siiid zakerrr - 1 - 128 - mahanmusic.net.mp3
4.18M
#شور
🎶یه دیوونه گاهی گریونه و گاه میخندونه
#سید_جواد_ذاکر
siid zakeerr - 6 - 128 - mahanmusic.net.mp3
2.59M
#شور
🎶آدما ما را ببینید،هی نگید چرا چنینید
🎤#سید_جواد_ذاکر
4_5794123556199598264.ogg
1.79M
👈 خاطره صوتی اقا سید ابراهیم
از آیت الله حق شناس ره
004
@hghshenas110 🏴 کانال👈
haghshenas110.com سایت
4_5974200982186232221.ogg
1.87M
👈 خاطره صوتی اقا سید ابراهیم
از آیت الله حق شناس ره
003
@hghshenas110 🏴 کانال👈
haghshenas110.com سایت
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله احدی
بزرگداشت علامه حسن زاده10مهر.mp3
34.74M
#صوت_مراسم
مراسم بزرگداشت آیت الله علامه حسن زاده
سخنران: آیت الله احدی
مکان: فارس.شهرستان جهرم
زمان: 10مهرماه
__
دانلود اپلیکیشن کتاب های آیت الله احدی در سایت زیر
https://tqk.ir
پایگاه حفظ و نشر آثار آیتالله احدی (مدظله)
🌐 @Ahadi_ir
هدایت شده از اندیشکده حکمرانی دینی
💠حدیث نصب شده در محل سخنرانی امروز فرماندهی معظم کل قوا:
🔶 «إنَّ أَخَا الْحَرْبِ الْأَرِقُ وَ مَنْ نَامَ لَمْ يُنَمْ عَنْهُ»
🔷 امیرالمؤمنین علی عليهالسلام: مرد جنگجو هميشه بيدار و هوشيار است، و هر كه از دشمن آسوده بخوابد، دشمن نسبت به او نخواهد خفت.
✍️نهجالبلاغه، نامه ۶۲
#حکمرانی_دینی
🆔 @hokmrani_dini
هدایت شده از .
در سوگ نبی جهان سیه میپوشد
در سینه، دل از داغ حسن میجوشد
از ماتم هشتمین امام معصوم
هر شیعه ز درد، جام غم مینوشد.
#شهادت_پیامبر_اکرم(ص)🥀
#شهادت_امام_حسن(ع)🥀
#شهادت_امام_رضا(ع)🥀
#تسلیت_باد🥀
•┈┈••✾••┈┈•
@labbeik_ya_khamenei7
هدایت شده از .
🏴 رحلت یا شهادت؟
•عَنْ الإمام أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیهالسلام قَالَ:
تَدرُونَ مَاتَ النَّبِيُّ أَوْ قُتِلَ؟
إِنَّ اللَّهَ يَقُولُ: «أَ فَإِنْ ماتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلى أَعْقابِكُمْ؟» فَسُمَّ قَبْلَ الْمَوْتِ. إِنَّهُمَا سَقَتَاهُ فَقُلْنَا: إِنَّهُمَا وَ أَبُوهُمَا شَرُّ مَنْ خَلَقَ اللَّهُ.
ترجمه
•حضرت امام صادق علیهالسلام فرمودند:
آیا میدانید که رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله به مرگ طبیعی از دنیا رفت یا کشته شد؟ خداوند نیز میفرماید: «آيا اگر او بميرد يا كشته شود، از عقيده خود بر می گرديد؟»
آن حضرت قبل از این که از دنیا بروند، مسموم شدند. آن دو زن (یعنى دو همسر رسول خدا ...)، سم را به آن حضرت نوشانیدند لذا ما میگوییم: آن دو بانو و پدرانشان، بدترین کسانی هستند که خداوند خلق فرموده است.
📚 علامه مجلسی، بحار الأنوار، ج ۲۲، ص ۵۱۶. به نقل از تفسیر عیاشی .
♥️ اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج ♥️
@labbeik_ya_khamenei7
هدایت شده از .
#علت_شهادت_پیامبر_اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم )
دلایل بسیاری وجود دارد که رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ناشی از خوراندن سم به آن حضرت بوده است. این دلایل و روایات، از تواتر معنوی برخوردارند؛ یعنی هرچند که الفاظ و توصیفات آنها کاملاً با یکدیگر مشابه نیستند، اما از مجموع آنها، می توان موضوع مورد بحث را ثابت نمود.
از جمله امام صادق (علیه السلام ) می فرمایند:
چون پیامبر اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم )، ذراع (یا سر دست) گوسفند، را دوست می داشتند، یک زن یهودی با اطلاع از این موضوع ایشان را با این بخش از گوسفند مسموم نمودند. در جای دیگری آن حضرت فرمودند: "پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم ) در جریان جنگ خیبر مسموم شده و هنگام رحلتشان بیان فرمودند که لقمه ای که آن روز در خیبر تناول نمودم، اکنون اعضای بدنم را نابود نموده است و هیچ پیامبر و جانشین پیامبری نیست، مگر این که با شهادت از دنیا می رود".
در این روایت، علاوه بر تصریح به مسموم شدن رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم ) و شهادت ایشان در پی مسمومیت، به اصلی کلی نیز اشاره می شود که مرگ تمام پیامبران و اوصیا با شهادت بوده و هیچ کدام، با مرگ طبیعی از دنیا نمی روند! روایات دیگری نیز وجود دارد که این اصل کلی را تقویت می نماید.
@labbeik_ya_khamenei7
هدایت شده از .
💠 روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم نشسته بود ، عزرائیل به زیارت آن حضرت آمد ، پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم از او پرسید: ای برادر! چندین هزار سال است که تو مأمور قبض روح انسانها هستی ، آیا در هنگام جان کندن آنها دلت برای کسی رحم آمد؟
عزرائیل گفت: در این مدت دلم برای دو نفر سوخت:
۱٫ روزی دریا طوفانی شد و امواج سهمگین دریا یک کشتی را در هم شکست، همه سرنشینان کشتی غرق شدند، تنها یک زن حامله نجات یافت، او سوار بر پاره تخته کشتی شد و امواج ملایم دریا او را به ساحل آورد و در جزیره ای افکند ، در این میان فرزند پسری از او متولد شد ، من مأمور شدم جان آن زن را قبض کنم ، دلم به حال آن پسر سوخت.
۲٫ هنگامی که شداد بن عاد ، سالها به ساختن باغ بزرگ و بهشت بی نظیر خود پرداخت ، و همه توان و امکانات ثروت خود را در ساختن آن صرف کرد، و خروارها طلا و گوهرهای دیگر برای ستونها و سایر زرق و برق آن خرج نمود تا تکمیل شد
وقتی که خواست از آن دیدار کند، همین که خواست از اسب پیاده شود و پای راست از رکاب بر زمین نهاد، هنوز پای چپش بر رکاب بود که فرمان از سوی خدا آمد که جان او را قبض کنم
آن تیره بخت از پشت اسب بین زمین و رکاب اسب گیر کرد و مرد، دلم به حال او سوخت از این رو که او عمری را به امید دیدار بهشتی که ساخته بود به سر برد، سرانجام هنوز چشمش بر آن نیفتاده بود ، اسیر مرگ شد.
در این هنگام جبرئیل به محضر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم رسید و گفت: ای محمد! خدایت سلام میرساند و میفرماید: به عظمت و جلالم سوگند که آن کودک همان شداد بن عاد بود، او را از دریای بی کران به لطف خود گرفتیم ، بی مادر تربیت کردیم و به پادشاهی رساندیم ، در عین حال کفران نعمت کرد ، و خودبینی و تکبر نمود ، و پرچم مخالفت با ما برافراشت ، سرانجام عذاب سخت ما او را فرا گرفت ، تا جهانیان بدانند که ما به کافران مهلت میدهیم ولی آنها را رها نمیکنیم ،
چنان که در قرآن میفرماید: انَّما نُملِی لَهُم لِیَزدادُوا اِثماً وَ لَهُم عَذابٌ مُهینٌ؛
ما به آنها مهلت میدهیم تنها برای این که بر گناهان خود بیفزایند ، و برای آنها عذاب خوارکننده ای آماده شده است. (سوره آل عمران آیه ۱۷۸)
📚 جوامع الحکایات ، ترجمه محمد محمدی اشتهاردی ، صفحه ۳۳۰
@labbeik_ya_khamenei7
هدایت شده از .
💠بزرگواری امام حسن (ع)
کنیزی از کنیزهای امام حسن (ع) روزی یک شاخه گل نزد امام حسن (ع) آورد و به آن حضرت هدیه کرد، امام حسن (ع) در مقابل آن هدیه او را آزاد نمود.
بعضی از حاضران گفتند: به خاطر یک شاخه گل، او را آزاد ساختی؟
امام حسن (ع) فرمود: خداوند این ادب را به ما آموخته است، آنجا که (در آیه 86 سوره نساء) می فرماید:
واذا حییتم بتحیة فحیوا باحسن منها او ردوها
وهنگامی که کسی به شما تحیحت می گوید (احترام کند) پاسخ او را بهتر گوئید در این مورد تحیت بهتر، همان آزاد کردن اوست
📚تفسیر نمونه، ج 4، ص 42
@labbeik_ya_khamenei7
هدایت شده از .
تقوای الهی
💠 امام حسین (علیه السلام) فرمودند: اُوصیکُم بِتَقَوی اللهِ، فَاِنَّ اللهَ قَد ضَمِنَ لِمَنِ اتَّقاهُ اَن یُحَوِّلَهُ عَمّا یَکرَهُ اِلی ما یُحِبُّ؛ شما را به تقوای الهی سفارش می کنم. هر کس از خدا پروا کند، خداوند تضمین کرده که او را از آنچه نمی پسندد، به آنچه می پسندد، متحول سازد. (1)
شرح حدیث:
«تقوا»، بزرگترین توصیه ی خداوند به بندگان است.
آیات آن، در بردارنده ی هشدارهایی است که آسیبها و ضررهای بی تقوایی و بی پروایی و پیروی از نفس امّاره و متابعت از شیطان را به یاد می آورد و فرجام نیک اهل تقوا و عاقبت شوم بی تقوایان را نشان می دهد.
خدا با اهل تقواست، هوای آنان را دارد، کمکشان می کند، از خطرات نجاتشان می دهد و در آخرت هم بهترین پاداشها و برترین نعمتهای بهشتی را در اختیار آنان قرار می دهد.
امام حسین(علیه السلام) با توصیه به تقوا، به نتایج آن هم اشاره می فرماید؛ از جمله اینکه اوضاع را به نفع بندگانی متّقی برمی گرداند. ممکن است دنیاپرستان هوسباز، چند روزی بروبیایی داشته و کامیاب و برخوردار باشند، ولی فرجام خوشی ندارند. قرآن با بیان «إِنَّ الْعاقِبَةَ لِلْمُتَّقِینَ »(2) و «وَ الْعَاقِبَةُ لِلتَّقْوَى »(3) عاقبت و فرجام نیک را از آنِ تقوا و اهل تقوا می داند.
در جای دیگر می فرماید: هر که تقوا داشته باشد، خداوند در کارهایش گشایش ایجاد می کند و از جایی که تصورش را نمی کند، به او روزی می رساند.(4)
وعده ی تضمین شده ی الهی برای متقین آن است که اوضاع ناخوشایند و ناراحت کننده را به شرایط مطلوب و محبوب برای آنان مبدّل بسازد.
در سایه تقوا، هم به رضای خدا می رسیم، هم به سعادت جاوید.
پی نوشت:
1. تحف العقول، ص 170.
2. هود(11)، آیه 49
3. طه(20)، آیه 132
4. طلاق(65)، آیه 2.
منبع: حکمت های حسینی (ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام حسین علیه السلام)، جواد محدثی، انتشارات آستان قدس رضوی، چاپ دوم(1390)
@labbeik_ya_khamenei7