#نیمه_شعبان
«یک بار دو نفری بر سر موضوع فرماندهی سوریه صحبت می کردیم؛ حاج قاسم در حالی که تبسم می کرد گفت: فرمانده کل قوا در سوریه، حضرت زینب (سلام الله علیها) است».
سردار رحیم نوعیاقدم، فرمانده یکی از قرارگاههای اصلی سپاه قدس در سوریه، در نزدیکی ارتفاعات جولان در سرزمنیهای اشغالی
این دو خط 👆👆 برگرفته از تازهترین مصاحبه سردار نوعی اقدم با تسنیمه.
دیشب خوندم.
کلمات بدیهی اند، اما تکون دهنده...
آمریکائیها و ابرشرکتها و موسسات صهیونیستی گمان میکنن با ساخت سلاح زیستی و ایجاد پاندمیهای پیچیده میتونن بر بیناد آشوب و بینظمی حاصل از اون، نظم تازهای بر دنیا برپا کرده (Order Out Of Chaos یا به لاتین Ordo Ab Chao) و سلطهی در حال افول رو تجدید کنن.
اگه حاج قاسم میخواست اینجا سخنی بگه میگفت: «فرمانده کل قوا در جهان پساگرونا هم امام عصر (سلام الله علیه) است».
هدایت شده از Marzieh Vaziri
🔴 کرونا و غفلت ما از #عراق و منطقه!
🔻 ویروس #کرونا همزمان با اینکه همه جهان را درگیر کرده و ما نیز در داخل ایران به خودمان مشغول شده ایم اما غفلتی هم برای ما پیش آورده و آن غفلت از اتفاقات و تحولات منطقه است.
🔹حملات بیشتر ائتلاف سعودی به یمن، تحرکات آمریکا در عراق و سوریه و افغانستان بخشی از این اتفاقات است. بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس حملات گروه های مردمی و مقاومت به پایگاه های آمریکایی در منطقه و عراق شدت گرفت به نوعی که آمریکایی ها چندین پایگاه نظامی خود را خالی کرده و به عین الاسد عقب نشینی کرده اند و سفارت آمریکا در عراق تقریباً به حالت نیمه تعطیل درآمده.
🔸 آمریکایی ها هفته قبل با عملیات روانی گسترده سعی کردند با ایجاد ترس و هراس سیاست خود را در عراق پیاده کند. بطور کلی آمریکا بدنبال یک دولت دست نشانده و هماهنگ با خود در عراق است تا بتواند پایگاه های نظامی و حضور نظامی خودش را ادامه داده و فرآیند غارت نفت و منابع عراق نیز ادامه پیدا کند. آمریکا به فردی از جنس صدام و مطیع نیاز دارد.
🔹 در چندماه گذشته نیز سعی کرده بود با آشوب های داخلی، دولت عبدالمهدی را سرنگون کند اما وقتی نتوانست، تصمیم به ترور فرماندهان جبهه مقاومت گرفت. تا در غیاب فرماندهان جبهه مقاومت بتواند دولتی همسو و مطیع خود را در عراق روی کار آورد.
🔸 حالا دولت ضدآمریکایی عبدالمهدی سقوط کرده و مرحله بعدی یعنی روی کار آوردن یک دولت همسو و مطیع کلید خورده است.
🔹 آرایش سیاسی عراق تا حالا بدین گونه بوده که رئیس جمهوری از کردها باشد، رئیس مجلس از اهل سنت و رئیس وزرا (نخست وزیر) از شیعیان و همیشه از گروه های مقاومت. آمریکا حالا بنا دارد این ترکیب را بهم بزند و نخست وزیری از دست گروه های مقاومت خارج شود.
🔸 یکی از گزینه های مورد حمایت آمریکا در این شرایط مصطفی عبدالطیف مشتت معروف به مصطفی الکاظمی رئیس پیشین اطلاعات عراق است. الکاظمی یک آمریکایی دوست وغربگراست. به گزارش سران حشدالشعبی وی از متهمین اصلی ترور فرماندهان مقاومت است و طی سالهای گذشته همکاری های مشترکی را با آمریکایی داشته. او با شرکت های نفتی آمریکایی همکاری ویژه ای نیز داشته است.
🔹 اما همراهی دولت غربگرای ایران با این سیاست آمریکا بدترین اتفاقی بود که افتاده! که به احتمال با وعده رفع تحریم ها این همراهی صورت گرفته! متأسفانه باید عرض کنیم بعد از شهادت حاج قاسم، دولت تدبیر و امید راه را باز دیده تا برجام منطقه ای را در پیش بگیرد.
گروه های مقاومت عراقی نظیر کتائب، سرایا و نجبا علیه مصطفی الکاظمی بیانیه داده اند اما در کمال ناباوری علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ایران با نظر حسن روحانی به عراق می رود و با الکاظمی نیز دیدار می کند و حمایت ایران را از وی اعلام می کند!
🔸 ایجاد دوگانگی در سیاست خارجه و جبهه مقاومت توسط دولت تدبیر که سیاست های داخلی و خارجی اش طی 7 سال اخیر به بن بست رسیده، خطرناک ترین کار حسن روحانی است که نیاز است نهادهای مسئول و مربوطه با این رویه مقابله نمایند.
⭕️ اصحاب رسانه و فعالان سیاسی باید در این مسئله حساسیت بیشتری به خرج داده و مسئله کرونا باعث غفلت آنها نشود. چنانچه رهبری در ایام اخیر نیز فرموده اند: «ما وقتی که راجع به این قضیّه[کرونا] فکر میکنیم از بقیّهی حوادث مهمّی که در دنیا همواره وجود داشته نبایستی غفلت بکنیم و بدانیم که همین حالا هم میلیونها انسان زیر فشار ظلم و ستم دشمن و دشمنیهای دشمنان و قدرتمندان رنج میبرند؛ مردم در یمن، مردم در فلسطین و در بسیاری از نقاط دیگر جهان زیر فشار هستند. پس مسئلهی کرونا ما را از توطئهی دشمنها غافل نکند، از توطئهی استکبار غافل نکند».
#تحولات_منطقه
✅ داود مدرسی یان
#شاه_بیت
به نزدیکان خود وصیت کرد روی سنگ مزار مطهرش فقط یک قید به اسمش اضافه کنند؛ سرباز قاسم سلیمانی!
به نظرم میاد، کاملترین ظهور «العبد» در صحنه اسلام سیاسی، اجتماعی این واژست؛ «سرباز»
هدایت شده از جامعه الزهرا (علیهاالسلام) قم
کتاب-صعود-چهل-ساله-۱.pdf
17.9M
📙 این کتاب بهترین اثری است که تاکنون در مورد دستاوردهای خیره کننده انقلاب اسلامی در چهل سال گذشته، منتشر شده است.
🔰این کتاب محصول یک کار پژوهشی بسیار گسترده، توسط ۱۷ استاد دانشگاه و چندین دانشگاه و مؤسسه پژوهشی است
✅ و آنچه آن را بر دیگر آثار مشابه برتری می بخشد، آن است که تمام منابع و رفرنس های آماری، منحنی ها و اعداد و ارقام کارکردی آن، بین المللی و برگرفته از منابع خارجی است؛ مراجعی که نوعا با نظام جمهوری اسلامی، مخالف؛ بلکه دشمن اند.
@jz_news
#آموزش_تاریخ
شیوه موفق آموزش تطبیقی تاریخ انقلاب فرانسه، انقلاب مشروطه انگلستان، انقلاب اکتبر روسیه، جنبش عدالتخوهی و مشروطه ایرانی و انقلاب اسلامی:
«و لن تجد لسنةالله تبدیلا و لن تجد لسنةالله تحویلا» یعنی سنتهایی وجود دارد و تبدیلها و تحولهایی بهوجود میآید. مثلا امروز قضایای مشروطه برای ما کاملا قابل درسگیری و درسآموزی است. چون بنده در برههای از سالهای زندگیام با مسائل و قضایای مشروطه خیلی انس داشتهام و کتابها و گزارشهای متعدد را نگاه میکردم، امروز که نگاه میکنم، میبینم این قضایا و حوادث خیلی به هم نزدیک است. همچنین عوامل در انقلابهای گوناگون دنیا؛ مثلا انقلاب کبیر فرانسه یا انقلابهای دیگر، مشابه است. عوامل مشابه است و نتایج مشابهی را هم میدهد. مثلا در انقلاب کبیر فرانسه عامل مخربی وجود داشته که ما جلو این عامل مخرب را در اینجا گرفتیم و نگذاشتیم، میبینیم آن نتایج مترتب نشد، یا عاملی وجود داشته که آنجا تخریب ایجاد کرده، ما اینجا جلو آن را نگرفتیم، میبینیم عینا همان تأثیر و همان زیان را در اینجا هم بهطور مشابه داشته است.
دیدار رهبری با مدیران صدا و سیما 15/11/1381
https://eitaa.com/toward_IRAN_1440
#معرفی_کتاب
#متن_کامل_کتاب
هند، یک نمونه قابل بررسی
قبل از انقلاب، زمان جوانی ما، اسم کشور زیمبابوه به رودزیا تغییر داده شد. آمدند کشور را گرفتند، روی منابع دست گذاشتند، انسانها را تحقیر کردند، برده گرفتند و دهها بلا بر سر مردم آوردند؛ آخر هم اسم خودشان را روی آن کشور گذاشتند؛ یعنی این کشور متعلق به ماست! هند یک نمونهی دیگر آن است. اگر کتاب «نهضت آزادی هند» را - که حدود سی و پنج سال پیش بنده آن را ترجمه کردم - ببینید، نشان میدهد که در شبه قارهی هند چه شده است. بنابراین مسأله ی استعمار، یک نمونه از تجربهی غربی است.
بیانات رهبری در دیدار دانشجویان و اساتید دانشگاههای استان کرمان 19/02/1384
انتشار این کتاب در محافل دینی، فکری و مبارزاتی آن دوره، بازتابی نمایان و نسبتاً گسترده داشت. بهطور مشخص این پژوهش مورد توجه تنی چند از اندیشمندان بزرگ اسلامی کشور قرار گرفت. به عنوان نمونه، استاد شهید آیتالله مطهری در حاشیهای که بر صفحات اولیهی یکی از نسخ این کتاب نوشته، آورده است:
در روزهای ۴۸/۵/۲۷ الی ۴۸/۶/۱، این کتاب که از سوی مؤلف و مترجم اهدا شده است، در مشهد مطالعه شد. بسیار کتاب مفید و لازمی است و در موضوعاتی مانند این موضوع زیاد باید نوشته و به همین خوبی باید تجزیه و تحلیل شود. فجزاهالله عن الاسلام و المسلمین خیر الجزاء. مرتضی مطهری ۴۸/۶/۱.
در واقع برگزیدن پژوهش در تاریخ تعامل مسلمانان با نهضت رویارویی با استعمار انگلیس در هندوستان، انتخابی هوشمندانه بود، زیرا تنوع دینی و قومی نژادی موجود در این کشور، فرایند مبارزه را دشوارتر میسازد و با دشوارتر شدن مبارزه، شیوههای آن هم به تناسب، بسیار ظریفتر و دقیقتر خواهد بود و طبعاً ارائه الگوی تعامل مسلمانان با چنین حرکت شکننده، دشوار و در عین حال پرتنوعی میتوانست در آن شرایط بس کارآمد باشد.
لینک دانلود رایگان متن کامل کتاب:
https://ketaabonline.com/wp-content/uploads/2019/12/مسلمانان-در-نهضت-آزادی-هندوستان-سیدعلی-خامنه-ای.pdf
#معرفی_کتاب
تاریخ آموزش و پرورش اسلام و ایران، علیمحمد الماسی، نشر امیرکبیر
تاریخ موسسات تمدنی جدید در ایران، حسین محبوبی اردکانی، نشر دانشگاه تهران
روند اعزام دانشجو در ایران، علیمحمد حاضری، نشر سمت
کتابای فوق رو، در خلال مطالعه تاریخ مشروطه ایران، برای کسی ک دغدغه بازاندیشی در تعلیم و تربیت رسمی ما داره، مناسب دیدم
و قال الشیطان لما قضی الامر، إن الله وعدکم وعدالحق و وعدتکم فأخلفتکم و ما کان لی علیکم من سلطان إلا أن دعوتکم فاستجبتم لی، فلاتلومونی و لوموا أنفسکم... إنی کفرت بما أشرکتمون من قبل، إن الظالمین لهم عذاب ألیم.
سوره ابراهیم، آیه۲۲