بسمالله الرحمن الرحیم
#حضرت_معصومه_س_
#سیدمحمدجواد_شرافت
ای دختر خورشید ای خواهر دریا
زهراترین زینب زینبترین زهرا
ماه مقیم قم مهتاب بیتالنور
در سایهسار توست سرتاسر دنیا
فهم حقیر ما پایینتر از پایین
وصف بلند تو بالاتر از بالا
لبخند معصومت مُهر رضایت زد
بر شوق خواهرها، عشق برادرها
تنها به دست توست ای سورهٔ انفاق
دنیای ما امروز عقبای ما فردا
ماییم و چشمی تر، ای چشمهٔ کوثر
بر ما عطایی کن از فیض اَعطینا
وقتی ضریحت را با گریه میبوسیم
در چشممان پیداست آن قبر ناپیدا
باز از تو میگویم یا حضرت زینب
باز از تو میخوانم یا حضرت زهرا
از آه لبریزم از اشک سرشارم
این قطره را دریاب دریاب ای دریا
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#حضرت_معصومه سلام الله علیها
..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 امامجمعهی تراز جمهوری اسلامی یعنی خود حضرتآقا
✅ سیاست ما عین دیانت ماست.
💢 بسیج سیاسی است ولی سیاست زده نیست!!! (نماز جمعه هم همین است آقای علیاکبری!) این نگاه شماست که نیاز به تصحیح دارد! بیان مصداقی هم لازم بوده هرکجا خود حضرت آقا در فتنه ۸۸ مصداقی اسم بردند چون لازم بود! ولی شما در حال حاضر سیاستگذاری خارج از ریل انقلاب دارید. لطفا تصحیح کنید یا استعفا!
#سیاسی #فرهنگی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
⭕️ چند سطر درباره کوروش هخامنشی
👈 موضوعات تاریخی را باید بر اساس شواهد متقن و محکم علمی در منابع معتبر تاریخی قضاوت کرد، نه اینکه هوس و میل افراد یا غرضهای خاص، به عنوان معیاری برای خوشآمدن یا خوشنیامدن به کار گرفته شود و هر کسی از ظن خود، به اظهارنظر بپردازد؛ اتفاقی که متاسفانه درباره کوروش هخامنشی افتاده و مدتهاست که مخصوصاً در فضای بی در و پیکر مجازی، شاهد آن هستیم. از این رو، بر آن شدیم تا در این نوشتار، صرفاً به نقل برخی خصوصیات کوروش بپردازیم تا خواننده با هر سلیقه و گرایشی، به یک شناخت صحیح و جامع دست پیدا کند و طبق عقل و انصاف خود به قضاوت بپردازد.
🔹 اولین و اساسیترین موضوع درباره شخصیت کوروش این است که آیا وی موحد و پیرو آیین یکتاپرستی بود یا مشرک و بتپرست بوده است؟ اهمیت این موضوع از این جهت قابل توجه است که میتواند سنگ بنا و بستر شناخت درست در بسیاری از افرادی قرار بگیرد که به دلیل فقدان مطالعه، تحت تاثیر حرف و سخن بعضی افراد مغرض قرار گرفتهاند.
🔹 بر اساس قدیمیترین متون تاریخی موجود مانند «کوروش نامه» اثر گزنفون، کوروش نسبت به بت و بتپرستی روی خوش نشان میداد و از لطف «خدایان» و لزوم شکرگزاری از آنها سخن میگفت. همچنین وی به بتهای معابد برای موفقیت، متوسل میشد و برای آنها قربانی میکرد. از شواهد اعتقاد او به بتها نقل این قطعه تاریخی در کتاب مزبور است که وی پس از تصرف بابِل، بت بزرگی به نام مَردُوک که از چند صد کیلوگرم طلا ساخته شده و ربالنوع اهالی بابِل بود را مورد احترام و تکریم قرار داد. حتی در منشور کوروش به صراحت از الوهیت بت مزبور یعنی مردوک، سخن به میان آمده و کوروش او را شدیداً مورد ستایش قرار داده است.
🔹 در این میان، استناد برخی به متن تورات امروزی برای اثبات موحد بودن کوروش، فاقد استحکام کافی است؛ زیرا اولا با مطالب شرکآلود در منشور کوروش، همخوانی ندارد و ثانیاً این سوال مطرح میشود که وقتی این تورات تحریفشده به پیامبران بزرگ الهی، بدترین اتهامات و اهانتها را نسبت میدهد، چگونه است که نسبت به کوروش تا این حد به ستایش و تمجید میپردازد؟ آیا تورات امروزی به دلیل خدمتی که کوروش به یهود کرد از او تمجید میکند؟
🔹 نکته قابل توجه دیگر موضوع کتیبه کوروش است که برخی اصرار دارند آن را به عنوان نخستین منشور حقوق بشر بنامند. این مطلب جای تأمل جدی دارد، چون اولا آنچه در متن آن آمده است در آن زمان بین پادشاهان بینالنهرین رواج داشته است و چیز استثنایی و فوقالعادهای نیست و ثانیاً قبل از کوروش هم شاهانی مانند اپل ایدین دوم بودند که در کتیبه خود، مضامین مشابهی را آورده بودند که اگر ملاک، قدمت بیشتر باشد، باید آنها را به عنوان نخستین طراح منشور معرفی کرد.
🔹 مبارزه با بردهداری هم یکی از خصوصیاتی است که به کوروش نسبت داده و به همین دلیل او را میستایند. این در حالی است که طبق تصریح تورات، اولین گروه از یهودیانی که از بابل به فلسطین بازگشتند، حدود چهل هزار نفر بودند که هفت هزار برده و کنیز داشتند! حالا سوال این جا است که اگر کوروش، واقعاً مخالف بردهداری بود و بردهها را آزاد میکرد، چرا نسبت به این تعداد از برده حساسیتی نشان نداد؟
✅ پرداختن به موضوعات تاریخی، وقت بیشتری میطلبد و این چند سطر، گنجایش پرداختن تفصیلی به آن را ندارد اما فقط از باب یادآوری برخی موضوعات اصلی درباره کوروش هخامنشی که معمولاً بر سر زبانهاست را به طور خلاصه مطرح کردیم تا به برخی شبههها در این خصوص، پاسخ داده باشیم.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/187589
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #کوروش
هدایت شده از واحد فضای مجازی استان فارس
⭕️ بیایید به خاطر کوروش دعوا نکنیم
👈 ابراز دیدگاههای گوناگون و گفتگو درباره آن از نشانههای یک جامعه سالم است، به این شرط که به شکاف اجتماعی و صفبندی نیانجامد؛ وگرنه همین گفتگوها نشانه بیماری است.
🔹 روانشناسان برای درمان بعضی اختلالات روانی -مانند وسواس- برای همراه کردن بیمار، از او میخواهند به این فکر کند که تا امروز این نگاه و فکر او چه نکات مثبت و منفی برایش داشته است. این سوالی است که طبیعتا هر انسانی درباره هر تفکر و اعتقادی که -گرچه در نگاه اول- نتایج ناخوشایندی دارد، باید از خودش بپرسد. به چیزهای عجیب و غریب فکر نکنید؛ همین اعتقاد به اهل بیت باعث میشود از خیلی چیزها و کارهای به ظاهر لذتبخش بگذریم ولی این نتیجه ناخوشایند را در برابر سودی که از حب اهل بیت میبریم ناچیز میدانیم.
🔹 بحث کوروش و به اصطلاح باستانگرایی هم که چند سالی است به ویژه در روزهای نزدیک به 7 آبان محل بحث و دعواهای خفیف و شدید شده است، از این مسئله مستثنی نیست. جالب این است که اختلافات منحصر به اختلاف مذهبیها با ملیگراها نیست؛ بلکه در میان جماعت مذهبی هم از مدعی ذوالقرنین بودن تا منکر یکتاپرستی کوروش را داریم.
🔹 نه اختلاف بد است و نه بحثهای علمی؛ ولی بیایید اجازه ندهیم این بحثها از فضاهای علمی و دانشگاهی خارج شود و جامعه را دچار دودستگی کند. بیایید بر سر این قدر مشترک اتفاق کنیم که حکومتی به وسعت نیم کره زمین و بناهای باشکوه به جا مانده از دوران هخامنشی و اشکانی و ساسانی نشان دهنده یک فرهنگ دیرینه و قابل افتخار است. کوروش ذوالقرنین باشد یا پادشاهی ستمگر و خونخوار چیزی را در مورد زیبایی و حیرت انگیز بودن معماری آن زمان عوض نمیکند.
🔹 بیایید با هم اتفاق کنیم که باید قدرتمند شویم و به جای تفاخر به شکوه چندهزار سال پیش، به عزت و اقتداری که امروز ساختهایم یا خواهیم ساخت ببالیم.
🔹 به این بیاندیشیم که چرا در همین وضعیتی که گهگاه بعضیها سیاه تر از سیاه نمایشش میدهند، کارکشتگان سیاسی وابسته به دولتهای غربی، نگران تلاش جمهوری اسلامی برای بازگشت به دوران پادشاهی هخامنشی هستند؟
✅ اگر خودمان را باور کنیم و برای سر خم نکردن در برابر زورگویان خارجی دست به دست هم بدهیم و به یاس آفرینان داخلی میدان ندهیم، خبرهای خوبی در راه است. فردا از آن ماست و چیزی جز همین دستهبندیها و لشگرکشیهای بیهوده مانع آن نخواهد بود.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/187828
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
📎 #کوروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالروز ورود #حضرت_معصومه سلام الله علیها
به شهر مقدس قم مبارک باد
اگر #کوروش_کبیر علی ابن ابی طالب را میشناخت
اینگونه مینوشت
پندار علی
گفتار علی
کردار علی
#مولانا_حیدر
#کوروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصاحبه تلویزیون روسی با جوان روسی که 90 درصد درگیری ریه دارد و سرزنش وی برای اینکه واکسن نزده!
💡اما پشت صحنه و افشا شدن واقعیت رو ببینید.👆
#اندیشکده_راهبردی_سبک_زندگی_اسلامی_ایرانی
@ehyasabk
#واکسن
#بایکوت_رسانه_ای
به آنتی واکسم💉بپیوندید. 👇
https://eitaa.com/joinchat/1444872192C9ed9a7d3f0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بیانات آیت الله سیفی مازندرانی حفظه الله پیرامون اتفاقات اخیر
⏪ آیت الله سیفی مازندرانی حفظه الله در پایان درس فقه خود در مسجد سلماسی در واکنش به وقایع اخیر فرمودند:
✳️ مقصود از آشتی با کشورها چیست؟ اگر مقصود آشتی با امثال آمریکا و صهیونیست و استکبار است، این آشتی خلاف دستور اسلام است.
✳️ مسئولین جمهوری اسلامی با چه کسانی نمیخواهند ارتباط داشته باشند؟ آیا غیر از استکبار جهانی است؟ تجربه ۸ ساله مذاکره و برجام چه شد؟
✳️ نباید معیشت و اقتصاد مردم را به مذاکره و ارتباط با کشورها گره زد، مشکلات اقتصادی باید با اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصادی درونزا شکوفا شود.
✳️ برخی چهره ها و افراد ناراضی از دولت و نظام انقلابی با سوء استفاده و فتنه جویی از نام و چتر مرجعیت می خواهند برای خود آبرو و وجهه کسب کنند.
✳️ مرجعیت شیعه، سیاست را عین دیانت میدانند.
✳️ مرجعیت شیعه پشتیبان نظام ولائی و امروز با ولایت فقیه هم آهنگ است.
✳️ اینکه برخی بخواهند خودشان را زنده کنند و بگویند حوزه مستقل از نظام است جز شیطنت هیچ محملی ندارد.
✳️ حوزه مستقل از چیست؟ اگر مستقل از ولایت فقیه مرادتان است که این باطل است ، و اگر مرادتان مستقل از دولت هاست، باید به نسبت دولت ها با تعالیم دینی و خط و مشی امام و رهبری نظر کرد.
اگر دولتی مطابق با خط و مشی امام و رهبری بود حوزه باید با آن دولت رابطه عمیق و صمیمی داشته باشد.
✳️ حوزه و نظام شجره در هم تنیده و شجره مبارکه و طیبه است.
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
#دانلود کتاب
شوخطبعيهاي طلبگي
مولف محمدحسين قديري.
نشر: اصفهان: دانا كتاب، 1393
عناوين اصلي كتاب شامل:
اشاره؛ فهرست تفصيلي مطالب؛ مقدمه؛ سپاس و تشكر از: بخش اول: حجره نشينان و دوستان امام علي عليه السلام :؛ بخش دوم: ازدواج و خانواده؛ بخش سوم: علم و تحصيل؛ بخش چهارم: اخلاق و عرفان؛ بخش پنجم: تبليغ و ارشاد؛ بخش ششم: جنگ تحميلي و سياست؛ بخش هفتم: شوخيهاي طلبهپسند؛ بخش هشتم: ملحقات؛ پاسخنامه آزمون فضولي
#هدیه مؤلف به خوانندگان محترم ایام ولادت پیامبر اعظم (ص)
سایت کتابخانه قائمیه
دانلود و مطالعه ( در انواع و اقسام فورمت ها: جاوا، پی دی اف، اندروید و..)
👇
https://b2n.ir/w28029
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
|📷🔅| #روشنگری
حضرتآقا:
جنگ نرم ؛یعنی ایجاد
تردید دردل ها و ذهن های مردم
#جنگ_نرم
#جبهه_فرهنگی
#سواد_رسانه_ای
☑️ رئیسی در فاصله ای کوتاه دو بار به منطقه زلزله زده اندیکا خوزستان رفته تا مطمئن شود مشکلات مردم پیش از فصل سرما حل حل و فصل می شود
🔸حالا شما همین را مقایسه کنید با زلزله سرپل ذهاب کرمانشاه در زمان روحانی! تا سه سال بعد هنوز مردمی بودن که در کانکس زندگی میکردند
"مهدی پیش بین"
@masafe_akhar
Nahj - 05[1].mp3
1.94M
✅ ترجمه صوتی خطبه 183 نهج البلاغه
🔸 بیانات زیبای امیرالمومنین در مورد تقوا