛
سقیفه؛
نقش عایشه در تاریخ و احادیث اسلام؛
برگستره کتاب و سنت؛
نقش ائمه(علیهمالسلام) در احیای دین؛
عقاید الاسلام فی القرآن الکریم؛
معالم المدرستین؛
📜 برشی از زندگی:
در یکی از سالها(آبان ۱۳۷۴) در ترکیه سمیناری به عنوان "جایگاه سنت در اسلام" برقرار شد و از ایران هم قرارشد حضرت علامه شرکت کنند. ایشان در ترکیه متوجه شدند که متصدی سمینار، سفیر عربستان در ترکیه است. وی این سمینار را تشکیل داده بود که اثبات کند ارتباط شیعه با سنت نبوی قطع است، پس شیعیان قابل تکفیرند.
حضرت علامه به حول و قوه الهی اثبات کردند ارتباط شیعه باسنت نبوی قطع نشده است(این جریان را میتوانید به صورت مفصل در کتاب 《مرزدار مکتب اهل بیت》 تالیف استاد ادیبیلاریجانی مطالعه بفرمایید).
زمانی که وهابیها از این سمینار نتیجه نگرفتند و در واقع با جوابها و سخنان منطقی علامه عسکری شکست خوردند، با انتشار ناقص و تحریف شده سمینار، دست به تخریب شخصیت علامه زدند.
در داخل کشور هم متاسفانه افرادی عجول و کم خرد که اهل تحقیق نبودند با تکثیر این تحریفات، به ماجرا دامن زدند. از جمله این تحریفات نظرات علامه در مورد زیارت عاشورا و همچنین حدیث شریف کساء میباشد، که با نیرنگ! نظر علامه را چیز دیگری انتشار دادند.
#معرفی_علما 2⃣
#علامه_عسکری
http://eitaa.com/adibi_larijani
هدایت شده از رفیق شفیق
🔰 سفر دوم علامه عسکری(ره) قبل از هجرت به تهران:
❇️ در زمان مرحوم آیت الله بروجردی (ره) علامه در صدد تاسیس یک حوزه نوین برآمدند از این رو در راستای زمینه چینی برای محقق کردن این طرح ،با واسطه مرحوم آیت الله شیخ مرتضی حائری(ره) خدمت آیت الله بروجردی(ره) زعیم شیعه در آن زمان می رسند تا طرح را خدمتشان معرفی کنند و از حمایت ایشان برخوردار گردند.
✳️ لازم به ذکر است که آیت الله بروجردی(ره) تا قبل از این دیدار ، علامه عسکری(ره) را ندیده بودند ولی به نقل از آیت الله شیخ علی آقا صافی (ره) که از طرفی شاگرد آیت الله بروجردی(ره) بوده اند واز طرف دیگر ، هم حجره علامه بوده اند از ایشان در مورد علامه شنیده بودند.(زمانی که علامه در فیضیه حجره نشین بودند ایشان متاهل بوده و در این حجره به نحو روزانه استفاده کرده و رفت و آمد می کردند )
✳️ آیت الله بروجردی (ره)کتب عبدالله بن سباء و صحابه ساختگی علامه(ره) را خوانده بودند و از این کتب خرسند بوده و از آن تعریف می کردند.
💠 علامه(ره)در مرور خاطرات آن دوران می فرمودند:وقتی خدمت آیت الله بروجردی(ره) رسیدم خدمت ایشان عرض کردم که شما مسئولیت 20 طلبه مبتدی را به من بدهید تا من 6 ماه با آن ها کار کنم(در تمام زمینه ها) بعد شما از آنها امتحان بگیرید ؛ اگر مورد پسند شما واقع شدند 6 ماه دیگر در سطح بعدی با این طلاب کار را ادامه می دهم و علاوه بر آن شما 20 طلبه مبتدی دیگر به این طلاب اضافه کنید.
⛔️ آیت الله بروجردی(ره) فرموده باشند: نمی گذارند؟!!!!....
🔶 اما متاسفانه این طرح مواجه می شود با جریانات جامعه آن روز و اوضاع پیچیده کشور در آن زمان که دیگر امکان پیگیری این طرح را سلب میکند.
#خاطرات
#علامه_عسکری
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
⚠️ در دوران معاویه آن قدر احادیث _ که رکن دوم اسلام و بیان و توضیح قرآن کریم است _ را زیر و رو کردند که تمام شئون اعتقادی و اخلاقی و عملی اسلام ، گرفتار تحریف گردیده ، به صورتی مسخ شده در آمد.
📚نقش ائمه در احیای دین ص ۴۳۴
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
🔰#نقش_ائمه_در_احیای_دین
📖قسمت ششم
⚠️اشتباهی بزرگ در لفظ《خلیفه》❗️
🔻در لفظ 《خلیفه》که یک اصطلاح بسیار مشهور در مباحث امامت و رهبری امت می باشد ، اشتباهی بزرگ رخ داده است.
👈همه ، حتی در سطوح علمی ، فکر می کنند ، لفظ خلیفه یک اصطلاح شرعی اسلامی است❗️ در صورتی که چنین نیست و پیامبر اکرم (ص) در مورد جانشین خود _در رهبری و حکومت بر امت_ اسم خلیفه را اصطلاح نکرده است.
همچنین خلیفه ای که در قرآن هست ، 《خلیفه الرسول》نیست ، بلکه 《خلیفه الله》 می باشد. بنابراین ، مصداق کلمه در 《خلیفه الله》؛ آدم یا داوود (ع) می باشند.
اینکه در قرآن می خوانیم :
📖 اِنّی جاعل فی الارض خلیفه [بقره/۳۰] و یا
📖 اِنّا جعلناک خلیفه فی الارض [ص/۲۶]
👈کلمه ی خلیفه در معنای خلیفه اللهی ، به کار رفته است. پر روشن است که داوود ، خلیفه ی پیامبری نیست ، او خود پیامبر می باشد. و یا اینکه آدم خلیفه ی پیامبر قبلی نیست زیرا اصولا قبل از او پیامبری نبوده است.
🔻حتی در اصطلاح شرع اسلامی ، خلیفه بمعنی حاکم نیامده است. خلیفه در معنای حاکم اسلامی ، اصطلاح متشرعه است و این نامگذاری ، نخست به وسیله ی مردم انجام شده و بعدها فقها و متکلمان آن را به صورت یک اصطلاح علمی در آوردند.
🔻واژه ی خلیفه در جامعه ی اسلامی در ابتدا با اضافه شدن به کلمه ی دیگری به کار می رفته است. مثلا (خلیفه رسول الله) که در برابر (خلیفه الله) قرآن کریم و (خلیفه ابیه) که در جامعه استعمال می شده است قرار می گرفته است. (یعنی لفظ خلیفه سه محل مختلف استعمال داشته است) و بعد ها به علت استعمال زیاد در جامعه ی اسلامی ، کلمه ی خلیفه بدون اضافه ، (علم بِالغلبه) در شخص حاکم و زمامدار اسلام ، شده است. یعنی مسلمانان نام ۳ کلمه ای حاکم خویش را در طول زمان به خاطر زیادی استعمال ، مختصر کرده ، به صورت 《خلیفه》و بدون اضافه به چیز دیگر ، در آوردند. آن هم در اثر به کار گرفتن شدن فراوان ، به صورت اسم خاص زمامداران جامعه ی اسلامی در آمد.❗️
🔻از اینجا بود که شبهه ایجاد شد و فهمیده نشد که این نامگذاری توسط پیامبر صورت گرفته یا تدریجا جعل شده و پس از پیامبر اکرم در طول زمان شکل گرفته است.
🔻بنابراین در احادیثی که پیامبر می فرمایند : اللهم ارحم خلفائی یا در جریان تبلیغ آیات برای مردم مکه ، که پیامبر در ابتدا ابوبکر را فرستاد اما در ادامه به پیامبر وحی شد که : لایودی عنّی الا انا او رجل منّی ؛ پیامبر امام علی (ع) را برای تبلیغ این آیات فرستاد ، در اینگونه احادیث ؛ از جانشینان پیامبر اکرم سخن می گویند با معنای خاص خلافت ، نه حاکمان پس از او !! و این جانشینان و خلفا ، همان کسانی هستند که حدیث و سنّت آن حضرت را به خوبی می شناسند و برای مردم بازگو می کنند.
📚نقش ائمه در احیای دین ص ۱۱۴
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
علامه عسکری
#جایگاه_کتاب_احادیث_امامومنین_عایشه #قسمت_اول #علامه_عسکری (ره) میفرمودند: #عايشه بانقل اين روا
✅ توضیحاتی درباره کتاب نقش عایشه در تاریخ اسلام اثر علامه عسکری رحمة الله علیه...
روی عکس را لمس کنید...
سفارش کتاب 👇🏻
@Aghayabnalhasan
✅ گفتگوی جالب علامه عسکری با چند تن از علمای سنی مذهب سودان
🙏🏻 به علت طولانی بودن گفتگو و جالب بودن آن آدرس را قرار دادیم تا خود شما عزیزان کامل مطالعه نمایید👇🏻👇🏻👇🏻
⚠️ نکته بسیار جالب این گفتگو بحث اجازه چاپ کتب علامه در سودان بود که علامه بدون هیچ چشم داشت و انتظاری برای دریافت مزایایی برای خود، به آن ها اجازه می دهد کتبش را چاپ کنند!
https://hawzah.net/fa/Magazine/View/6435/8083/106291/مناظره-و-گفت-وگوی-علامه-عسکری-با-علمای-سودان/?SearchText=علامه%20عسکری
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
💠 بیانات آیت الله جوادی آملی حفظه الله درباره شخصیت علمی علامه عسکری (ره)
🔶 بارها فکر می کردم که علامه عسکری روش ابوریحان بیرونی را دارد. ابوریحان از افراد کم نظیر #هزار_ساله است که بدون اینکه از حوزه و دانشگاه کسب فیض کند چراغ فروزان جهانی بود و حتی تا لحظات پایانی عمر خویش به دنبال دانستن و کسب علم بود. مرحوم علامه عسکری هم تا نفس میکشید در صدد کسب علم بود.
🔷 علامه عسکری در عین اینکه از هوش علمی بالایی برخوردار بود، محتاج کسی نبود و این از کرامتهای انسان است. این گونه افراد در علوم، مردم شناسی، جامعه شناسی، تالیف کتاب، حکمت، تزکیه، رفتار و گفتار جمع سالم هستند!
📋بیانات در دیدار با ستاد برگزاری جشنواره علامه عسکری به نقل از پایگاه حوزه دات نت
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
هدایت شده از رفیق شفیق
💠 طرح پرسش و پاسخ 💠
❇️سوال :
🔰 آیادرمنابع شیعه ادعیه معتبری ازحضرت زهرا سلام الله علیها به ما رسیده؟
اینکه یک کتاب با اسم صحیفه فاطمیه چاپ شده که ادعیه ایشان راچاپ کرده است سندیت دارد؟
❇️ جواب :
✳️سلام عليكم
در متون روایی و کتب دعایی که بزرگان از دانشمندان شیعه جمع آوری کردند ، برخی ادعیه از ام الائمه حضرت زهرا سلام الله علیها نقل شده است که برخی از محققین این ادعیه را از متون روایی ودعایی شیعه جمع آوری کرده و به چاپ رسانده اند ؛ ازجمله
🔷 کتاب دعاهای روزانه حضرت زهراسلام الله علیها توسط مرحوم حجتالاسلام والمسلمین محمد دشتی صاحب ترجمه نهجالبلاغه
🔶 کتاب صحیفه فاطمه حجتالاسلام والمسلمين آقای جواد قیومی اصفهانی و....
❎ باید توجه داشت کتابهایی که با عنوان صحیفه فاطمه (س) در زمان ما چاپ میشود جمع آوری دعاهای حضرت زهرا سلام الله علیها می باشد و این غیر از مصحف فاطمه است .
✅ امام صادق علیه السلام فرمودند: فاطمه (سلاماللهعلیها) مصحفی از خود به یادگار گذاشت که قرآن نیست و اما کلامی از کلام خداوند است که برایشان وحی میفرمود و پیک خداوند (فیروزآبادی گفته است که مراد از پیک خداوند، جبرئیل (علیهالسّلام) است.) بیان میکرد و امیرالمومنین علی (علیهالسّلام) آن را مینگاشت.
♻️ علی بن ابی حمزه از امام کاظم (علیهالسّلام) روایت نموده است که فرمودند: مصحف فاطمه(سلاماللهعلیها) نزد من است.
✴️ امام صادق (علیهالسّلام) نیز فرمود: به خدا قسم مصحف فاطمه (سلاماللهعلیها) نزد ما هست.
موفق باشید ان شاء الله
#پرسش_و_پاسخ 🔟
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani