eitaa logo
آما | آموزشکده‌مهارت‌های‌اسلامی
1.2هزار دنبال‌کننده
548 عکس
401 ویدیو
2 فایل
صفیه زارعی هستم دارای‌مدرک‌بین المللی(خدمات تخصصی‌ اعمال یداوی حجامت‌تخصصی‌وفصد) اینجامیتونی ماساژ،بادکش‌گرم،مزاج شناسی،حجامت‌و... رویادبگیری ویژه‌ بانوان 📌سنجاقوببین محصولات👇 @behsooyesalamat رضایتمندی👇 @behsooyesalamat3 من اینجام👇 @s_zarei
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ســـــ🤚ـــــلام صبح رمضانی نوروزیتون پربرکت🌷 .
. عید شدو عیدی دادنها هم شروع شد🤩 اون مبلغه مهم نیستا، مهم حس خوب عیدی گرفتنه هست😍 دوست دارم این حس خوب برای ما هم تو این کانال جاری باشه. حس خوب عیدی گرفتن💝 اما قراره برکت عیدی رو بیشترش کنم🥰 برای همین عیدی رو تو روز ولادت آقاامام حسن مجتبی علیه السلام خدمتتون هدیه می دم🎁 .
واما... اون عیدی چیه🧐 .
. عیدی بنده برای بزرگواران کانال👇 آموزش رایگان و راحت درمان چسبندگی عصب‌‌دست‌بدون‌انجام‌عمل‌جراحی‌هست. این آموزش در ۷فروردین ماه روز ولادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام به صورت لایو برگزار میشه🎁 ساعت برگزاریش کی هست⁉️ ساعت برگزاریش رو شما عزیزان انتخاب کنید☺️ نظراتتون رو آیدی بنده ارسال کنید تا بدونم چه ساعتی راحت ترید🌸 آیدی جهت ارسال ساعت لایو: @s_zarei به سوی سلامـــــــ🍏ـــت https://eitaa.com/joinchat/1055261017Ced9d23ba9d
تغذیه و درمان از دیدگاه آیات و روایات 🔹روش تهیه سرکه روش تهیه بصورت کلی بصورت زیر است: 👈 ابتدا انگور راشسته و صبر کنید تا خشک شود زیرا آب سبب کپک زدن آن میشود. 👈سپس آب انگور را گرفته و در ظرفی بریزید و درب آن را ببندید. نکته: میتوانید خود انگور را در ظرف بریزید و در نهایت آن را صاف کنید. 👈در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد که انقلاب اول رخ داده و تفاله های آن بالا بیاید. 👈 پس از ده روز (پس از رخ دادن انقلاب اول) که تبدیل به خمر شد، درب ظرف را باز کنید تا پشه یا مگس سرکه که کوچک و قرمز رنگ هستند وارد آن شود (این کار یک تا دو هفته زمان میبرد). این حشره سبب میشود آب انگور و مواد شروع به کپک زدن و پف کردن کند سپس تبدیل به سرکه شوند و تفاله های آن پایین رفته و انقلاب دوم رخ دهد. این فرآیند نود روز زمان میبرد. نکته: درب ظرف را نباید بصورت کامل باز کرد چون سبب تبخیر زیاد سرکه میشود بلکه ایجاد روزنه کفایت میکند تا اصطلاحا سرکه نفس بکشد (میتوان تا آمدن پشه ها درب آن را باز بگذارید سپس درب آن را بگذارید و در حد روزنه باز باشد). 👈 روش دیگری برای تهیه سرکه به این شکل است که ابتدا آب انگور را بگیرید و آن را بجوشانید. وقتی آب انگور جوشانده شود تبدیل به خمر می شود و تفاله های آن بالا میاید (انقلاب اول). سپس به مدت نود روز آن را کنار بگذارید، خود به خود تبدیل به سرکه می شود و تفاله های آن پایین میرود (انقلاب دوم). 👈 روش دیگر این است که بعد از ده روز (پس از انقلاب اول) به آن سرکه کهنه اضافه کنید زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند بازهم مگس سرکه در آن به وجود می‌آید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه می‌شود ولی آنچه در روایات توصیه‌شده تهیه سرکه با باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن و بدون اضافه کردن سرکه است. 🔹نکات تهیه سرکه خرما - برای تهیه سرکه از خرما باید بقدری آب به آن اضافه کنیم تا جایی که آب روی خرما بیاید؛ پس از چهل روز آن را صاف کنید و تا نود روز بگذارید. 🔹نکات تهیه سرکه عسل - عسل به خودی خود دارای موادی است که از فاسد شدن آن جلوگیری میکند و برای تهیه سرکه از آن بایستی آن را بوسیله آب رقیق کرد تا آن مواد اثر خود را از دست بدهند به این صورت که در شرایط مناسب دو برابر مقدار عسل به آن آب اضافه کنید. نکته: عسل دقیقا بعد از نود روز تبدیل به سرکه میشود و دردسرهای خاص باقی مواد از قبیل صاف کردن و ... را ندارد و مشکلی که در بقیه مواد هست که باید اصطلاحا روش تهیه باید بدست فرد تهیه کننده بیاید را ندارد. 🔹نکات 1. سرکه خمر به سرکه‌ای می‌گویند که در فرآیند تبدیل‌شدن به سرکه ابتدا تبدیل به خمر می‌شود (انقلاب اول) سپس تبدیل به سرکه می‌شود (انقلاب دوم). تبدیل مستقیم آب انگور به سرکه مانند سرکه های بازاری نفعی ندارد. 2. در روایات شش ماده ذکر شده اند که تبدیل به خمر شده و سپس تبدیل به سرکه میشوند: انگور، خرما، جو، عسل، انجیر و نیشکر (یا شاید توت). 3. شاید سرکه ای که ابتدا خمر بوده سپس بوسیله مواد دیگر، نمک یا سرکه کهنه فوراً تبدیل به سرکه شود هم خوب باشد ولی بهتر است اجازه داده شود که خودش تبدیل به سرکه شود و هیچ چیزی به آن نباید اضافه کرد و شاید مضر باشد چرا که روایت میفرماید سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده‌اید. 4. بهتر است زمان مناسبی جهت تهیه سرکه انتخاب کنید مثلا شب یا روز نیمه شعبان، شب ابتدای ماه رمضان و ... 5. ظرفی که می خواهید در آن سرکه درست کنید حتی القدور شیشه ای باشد چون سرکه بسیار اسیدی است و در صورت استفاده از ظرف آهنی و ... سبب حل شدن آن در سرکه شده و مضر است. 6. برای تهیه سرکه حوصله بخرج دهید زیرا مدت زمان تهیه آن حداقل 3 ماه است که مدتی طولانی است و حتی امکان دارد تا یک سال هم طول بکشد! 7. ظرفی که می خواهید برای تهیه سرکه اختصاص دهید سعی کنید بیشتر از مقدار سرکه ظرفیت داشته باشد چون نوعا سرکه در ظرف های کوچک اولا فضای پف کردن ندارد و دیگر این که تجربه نشان داده ظرف بزرگ و مقدار زیاد بهتر می رسد و کمتر خراب می شود. 8. هرچه انگور و مواد دیگر شیرین تر باشند سرکه حاصله بهتر و ترش تر میشود. 9. در طب اسلامی سرکه ای توصیه میشود که ابتدا تبدیل به خمر شده و سپس سرکه گردد و این خاصیت برای سرکه سیب که در طب سنتی توصیه میشود وجود ندارد و سرکه خمری منحصر در موارد ششگانه است که ذکر شد. ❌ سرکه شیمیایی و صنعتی موجود در بازار که اساسا با اسید سیتریک شیمیایی و کاملا مصنوعی تولید شده شدت خطرناک است. وپرهیز شود به سوی سلامـــــــ🍏ـت @behsooyesalamat
✨🕊﷽🕊✨ 🔸عدسبرایچهکسانیممنوعاست⁉️ ⇜برای افراد سرد و خشک ⇜کسانی که ضعف بینایی دارند ⇜ضعف معده ⇜قولنج ⇜بواسیر ≠مصلحعدس:روغن کنجد یا روغن زرد یا روغن بادام بـہســویســــــ🍏ــــــلامــت @behsooyesalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_1582153038.mp3
1.82M
. تجدید عهد می کنیم با امام زمان علیه السلام به رسم بندگی خدا؛ عهدمون رو با حجت خدا؛ دلسوز عالم امام زمان علیه السلام تازه میکنیم🌷 به سوی سلامــــــ🍏ــت https://eitaa.com/joinchat/1055261017Ced9d23ba9d .
. برای مقابله با ضعف و گرسنگی در طول روز حتما در وعده سحر از سویق استفاده کنید سحری پیامبر اکرم (ص) سویق با خرما بود. پیشگیری از ضعف: 1- اگر شخصی سویق و خرما بخورد تا شب گرسنگی خاصی بر او عارض نمی شود و می تواند روزه بگیرد 2- مصرف حلیم 3- مصرف سوپ جو ( تلبینه) 4- مصرف گوشت با شیر ( در وعده افطار) از جمله بهترین غذاهای طب اسلامی بلکه بهترین و مقوی ترین غذا در طب اسلامی همین غذا می باشد.در ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است که از این غذای بسیار مقوی مصرف شود تا دچار ضعف نشوید. 5- مصرف سویق گندم و جو ۳ قاشق غذاخوری 6- استفاده از روغن زیتون و روغن ارده کنجد و زرد گاوی به سوی سلامـــــــ🍏ــت https://eitaa.com/joinchat/1055261017Ced9d23ba9d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آموزش پخت حلیم برای ماه رمضان 🔹دیگه از بیرون حلیم نخر و با این دستور راحت توی خونه درستش کن. به سوی سلامـــــــ🍏ـــت https://eitaa.com/joinchat/1055261017Ced9d23ba9d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه می توانیم چاکراهای انرژی خود را اندازه بگیریم؟ در این فایل ویژه به سادگی خواهید آموخت که چگونه می توان با یک ابزار ساده چاکراهای انرژی هر فردی را اندازه گرفت و اینکه با چه روشهایی می توان هاله و سطح انرژی خود را همواره افزایش دهیم و با مباحثی مثل: 🔸تاثیر وضو بر چاکراها 🔹تاثیر وضو بر رزق و روزی و افزایش برکت 🔸رهایی از افسردگی و حال بد آشنا خواهید شد به سوی سلامـــــــ🍏ــت https://eitaa.com/joinchat/1055261017Ced9d23ba9d
﷽✨ درمان: ✅اصلاح تغذیه ✅انجام حجامت و فصد ✅مصرف کاسنی و شاهتره ✅استفاده از خوراکیهای خوشبو مثل زعفران، دارچین، گلاب و هل ✅لیف کشیدن بدن با سرکه به سوی سلامـــــــ🍏ـت @behsooyesalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بریم ببینم دستگاه گوارش ما چه بخش هایی داره و هر بخش چه کارهایی انجام میده😉✅ 💠(مراحل هضم و دفع غذا در بدن)💠 بهسویسلامــــــــــ🍏ـــــــــت @behsooyesalamat .
. ✅ عوامل ایجاد کننده تُل(بندشده) ⁉️چه کسانی بیشتر دچار میشوند؟ ➖ تُل ، بیشتر در بیـــن کودکان و فراد پیـر به وجـود میآیــــد چون غـــذا درســت جویده نمیشـــــود و در این ناحیه تجـمع پیدا کرده و ایجاد ورم و عفونت میکنـد ➖معمــــــولا کســـــــــانـــی کـــه تنــــد غـــذا میخورند یا در بین غــــذا آب مـینوشـند بیشتر مبتلا به تُل و عفونتها خواهـنـد شد ➖دادن شـیــــــر بــه نـوزاد بـــــــه حــالــت خوابـیــده یا بـه وسیله سـرنگ نیز ایجاد تل میکند ➖مانــــدن شــیــر در گلــو یا نشـســـتــن دهـــــان کودک در شب میتواند ایــــجاد عفونت و متورم شدن لـوزهها یا همــان تل شود ➖رطوبــــــــت زیـــــــــــاد باعث سرد شدن ناحیه گلو و باز شدن منافض لوزه شده و فضولات را بیشتر درخودجای میدهد ➖کسانی که از مایعــــات زیاد استفاده میکنند معمــــولا عفـــــونت هــای غلـیـــــظ شده در گلو زیاد دارند برای همین دائم دچار ورم لوزه و تخلیه نشــدن فضـولات در گـــــــــــــــــــــلو خـــــــــــــــواهنــــــــــــــــد شـــــــــــــــد بهسویسلامـــــــــ🍏ـــــــــت @behsooyesalamat
‌ ✨آموزش رایگاندرمان تنگی کانال کارپال یا چسبندگی عصب دست برگزاری کلاس به صورت لایو👩‍💻 زمان برگزاری: 🗒سه شنبه ۷فروردین ۱۴۰۳ روز ولادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام ساعت: ۱۱صبح به سوی سلامـــــــ🍏ــت @behsooyesalamat
. با درنظرگرفتن شرایط شما عزیزان لایو رو ساعت ۱۱صبح گذاشتیم. تاهمه بتونن استفاده کنن😊 .
17.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨ آیا دیسک پاره شده خودش ترمیم می شود؟ به سوی سلامـــــــ🍏ـت @behsooyesalamat
📢📢📢توجه توجه امروز دوشنبه 6فروردین ماه 1403 فروشگاه مجموعه باز می باشد. به سوی سلامـــــــ🍏ـــت https://eitaa.com/joinchat/1055261017Ced9d23ba9d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا