انسانیت، مساوی است با دین و ایمان، و اگر دین نباشد، انسانیتی نیست."
(به نقل از کتاب "یکصد و ده سؤال از استاد مطهري " تأليف مجید باقری ص ٣۶)
2⃣ دستاویز نگارنده برای نفی حاکمیت دینی، استناد جستن از موضوع "غارت بار تریلی یا وانت چپ کرده توسط مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران" بوده است. در رد این دلیل باید گفت:
🔺اولا تحت حاکمیت دینی، مردم غیر دیندار نیز زندگی می کنند. این دسته از مردم جز به قوه ی قهریه (قانون) تمکین نخواهند کرد و هر جا که چشم قانون را دور ببینند، چه بسا رفتارشان از دایره ی انسانیت خارج شود. بنا بر این نسبت دادن چنین حوادثی به حاکمیت دینی یا مردم متدین، نسبتی بلاوجه و غلط است.
🔺ثانیاً شبیه همین حوادث در کشورهای به اصطلاح متمدن و دارای حاکمیت لائیک و غیر دینی نیز مکرراً اتفاق افتاده است. نظیر غارت فروشگاه ها در ایالت های مختلف آمریکا در خلال حوادث سیل و طوفان که سیستم های کنترل رفتارهای اجتماعی دچار اختلال گشته، عملاً از دست مجریان قانون برای کنترل این رفتارها کاری برنمی آید.
🔺ثالثاً در همه کشورهای صنعتی و متمدن نیز، تنظیم رفتارهای اجتماعی به مدد کنترل های شدید قانونی اعمال می شود و نه "اخلاقیات"! به طوری که بیشترین دوربین های کنترل رفتارهای اجتماعی در کشور انگلیس نصب شده است.
🔺رابعاً نویسنده از ذکر ده ها رفتار پسندیده ی مردم و شهروندان ذکری به میان نیاورده است که از جمله ی آنها، بازگرداندن اموال میلیاردی مفقودی توسط رفتگران شهرداری و یا سایر شهروندان به صاحبان آنهاست.
3⃣ اما نگارنده برای تأمین هدف ضدیت خود با حاکمیت دینی (به طوری که حتی جمهوری اسلامی را از نظام شاهی پهلوی نیز نالایق تر می شمارد.) مثال ناشیانه ی دیگری می آورد و آن بازگرداندن چندین چمدان اموال طلا ، دلار و پول نقد متعلق به یکی از ثروتمندان شیراز توسط عشایر و روستاییان است.
❗️اینگونه نتیجه گیری های ناشیانه از یک حادثه برای تایید و یا رد یک حکومت، اگرچه در بدو امر موفق به نظر می آید اما مردمی که در خلال زندگی خود با ده ها و صدها حادثه و پدیده های دیگر نیز مواجهند و آن را با حوادث و پدیده های دوران طاغوت مقایسه می کنند، نتیجه گیری شان متفاوت با نگارنده خواهد بود. از جمله در این حادثه:
👈 کیست که نداند فساد و تبعیض و ظلم در رژیم پهلوی بیداد می کرد و فقر و بی عدالتی در قالب انواع بزه ها و پدیده های ناهنجار اجتماعی تجلی و نمود پیدا می کرد به گونه ای که بالاخره پس از مبارزات بلندمدت مردم ایران به رهبری امام خمینی (ره) منجر به سقوط رژیم طاغوت و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران با 98/2% آرای مردم گردید. بر این اساس پی ریزی نظامی سیاسی برخاسته از خواست مردم و با هزینه ی سنگین، گام نخست ملت برای تحول کشور بوده است. اما یک تمدن برای تحولات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به گام های اساسی بعدی نیز نیاز دارد که در بستر زمان و با اراده ی خود شکل خواهد داد به سان همه ملت های دیگر، اما مبتنی بر نگاه دینی.
👈 نگارنده یا غافل است یا خود را به تغافل زده است، زیرا از مردم ایران در زمان طاغوت، سراغ قشری رفته است که به هیچ وجه تامین کننده ی نظراتش نخواهد بود، زیرا:
🔺اولا عشایر شیراز (قشقایی) مردمی معتقد و متدین و پیرو مذهب شیعه اثنی عشری بوده و هستند. بنا بر این رفتار یادشده از آنان در آن مرقومه، برخاسته از عمق باور دینی و اعتقاد به حلال و حرام بوده است و نه بر اساس تعالیم اجتماعی رژیم شاه!
🔺ثانیاً عشایر قشقایی همواره با رژیم شاهی اعم از پهلوی اول و دوم سر ستیز داشته اند به گونه ای که با سیاست های سرکوبگرانه ی رژیم مواجه بوده اند. اما عشایر در نظام جمهوری اسلامی ایران، چه در شکل گیری انقلاب و چه در دوره ی دفاع مقدس و چه در سایر عرصه های سیاسی و اجتماعی از خود نقشی قابل تحسین به جای گذاشته اند.
❗️چنین سیاه نمایی از دین و حکومت دینی فقط و فقط از به اصطلاح روشنفکرانی فاقد هویت اصیل ایرانی بر می آید که غرب را کعبه ی آمال خود یافته اند و ستیز با فرهنگ ایرانی را در زمره ی وظایف اجتماعی و علمی خود می شمارند. اینان آرزوی خود در بازگشت به دوران مشعشع! پهلوی را به دروغ به ملت ایران تعمیم می دهند در حالی که مردم اگرچه فساد و بی عدالتی را در هیچ نظامی برنمی تابند و به گونه هایی منطقی با آن مقابله می کنند، اما به هیچ وجه برای مبارزه با فقر و فساد، در تدارک بازگشت به گذشته ی تاریک خود و رژیم مستبد پهلوی نخواهند بود زیرا به آموزه های قرآن کریم باورمند است که می فرماید: "و ما کنت متخذ المضلین عضدا "
(سوره کهف آیه 51)
*و من هیچ گاه گمراه کنندگان را دستیار خود قرار نمی دهم.*
✍ #ربیعی
👈 انتقال مطالب با ذکر منبع، رعایت اخلاق و امانتداری است.
💠کانال: آنتی شبهه💠
🔸eitaa.com/Antishobheh
🔸sapp.ir/antishobhee
🔶🔶شبهه:🔶🔶
@Antishobheh
🔴 آقای خامنه ای گفته اند که اگر مسئولین مثل بازیکنان تیم فوتبال تمام تلاش خود را انجام دهند،( بازی با اسپانیا را هم مثال زدند،) مردم تلاش آنها را می بینند و حتی اگر مثل آن بازی نتیجه هم نگیریم باز مردم خشنود و راضی خواهند بود...
رهبر گرامی! منظورت مسئولان کدام کشور است!؟
اگر ایران منظور شماست، مگر در این کشور مسئول تر از خود شما هم کسی هست!؟
بسم الله، از خود شروع کنید!
آن مسابقه فوتبال، زنده پخش شد و مردم هزینه کرد قلبی بازیکنان را دیدند، نتیجه را هم دیدند، قضاوت کردند و از انچه حاصل آن قضاوت بود رضایت داشتند.
بیش از نیمی از بودجه کشور در اختیار زیر مجموعه های شماست، رو بازی کنید و زنده، و بگذارید مردم قضاوت کنند و راضی شوند، چرا در تصویب FTAF کار شکنی کردید، شفافیت مالی بین المللی پرده از چه بر میدارد که شما نگران می شوید!؟
به عنوان فرمانده کل قوا بفرمایید چه مقدار موشک در سوریه انبار کرده بودید، چقدر پول آنها شده بود، برای چه اینکار را کردید، اسراییل چطور طی دو سه حمله همه را منهدم کرد، سود و زیان ملت ایران در یک فقره بازیِ حضور در سوریه چقدر بوده است، راست و حسینی بگویید و ببینید ملت از عملکرد شما مثل عملکرد تیم ملی دفاع میکند؟
بخش عظیم از بودجه در موسسات مذهبی فرهنگی زیر نظر شما هزینه میشود. لطفا ثمره تلاش خود در این بخش را هم مثل تلاش تیم ملی بصورت زنده پخش کنید، بگویید که اولا چه حجم از بودجه را می بلعند، بفرماید با این همه مصرف، دقیقا سهم آنها در تولید ملی کشور چیست؟ اگر این پول بصورت متناوب مثلا در میادین مشترک ما با قطر سرمایه گذاری می شد، چقدر در حفظ سرمایه های ملی و تولید و ارز آوری جلوتر بودیم!؟
آقای رهبر شما هرگز در مورد تلاش خود نه در این موارد و نه در موارد دیگر حرفی نمی زنید و نخواهید زد، طی این دوران طولانی رهبری، با کدام خبرنگار مصاحبه کرده اید، مصاحبه نمی کنید چون شما جوابگوی عملکرد خود نیستید، گمان می کنید که مدیریت آن بالا نشستن و باید-باید گفتن است.
آقای رهبر آن تلاش تیم ملی نتیجه مدیریت مردی مثل کارلوس کیروش است. اگر باور ندارید، رهبری تیم ملی را هم خود بدست بگیرد تا در جام بعدی نتیجه کار را ببینید!
اقای رهبر اگر جای شما مدیر توانمدی آن بالا بود که به جای هدر دادن منابع، فقط دارایی های خدادادی این ملت را خرج خودشان میکرد، الان حال روز ملت جور دیگری بود!
عکس های دبی هنگامی که انقلاب به پیروزی رسید را ببینید ، بعد به مشاوران خود بگوید یک مقایسه ای از درآمد سرانه امارات با امروز ما داشته باشند، اهالی آنجا خیلی هم تلاش نمیکنند، و این راحتی را مدیون مدیران ارزشمندی هستند که درپی رفاه آنها هستند و نه تفکرات مانیایی رهبری کردن جهان!
امارات را مثال زدم برای اینکه دم دست است، برای اینکه رقیب قدر و پرقدرتی برای ما نبوده برای اینکه وقتی با یک پرواز از روی تاریکی و سوت و کوری جنوب ایران بلند شوی، براحتی نور و روشنایی و رونق آن قابل مشاهده است، خیلی ای کیو نمیخواهد، با یک نگاه، و از این فرودگاه به آن فرودگاه رفتن میتوان به عمق فاجعه پی برد!
اقای رهبر، تیم هایی که در مسابقات نمی درخشند، در برگشت به خانه به سرعت مربی را عوض میکنند، یکی بهتر را جایگزین میکند، تیمی که شما مربی آن هستی ۴۰ سال است که می بازد و کسی جرات نمیکند شما را عوض کند که هیچ، شما از بقیه طلبکار هم هستید!
شما وقتی سخنرانی میکنید، گویی که رهبر اپوزیسون هستید، انگار نه انگار که مسئول اصلی همه ی مصائب خودِ شما هستید!
ارزش پول ملی طی شش ماه گذشته کمتر از نصف شده است، بخشی از تلاش خود برای جلوگیری از فاجعه را از طریق سیمای میلی پخش کنید، تا ملت به وجود شما افتخار کند و هورا کشان بریزد به خیابان و برقصد و بگوید رهبرم تلاشش را کرد، اما نشد!
*فوروارد کنید برسد به دستان پر تلاش او...
🔆🔆پاسخ:🔆🔆
@Antishobheh
1⃣ وظایف رهبری در قانون اساسی مشخص شده است و در لینک زیر آمده است. حتماً یک بار به طور کامل آن را بخوانیم.
🔗 http://yon.ir/Y4ly1
2⃣ زمانی که رهبری از اختیارات خود جهت امورات کشور استفاده میک ند مانند صدور حکم حکومتی ، عده ای بر می آشوبند که چرا دخالت می کند و نمی گذارد مسئولان برنامه ی خود را اجرا نمایند و ایشان را به دیکتاتوری متهم میکنند❗
اگر در جایی دخالت نمی کند و مسئولی کشور را دچار مشکل می کند، دوباره فریاد بر می آورند که چرا از اختیارات خود استفاده نمی کند و مسئولیت نمی پذیرد❗
اگر هم در جلسات خصوصی یا عمومی نصیحت می کند، تذکر می دهد یا مواخده می کند، میگویند: فقط بلد است خوب حرف بزند.❗
اگر هم در شرایط مختلف حرفی نزند، می گویند چرا ساکت نشسته و موضعی ندارد.❗️
🤔 به راستی رهبری چگونه کار کند تا همه راضی باشند؟!
3⃣ شبهات زیادی پشت سر هم ردیف کرده اند که پاسخ بیشتر آنها در بندهای پیشین آمده است.
اما در مورد بازرسی از نهادهای زیر مجموعه ی رهبری و شفافیت آنها مطلب زیر را بخوانید و خودتان قضاوت کنید👇
"در حالي كه در وزارتخانه ها و سازمانها و موسسات و شرکت های دولتی، تنها دو دستگاه نظارتی دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور هستند که بر نحوه ی هزینه کرد بودجه و چگونگی اجرای قوانین و مقررات نظارت می کنند اما در نهادهای تحت پوشش دفتر مقام معظم رهبری، "موسسه حسابرسي مفيد راهبر" به عنوان ضلع سومی است که می توان گفت حتی در بعضی موارد به مراتب سخت گیرتر از دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور، صورت هاي مالي اين نهادها را مورد بررسي و ارزيابي قرار مي دهد.
موسسه حسابرسی مفید راهبر به عنوان یکی از بهترین موسسات و شرکت های حسابرسی در کل کشور شناخته شده و بر همین اساس تیم های حسابرسی و کارشناسی این موسسه به صورت مداوم، علاوه بر برنامه های فصلی و موردی، در تمامی نهادهای تحت پوشش دفتر مقام معظم رهبری حضور پررنگ داشته و بر چگونگی هزینه کرد اعتبارات و بودجه ها نظارت کامل دارند و به صورت مستمر گزارش هاي خود را به مقامات ذی صلاح و نهادهای دارای صلاحیت قانونیِ رسیدگی به موارد مکشوفه اعلام می دارند."
❗️جزئیات بیشتر در مورد بازرسی از نهادهای زیر مجموعه رهبری در لینک های زیر:
🔗 http://yon.ir/PXK9M
🔗 http://yon.ir/4XhHB
🔗 http://yon.ir/1ONUt
✍ #شریفی
👈 انتقال مطالب با ذکر منبع، رعایت اخلاق و امانتداری است.
💠کانال: آنتی شبهه💠
🔸eitaa.com/Antishobheh
🔸sapp.ir/antishobhee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ «نجاح محمدعلی»، کارشناس منوتو در واکنش به خبر کذب خدمات جنسی در مشهد: اگر من در ایران بودم اتهام زنندگان را محاکمه میکردم
#اربعین پاسخ این توطئه را خواهید گرفت..
@Antishobheh