﷽
⛔️شبهه
برای پی بردن به اینکه تقصیر فقط به گردن روسای جمهور نیست، لطفا متن پائین را به دقت مطالعه فرمائید.
رئیس جمهور و اختیاراتی که ندارد!
۲۸ خرداد ۱۴۰۰ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سراسر ایران برگزار میگردد.
در این نوشتار سعی دارم به آسیب شناسی دامنه اختیارات و میزان پاسخگویی رئیس جمهور به مردم بپردازم، که رای دهندگان بدانند در قبال رایی که به منتخب خود میدهند چه انتظاراتی از رئیس جمهور دوره سیزدهم داشته باشند؟
مروری بر اختیارات ریاست جمهوری در ۱۱ نهاد، سازمان و دستگاههای موثر و پرقدرت کشور خواهیم داشت و به دامنه اختیارات منتخب ملت پی خواهیم برد:
۱ - صدا و سیما سالیانه چند هزار میلیارد تومان از دولت بودجه میگیرد، اما رئیس جمهور عالیترین مقام دولت هیچ اختیار قانونی برای نظارت در کار صدا و سیما و بازخواست از این دستگاه ندارد!
۲ - نیروی انتظامی نهاد متولی نظم عمومی کشور است که طبق قانون اساسی عزل و نصب فرماندهاش در اختیار رییس جمهور نیست!
۳ - شورای عالی امنیت ملی، برترین نهاد امنیتی کشور است که رئیس جمهور رئیس این نهاد میباشد، اما اعضایش توسط وی تعیین نمیشود!
رئیس جمهور عملا فقط حق اداره جلسات آن را دارد و یک رای مانند سایر اعضا دارد، و حق وتوی هیچ مصوبهای را ندارد!
۴ - شورای نگهبان عالیترین مرجع نظارتی انتخابات ریاست جمهوری، خبرگان و مجلس شورای اسلامی، هیچ گاه در خصوص رد صلاحیتها به رئیس جمهور (نماد حاکمیت ملی) پاسخگو نیست!
در حالی که عالیترین مقام کشور که مستقیما توسط مردم انتخاب میشود شخص رئیس جمهور است، اما در خصوص انتخابات، هیچیک از ۱۲ عضو شورای نگهبان طبق قانون اساسی قائل به پاسخگویی به رئیس جمهور نیستند!
۵ - نیروهای نظامی کشور طبق قانون اساسی زیر نظر رئیس جمهور نیستند و عملا رئیس جمهور نمیتواند از آنان سوال نماید! زیرا طبق قانون اساسی عزل و نصب آنان در اختیار فرمانده کل قواست!
۶ - شورای عالی انقلاب فرهنگی نهاد تصمیمگیر در خصوص مسائل کلان فرهنگی و آموزش عالی کشور است، رئیس این شورا اگرچه رئیس جمهور میباشد، اما اعضایش توسط رهبری تعیین میگردد!
رئیس جمهور و وزرای علوم و بهداشت مانند سایر اعضا هرکدام فقط یک رای دارند. رئیس جمهور در این شورا اگرچه ریاست را برعهده دارد، اما اگر مصوبهای برخلاف نظرش تصویب شود چارهای جز ابلاغ آن ندارد!
۷ - شورای عالی فضای مجازی که باز هم رئیس جمهور ریاست آن را در ظاهر امر به عهده دارد، اما در تعیین اعضای این شورا هیچکاره است!
در خصوص موضوع قطع اینترنت، این شورا در صورت مخالفت رئیس جمهور باز هم میتواند مصوبه ارائه دهد و آقای رئیس جمهور عملا تماشاگری بیش نخواهد بود!
۸ - شورای عالی هماهنگی سران سه قوه که ریاست آن به عهده رئیس جمهور است، عملا رئیس جمهور یک رای دارد و در اقلیت است!
نمونه بارز آن، جلسه افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸ بود که آقای روحانی از رشد ۳۰۰ درصدی قیمت بنزین طبق گفته خودش، روز جمعه اطلاع پیدا کرد!
۹ - در مجمع تشخیص مصلحت نظام که عهدهدار تعیین سیاستهای کلی نظام و مرجع نهایی حل اختلاف بین مجلس و شورای نگهبان میباشد، رئیس این مجمع فراتر از رئیس جمهور کشور است! عملا رئیس جمهور ایران با میلیونها رای مردم، زیر دست رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسات این نهاد مینشیند!
۱۰ - نهادهای قدرتمند اقتصادی کشور مانند بنیاد مستضعفان، ستاد فرمان اجرایی امام، آستان قدس و... که مجموعا توان اقتصادی مساوی با دولت دارند، عملا در ید اختیار رئیس جمهور قرار ندارند!
۱۱ - روزنامههای یومیه مانند کیهان و اطلاعات که از بیتالمال و پول مردم اداره میشوند، اگر متعرض به دولت شوند، رئیس جمهور توان عتاب به مدیران مسئول این روزنامهها را ندارد!
۱۲ - رئیس جمهور برای تحقق وعدههای انتخاباتی نیاز به مدیران هماهنگ دارد. باید در انتخاب وزرا آزادی مطلق داشته باشد. هیچ دستگاهی حق ندارد به رئیس جمهور منتخب مردم، وزیر ناهماهنگ تحمیل نماید!
در حالی که قدرت رئیس جمهور از رای مردم نشات میگیرد، اما متاسفانه در کشور ما رئیس جمهور به لحاظ بافت قانون اساسی در موارد بسیاری عاجز از اجرای اراده مردم در امور اجرایی کشور است!
رئیس جمهور، مظهر اراده ملت است اما طبق قانون اساسی موجود عملا بیش از پانزده درصد قدرت اجرایی کشور را در اختیار ندارد!
ذات دموکراسی اقتضا می کند که منتخب مردم برای تحقق اراده ملت اقتدار صددرصدی داشته باشد.
بنابراین راهکار صحیح برای اقتدار بخشیدن به رای مردم، اصلاح قانون اساسی است.
علی نظری، سردبیر روزنامه مستقل
❇️پاسخ
@Antishobheh
✅ *اختیارات زیاد است ، اما همت و حال استفاده از آن نیست.*
علی نظری، سردبیر روزنامه مستقل که در دوران انتخابات ۹۶ برای تبلیغات روحانی سنگ تمام گذاشته بود ، بعد از ناکارآمدی دولت مورد حمایتش در یادداشتی با عنوان👇👇
" رئیس جمهور و اختیاراتی که ندارد!" به قول خودش سعی کرده به آسیب شناسی دامنه اختیارات و میزان پاسخگویی رئیس جمهور به مردم بپردازد.
👈وی بدون اشاره به ۳۸ مورد اختیارات رئیس جمهور در قانون اساسی، فقط به برخی به صورت نیم بند پرداخته و تلاش کرده تا رئیس جمهور را بی اختیار جلوه دهد.
1⃣ برای مثال وی می گوید:" صدا و سیما سالیانه چند هزار میلیارد تومان از دولت بودجه میگیرد، اما رئیس جمهور عالیترین مقام دولت هیچ اختیار قانونی برای نظارت در کار صدا و سیما و بازخواست از این دستگاه ندارد!"
*این در حالی است که اتفاقا ، دولت به واسطه ی در اختیار داشتن بودجه این نهاد بیشترین فشارها را بر آن وارد کرده و اجازه نقادی را از آن گرفته است!*
2⃣ در این يادداشت به نیروهای نظامی و به خصوص نیروی انتظامی نهاد متولی نظم عمومی کشور اشاره شده است که طبق قانون اساسی عزل و نصب فرماندهاش در اختیار رییس جمهور نیست.
*در اینباره نیز باید گفت، در نظام جمهوری اسلامي یکبار فرماندهی کل قوا بر عهده رییس جمهور بود و سرانجامش تصرف بخش هایی از کشور و خیانت بود. منصفانه قضاوت کنید ، اگر نیروهای مسلح نیز زیر نظر رئیس جمهور( روحانی) بود ، آیا برجام موشکی و ... نیز همانند برجام ۱ تحمیل نمی شد و عناصر قدرت نظام یکی پس از دیگری رو به ضعف و تسلیم نمی رفت.*
3⃣ گفته شده : " در شورای عالی امنیت ملی،شورای عالی فضای مجازی ، شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس جمهور رئیس این نهاد میباشد، اما اعضایش توسط وی تعیین نمیشود!" ‼️
*مطرح کردن این مسئله نیز بسیار خنده دار است. چرا که در صورت پذیرش این ادعا ، رئیس مجلس هم خواهد گفت که من مجلس را انتخاب نکردم ، پس چه ریاستی بکنم ؟ من هم در تصویب مصوبات تنها یک رای دارم.*
4⃣ در ادامه علی نظری در یادداشت خود مسئله طنز دیگری را مطرح می کند:" شورای عالی هماهنگی سران سه قوه که ریاست آن به عهده رئیس جمهور است، عملا رئیس جمهور یک رای دارد و در اقلیت است!"
*این نکته چنان خنده دار است و تلاش دارد برای رئیس جمهور فرار به جلو ایجاد کند و مظلوم نمایی کند که هرکس نداند، یک دل سیر برای رئیس جمهور گریه می کند. در حالی که در این شورا، از جانب دولت ، پنج نفر، از سوی قوه قضاییه سه نفر و از جانب مجلس نیز دو نفر عضو هستند.
در ادامه این بخش نیز برای تطهیر روحانی، از جلسه افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸ یاد شده که آقای روحانی از رشد ۳۰۰ درصدی قیمت بنزین طبق گفته خودش، روز جمعه اطلاع پیدا کرد!" ‼️
در صورتی که نقل این جلسه کاملا دروغ است و در جلسه سه نفره سران قوا ، آقایان روحانی و لاریجانی موافق افزایش قیمت بنزین و آقای رییسی مخالف بودند و به همین دلیل به نفع تصمیم دولت ، تصویب شد. حالا شما بگویید که چه کسی در اقلیت بوده است!
ضمن اینکه مگر دیگران چند رای دادند که روحانی یک رای داشته است؟!*❗️
5⃣ در ادامه ادعا شده است :" نهادهای قدرتمند اقتصادی کشور مانند بنیاد مستضعفان، ستاد فرمان اجرایی امام، آستان قدس و... که مجموعا توان اقتصادی مساوی با دولت دارند، عملا در ید اختیار رئیس جمهور قرار ندارند!"
*در اینباره باید گفت: بر فرض پذیرش این ادعا که توان اقتصادی این نهادها مساوی با دولت باشد، اما سئوال اینجاست که چرا دولت روحانی از بالانس کردن این توانایی ها عاجز بوده است و همان اختیارات موجود خود را به کار نگرفته و ناکارآمد بوده است. ضمنا مگر مخاطب این مجموعه ها غیر از مردم است و دیگر اینکه دولت اختیار ندارد، اما چرا با افتخار طرح های آن را به نام خود می زند و روبان می بُرد!*
6⃣ گفته شده:" روزنامههای کیهان و اطلاعات _ البته بیشتر منظور کیهان است_ که از بیتالمال و پول مردم اداره میشوند، اگر متعرض به دولت شوند، رئیس جمهور توان عتاب به مدیران مسئول این روزنامهها را ندارد!"
*در اینباره که واقعا جای تعجب است. چرا که اتفاقا دولت چندین بار از مدیر مسئول این روزنامه شکایت کرده و جناب روحانی هم این روزنامه را غیر مستقیم مورد لقب های بسیار زشتی قرار دادند!*
7⃣ در پایان نیز گفته شده:" رئیس جمهور باید در انتخاب وزرا آزادی مطلق داشته باشد. هیچ دستگاهی حق ندارد به رئیس جمهور منتخب مردم، وزیر ناهماهنگ تحمیل نماید"
این جمله نیز فرار به جلوست. چرا که اگر تا قبل از دولت دوم خاتمی ، برخی وزرا با نظر مقام معظم رهبری و انتخاب رییس جمهور تعیین می شدند ، اما به خصوص در دولت روحانی حتی وزیری مثل اطلاعات با نظر خود روحانی و از نزدیکان هاشمی انتخاب شد که متاسفانه در طول این مدت نیز شاهد تهدیدات امنیتی و اظهارات ضد امنیتی از سوی وی بوده ایم.
✍ سعید میرزایی
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
چرا دراسلام دیه بانوان نصف دیهی آقایان است
مگه همهی آدما با هم برابر نیستند
این توهین به زنان نیست
❇️ پاسخ
@Antishobheh
1⃣ پاسخ اصلی در این موارد تعبد است چون حکم الهی است، بعلاوه اینکه احکام بر محور نوع تنظیم شده و نه فرد، نوعا مردان مسئولیت سرپرست خانوار را بر عهده دارند، در اسلام زن چنین وظیفه ای ندارد و در صورت عهده دار شدن این مسئولیت لطف می کند.بانوان نباید سرپرست شوند
حکم خدا حساب شده است علاوه بر اینکه استثنائات از بحث خارج است
لذا باید حاکم دینی و مبلغین، عرف را مطابق حکم دین تبلیغ و اجرا کنند یعنی
حاکم شرع و مبلغین باید چشمان بیدار در جامعه باشند که اولویت ها و وظائف جابجا نشود و عرف و سنت ها، قوانین را را به سمت انحرافات تغییر مسیر ندهد.
2⃣ پاسخ عقلی:آنچه منظور اسلام است دنبال کردن برنامه ی اقتصادی هدفمند است. زیرا وقتی یک مرد از دنیا میرود ضربهی اقتصادی بیشتری به خانواده وارد میگردد لذا این مسئله باید به نفع زن جبران شود یعنی برای مرد دیهی بیشتری میگیریم تا زنان در خانواده دچار مشکل اقتصادی نشوند در ثانی این دیهی دریافت شده به زنان داده میشود و مورد استفاده زنان قرار میگیرد.
📌البته فراموش نکنیم که این یکی از حکمت های حکم دیه است، نه علت تامه لذا اگر تمام زنان هم سرپرست بشوند حکم تغییر نمیکند چون ما از تمام مصالح این حکم خبر نداریم.
3⃣ پاسخ نقضی:«اگر دیه بخاطر ارزش است پس باید یک مهندس، دکتر، متخصص، پرفسور به هر علتی اگر لازم شد به آنان دیه پرداخت شود باید دیهشان بیش از دیگران باشد چون در جامعه وجههی بیشتری دارند و حال آنکه شاهد هستیم چنین مطلبی وجود ندارد
بعلاوه اینکه اگر چنین تصوری که شما دارید مبنی بر اینکه ارزش هر فرد به مقدار مالی است که دریافت میکند با این وجود میبایست ارزش مرد کمتر زن باشدچرا که مرد عهده دار پرداخت نفقه و مهریه،دیه ی عاقله وقتل عمد نیز هست.
4⃣ پاسخ نقلی(ادلهی قرآنی)از مسلمات است که ارزش زن و مرد به انسانیت آنهاست«مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثَىٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ..»۹۷نحل
«إِنَّ... وَالْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَات»۳۵ احزاب
هر کسی عمل صالح انجام دهد زن و مرد ندارد
شواهد قرآنیفراوان وجود دارد که زن و مرد هر دو انسان هستند و رابطه ی خدا و انسان بر اساس انسانیت است و جنسیتبردار نیست؛چراکه شعار قرآن این است:«إِنَّ أَكرَمَكُم عِندَ اللَّهِ اتقَاکُم»۱۳حجرات
ارزش انسان به مرد و زن بودن نیست بلکه ارزش او به میزان تقوایی است که دارد
✍ استاد جواد حیدری
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
♦️سوال
کلیپی در فضای مجازی منتشر شده که در آن مرحوم شیخ محمد تقی بهلول، سال ۱۴۰۰ را سال ظهور امام زمان علیهالسلام میداند. برخی دیگر هم با برخی محاسبات دیگر همین سال یا سال ۱۴۰۱ را سال ظهور میدانند. آیا این پیشگوییها اعتباری دارد؟
❇️ پاسخ
@Antishobheh
🔹 آقای بهلول خیلی عزیز هستند اما روایات اهلبیت علیهمالسلام عزیزترند. در روایات متعددی تأکید شده که تعیین وقت برای ظهور به هیچ عنوان جایز نیست. نمونهای از این روایت تقدیم شما میشود:
▫️ الْفُضَیْلِ بْنِ یَسَارٍ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ ع قَالَ: قُلْتُ لِهَذَا الْأَمْرِ وَقْتٌ فَقَالَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ إِنَّ مُوسَی ع لَمَّا خَرَجَ وَافِداً إِلَی رَبِّهِ وَاعَدَهُمْ ثَلَاثِینَ یَوْماً فَلَمَّا زَادَهُ اللَّهُ عَلَی الثَّلَاثِینَ عَشْراً قَالَ قَوْمُهُ قَدْ أَخْلَفَنَا مُوسَی فَصَنَعُوا مَا صَنَعُوا؛ فضیل بن یسار گوید: به امام باقر علیه السلام عرض کردم: برای این امر وقتی هست؟ فرمود وقت گزاران دروغگویند؛ وقت گزاران دروغگویند؛ وقت گزاران دروغگویند!!!
🍃 همانا موسی علیه السلام هم وقتی برای ملاقات با پروردگار به کوه طور رفت، مدت غیبت خود را ۳۰ روز تعیین کرد. اما وقتی چون خدا ده روز بر این سی روز افزود، قومش گفتند: موسی با ما خلف وعده کرد و کردند آنچه کردند. (یعنی همانطور که آنها گوساله پرست شدند، تعیین زمان برای شیعیان هم مشکلاتی از این قبیل ایجاد میکند.)» (الکافی، ج۱، ص ۳۶۸)🍃
🔹 بنابراین تکلیف پیشگوییهای دیگر نیز روشن است.
✍ حجت الاسلام دکتر قربانی مقدم
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
4_5989883690195354282.mp3
810K
﷽
🔹یادمان رفته یه اقایی بنام #امام_زمان(عج) داریم
🔹 حاج اقا #دانشمند
#امام_زمان
#جمعه
@Antishobheh
﷽
امام حسین علیهالسلام فرمودند:
《خَمسٌ مَن لَم تَکُن فِیهِ لَم یَکُن فِیهِ
کَثیرُ مُستَمتَعٍ: اَلعَقلُ وَالدِّینُ وَالأدَبُ
وَالحَیاءُ وَ حُسنُ الخُلقِ》
پنج خصلت است که در هر کس نباشد بهره چندانی در او نیست:
⓵ خـرد
⓶ دیـن
⓷ ادب
⓸ حیـا
⓹ و اخلاق نیکـو
📗حیاة الامام الحسین علیهالسلام
جلد۱، صفحه۱۸۱
@Antishobheh
﷽
♦️سوال
در مقابل کلیپ های انتقادی از دولت مدام تکرار می کنند توهین حرام است، چه پاسخی میشه داد؟
❇️پاسخ
@Antishobheh
💠 «نقد و نقدپذیری واجب است، تهمت و لجنپراکنی حرام است.» ۱۳۹۶/۱۰/۰۶ این عبارت رهبر انقلاب اسلامی بهروشنی نگاه ایشان به مسئلهی نقد و نقدپذیری را نشان میدهد. از نظر حضرت آیتالله خامنهای اهتمام به مسائل اساسی کشور و نقد منصفانه امری ضروری در مسیر حرکت جامعهی اسلامی بهسوی آرمانها است و مسئولان نیز باید ظرفیتِ شنیدن انتقادات، پاسخگویی و پذیرش نقد عالمانه را در خود ایجاد کنند. قید مهم در این میان پایبندی همگان به «ضوابط شرعی و اخلاقی» و «پرهیز از هتک حرمت» و «تخریب» است.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR جهت آشنایی هر چه بیشتر مخاطبین با ابعاد مختلف این موضوع از منظر رهبر انقلاب گزیده بیانات زیر را منتشر میکند:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46724
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
📜 ماجرای نامه تاریخی 6فروردین امام خمینی به آیتالله #منتظری
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
▪️جماعتی که همیشه اصرار به رابطه گسترده با جهان داشتند،امروز نگران #قرارداد_25ساله_با_چین هستند
الان میشه فهمید که منظور از جهان صرفا رابطه با غرب و پذیرش شروط اونهاست
در حقیقت مخالفین امروز این توافق راهبردی ،موافقان دیروز برجامن و همین یه نکته برای طلایی بودن این فرصت کافیه
💬آسکی
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
نظر اسلام در مورد عید نوروز چیست ؟ در روایتی دیدم که امام کاظم فرمود این عید سنت فارس ها است که اسلام آن را محو و نابود کرده است.
❇️پاسخ
@Antishobheh
🔹درباره عظمت و تعظیم روز نوروز روایات متعددی در مجامع روایی ما نقل شده است.
1⃣ شیخ صدوق می نویسد:
«خدمت حضرت امير هديه اى آوردند، حضرت فرمود اين چه هديه اين است؟ پاسخ دادند: «يا أميرالمؤمنين اليوم النيروز» اين هديه روز نوروز است، حضرت هديه را پذيرفت و فرمود «اصنعوا لنا كل يوم نيروزا». شما هر روز را براى ما نوروز قرار دهيد. (هر روزتان نوروز باد).💯
الفقيه، ج 3 ص 300
وسائل الشیعه ج17 ص288
2⃣ شيخ طوسى در مصباح از امام صادق نقل می کند كه حضرت به معلى بن خنيس فرمودند:
🍃«روز نوروز غسل كن و پاكيزه ترين لباست را بپوش و خود را خوشبو نما و اين روز را روزه بگير و بعد از نماز ظهر و عصر چهار ركعت نماز (با آداب خاصى) بجاى آور و دعا كن خداوند گناه پنجاه سال تو را مى آمرزد»🍃
مصباح المتهجد ص790
وسائل الشيعه ج 8 ص 172
3⃣ ابن فهد حلى در مهذب خود نقل می کند كه امام صادق به معلى بن خنيس فرمود:
« روز نوروز روزی است که خداوند در آن روز از ارواح بندگانش پیمان گرفت که او را به یگانگی بپرستند و برای او شریکی قرار ندهند و به پیامبران و امامان ایمان آورند .این روز روزی است که طوفان نوح فرو نشست و کشتی آن حضرت بر کوه جودی قرار گرفت .نوروز روزی است که رسول خدا بت های کافران را در مکه نشست و پیش از آن نیز حضرت ابراهیم نیز در این روز بت های کافران را شکست .
🔴روز نوروز همان روزى است كه پيامبر اكرم در غدير خم، از مردم نسبت به امير مؤمنان عهد و پيمان گرفت. و در اين روز با ولايت على تجديد پيمان نماييد، خوشا به حال كسى كه در ولايت على ثابت قدم بماند و واى به حال كسى كه پيمان شكنى كند. 👈ما در روز نوروز انتظار فرج داريم، زيرا آن روز از روزهاى ويژه ما اهل بيت است كه شما آن را ضايع كرديد ولى فارسها آن را حفظ كردند.»
المهذب ص 194
وسائل الشيعه ج 8، ص 173
بحار الانوار ج56 ص91
4⃣ بر اساس همین روایات، فقهای بزرگ شیعه فتوا به استحباب غسل روز نوروز داده اند و می آورند که دلیل قابل توجهی که روایات مذکور در مورد عید نوروز را رد کند در دست نیست.
جواهر الکلام ج5 ص41
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
📲تزریق انتخاباتی واکسن کذب است
🔹وهابزاده، مشاور وزیر بهداشت: خبر تزریق واکسن به کسانی که در انتخابات شرکت میکنند، یک دروغ خندهدار بیشتر نیست. این مطلب کذب از سوی برخی افراد در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
🔴آغاز قیام ایرانیان علیه متجاوز
🔹پس از یکصد و بیست سال استیلای قوم تاتار و مغول بر ایران و بسیاری از مناطق آسیا ، قیامی مردمی در باشتین و سبزوار خراسان علیه ظلم و تعدی حاکمان مغول و عاملان مزدور آنان به وقوع پیوست . این نهضت که به قیام " سربداران " شهرت یافت از لحاظ وسعت ، بزرگترین ، از نظر تاریخی مهمترین جنبش آزادی بخش خاورمیانه و آسیا در قرن هشتم هجری بود . این قیام ، منجر به تشکیل حکومت مستقل ملی و شیعه مذهب ایرانی در خراسان شد . 👈مهمترین ویژگی های این حکومت : تنفر و انزجار از عنصر مغولی و تثبیت ایدئولوژی تشیع فقه امامیه در کنار ملی گرایی ایرانی ، نخستین حاکم سلسله ی سربداران ، " عبدالرزاق باشتینی " بود که به مدت دو سال و چهار ماه حکومت کرد .
🔹هفت فروردین آغاز قیام ایرانیان علیه اقدامات غاصبانه ی مغول هاست
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh