هدایت شده از آنسوتَر | سید محمدرضا رضی
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬چرا جلیلی؟
♦️خیلی کوتاه از زبان سید محمدرضا رضی
جلیلی فقط یک انسان با اخلاص و بابرنامه نیست بلکه یک انسان باعرضه و توانمند هم هست...
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
هدایت شده از آنسوتَر | سید محمدرضا رضی
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚نشست صمیمانه هفتنفر اول انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی از شهر قم، به منظور حمایت از دکتر سعید جلیلی
⁉️چه ویژگیهایی در سعیدجلیلی وجود دارد که رقبای جدی چندی قبل انتخابات مجلس را به رفقای همفکر برای معرفی "اصلح" در انتخابات ریاستجمهوری هشتمتیر تبدیل کرده است؟
#سعید_جلیلی
#انتخاب_اصلح_جلیلی
عضو کانال شوید🔻
@entekhabeaslahjalili
هدایت شده از آنسوتَر | سید محمدرضا رضی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر عبدالملکی: از بین ۶ نامزد فعلی تنها کسی که مطمئنم با افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران موافق بود، دکتر #جلیلی بود.
از بین همین نامزدها کسانی بودند که مخالفت میکردند که نمیخواهم اسم را بیاورم.
پ.ن:
اقدام انقلابی دولت در ۱۴۰۱ برای حفظ قدرت خرید کارگران، برخلاف تبلیغات غربزدهها و نهتنها (به اذعان بانک مرکزی) تاثیر تورمی چندانی نداشت بلکه منجر به رونق و افزایش تولید گردید.
امری که متأسفانه با فشار مجلس برای عزل عبدالملکی، در سالهای بعد تکرار نشد.
💠 احمد نبویان
ریشه تورم در مناظره اول
🔹 دکتر جلیلی به اثر افزایش نرخ ارز بر تورم اشاره خوبی داشت، هرچند که نتوانست مکانیزم آن را تبیین کند، دکتر زاکانی هم به خوبی از دلارزدایی از اقتصاد ایران سخن گفت، هرچند که برداشت عملیاتی از آن ارائه نداد. دکتر پزشکیان هم در انتها از روی متنی که میخواند به مشکل چند نرخی بودن ارز اشاره کرد، ولی باز هم تحلیل مشخصی از آن و راه حل مقابله با آن نداشت.
🔹بیشتر نامزدها ناترازی بودجه (یا کسری بودجه) را از جمله عوامل اصلی تورم قلمداد کردند بدون آنکه تحلیل واضحی از رابطه آن با نقدینگی و خلق پول ارائه دهند؛ در این قرائت نقش بانکها به خصوص بانکهای خصوصی در افزایش نقدینگی کمرنگ میشود.
🔹برخی نامزدها ناترازی انرژی را هم به عنوان یکی از عوامل تورم برجسته کردند و پیشنهادشان هم نوعی هدفمندسازی یارانه بدون گران سازی بود، پیشنهادی که عملا امکانپذیر نیست و سر از گران سازی انرژی در می آورد.
🔹 برخی به ناترازی بانکها هم به عنوان یکی از عوامل تورم اشاره کردند، ولی تحلیلشان عمق چندانی نداشت و بیشتر در سطح عدم کفایت سرمایه بود و نه نقش بانکها در خلق پول و گسیل آن به شرکتهایشان و بازارهای غیرمولد.
🔹 تحلیل علل تورم در چارچوب گفتمان ناترازی بودجه ای، انرژی و بانکی رهزن به سمت سیاستهای قیمتی بازار آزادی است و در آن نقش افزایش نرخ دلار کمتر دیده میشود و تورم عمدتا به گردن نقدینگی و آن هم به خاطر کسری بودجه دولت، گران نکردن انرژی و عدم کفایت سرمایه بانکها انداخته میشود. این در حالی است که در وضعیت کنونی اقتصاد ایران افزایش نرخ ارز محرک نقدینه خواهی و افزایش تورم ناشی از فشار هزینه و سپس تورم ناشی از فشار تقاضا است.
🔹کوتاه سخن اینکه اگر بخواهیم تورم را کنترل کنیم باید در وهله اول نرخ ارز را در نرخی سازگار با واقعیت های اقتصاد ایران تثبیت کنیم(حفظ ارزش پول ملی)، عرضه ارز را با اقداماتی همچون پیمان سپاری ۱۰۰درصدی افزایش دهیم و تقاضای رسمی و قاچاق ارز را با نظارت و تقویت حکمرانی ریال کاهش دهیم. البته باید از ابزار مالیات بر سفته بازی نیز استفاده کرد. در مراحل بعد باید فکری برای مهار خلق پول بانکی و کاهش کسری تراز عملیاتی بودجه داشته باشیم.
✍️توکلی
یادداشتهای اقتصادی محمد جواد توکلی
دانشیار پایه ۱۳ اقتصاد
زمینههای مطالعاتی
فلسفه اقتصاد، اخلاق اقتصادی، تعلیم و تربیت اقتصادی، اقتصاد جمعیت
@eqmoq2
جمعبندی مناظرهی اول
۱) نمرهی اخلاق مناظره، قابلقبول بود. رحمت الهی بر شهید اخلاق، رئیسی عزیز.
۲) سن بالای نامزدها باعث ریتم کند مناظره شد. اگر مناظره نیم ساعت دیگر طول میکشید، معلوم نبود چه بر سر ۵ نامزد بیاید. قاضیزاده برعکس بقیه، اواخر مناظره تازه گرم شدهبود.
۳) نامزدها درصدد جاانداختن شعارهایشان بودند. تا حدودی موفق شدند.
۴) در نقدهای به همدیگر، بسیار محتاط و محافظهکارانه رفتار کردند.
۵) ریتم کلی مناظره بخاطر نوع برنامهریزی صداوسیما، روان بود.
۶) آقای جلیلی مطابق با سوالات مناظره پیش رفت. جایگاه و اهمیت «برنامه» را در «مدیریت راهبردی» تا حدود زیادی به مخالفان فهیم نشان داد. بسیار محترمانه سخن گفت و نقد کرد.«روایت میدان» نقطهی قوت او بود.
۷) آقای قالیباف خیلی پختهتر از دورههای گذشته بهنظر میرسید و با تکرار نقاط قوتش سعی در میدانداری داشت. هرچند در ساعت پایانی مناظره بسیار خسته بهنظر میرسید.
۸) آقای پزشکیان بهشدت اصلاحطلبان را نگران کرد؛ بیبرنامه، پر اشتباه و کسلکننده! اصلاحطلبان عاقل یک مناظرهی دیگر به او زمان میدهند؛ اما تندروها یقیناً به فکر عبور از پزشکیاناند.
۹) آقای قاضیزاده شاید گمان میکرد انتسابش به دولت برگ برندهی اوست؛ لذا ابتدا با نگاه از بالا به پایین شروع کرد! در ۵ دقیقهی آخر تازه روشن شد و از شهید مظلوم دفاع کرد که دیر شده بود.
۱۰) آقای زاکانی از دوران اوجش فاصله گرفته بود هرچند گاهی دقیق به خال میزد. غیر از جلیلی، به تمام نامزدها نقد وارد کرد. نقدهای فنی و ژورنالیستی.
۱۱) آقای پورمحمدی هرچند اواخر مناظره بیرمق شده بود، اما نشان داد میتواند جای روحانی را به خوبی پر کند! اگر مناظرهی دوم همینگونه باشد، حتماً اصلاحطلبان و اعتدالیون با عبور از پزشکیان، از او حمایت خواهند کرد.
۱۲) واقعاً جا داشت بهخاطر زحمات فراوان شهیدجمهور، تمام نامزدها ولو بخش اندکی از سخنانشان را به او اختصاص میدادند. هرچند بعضی فیالجمله اشاراتی داشتند.
✍عباس بابائی ۲۹ خرداد ۱۴۰۳
#شهید_جمهور
#مثل_ابراهیم
#دکتر_جلیلی
نقاط قابل بهبود نامزدهای جبهه انقلاب
جلیلی:
١- از قالب استاد دانشگاه خارج شود و سطح علمی صحبتهای خود را کمی پایین بیاورد.
٢- سخنان خود را با طرح مثالهای عینی و ملموس، همه فهم تر کند.
٣- برای جلب نظر قشر جوان تلاش کند.
زاکانی و قاضی زاده هاشمی:
١- خسارات دوران سیاه حسن روحانی را بیشتر باز کنند و از حضور اعضای کابینه او در ستاد پزشکیان بیشتر صحبت کنند. #اما از حمله مستقیم به شخص پزشکیان خودداری کنند چراکه اکثر مردم ایران همواره در کنار مظلوم قرار میگیرند. بنابراین به گونهای سخن نگویند که پزشکیان در جایگاه مظلوم قرار گیرد.
٢- اقدامات دولت سیزدهم و #رئیسی_عزیز را بیشتر توضیح دهند.
٣- آرامتر و با تمرکز بیشتر صحبت کنند و از به کار بردن عبارات انگلیسی بپرهیزند. چه اشکالی دارد به جای WTO (که به اشتباه WHO گفته شد) از عبارت سازمان تجارت جهانی استفاده شود.
قالیباف:
١- از تکرار عبارت "مدیریت قوی" پرهیز کرده و فروتنانه تر با مردم سخن بگوید.
٢- با طرح متواضعانه سوابق خود، به کارنامه خود اشاره کند.
٣- از شوخی کردن با مجری در مورد زمان کاندیداها بپرهیزد.
۴- به جای واژه "بهرهوری" (که در چند جا به اشتباه "بهرهبرداری" استفاده شد) میتوان از واژههای "بازدهی"، "راندمان" و "کارآیی" استفاده کرد.
پ. ن.
سادهترین مناظره؛ مناظره اقتصادی، که نقطه ضعف پزشکیان و نقطه قوت نامزدهای جبهه انقلاب بود تمام شد.
#مناظره_سخت؛ مناظره اجتماعی-فرهنگی، (موضوع حجاب، فیلترینگ،...) که نقطه قوت پزشکیان و پورمحمدی ست باقیمانده که نامزدهای جبهه انقلاب بایستی خود را برای آن آماده کنند.
مناظره سیاست خارجی نیز آسان نیست، اما دست جبهه انقلاب نیز در آن مناظره بسته نیست.
هدایت شده از از حوزه چه خبر؟
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه دکتر سعید جلیلی به هوادارانش:
نکات ایجابی رو کار کنید
به تولیداتی که علیه من منتشر میشود پاسخ ندهید
تولیداتی که در فضای مجازی علیه من میشود را جواب ندهید، خصوصا مواردی که ممکن است از سوی نیروهای انقلابی مطرح شود.