﷽
⛔️شبهه :
چرا رهبری با فساد اداری برخورد نمیکند؟!
❇️پاسخ
@Antishobheh
1⃣ طبق قانون فقط عزل و نصب رئیس قوه قضائیه و فرماندهان نظامی و انتظامی و نهادهای وابسته به رهبری مانند؛ کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهطور مستقیم بر عهده رهبری است و عزل و نصب سایر مسئولان و مدیران اجرایی کشور بر عهده رؤسای #قوای_سهگانه است، البته بر اساس اصل هشتاد و نهم قانون اساسی، عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور و پس از حکم دیوان عالی کشور یا رأی مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی و یا تخلف وی از وظایف قانونی، نیز بر عهده مقام رهبری است.
2⃣ طبق قانون، سطح رهبری راهبردی و سیاستگذاری کلی و کلان است، نه ورود عملی به مباحث اجرایی که در حوزه وظایف قوای سهگانه قرار دارد، ‼️با اینحال رهبر معظم انقلاب، همواره با تأکید بر فرصتهای فراوانی که برای بهبود شرایط در اختیار مسئولین محترم قرار گرفته، اهمیت برخورد به هنگام با تخلفات و ضرورت رفع نواقص و کاستیهای اجرایی در نظام اداری کشور را (گاهی حتی با اشاره به جزئیات)، به مسئولین ذیربط متذکر و رفع آنها را بهطور مکرر از آنها مطالبه کردهاند.
3⃣ از آنجا که در نظام جمهوری اسلامی ایران، تمام مسئولین بهطور مستقیم یا غیر مستقیم از طریق آرای مردم انتخاب میشوند و پایه و اساس نظام بر مبنای مشارکت عمومی و مردم سالاری دینی بنا نهاده شده است، 👈لذا مقام معظم رهبری همواره تلاش نمودهاند تا در راستای احترام به خواسته و نظر مردم، از دخالت در عزل و نصب مسئولان اجرایی اجتناب نمایند.
4⃣با اینحال قطعاً همانگونه که حضرت امام(ره) در برخورد با #بنیصدر و آقای #منتظری عمل کردند، چنانچه کشور در وضعیت حاد قرار گیرد، ایشان نیز وارد عمل خواهند شد. اما باتوجه به این که بخشی از ناهنجاریهای اداری موجود بر اثر سوء مدیریت و غفلت در نظارت صحیح و برخورد اصولی با متخلفین و بهطور ناخواسته شکل گرفته، لذا بیشک کشور هماکنون در چنین شرایطی قرار ندارد.
5⃣اصولاً همانگونه که اشاره شد، نظارت و کنترل و رسیدگی به تخلفات اداری و اجرایی و برخورد با عناصر فاسد و ناکارآمد، جزء وظایف ذاتی مسئولین قوای سهگانه است، که با فراز و فرود و با ضعف و قوت در حال اجراست و امید است قبل از آنکه به وضعیت بحرانی برسد، با فوریت، جدیت و قاطعیت هرچه بیشتر، تقویت، فراگیر و عملیاتی شود.
6⃣با توجه به توضیحات فوق؛ بهنظر میرسد، در حالحاضر دشمنان داخلی و خارجی نظام، جاهلانه و در عینحال ناامیدانه مترصد آن هستند تا با هوچیگری و جوسازی رسانهای در فضای مجازی و با بزرگنمایی مشکلاتی که بخشی از آن حاصل توطئهها و اقدامات خصمانه خود آنها در عرصههای مختلف؛ اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است، به خیال خود زمینه برای دخالت احتمالی رهبری در امور اجرایی را فراهم و سپس براساس یک سناریوی از پیش طراحی شده و با نسبت دادن انواع اتهامات به ساحت مقدس ولایت فقیه، کشور را به آشوب بکشانند.💯
7⃣در واقع هدف دشمن از بزرگنمایی این مشکلات و مقصر جلوه دادن مسئولین عالی نظام در سطوح مختلف، ناامید ساختن جامعه و همراه نمودن افراد عادی با این کارزار، برای تشکیک در مورد کارآمدی نظام و زیر سؤال بردن جایگاه #ولایت_فقیه و در نهایت ایجاد بهانه برای دخالت در امور کشور از طریق عوامل وابسته داخلی و فراهم نمودن شرایط برای اجماع جهانی علیه ایران است.
8⃣کلام آخر اینکه اگرچه وجود برخی از مفاسد و ناهنجاریهای اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی در نظام اداری کشور انکارناپذیر است و حساسیت نشان دادن نسبت به آنها لازم و ضروری است، اما چون فراگیر و سازمان یافته نیست، لذا انتظار میرود با تذکرات رهبری، هوشیاری مردم همیشه در صحنه و اقدامات مجدانه مسئولین، به زودی شاهد برچیدهشدن کامل این مفاسد باشیم.
منبع: روشنگری و بصیرت سیاسی
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
پاسخ تاج زاده به ناصر مکارم:
آقای مکارم! فضای مجازی و تلگرام "لجنزار متعفن" نیست. لجنزار جامعه ای است که به نظر دکتر بهشتی، در یک سوی آن گرسنه ی بیچاره از سرما لرزان وجود دارد و در سوی دیگرش متنعمان برخوردار از همه چیز. این جامعه لجن است. تمام چهره اش را هم که با قرآن بموشانید، باز لجن است.
❇️پاسخ
@Antishobheh
1⃣ آقای تاج زاده !!شاید اگر شمشیرهای برّان و صداهای غرّان امثال #شهید_بهشتی ها و مطهری ها امروز هم بودند، امثال شما فرصت دو رو بودن نداشتید و اصلاً امثال شما غرب پرستان و لیبرال مسلکان به مناصب و پستها راه پیدا نمیکردید تا بخواهید این چنین در مقابل نصایح مشفقانه و دلسوزانه ی علما و مراجع قد علم کنید.
2⃣بله حقیقت این است که یکی از شگرد های مزورانه و منافقانه، 👈ایجاد دو قطبی های کاذب و مغالطه در مسایل است. دو موضوع غیر مرتبط را طوری به هم پیوند می زنند تا ذهن مخاطب از اصل و درستی مسأله ی اول منحرف شود.
3⃣مثلا اگر از حجاب بگویی، می گویند چقدر گرانی و اختلاس زیاد است. بگویی صدای موسیقی و کنسرت، می گویند صدای گریه ی گرسنه و ...
بگویی اربعین و کربلا، می گویند گورخواب ها، کارتن خوابها...‼️
4⃣اما...جناب تاج زاده چند سوال!!!
🔮آیا اگر تلگرام [که امروز حکم راه دادن یک بیگانه و دشمن به اتاق خوابمان است و مصداق فروختن کشور و رها کردن جوانان در فضای بی درو پیکری به نام تلگرام و فضای مجازی به بهانه ی آزادی و رها گذاشتن و راحت بودن مردم ] کاملا باز و رها باشد، کاری که بی بندوبار ترین کشورها هم یک صدم این حماقت را هم نمیکنند، مشکلات اقتصادی حل میشود؟
🔮آیا مسئول این فاصله ی طبقاتی و فقر بیچارگان و ... علما هستند یا مسئولانی که شما آنها را برای مردم تبلیغ کردید تا انتخاب کنند!!!
شمایی که حاضرید برای رای آوردن حزب و جناهتان، کل جامعه و نظام و دستاوردهای آن را در انتخابات، یک سره به لجن بکشید!!!!
🔮آیا اگر کسی گفت جلوی فروپاشی اخلاق و خانواده و جوانان را با محدود و منضبط کردن و پاک کردن فضای مجازی بگیرید، چرا برای شما ناراحت کننده است و یاد فقر و بدبختی مردمی می افتید که امثال شما آنها را موجوداتی اضافی و بی ارزش می دانند و اتفاقاً اصل عامل بدبختی آنها، شما دنیا پرستان اشرافیت خواه هستید!!!!
🔮آیا متنعمان چپاولگر و نجومی بگیر جزء گروه و جناح شما نیستند!!!
🔮آیا همفکران غرب پرست و سلفی بگیر شما که هر جا بودند جز رانت و اختلاس و قاچاق و به یغما بردن ارزش های انقلاب نداشتند، جامعه را به لجن می کشند یا تفکر دلسوز و انقلابی و فحش خور که هرجا سازندگی و محرومیت زدایی شده، جای پای آنها مشهود است!!!
❗️بله جناب تاجزاده حرف راجع به شما مرفهین بی درد زیاد است ....
5⃣فقط یادتان باشد هرچه بیشتر سخن می گویید ما راحت تر میتوانیم باطن پر از تزویر شماها را برای مردم نشان دهیم.
✍ #رمضان_زاده
پ.ن: اظهارت آیت الله مکارم شیرازی دربارهء آسیب های فضای مجازی و تلگرام:
🔺 http://tn.ai/1618465
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
❤️امام على عليه السلام
🍃دروغگو و مرده يكسانند؛ زيرا برترى زنده بر مرده به اعتماد بر اوست. پس اگر به سخن او اعتمادى نشود، زنده نيست
الكَذّابُ و المَيّتُ سَواءٌ؛ فإنّ فَضيلَةَ الحَيِّ علَى المَيّتِ الثِّقَةُ بهِ، فإذا لَم يُوثَقْ بكَلامِهِ بَطَلَت حَياتُهُ🍃
📚غررالحكم حدیث 2104
@Antishobheh
┄┄┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄┄┄
﷽
🌻ای نعمت باطنی عالم مهدی
🌻وی نور دل نبی خاتم، مهدی
🌻تکمیل نموده رب به تو نعمت ها
🌻ای نعمت جاری دمادم ، مهدی
// 🎈سالروز آغاز امامت و ولایت گل سرسبد عالم هستی، تبریک و تهنیت 🎈//
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
📌آریه درعی؛ وزیر داخلی صهیونیستها در مصاحبه با خبرگزاری اسرائیلی هیدا بروت گفت: تحقق صلح راهبردی بین #یهود و #مسلمانان غیر ممکن است؛ حکام عرب چهارپایان [حضرت] موسی هستند که فقط از آنها برای رسیدن به مقصد نهایی خود استفاده کرد؛ ‼️در این بین خرید پالان نو و علوفه خوب برای چهارپا از وظایف صاحب آن است؛ ❌اما صاحب چهارپا باید همیشه به آن صرفا به عنوان ابزاری برای سواری گرفتن نگاه کند؛ جای چهارپا در اسطبل است و هیچ کس چهارپا را به اتاق پذیرایی خانه اش نمیبرد❗️😐
⚠️اینها تنها بخش کوچکی از هزینه آشتی با #صهیونیسم است، حالا فهمیدید چرا امام میگفت #اسرائیل_غده_سرطانی است
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️ شبهه
ساخت ۱۲ درب طلا برای کاظمین توسط جمهوری اسلامی
و آینده سازانی که در خرابه ها، آینده ایران را میسازند!
مدرسه ای در سیستان و بلوچستان
#اعتقادی
❇️پاسخ
@Antishobheh
✳️اینچنین هجمه هایی علیه ساخت و ساز #حرم های شریف در این برهه از تاریخ که بیشتر از هر زمانی خار چشم دشمنان دین است،
مقاصدی در پشت پرده ی آن نهفته است و اهداف دیگری از این تبلیغات ضد #دینی تعقیب میشود.
و اینگونه ناله و زاری کردن بحال فقرا،همه بهانه ایست برای سرپوش گذاشتن به اهداف و غرض خودشان و توجیه کم کاریهای این مغرضان.
✳️نکته جالب و سوالی که به ذهن انسان در اولین لحظه بعد ابراز اینگونه شبهات خطور میکند این است که:
⁉️چرا این روشنفکرنماها و باصطلاح دلسوزان حال فقرا،
مثلا نمی گویند:
⁉️چرا اینهمه هزینه صرف ساخت و نگهداری فضای سبز و زیباسازی ها در شهر و پایتخت میشود؟
که به گفته ی شهردار تهران برای هر شهروند تهرانی 23 مترمربع فضای سبز در نظر گرفته شده است!!!
خب؛چرا هزینه اش صرف فقرا نمی شود؟!
⁉️یا چرا نمی گویند:
اینهمه سالن سینما وتئاتر و پارک و شهر بازی ساخته می شود؟!
خب هزینه اش صرف فقرا شود؟!
✳️درحالیکه هزینه ساخت و تعمیر و بازسازی #اماکن_زیارتی و شریف غالبا از #نذورات همین فقرا تامین می شود. و غالبا تا ده ها سال قابل استفاده میباشد.
✳️ولی برای ایجاد ونگهداری همین فضای های سبز،شهربازی،سینما، باغ وحش و...از بیت المال صرف می شود.
✅هزینه ی ساخت این درب های طلا که در مشهد ساخته شده طبق گفته ی رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات در این استان، هر یک از این درها مبلغ 170 میلیون تومان میباشد که در مجموع هزینه ی ساخت این 12 درب طلا مبلغ 2 میلیارد تومان شده است. که تماما از طلاها و نذورات مردم تهیه و ساخته شده است.
http://urly.ir/WWDQE
🔸حال در نظر بگیرید ساخت یک مجتمع تفریحی و گردشگری، ساخت و نگهداری باغ وحش و....چندین میلیارد تومان هزینه برمی دارد؟!
🔸چرا این روشنفکرنماها به این موارد اشاره نمیکنند و فقط به این مقدسات اشاره میکنند و بعد به حال #فقرا و محرومین دل می سوزانند؟!
✳️بیان این نکات به این معنا نیست که کشور و مردم نباید پارک و سینما داشته باشند ونیازی به زیباسازی شهرها نیست ، بلکه صرفا برای بیان این نکات است که ، همان گونه که عده ای پارک رفتن ، سینما و تئاتر و باغ وحش و... رفتن رادوست دارند ، عده ای هم که قطعا، تعدادشان بیشتر است،راغب و دوستدار سفرهای زیارتی هستند.
⁉️چرا ایجاد امکانات و هزینه کردن بودجه برای دسته اول لازم وشایسته است اما اندک هزینه برای دسته دوم آن هم از جیب خودشان ناشایست است.
⁉️چرا این هزینه ها برای دسته اول که ریخت و پاش هم در ان زیاد دیده می شود،اسراف محسوب نمیشود و سهم فقرا در آن بچشم نمی آید ولی تا حرف از بازسازی حرمین شریف یا رفتن به حج و زیارت می شود،
بلافاصله حرف کمک و رسیدگی به فقرا و محرومین به میان می آید.
✅ضمن اینکه مبالغ این ساخت و ساز و نگهداری از امکانات دسته از #بیت_المال است اما برای اماکن زیارتی از خود مردم که غالبا عادی و فقیر هستند تامین می شود.
التماس تفکر.....
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
♦️سوال
خداوند ميفرمايد تا من نخواهم برگي از درخت نميافتد پس اختيار انسان چي ميشود ؟.
❇️پاسخ:
@Antishobheh
اینکه گفته می شود تا خدای متعال نخواهد، برگی از درخت نمی افتد، منافاتی با اختیار ندارد. زیرا خدا خواسته که انسان دارای اختیار باشد و تا خدا نخواهد، کسی با اختیار خلق نمی شود. پس این دو عبارت بر یکدیگر منطبق هستند.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
♦️سوال
آیا اختیارات و پاسخگویی رهبری همخوانی دارد؟
❇️پاسخ
@Antishobheh
🔰 #اختیارات_رهبری از موضوعاتی ست که گرچه پاسخ مشخصی دارد، اما بسیار مورد مناقشه و شبهه افکنی قرار می گیرد و البته خیلی اوقات هم فقط حربه ای برای مخفی کردن خطاها و کم کاری های افراد پشت این شبهه افکنی ها و اتهام زنی هاست؛ که مثلا رهبری و نهادهای زیر مجموعه اش پاسخگو نیستند؛ یا حیطه دخالت رهبری در امور گاهی فراتر از #اصل_110 قانون اساسی است یا اینکه مقام #ولایت_فقیه دارای اختیارات متعدد و گسترده ای طبق شرع و قانون اساسی است که با میزان پاسخگویی یا احساس مسئولیت ایشان همتراز و قابل قیاس نیست.
🔰اخیرا نیز #علی_مطهری که به جای پاسخگویی و دفاع شرافتمندانه از عملکرد ۱۲ ساله خود در جایگاه نمایندگی مجلس، تمام توانش را روی تخریب رهبری، #شورای_نگهبان و مجمع تشخیص گذاشته، در سخنانی اتهامات بیشماری از جمله این موارد ذکر شده را به رهبری وارد کرده تا به خیال خود نقش خودش و مجلس #وکیل_الدوله دهم را در شرایط فعلی کشور تطهیر کند و بگوید اختیارات دست دیگران بوده و ما اختیاری نداشتیم.
🔰در باب خطاهای بزرگ #مجلس_دهم سخن زیاد گفته شده و در اینجا قصد بازگویی آن را ندارم. اما در این یادداشت می خواهم به شبهه همترازی یا ناهمترازی اختیارات و پاسخگویی رهبری پاسخ دهم.
1⃣ رهبر انقلاب، به شدت بر دو خط قرمز در مسائل سیاسی باور دارند. این دو خط قرمز عبارتند از: مردم و قانون.
🔺مشی #آیت_الله_خامنه_ای در اغلب مسائل کلان سیاسی، درست همانند سیره #امام_خمینی و ائمه اطهار(ع) مطالبه مردمی و رسیدن جامعه به بلوغ و پختگی است. چنانکه امام(ره) با #بازرگان و #بنی_صدر مخالف بودند ولی تا زمانیکه افکار عمومی به مرحله بلوغ و مطالبه نرسید، برکنار نشدند. پذیرش #برجام همینطور؛ آنگاه که رهبر انقلاب خود شخصا مخالف مذاکره و توافق با آمریکا بودند ولی به رای مردم به نامزدی که مدعی «مذاکره به عنوان کلید اداره کشور» بود احترام گذاشتند و آن را تجربه ای ماندگار برای مردم خواندند.
نکته: در دیدگاه رهبر انقلاب خط قرمز "مردم" صرفا در مسائل سیاسی یا اجتماعی رعایت میشود نه در مسائل اعتقادی و شرعی. چنانکه ایشان علیرغم جوسازی های گسترده رسانه ای موضوع #حجاب را وظیفه حکومت اسلامی دانسته و دیدگاه عده ای که با توجه به وجود جو بی حجابی در برخی اقشار، نظام را به عبور از قانون رعایت حجاب الزامی فرا می خواندند، نکوهش نمودند.
🔺 اما قانون! سیره رهبران انقلاب همواره احترام به جایگاه سایر نهادهای نظام اسلامی است. اگر قرار بود یک نفر به شکل #تیرانی و #استبدادی همه کاره کشور باشد پس چه نیازی به ساختارسازی و نهادمندی! مثلا مجلس اختیار دارد #قراردادهای_بین_المللی را به رای بگذارد و تا جاییکه از اصول یا منافع کشور فرا نرفته، ایشان ممانعتی نمیکنند. تشخیص این موضوع هم نه تحت تاثیر تبلیغات سیاسی یا جناحی بلکه با نظر خود ایشان است. چنانکه ایشان در موضوع #قانون_مطبوعات در مجلس ششم، خود را ملزم به کنش دیدند و در موضوع CFT یا پالرمو آن را به مجلس و شورای نگهبان و سایر دستگاهها سپردند. و چنانکه حضرت امام(ره) در موضوعی مثل الگو قرار دادن #اوشین در یک برنامه رادیویی دست به واکنش زدند ولی در موضوعی مثل تعیین #قائم_مقام به نظر مجلس خبرگان علیرغم باور شخصی خویش تمکین کردند.
2⃣برخلاف ادعا یا تصور برخی که اختیارات ولایت فقیه را شاهانه و بی حد و مرز ترسیم میکنند؛ مقام رهبری نه مقام شاهنشاهی و #دیکتاتوری است و نه حتی دارای برخی اختیارات سایر رهبران دنیا. بعنوان نمونه، طبق قانون اساسی، رهبری حق انحلال و تعطیلی مجلس را ندارد؛ حال آنکه بسیاری از روسای جمهور از جمله در آمریکا و فرانسه و آلمان و ملکه انگلستان و حتی شاه مشروطه از چنین اختیاری برخوردارند. حتی در موضوع عزل رئیس جمهور، رهبر پس از حکمِ دیوانعالی کشور یا رأی مجلس قادر به عزل اوست. نه یک شبه و ناگهانی. در آمریکا اما رئیس جمهور حتی اختیاراتی در عرصه قانونگذاری هم دارد. مثلا حق وتوی مصوبات کنگره!
✅نتیجه طبیعی این تصور غلط یعنی «همه کاره بودن رهبر» تصور غلط دیگر «تنها جوابگو بودن رهبر» است. که مطابق آن، این رهبر است که باید هزینه ناکارآمدی سایر مسئولان را بپردازد. این برخلاف انگیزه تاسیس #جمهوری_اسلامی است که رهبر بجای همه تصمیم بگیرد، بجای همه عمل کند و بجای همه بازخواست شود. نظام سیاسی ایران بر اساس رای قاطبه مردم، #مردمسالاری_دینی است و رهبر بعنوان رکن رکین آن، وظیفه منحرف نشدن آن از اصول کلان انقلاب اسلامی را دارد، نه دخالت در جزئیات امور یا هر رخداد سیاسی کوچک و بزرگ.
☑️ @abdollahy
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
🚫شایعه
خیلی خیلی مهم و فوری
تجارت اعضای بدن پشت پرده بیماری مرموز #کرونا در تبریز!!
پروندهای مخوف که راز مرگهای مرموز بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان را افشا کرد!
سوال پیچیدهای که این روزها ذهن اکثر مردم را درگیر کرده، اینست که «چرا بیماران کرونایی که به بیمارستان انتقال داده میشوند، هرچند جوان و قوی و با حال نه چندان بد، اکثرا در یکی دو روز اول به حدی بدحال میشوند که به آی سی یو منتقل شده و میمیرند؟! درحالی که اکثر بیماران کرونایی هرچند مسن و ضعیف که در منزل استراحت میکنند، پس از مدتی حالشان خوب میشود؟!
این روزها پروندهای مرموز در یکی از شعب دادسرای شهرستان تبریز در جریان است که مربوط به پسر جوانی است که کاملا صحیح و سالم و فقط به خاطر علائم مشکوک به بیماری کرونا، به بیمارستان... تبریز منتقل شده و درکمال تعجب در کمتر از ۲۴ ساعت حالش وخیم اعلام شده و خبر درگذشتش به خانواده وی داده می شود! و چون بیمار کرونایی بوده، اجازه کفن و دفن به خانواده وی داده نمی شود! پدر وی که خیلی به قضیه مشکوک شده، با اصرار و سماجت، و با تشکیل پرونده شکایت از کادر بیمارستان، موفق به اخذ حکم نبش قبر میگردد و در کمال تعجب می بینند که در بدن جوان ناکام بخیههای مربوط به عمل جراحی وجود دارد!!!
با پیگیری پرونده و ارسال جسد به پزشکی قانونی، مشخص می شود که اعضایی از بدن جسد جوان درآورده شده!!!
آیا راز این مرگومیرهای مشکوک چندماهه اخیر در تجارت اعضای بدن نهفته است؟!!!
آیا باندی مافیایی در حال تجارت با اعضای بدن انسانهای مظلوم و بی دفاعی است که پایگاهی و مرجعی برای پیگیری ندارند؟!
لازم به ذکر است این اطلاعات بدون اطلاع خانواده جوان متوفی و از طریق یکی از کارکنان انساندوست و شریف دادگستری آذربایجان شرقی به دست ما رسیده است.
لطفا به خاطر حفظ جان انسانها در انتشار این پیام ما را یاری کنید
سید محمود ت.
تبریز، ۱ آبان ۹۹
❇️پاسخ
@Antishobheh
❌در دروغین بود مطلب فوق همین بس که منبعی ندارد! مطلب حتی بدون نام بردن از بیمارستان مذکور و حتی خانواده متوفی دروغین پیش رفته!
مطالبی از این دست برای تشویش اذهان و ایجاد احساس ناامنی روانی تولید میشوند پشت پرده آنها هم ؛ میتواند حتی اهداف سیاسی بلخص ایجاد ناامیدی از مردم به دستگاه بهداشت کشور داشته باشد .
از نشر مطالبی اینچنین که نه فرد و مکان و منبع مشخص دارند اجتناب کنیم...
#سواد_رسانه
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
وقتی عیسی مسیح وحضرت یحیی میتوانند در کودکی به مقام نبوت برسند، چه مانعی داردکه #حضرت_مهدی نیز در سنین کودکی به مقام #امامت برسد.
ائمه اطهار هم موضوع صغر سِنّ ایشان را اعلام نمودند تا مورد اعتراض مخالفین ومعاندین قرار نگیرد. امام باقر: «صاحب الامر سن مبارکش از تمام ما کمتر و گمنام تر است» (بحار الانوار، ج۵۱ ص۳۸)
#آغاز_ولایت_امام_زمان
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
🔴انتساب جمله جعلی به رهبر انقلاب درباره بورس
🔹در تجمع امروز جمعی از سهامداران معترض مقابل مجلس، بنری با جملهای از رهبر انقلاب دیده میشود اما بررسی منابع اصلی بیانات ایشان نشان میدهد این جمله (بهترین مکان برای سرمایهگذاری بازار سرمایه است) از رهبری نیست.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️ شبهه:
تو یه دیندار احمقی
وقتی در روستایی که مدرسه بهداشت و حمام ندارد و تو به آنجا بروی و مسجد بسازی تو یک دیندار احمقی!
وقتی مردمی گرسنه و بیکار باشند و تو آنها را در شب و روز نصیحت به تقوا و پرهیزکاری می کنی
تو یک دیندار احمقی!
وقتی عدهای از دختران و زنان جامعه ما که دختر خواهر و مادر ما هستند ]
به سبب فقر اقتصادی یا فرهنگی تن فروشی می کنند و تو اصلا رگ گردنت کلفت نمی شود ولی اگر روسری همین افراد روی سرشان نباشد
تو رگ گردن کلفت می کنی و عربده می کشی
تو یک دیندار احمقی!
اگر مدارس ما مثلا در سیستان و بلوچستان هنوز سرویس بهداشتی تمیز ندارد وسیله گرمایی ندارد
کلاس درس درست و حسابی ندارد و...ولی تو فقط به فکر فرستادن یک روحانی برای نماز جماعت یا تبلیغ دینی به آنجا هستی
تو یک دیندار احمقی!
" شبهه خلاصه شده است "
❇️ پاسخ
@Antishobheh
1⃣این شبهه نیز از ترفتند قدیمی دین ستیزان استفاده کرده است؛ یعنی ایجاد تقابل بین ارزش های اخلاقی.
توضیح اینکه بارها گفته ام که ایجاد تقابل بین کمک به فقرا مثلاً و انجام عبادات و مناسک یک مغالطه نخ نما شده ای است که مخالفان به دلیل ضعف استدلال، دست از سر آن بر نمی دارند.
2⃣مگر کسی گفته است به فقرا رسیدگی نشود؟ مگر کسی گفته برای محرومین حمام و مدرسه ساخته نشود؟❓ اتفاقا اعتدال و تعقل حکم می کند که این ارزش ها باید در کنار یکدیگر محقق شوند. 👈لذا قرآن کریم در صدها آیه قرآن، اقامه نماز و پرداخت زکات را در کنار یکدیگر قرار داده و اساساً کسانی می توانند دلبستگی خود به مال را از بین ببرند که با ارتباط مستمر با خالق هستی به خودسازی پرداخته باشند. از این رو از نظر قرآن کریم این نمازگزاران هستند که قسمتی از مال خود را به محرومان اختصاص می دهند: (همانا انسان حريص آفريده شده است؛ چون آسيبى به او رسد، بیتاب است، و هنگامى كه مال و رفاهى] به او رسد، بسيار بخيل و بازدارنده است، مگر نماز گزاران، آنان كه همواره بر نمازشان مداوم و پايدارند، و آنان كه در اموالشان حقّى معلوم است، براى تهيدست و محروم/ معارج 20 تا 26)
3⃣بنابراین اتفاقا کیاست و تدبیر اقتضاء می کند که یکی از بهترین راه های مبارزه با فقر و محرومیت ترویج عبادت و بندگی و گسترش پایگاه های خداپرستی و تزکیه نفس است. در عمل هم مشاهده می شود که اغلب دانشجویانی که در طرحهای جهادی اعزام به مناطق محروم شرکت می کنند دانشجویانی هستند که تدین و تعبد آنها به مسائل عبادی بیشتر است. دانشجویانی که نمونه همه آشنای آن شخصی مانند شهید حججی است.
4⃣بی انصافی دیگر نویسنده این است که با تکرار عبارت به شکل های گوناگون در صدد القاء این نکته است که مذهبی ها در برابر مشکلات، دزدی ها و اختلاس ها واکنشی نشان نمی دهند. در حالی که به طور نمونه اگر تنها خطبه های نماز جمعه به عنوان اصیل ترین پایگاه مذهبی ها مورد تحلیل آماری قرار گیرد معلوم می شود که درصد و حجم مطالب اختصاص داده شده به این گونه مشکلات چندین برابر پرداختن به مسائلی همچون بی حجابی است.
☑️در پایان تاکید می شود،
🔺1-طبق آموزه های روایی (مانند روایت مشهور کاد الفقر ان یکون کفرا)، پرداختن به معیشت و مسائل اقتصادی چه بسا نسبت به مسائل فرهنگی اولویت هم داشته باشد چنانچه نام گذاری سالهای اخیر توسط رهبر انقلاب هم نشان دهنده تمرکز وجهه همت نظام به همین سمت است، اما این رویکرد هیچگاه به معنای نفی توجه به نیازهای معنوی، روحی و کمالی انسان نیست.
🔺2- همچنین ادعا نمی شود دین داری همه مومنان بدور از هرگونه افراط و تفریط بوده و همه آنها وظایف خود را از سر تشخیص وظیفه درست انجام می دهند اما مقصود شبهه افکنانی که این گونه متن ها را منتشر می کنند، نفی دین و آموزه های دینی است و استهزاء آن است
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh