تركشهای ولگرد - مارادونا در سنگر دشمن.mp3
16.6M
#روایت_شب
🎙مارادونا در سنگر دشمن
جلد چهارم از کتاب ترکشهای ولگرد به قلم داوود امیریان و صدای محمدرضا قدیریان
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرما داره میاد و اینه وضعیت بیمارستانهای غزه
#زندگی_در_جنگ
#فلسطین
#غزه
🔻🔻🔻
با اسکرینشات همراه شوید
ایتا | بله | آپارات |
هدایت شده از کرمان من
🔺 ۱۰ هزار و ۷۰۰ فوتی در تصادفات ۶ ماه اول سال
🔺سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد:
🔺در نیمه نخست امسال ۱۰ هزار و ۷۲۰ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند.
🔺این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات ۹ هزار و ۹۰۴ نفر بود، ۸.۲ درصد افزایش یافته است.
🔺با ما به روز باشید، جدید ترین اخبار استان کرمان و اخبار استخدامی در رسانه خبری کرمان من
@kerman_man
هدایت شده از گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
چهره های آشنا یا غریبه پشت نقاب - علیرضا پورمسعود.mp3
74.23M
🔈 سخنرانی
👤 #علیرضا_پورمسعود
🔺چهره های آشنا و غریبه پشت نقاب
📅 ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۰ - دانشگاه علوم پزشکی تبریز
💢 کیفیت عالی
➖➖➖
@A_purm
@A_purmbox
4013213973106.pdf
299.3K
گونه شناسی ازدواج سیاسی در خاندان حاکمه قاجار از تاسیس تا انقلاب مشروطه
ماهیت قدرت در حکومت قاجاریه همچون دیگر حکومتهای سنتی حاکم بر ایران, برپایه حمایت قوای نظامی ایل و طوایف استوار بوده است. نیروهایی که همگرایی با آنها از طریق پیوند های خویشاوندی از طریق ازدواج مستحکم می گردید. در این پژوهش مسئله ای که مطرح می شود این است که چگونه می توان نقش سیاسی ازدواج های خاندان حاکمه قاجار را در زمینه قدرت آنها مورد بررسی قرار داد. برای بررسی این امر به مطالعه موردی نمونه های ازدواج های خاندان حاکمه قاجار با بزرگان خاندانهای محلی و کارگزاران دیوانی و درباری به روشی توصیفی تحلیلی پرداخته شده است. از نظر دستاوردهای پژوهشی می توان این نکته را یادآور شد که ازدواج سیاسی از جمله اهرم های مورد استفاده خاندان حاکمه قاجار جهت کنترل قدرتهای محلی و کارگزاران سیاسی بوده است. حکومت قاجاریه فاقد مقبولیت و زیرساختهای اساسی جهت حکمرانی بر قلمرو تحت نفوذشان بوده است. جهت بدست آوردن این دو ملاک, به برقراری پیوند های خویشاوندی پرداخته اند
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
جلسه دوم فریب بزرگ دکتر درخشان.mp3 LQ.mp3
31.77M
🎙صوت کامل نشست علمی فریب بزرگ - #جلسه_دوم
موضوع: ریاضیات، علم اقتصاد و فریب بزرگ
🗣 استاد: پرفسور مسعود درخشان
جلسه اول تدریس کتاب "فریب بزرگ"
دانشگاه امام حسین علیهالسلام ۱۴۰۲/۰۳/۰۹
💠 @profderakhshan
هدایت شده از گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
⭕️ راز توییت حسین دهباشی
✍مطلب ارسالی از دوستان
💢توییت حسین دهباشی:«مرحوم دکتر علینقی عالیخانی در بدو جوانی تنها ۲سال پژوهشگر اقتصادی اداره اطلاعات خارجی بود. خب؟ صرف همکاری با نهادهای امنیتی اگر اشکال داشت به دستور امام خمینی رئیس ایستگاه ساواک در بغداد مجددا استخدام نمیشد! (ن.ک: خاطرات سیدمحمود دعایی نخستین سفیر ج.ا در عراق»
۱-همیشه این سئوال مطرح بوده و هست که چرا و چگونه سران اصلی کودتای نوژه یعنی محمدباقر عالیخانی مسئول شاخه سیاسی و منوچهر قربانی فر مسئول تدارکات کودتای نوژه،سرتیم عملیات به شهادت رساندن شهید اندرزگو، لباف مسئول ایستگاه ساواک در عراق ( متهم اول به شهادت رساندن حاج آقا مصطفی - مسئول منابع ساواک در حوزه نجف و پروژه اخراج حضرت امام از عراق و ...) نه تنها از مجازات پریدند بلکه مجددا بکارگیری شدند.
۲-آقای دهباشی با جعل یک خبر"استخدام مجدد رئیس ایستگاه ساواک در عراق بدستور امام خمینی " قصد دارد همزمان آقایان لباف(مسئول ایستگاه ساواک در عراق در زمان به شهادت رساندن حاج آقا مصطفی - مسئول منابع ساواک در حوزه نجف و پروژه اخراج حضرت امام از عراق و ...) و دعائی و علی نقی عالیخانی و حتی کسانی مانند م.ع.ه.ن که اینروزها مجددا موضوع منبع ساواک بودنشان در نجف مطرح شده است را ناشیانه تبرئه و اصطلاحا سفید نماید تا ...
💢خود آقای دعائی در خاطراتش هیچ صحبتی از "دستور حضرت امام" جهت استخدام آن ساواکی ننموده بلکه آقای دعائی میگوید آن ساواکی را به دلیل روابط دوستانه ای که بینشان بوجود آمده بود به خسرو تهرانی مسئول اطلاعات نخست وزیری جهت بکارگیری معرفی نموده است و... همان خسرو تهرانی که دبیر شورای امنیت ( یکی از متهمین اصلی انفجار دفتر نخست وزیری ) که آنقدر به مسعود کشمیری پر وبال داده بود که تا همین سالهای اخیر هم رسانه ها کشمیری را با عنوان دبیر شورای امنیت در زمان واقعه ۸ شهریور به افکار عمومی معرفی مینمودند!!!؟
۳-علی نقی عالیخانی که در جوانی عضو یک گروه صهیونیستی بود در حین ساخت بمب موجب کشته شدن دوستش در مخفیگاه شان میشود و به همین دلیل دستگیر و بمدت شش ماه زندانی میشود اما توسط همان جریانات نه تنها از مجازات معاف میشود بلکه جهت تحصیل به اروپا اعزام و بعد از بازگشت به ایران مسئول بخش اقتصادی ساواک میگردد در مرحله بعد با توجه به اینکه در آنزمان ساواک مجری اوامر سیا و موساد بود علی نقی جوان مستقیما از بخش اقتصادی ساواک به وزارت اقتصاد میرود تا سکان وزارتخانه را در کابینه اسدالله علم در دست بگیرد او کسی است که برادران کوچکترش مانند مسعود و محمدباقر و خواهرش مینو وشوهر خواهر دیگرش (نوش آذر ) یعنی صفاحائری همگی در پناه او در ساواک و نهایتا در شاخه "زیتون" دارای مسئولیت های بالائی شدند.
۴-“محمدباقرعالیخانی" بعد از انقلاب جهت حفظ و نگهداری اموال خانواده و تشکیلات مخفی در ایران ماند و فرار نکرد مسئول شاخه سیاسی کودتای معروف به نوژه در سال 59 بود که به برکت یاری سعید حجاریان (مسئول بازجوئی ) و مسعود کشمیری (مسئول عملیات) و... از محاکمه و مجازات معاف شد (کاپیتولاسیون). درفیلم دادگاه تیمسار محققی که ده روز بعد از کودتا اعدام گردید کاملا مشخص است که مسئول شاخه سیاسی که با نام مستعار "قربان سیاسی" مطرح میشود اصرار بر بمباران چند باره جماران دارد و و در حقیقت فرمانده کودتا ایشان است اما تا سالها بعد از کودتاو حتی بعد از روشن شدن ماهیت اصلی کشمیری و متهم شدن حجاریان و دوستانش به انفجار ۸ شهریور همچنان تلاش شد تا هویت محمدباقر عالیخانی افشا نشود تا ... چنانکه منوچهر قربانی فرمسئول تدارکات کودتای ۱۸ تیر ۵۹ که شب کودتا بهمراه یک گروه مسلح سیصد نفره جهت تصرف صدا و سیما در منازل آنسوی خیابان کمین کرده بودندو ادعا میشود که توسط کشمیری فراری داده شد چند سال بعد توسط دوستان و حامیان جناب حجاریان به بهانه خرید سلاح از مجازات معاف و بکارگیری شد تا پروژه بدنام سازی و اتهام خرید سلاح ایران از اسرائیل را در اوج جنگ با صدام به جهان اسلام مخابره نماید .
🔻در آینده درباره عملکرد وتوطئه ها و معافیت های این خاندان صهیونیست از مجازات بیشتر خواهم نوشت
پ.ن: این توییت را صاحب پیج(دهباشی) حذف نموده
#نفوذ
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
هدایت شده از گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
⭕️تصویر جدید و بازسازی شده عالیخانی، نماد تحولات جامعه ایران از دهه هفتاد
(بخش اوّل)
🔻روز سهشنبه(۴ تیر ۱۳۹۸/ ۲۵ ژوئن ۲۰۱۹) علینقی عالیخانی درگذشت.
بمناسبت فوت او مطالب تجلیلآمیزی منتشر شد از جمله پیام تسلیت منسوب به محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئيس سازمان مدیریت و برنامهریزی، که به وسعت پخش شد و اگر جعلی است تاکنون تکذیب نشده است.
❓از علینقی عالیخانی با عناوینی چون «معمار اقتصاد صنعتی ایران»، و شخصیتی در حد «نابغه اقتصادی»، یاد میکنند.
❓آیا او در زمان خود چنین شهرتی داشت؟
تا آنجا که مطالعه کرده و اسناد را دیدهام، خیر!
👤 عالیخانی در زمان خود و تا پایان دوران پهلوی بعنوان «آدمِ عَلَم»، به معنی یکی از اعضای تیم امیر اسداللّه عَلَم، شناخته میشد و در جایگاهی فروتر از محمد معتضد باهری قرارداشت.
💢عالیخانی را اقتصاددانی برجسته نمیشناختند.
اگر جز این بود در سالهای پسین از «نبوغ اقتصادی» او در مناصب مرتبط، مانند بانک مرکزی یا سازمان برنامه یا همان وزارت اقتصاد، بهره میبردند و او را از تخصصش دور نمیکردند.
👤عالیخانی از بدو فعالیت وزارت اقتصاد، که منطبق با سیاستهای جدید موسوم به «انقلاب سفید» تأسیس شد، وزیر اقتصاد بود.
او پیش از آن کارمند و کارشناس اقتصادی ساواک بود و مطالبی مینوشت که، با توجه به سطح نازل اندیشه سیاسی آن زمان، نازل و استقراضی بود. بولتنهای عالیخانی، که در تأئید دیدگاههای سطحی و بلندپروازانه شاه بود، مورد توجه شاه قرار گرفت و اسدالله علم، با توجه به پیشینه خانوادگی عالیخانی و پیوند عمیق این خاندان با اسرائیل، او را لانسه کرد.( در اصطلاح عامیانه "لانسه کردن یک فرد" به معنی هدایت یک فرد به سمت انجام یک کار با گرفتن اراده از اوست.)
💢بدینسان، عالیخانی ۳۴ساله در بهمن ۱۳۴۱ مسئول وزارتخانه تازه تأسیس اقتصاد شد و تا مرداد ۱۳۴۸ در این سمت بود.
💢این وزارتخانه جدید شامل وزارتخانههای صنعت و معدن و بازرگانی پیشین بود.
💢سالها پس از رفتن عالیخانی، در سال ۱۳۵۳ وزارت دارایی نیز به وزارت اقتصاد منضم و به «وزارت اقتصاد و دارایی» بدل شد. هوشنگ انصاری اولین وزیر این وزارتخانه جدید بود.
💢در دوران وزارت عالیخانی، بجز نظرات شخص شاه در زمینه توسعه، که آمرانه از بالا دیکته میشد، سازمان برنامه و بانک مرکزی نقش مهمی در سیاستگذاری اقتصادی ایران داشتند. وزارت اقتصاد، با کارکردهای صنعت و معدن و بازرگانی، به تنهایی نمیتوانست جایگاه تعیینکننده در وضع اقتصادی ایران داشته باشد.
💢جایگاه عالیخانی در حد کسانی چون عبدالعظیم ولیان(اولین وزیر اصلاحات ارضی) و ناصر گلسرخی(اولین وزیر منابع طبیعی) بود.
این دو وزارتخانه نیز، همچون وزارت اقتصاد، بر بنیاد اصول «انقلاب سفید» تأسیس شدند.
💢اگر بخواهیم فرد خاصی را بعنوان معمار سیاستهای توسعه دهه ۱۳۴۰شمسی معرفی کنیم قطعاً این جایگاه به "روستو" نظریهپرداز نامدار آمریکایی، تعلق دارد.
والت ویتمن روستو مدیر برنامهریزی در دولتهای کندی و جانسون بود که سیاستهای طراحی شده از سوی او در ایران و برخی کشورهای دستنشانده آمریکا، با مختصاتی بکلی متفاوت، اعمال شد.
💢این سیاستها فقط شامل «توسعه صنعتی» نبود بلکه موارد مهمی چون «تقسیم اراضی کشاورزی» ، خُرد و ناپایدار کردن مالکیت ارضی، ملی کردن مراتع و جنگلها، و از میان بردن مالکیت خصوصی عشایر بر بخش عمده اراضی کشور، را نیز دربرمیگرفت که در کلیت خود اقتصاد رانتیه دولتمحور دوران پس از «انقلاب سفید» را پدید آورد.
💢این مدل اقتصادی، طبق الگوی روستو، معطوف به مقابله با گسترش کمونیسم بود ازطریق اجرای جاذبههای پوپولیستی آن، و آنگونه که روستو در نام کتاب معروف خود بیان کرده «مانیفستی غیرکمونیستی» (۱۹۶۰) تلقی میشد.
👤عبداللّه شهبازی
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
3.51M
#استاد_امیری
#جهاد_تبیین
🔥تحلیل سياسی
💥۱۴۰۲/۸/۱۲
تفسیر و تحلیل استاد امیری، در خصوص سخنرانی امروز سیدحسن نصرالله
🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد امیری"
🔹 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه استاد امیری را در این کانال دنبال کنید.
🔹 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی است.
🔹 لطفا برای آگاهی دیگران، حتی المقدور با لینک نشر دهید.
@aasarostad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ آیا افزایش نقدینگی همیشه تورم زا است؟
♦️افزایش حجم پول، وقتی تورم ایجاد میکند که یا اقتصاد در شرایط اشتغال کامل بوده یا ساختار طرف عرضه بیش از حد انعطاف ناپذیر باشد.
✍یادداشتهای اقتصادی محمد جواد توکلی
دانشیار پایه ۱۳ اقتصاد
👈 أین بفرستید برای بعضی اقتصاددانان نادان😊🤚