@Andishepak2
☘☘☘☘☘☘
💠 پرتوى از سيره #امام_سجاد_علیه_السلام
✍ حضرت على بن الحسين ، ملقّب به سجّاد و زين العابدين، روز پنجم شعبان سال ۳۸ هجرى يا ۱۵ جمادى الاولى همان سال، در مدينه ديده به جهان گشود و در روز ۱۲ و يا ۲۵ محرّم سال ۹۵ هجرى، درمدينه، به دسيسه هشام بن عبدالملك، مسموم گرديد و در ۵۶ سالگى به شهادت رسيد.
مزار شريف آن حضرت در مدينه در قبرستان بقيع مىباشد.
🔸#امام_سجاد_علیه_السلام در بدترين زمان از زمان هايى كه بر دوران رهبرى اهل بيت گذشت مىزيست، چه، او با آغاز اوج انحرافى، معاصر بود كه پس از وفات رسول اكرم(صلى الله عليه وآله وسلم) روى داد.
امام(عليه السلام) با همه محنتها و بلاها كه در روزگار جدّ بزرگوارش اميرالمؤمنين(عليه السلام) آغاز گرديده بود همزمان بود.
▫️ایشان سه سال پيش از شهادت #امام_علی_علیه_السلام متولّد گرديد، وقتى ديده به جهان گشود، جدّش اميرمؤمنان(عليه السلام)در خطِّ جهادِ جنگِ جمل، غرق گرفتارى بود و از آن پس با پدرش #امام_حسین_علیه_السلام در محنت و گرفتاريهاى فراوان او شريك بود.
🔸امام(عليه السلام) براى آگاهى مردم، اسلوب دعا را به كار برد، به طورى كه دعاهاى آن حضرت، رويدادهاى عصر او را تفسير مىكند.
▫️#صحیفه_سجادیه كه به زبور آل محمّد مشهور است، اثر بى نظيرى است كه در جهان اسلام، جز قرآن كريم و نهج البلاغه، كتابى به اين عظمت و ارزش، پديد نيامده كه پيوسته مورد توجه بزرگان و علما و مصنّفان باشد.
🔸از ديگر آثار ارزنده به جا مانده از امام سجّاد(عليه السلام)، مجموعه اى تربيتى و اخلاقى است به نام رساله حقوق كه امام(عليه السلام) در آن وظايف گوناگون انسان را در برابر خدا و خود و ديگران، با بيانى شيوا و گويا بيان كرده است.
مجموعه حقوقى كه در اين رساله ذكر شده جمعاً ۵۱ حقّ مىباشد.
☘☘☘☘☘☘☘
💢آیت الحق ، شیخ علی آقا سعادت پرور :
🔸اگر انسان ساخته شود ، آثار وجودی او بی سر و صدا ، خانه به خانه سرایت می کند .
📕کیمیای وصل ، ج ۲ ، ص ۱۵۹
@Andishepak2