eitaa logo
طب واندیشه_پاک(نفس عمیق)
6.4هزار دنبال‌کننده
11.9هزار عکس
9.8هزار ویدیو
106 فایل
ارتباط با ادمین کانال مشاوره فقه واحکام شرعی ومحقق دینی و مشاور سالم زیستی اسلامی 👇 @FAHIM103 لطفا در پاسخ گرفتن صبور باشید سپاسگزاریم تعامل👇 @mhoseinkhani بزنیدروی لینک👇 https://eitaa.com/joinchat/3260416003Cd4ab7b1a25
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 🔸 امام صادق (علیه السلام) در معنی این آیه: رَبَّنا آتِنا فی الدّنیا حَسَنَهً وَ فِی الآخرهِ حَسَنَه که معمولا در قنوت نمازها خوانده می شود می فرمایند: مقصود از حسنه در دنیا گشایش در روزی و حسن خلق است و مقصود از حسنه در آخرت رضوان خدا و بهشت اوست. 📚 تفسیر مجمع البیان @Andishypak8
15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حمله شیاطین جنّ در آخرالزمان را باید جدی گرفت. ( استاد محمد شجاعی ) 🎙 ❓چرا هرچه پیش می‌رویم عده زیادی مرتد بی‌دین یا بی‌حجاب و ضد انقلاب می‌شوند؟ ❓وسوسه جنیان چگونه صورت می‌گیرد و بر چه افرادی مؤثر است!؟ ❌ تکرار اتفاقات عصر حضرت سلیمان ( ع ) ⁉️ آیا آماده‌ایم تا خودمان و عزیزان‌مان را از گزند آفات جنیان شرور و کافر در آخرالزمان دور نگه داریم و محافظت کنیم؟ @Andishypak8
950712-H-Noor-MohasebeyeNafs-02-64k.mp3
19.07M
👆قسمت‌دوم از دوره محاسبه اعمال لطفاً این صوت رو تا انتها گوش بدید 📝 حاسبوا قبل ان تحاسبو 📝 @Andishypak8
امام صادق (علیه السلام) فرمودند : [هر که بعد از نماز عصر کند ، یعنی استغفرالله بگوید ، خداوند گناه هفتاد سال او را می آمرزد و اگر اینقدر گناه ندارد از گناهان پدر و مادرش می آمرزد و اگر آنها هم نداشته باشند از فامیل او می آمرزد و اگر اینها هم ندارند همسایه های او را می آمرزد.] ✨🌹✨ 📙 بحارالانوار ج ۸۳ @Andishypak8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ممنونم از توجهتون بهترینها نصیبتون ما رو شرمنده می‌فرماید با این همه ابراز احساسات واقعا. که داشتن تون باعث افتخاره خدا حفظتون کنه از جمیع بلایاااا 🙏🙏
مربایی ارد 600گرم ،روغن جامد یا کره 300 گرم پودر قند 100گرم عسل60گرم شیر60گرم وانیل 1/2 ق.چ تخم مرغ 1 عدد مارمالاد یا مربا روغن و پودر قندو هم میزنیم تا نرم و پوک بشه بعد عسل و تخم مرغ و شیر و وانیل و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم فقط در حد مخلوط شدن نباید زیاد هم بزنید و بعد اردو الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و به ارامی با لیسک مخلوط میکنیم بازم میگم فقط در حد مخلوط شدن اگه زیاد ورز بدید به روغن میافته و خراب میشه خمیر حالت چسبندگی داره که وقتی تو یخچال میزاریم خوب میشه خمیرو تو نایلون فریزر میزاریم و دوساعت تو یخچال قرار میدیم بعد با وردنه بازش میکنیم و قالب میزنیم تعداد شیرینیها باید زوج باشه وسط نصف شیرینیها با قالب کوچیکتر قالب میزنیم کف سینی فر کاغذ روغنی میزاریم شیرینیهارو به مدت 15 الی 20 دقیقه با دمایه 160 درجه قرار میدیم همینکه زیرش طلایی شد از فر در میاریم وقتی خنک شد شیرینی که قالب نخوردرو روش مارمالاد یا مربا میزاریم و روش شیرینی قالب خوردرو میزاریم و واسه تزیین روش یکم عسل به سطح شیرینی میمالیم و پودر پسته یا کنجد میریزیم و تو ظرف در بسته و تو یخچال نگه میداریم @Andishypak8
🙏🙏🙏🙏🙏 🌺🌺🌺🌺🌺