هدایت شده از علی بهادری جهرمی
🔻سخنگوی دولت: دولتهای غربی از نقشآفرینی زنان تحصیلکرده باحجاب در اجتماع واهمه دارند/ سیاست فرهنگی در دوره پیشین رهاسازی و واسپاری بیضابطه حوزه فرهنگ بود/ دولت سیزدهم فرهنگ را فدای اقتصاد نکرد/ تشریح اقدامات و رویکردهای فرهنگی دولت سیزدهم
💢علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت عصر چهارشنبه ۲۹ شهریورماه در اجلاس بانوان بسیج طلاب کشور حضور پیدا کرد و ضمن سخنرانی به سوالات حاضرین در این جلسه پاسخ داد.
🔹سخنگوی دولت در مقدمه سخناناش گفت: در دولت سیزدهم عدالت محوری به عنوان یکی از اصلیترین شاخصههای تفکر اسلامی به عنوان یک رکن حرکت دولت انتخاب شده و مردمی بودن به عنوان رکن عملیاتی و اجرایی این گفتمان و راهبرد اصلی دولت انتخاب شده است.
🔸بهادری جهرمی با تأکید بر واهمه دولتهای غربی از اسلام و شعائر اسلامی، مثال زد: حجاب نماد همیشگی تعظیم شعائر اسلامی در قالبی مردمی است و دلیل ترس و مبارزه غرب با حجاب این است که از عمق نفوذ تفکر اسلامی و انقلابی از طریق حجاب که یک گفتمان پیشبرنده است، جلوگیری نماید. دلیل مخالفت غرب با تحصیل محجبهها نیز همین است که از حضور بانوان تحصیل کرده با حجاب در اجتماع و نقشآفرینی ایشان در عرصههای مختلف علمی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی و مانند اینها، واهمه دارد.
🔹وی با بیان اینکه دولت سیزدهم در شرایطی که در اوج تهاجم فرهنگی غرب بودیم، شروع به کار کرد، تصریح کرد: در چنین شرایطی متاسفانه سیاست فرهنگی در دوره پیشین رهاسازی و واسپاری بیضابطه حوزه فرهنگ بود؛ این یک بیتوجهی عمدی بود. اینکه مقام ارشد دولتی سابق میگفت دولت مسئول بهشت رفتن مردم نیست را نباید ساده در نظر گرفت؛ این نمادی از بیتوجهی به عرصه فرهنگ بود.
🔸سخنگوی دولت ادامه داد: اساساً مزیت جمهوری اسلامی ایران عمق راهبردی و تاثیرگذاری فرهنگی آن بوده ولی در یک دورهای عمداً برای اینکه از فرهنگ فاصله بگیریم و کمتر به آن توجه شود، یک اولویتبخشی کاریکاتوری به حوزه سیاست خارجی داده شد و آنجایی هم که در حوزههای فرهنگی ورود میکرد، به اسناد خارجی مانند سند ۲۰۳۰ که سعی بر تحمیل فرهنگ غربی به همه جای جهان دارد، میپرداخت.
🔹وی اضافه کرد: تاثیرگذاری در حوزه فرهنگ در بلند مدت رخ میدهد و نتایج سوء عملکردها در حوزه فرهنگ در دهه ۹۰، امروز نمایان شده و در سالهای آینده باید توجه مضاعفی به حوزه فرهنگ شود.
🔸سخنگوی دولت در تشریح اقدامات و رویکردهای فرهنگی دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: مهمترین و نخستین اقدام فرهنگی دولت، تغییر و تبدیل فرهنگ به عنوان یکی از مسائل اصلی دولت بود. در گام بعد، به سمت مسئولیتپذیری دولت برای ساماندهی فضای مجازی و ایجاد زیرساخت در شبکه ملی اطلاعات رفتیم. دولت سیزدهم رویکردهای فرهنگی و آموزشی کشور را از محوریت سند 2030 به رویکردهای بومی و ملی تغییر داده و مسجد را به عنوان مرکز فعالیت های مردمی و فرهنگی مورد توجه قرار داده است.
🔹وی افزود: دولت سیزدهم در جهت عدالت فرهنگی و حرکت به سمت تأمین نیازهای فرهنگی در استانها و مناطق دوردست، برنامهریزی کرده است. دولت سیزدهم همچنین در راستای تقویت زیرساختهای عرصه فرهنگ همچون توسعه و تجهیز کتابخانههای عمومی و خودکفایی در تولید کاغذ اهتمام جدی ورزید. فعالسازی شورای فرهنگ عمومی کشور در جهت ارتقای پوشش و مد و لباس و تلاش برای اصلاح الگوی مصرف از دیگر اقدامات فرهنگی دولت سیزدهم بوده است.
🔸بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: در زمان شروع به کار دولت، حفظ جان مردم از طریق واکسیناسیون گسترده برای مقابله با همهگیری کرونا در اولویت بود تا آمارهای فاجعهباری مانند فوت ۷۰۹ نفر در یک روز، تکرار نشوند. پس از کنترل همهگیری کرونا، اولویت دولت حل مشکلات اقتصادی و معیشتی بود ولی علیرغم همه اینها، دولت حوزه فرهنگ را نادیده نگرفت و به اصطلاح فرهنگ را فدای اقتصاد نکرد.
@alibahadorijahromi
«عقلانیت»
🌹 ما عملا در سه جبهه درحال جنگیم؛ جبهه اول، جنگ با خودمان است که از تعلقات دنیا دل بکنیم. جبهه دوم در شهر، کوچه و خانههای خودمان است، که با حضور ما در دفاع از حرم برخورد میکنند و ما باید به آنها ثابت کنیم که برحقیم و برای خدا میرویم. این به مراتب سختتر از اولی است. سومین جبهه، جنگ با تکفیری هاست که در مقایسه با دوتای قبلی عین تفریح است.
🌹 شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرماندهٔ تیپ فاطمیون (مدافعین حرم از افغانستان)
🔘 منبع: کتاب "خاتون و قوماندان" ص ١٩۵ و ٣٠٠
🪴 نثار امام، شهدا و اموات مؤمنین، فاتحه و صلوات
«عقلانیت»
🇮🇷 ایران قوی
🔔 دوران بزن دررو تمام شده، بزنید، میخورید
🔻 رئیس ضدایرانی ترین پایگاه اطلاعاتی امنیتی رژیم صهیونیستی که از سال ٢٠٠٠ با پوشش سایت خبری "دبکا" در حوزهٔ نظامی و امنیتی فعالیت میکرد، بطور مشکوکی به هلاکت رسید.
🔻 تاکنون هیچ نام یا تصویری از وی و چگونگی مرگ وی منتشر نشده، اما پس از دوماه وقفه در فعالیت سایت، در خبری ناگهانی اعلام شد؛ بدلیل مرگ موسس و روزنامهنگار سایت، فعالیت این پایگاه خبری متوقف میشود. !!
✅ حجتالاسلام خطیب، وزیر اطلاعات :
🔹 خیلی از خودکشیها و مرگ هایی که در رژیم صهیونیستی اعلام میشود، کار جبههٔ مقاومت است.
🔹 ما از نظر فنآوری چه در نرمافزار و سختافزار، و چه در شگردهای اطلاعاتی عملیاتی موفقیتهایی را بدست آوردهایم که شبیه پهپادهای جمهوری اسلامی، در دنیا مشتریهای زیادی دارد. ما این دستاوردها را به جریان مقاومت و کشورهای دوست ارائه کردیم که منجر به پیروزیهای بزرگی شده است.
🌹 نثار ارواح طیبهٔ شهدای گمنامی که برای رسیدن به این اقتدار و امنیت، جانشان را نثار کرده و اکنون روی سنگ مزارشان حک شده «محل شهادت: بلاد کفر» صلوات.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿 هرچه دشمن خواست، برعکس شد
🔸 تحلیل دکتر بهادری جهرمی، سخنگوی دولت از شکست برنامه اخیر دشمنان ملت برای التهابآفرینی و بحرانسازی در کشور
🗓 نشست خبری ۲۸ شهریورماه
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت در سنگر خانواده»
✅ پرورش فرزند در دامن سختیها
🌹 استاد شهید مرتضی مطهری :
💚 ژان ژاک روسو، در کتابی که دربارهٔ تربیت نوشته بنام "امیل" و به فارسی هم ترجمه شده، میگوید: «بدبخت تر از فرزندان کسانیکه بچههای خودشان را در ناز و نعمت بزرگ میکنند، کسی نیست» چرا ؟ خیلی منطق روشنی دارد. میگوید: «چون این بچهها در مقابل مصیبتها حساس میشوند و در مقابل لذتها بیتفاوت!»
💚 بچهای که از کودکی نه سرما را چشیده، نه تشنگی را تحمل کرده، نه حتی یک حرف تندی از کسی شنیده، این بچه طبیعتی پیدا میکند بسیار زودرنج. حتی اگر نسیمی از سختی به او برسد، فوق العاده ناراحت میشود و در مقابل، هر مایهٔ لذتی به او بدهید، کأنه چیزی به او ندادهاید!
💚 اینگونه پدر و مادرهای نادان! بچه هایی تربیت میکنند که در مقابل لذتها بیتفاوت هستند و در این جهان لذت نمیبرند، اما از همه چیز رنج میبرند!
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🌴🌹 ٣١ شهریور، آغاز هفتهٔ دفاع مقدس، مردمیترین دفاع تاریخ بشر، تجلی معنویت، عقلانیت و مقاومت ملت تاریخ ساز ایران اسلامی، گرامیباد.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 قاعده برگشت "نظام" به "نهضت" !!
🌀 چه وقت نظامی باید به نهضت برگردد؟!
✅ حجت الاسلام محسن قنبریان:
🔹 وقتی ناچار شود از ارزش های پایه و اصیل خودش دست بردارد! یک حکم فرعی فقهی را میتوان به تاخیر و تدریج سپرد اما ارزشهای پایه ی تشکیل نظام را نه!
🔹 امام مجتبی(ع) اگر با سلطه و ترور یا تطمیع می ماند، ارزشهای اموی را در نظام علوی پذیرفته بود؛ پس به مرحله نهضت برگشت!
🔹 یک مورد عدالتخواهی را میشود عقب انداخت تا وقتی که جامعه آرام شود(خطبه۱۶۸) اما اگر کلا ناچار شدی عدالت را بی خیال شوی، فلسفه حکومت و نظام را از دست داده ای؛ پس به مرحله نهضت برمی گردی!
🔹 جنبش عدالتخانه ایران وقتی سر از دیکتاتوری رضاخانی در آورد، مردم و علماء دوباره به مرحله نهضت برگشتند!
🔘 برنامهٔ "علامت" شبکه دو سیما
@Aqlaniyyat
✔️ ماجرای دیوارنگار میدان ولیعصر نشان داد که اختاپوس بانکهای مالساز و بنگاهدار زورشان به حرف رهبری هم میچربد!
✍️ محسن مقصودی، مجری و تهیه کننده برنامه ثریا در خصوص جمع کردن دیوارنگار میدان ولیعصر در مورد بانکها در توییتر نوشت:
🔹 «همیشه در برابر پاسخ مردم و دانشجویانی که میپرسیدند چرا رهبری با فلان فساد برخورد نمیکند یا پیگیر تصویب فلان قانون ضد فساد نمیشود، باید کلی توضیح میدادم که فرایند مبارزه و مهار باندهای قدرت و ثروت پیچیده است، یک نفر ولو رهبر باشد بدون مطالبه مردم و عزم مسوولان تنها میماند
🔹 این ماجرای دیوارنگاره کار ما را راحت کرد و مشخص شد حتی در دوران مدیریت اصولگراها بر سه قوه و شهرداری، حرف صریح و دقیق رهبر انقلاب که سالها در عرصه عمل خاک میخورد حتی دیگر روی بیلبورد شهری هم تحمل نمیشود و اختاپوس بانکهای مالساز و بنگاهدار زورشان به حرف رهبری هم میچربد
🔹 شاید برخی از این ماجراها ناامید شوند، اما ما با این ماجراها امید و انرژیمان برای مبارزه با فساد و تخلفات بانکی دو چندان میشود. حالا همه چیز عیانتر شده، مردم ماجرا را فهمیدهاند مال سازهای تورمساز دیگر نمیتوانند با کمک به فلان مسجد و فلان خیریه و هیات و ... ژست ارزشی بگیرند»
📌 اکنون دولتِ مردمی با جدیت وارد ساماندهی بانکها شده و این اقدام انقلابی دولت، نیازمند حمایت عملی مردم است. همه باید مراقب فضاسازیها و اختلالاتی که این منابع قدرت و ثروت میتوانند ایجاد کنند، باشیم.
🇮🇷 فردائی بسیار بهتر از امروز در انتظار ماست. ان شاءالله
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 امام خامنهای (حفظه الله) : «بانکها غلط میکنند بنگاهداری میکنند. قبلا در همین جلسه گفتم؛ جلوی بنگاهداری بانکها را بگیرید» ١٣٩٧/۶/١٠
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مدارسی که پساز دستور رئیسی در ۲ ماه ساخته شد
🔹پس از دستور رئیسجمهور مبنی بر ساخت ۱۰ مدرسه ۱۵ کلاسه در شهرستان بهارستان، در طول مدت دو ماه این ۱۰ مدرسه توسط هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء سپاه ساخته و اکنون درحال بهرهبرداری است.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 حکایت عارفی که در مخالفت با قیام امام خمینی(ره) شروع به نوشتن کتاب میکند!!
۳۰۰ صفحه نوشته بوده امّا با نهیب امام زمان ارواحنافداه آن کتاب را ریز ریز کرد ...
✅ آیت الله فاطمی نیا (ره)
@Aqlaniyyat
هدایت شده از علی بهادری جهرمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥درسهای تلخ و شیرین گام اول انقلاب
بهادری جهرمی:
💢اگر امروز در اقتصاد، معیشت و فرهنگ مشکل داریم نتیجه دورهای است که گفتیم کلید حل مشکلات در بیرون از کشور است.
🗓۱۴۰۲.۰۶.۲۹
@alibahadorijahromi
هدایت شده از کوتاه و گویا
بسم الله الرحمن الرحیم
روزگار غریبی است.
آنها که دم از وطن و ایران می زدند، دل در گرو دشمنان وطن دارند
آنها که پول های نجومی را خرج سفر به ترکیه و اروپا می کنند، نگران و منتقد نذری امام حسین و خرج اربعین هستند
آنها که مدعی مردم سالاری هستند ، رأی مردم را به کیفی و غیر کیفی تقسیم می کنند و اگر مردم آنهارا نخواهند در شیپور تقلب می دمند
آنها که یک روز از سه هزار روز جنگ با صدام به جبهه نرفتند ، دلسوز استقلال ایران شده اند.
آنان که کرامت و وقار و عفت زن ایرانی را به حراج گذاشته اند و او را در حد اسباب هوسرانان تنزل دادند ، داعیه زن زندگی آزادی دارند
کسانی که هشت سال کدخدای خود را به استمداد طلبیدند و به اعتراف خودشان هیچ چیز عایدشان نشد، حالا دوباره راه علاج را غربگدایی پیشنهاد می کنند
آنهایی که برای رابطه با غرب روابط با جهان را ترک کردند حالا از ارتباط خوب ایران با همسایگان و کشورهای مستقل جهان آشفته شده اند.
آدرس کانال
@kootahgooya
«عقلانیت»
🇮🇷 ایرانِ قوی
💚 با افتتاح خط تولید داروی آلتلایز ، ایران دومین تولید کنندهٔ تنها داروی درمان سکته مغزی در جهان شد.
🔻«فیروزآبادی» معاون علمی رئیسجمهور:
🔹امروز به مدد متخصصان و فناوران یک شرکت دانش بنیان داروی بسیار مهم و حیاتی که تولید آن تاکنون در انحصار یک شرکت آمریکایی بوده، از زیر سایه تحریمها خارج و در کشور تولید میشود.
#خنثی_سازی_تحریم
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔 پدرخوانده ها در فکر راهی جدید برای آشوب در ایران
🔍 بررسی گزارش مرکز مطالعات امنیتی رژیم صهیونیستی
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔥 تصور کنید!! سی انفجار همزمان در تهران!
➖ خبری که نباید راحت از کنار آن گذشت
🌀 چرا امنیت ما را هدف گرفتهاند ؟
➕ لعنت خدا بر جریان غربگرا و لیدرهای جریان اصلاحات که با حمایت از آشوبگران "زن، زندگی، آزادی" پای داعش را به ایران باز کردند.
🇮🇷 امام خامنهای (حفظه الله) : «اگر امنیت نباشد، علم هم نیست، اقتصاد هم نیست، آرامش خاطر زندگی هم نیست، راحتی نیست. امنیت همه چیز کشور است»
🙏 خداقوتی به حافظان امنیت کشور
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ جایگاه "زن" در غرب
🔻 تری کروز ؛ بازیگر ، مجری تلویزیون و فوتبالیست آمریکایی: بهترین مثال برای بیان وضعیت زنان در غرب؛ مثال برده داری هست. اصلا این جا مردها زن ها رو به شکل یک انسان نمی بینند و معتقدند اصلا زن ها آدم نیستند.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ افراطی های دیروز ، تفریطی های امروز ... !
👆 ببینید
📚 امیرالمومنین(ع): «لاتَرَی الْجاهِلْ اِلّا مُفْرِطاً أَوْ مُفَرَّطاً» جاهل را نمیبینی مگر آنکه یا زیادهروی(افراط) میکند و یا کوتاهی(تفریط) میکند. ( نهجالبلاغه، حکمت ٧٠)
@Aqlaniyyat
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت تعلل مجمع تشخیص مصلحت نظام در خشکاندن ریشه فساد چیست؟
#فیلمنوشت
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🔻 نامگذاری کتابهای دینی مدارس به «هدیههای آسمانی» تحریف در دین است
🌀 "دین" آسمانی است یا زمینی ؟
✅ کانال رسمی استاد پناهیان/ عضو شوید
http://eitaa.com/joinchat/653459456C219897ad4f
@Panahian_ir
@Aqlaniyyat
✅ درآمد مالیاتی ۶ ماهه ۲ برابر درآمد نفتی شد
🔵 رئیس کل سازمان مالیاتی: « در ۶ ماه اول سال جاری، درآمدهای مالیاتی به بیش از دو برابر درآمدهای نفتی رسیده است. دستاورد بزرگ دولت در راستای کاهش وابستگی به نفت و تامین مالی پایدار و غیرتورمی با تمرکز بر مالیاتستانی از دانه درشتها و مبارزه جدی با فراریان مالیاتی رقم خورده است»
👈 این دستاورد مهم در شرایطی بدست آمده که برای اولین بار پس از انقلاب، در این دولت، میزان دریافت مالیات از ٢۵% به ١٨% کاهش یافته است.
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
✅ سبک زندگی شهدا
🌹🇮🇷🌹 پیام خون شهدا اینستکه دست از امام و خط ولایت فقیه که همان خط اسلام و کلام خداوند و راه رسولان و ائمهٔ ماست برندارید و بدانید که جز این راهی نیست و دیگر آنچه که هست تباهی، سیه روزی و خسرالدنیا و الاخره است.
🌹🇮🇷🌹 فرازی از وصیتنامهٔ شهید حسین صباغ زاده از کاشان. محل شهادت: شلمچه
🪴 نثار امام، شهدا و اموات مؤمنین فاتحه و صلوات
🌴هفتهٔ دفاع مقدس گرامیباد
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
💚 "الگوی سوم" با دیپلماسی موفق زنانه
🔹 دکتر جمیلهٔ علمالهد، همسر دکتر سید ابراهیم رئیسی، برخلاف همسران اکثر رؤسای جمهور گذشته که در مجامع بینالمللی صرفا بصورت تشریفاتی و رعایت عرف دیپلماتیک، در ضیافت شام حاضر میشدند، یا همچون بسیاری از سیاستمداران زن ایرانی، مرعوب فرهنگ منحط غربی شده و از فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی خود فاصله گرفتهاند! در دوسال اخیر با حضور مؤثر در مجامع بینالمللی و داخلی، تلاش موفقی در جهت معرفی چهرهٔ "زن ایرانی" داشته اند.
👈 گنگرهٔ بینالمللی "بانوان تاثیرگذار" که با حضور ٣٠٠ زنِ مؤثر اجتماعی از ٩٠ کشور جهان در تهران برگزار شد، نمونهای از خدمات این استاد فرهیخته دانشگاه در حوزهٔ تعلیم و تربیت و نهاد خانواده است.
🔹 برخی از سخنان ایشان در گفتگو با رسانههای داخلی و خارجی، انعکاس زیادی در رسانهها داشت؛
🍃 «سن درختان دانشگاههای ما بیشتر از سن آمریکاست»
🍃 «مردان در ایران ترجیح میدهند از همسر خود نخواهند کار کند یا پولی به خانه بیاورد. زنان در ایران بعنوان افرادی در نظر گرفته میشوند که در مقام مادر، همسر یا دختر، با مردان، عشق را به اشتراک میگذارند»
🍃 «زنان در ایران برای حقوق خود مبارزه نکردهاند، زیرا از حقوق خود برخوردارند و آنهم بدلیل حفظ حرمت آنها در جامعه توسط مردان است»
🔺 این اظهارات نشان داد که وی در عین نخبگی فرهنگی، تسلط کاملی بر رسانه دارد. همین شایستگی ها بود که موجب عصبانیت جریان غربگرا و مرعوب غرب شد.
🇮🇷 ایشان مصداق کاملی از "الگوی سوم" است که امام خامنهای(حفظه الله) در سال ٩١ در برابر الگوی زن شرقی و غربی معرفی کردند.
@Aqlaniyyat
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ یک آمار منتشر شده درباره «واقعیتهای حجاب» در جامعه امروز ایران و چند نکته جالب توجه
🔸اخیراً آماری درباره «واقعیت های حجاب» در جامعه امروز ایران از سوی انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شده که نتایج تجمیعی شش پیمایش و مطالعه کلان ملی است که از ابتدای سال 1401 (شش ماه قبل از حوادث پاییز سال گذشته) تا خرداد 1402 توسط مراکز پژوهشی، دانشگاهی، سیاستگذاری و رسانه ای برگزار شده است.
🔹84.2 درصد بانوان، حجاب را به عنوان یک حکم اسلامی #قبول دارند. همچنین، سنجش نظر مردم درباره «لزوم داشتن حجاب در محیط های عمومی» حاکی از آنست که 84.3 درصد پاسخگویان (زن و مرد) با #الزام اجتماعی حجاب #موافق هستند. میزان موافقت «بانوان» با الزام رعایت حجاب، بیشتر و برابر با 86.5 درصد میباشد.
البته تلقی همه این افراد با نوع و میزان الزام بخشی یکسان نیست و طیفی از الزام قانونی تا الزام فرهنگی و اخلاقی را در بر میگیرد.
🔸اما نکته جالب این است که در حالی که واقعیت بی حجابی، بر اساس این آمار، 6.4 درصد است، جامعه احساس می کند که 30 درصد بانوان، بی حجاب هستند. همچنین در حالی که 84 درصد بانوان به حجاب به عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند، تلقی 67 درصد مردم این است که اکثر مردم به حجاب اعتقاد ندارند!
🔹 این نشان می دهد که در برداشت بخش قابل توجهی از مردم از «واقعیت» با خود «واقعیت» فاصله وجود دارد. به عبارت دیگر، «ذهنیت» مردم در این زمینه، متفاوت با «عینیت» است.
🔸اینکه چرا مردم چنین برداشت نادرستی داشته اند، علل مختلفی دارد. جنگ شناختی و فضاسازی رسانه ای را می توان جزو این علل دانست؛ اما یکی از علل مهم آن، تظاهر به انجام برخی از ناهنجاری ها در کف جامعه است.
🔹 آمار فوق را کنار بگذاریم و فرض کنیم که از هر 100 نفر یا 1000 نفر، فقط 1 نفر کشف حجاب کند. در اینجا هر چند درصد خیلی کم است، اما اثرات اخلاقی و روانی آن بر جامعه و مردم را نمی توان نادیده گرفت. از جمله اثرات این است که مردم گمان می کنند که هویت جامعه تغییر پیدا کرده است.
✍ توضیح اینکه، وقتی مردم به صورت پشت سر هم، آن درصد خیلی کم را در سطح جامعه مشاهده کنند، موجب می شود که در ذهن آنها این گزاره به صورت ناخودآگاه شکل گیرد که عملاً جامعه ما دچار یک تغییر نگرش و تغییر هویت گسترده شده است. در حقیقت، این کار شبیه تبلیغات و پیام های بازرگانی است که در ناخودآگاه مردم تأثیر می گذارد.
یادداشت اصلی را در جهان نیوز بخوانید👇👇
https://www.jahannews.com/report/851203
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 آهنگ زیبای "مردآفرین"
👆 ببینید
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 شغل زن یا نقش زن
🔻 در ابتدای انقلاب اسلامی چند سوال در حوزه زنان از شهید محمدحسین بهشتی پرسیده میشود که ایشان پاسخ آن پرسشها را میدهند.
🌀 آیا کارکردن را برای زن یک موقعیت دون انسانی تلقی می کنید ؟
🌀 آیا زنان میتوانند رئیس جمهور شوند ؟
✅ حجتالاسلام محسن قنبریان از کتاب مبانی قانون اساسی، پاسخ شهید بهشتی را بازخوانی میکنند.
@Aqlaniyyat
«عقلانیت در سنگر خانواده»
🌀 چرا خدا گاهی ما را در بنبست قرار میدهد ؟
✅ استاد پناهیان :
💚 یکی از مصادیق مهم حال بد «یأس» است. ناامیدی، حالِ آدم را بد میکند؛ از آن بیماریهایی است که علامتی ندارد و انسان را دچار مرگ خاموش میکند.
💚 یأس، آدم را دلسرد میکند و انگیزه و انرژیاش را میگیرد، چهبسا آدم از نظر جسمی هم ضعیف بشود. اما امید به انسان قدرت میدهد. کسی که خسته است و میگوید «خوابم میآید» اگر یک امید خوب به او بدهید، خوابش میپرد و دو برابر دیگران کار میکند.
💚 گاهی خدا ما را در بنبست قرار میدهد تا ببیند امیدمان را از دست میدهیم یا نه؟ اگر ببیند تو لبخند میزنی، آرام هستی و به خدا امید داری و میگویی «حتماً یک راهی هست» خوشش میآید.
💚 در روایت هست که خدا میفرماید: من نزد حُسنظنّ بندۀ خودم هستم. «أَنَا عِنْدَ حُسْنِ ظَنِّ عَبْدِي بِي» خدا وقتی ببیند بندهاش در شرایط سخت هم به او امید دارد، اوضاع را برایش تغییر میدهد.
💚 این امید است که آدم را وادار به دعا و استغفار میکند. دیدهاید بعضیها میگویند «حالم بد است، حال دعا ندارم» یک عامل این حال بد، یأس است، امید ندارد به اینکه از خدا چیزی بگیرد، اگر امید داشت کرور کرور اشک میریخت.
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🌀 رئیسی داره چکار میکنه ؟
✅ افزایش " قدرت خرید"
یکی از مؤلفههای تشخیص کاهش یا افزایش رفاه عمومی، بررسی شاخص "قدرت خرید" است. با توجه به اینکه قیمت برخی کالاهای اساسی از جمله گوشت گوسفندی، مرغ، تخم مرغ و برنج بیشترین افزایش قیمت را داشته است، میخواهیم این شاخص را در خصوص اقلام مذکور بر مبنای میزان یارانههای نقدی که قریب به اتفاق مردم آنرا دریافت میکنند، بررسی نمائیم.
✔️ در سال آخر دولتِ آخوند انگلیسی (١۴٠٠) ، با کل یارانهٔ یک خانوادهٔ چهار نفره (١٨٠/٠٠٠ تومن) توان خرید
🐓 ۶ کیلو مرغ (کیلویی ٣٠/٠٠٠ تومن)
🐑 یا ١/٣٠٠ کیلو گرم گوشت کوسفندی (کیلویی ١٣٨/۵٠٠ تومن)
🌾 یا ۴/۵ کیلو برنج درجهٔ یک ایرانی (کیلویی ٣٨/٧٠٠ تومن)
🍳 یا چهار شانه تخم مرغ ٣٠ عددی (۴۵/٠٠٠ تومن) وجود داشت.
🔵 درحالی که اکنون با کل یارانهٔ یک خانوادهٔ چهار نفره (١/٢٠٠/٠٠٠ تومن) میتوان؛
🐓 ١۵ کیلو مرغ (کیلویی ٨٠/٠٠٠ تومن)
🐑 یا ٢/۶٠٠ کیلو گرم گوشت کوسفندی (کیلویی ۴۵٠/٠٠٠ تومن)
🌾 یا ١٣ کیلو برنج درجهٔ یک ایرانی (کیلویی ٩٠/٠٠٠ تومن)
🍳 یا ١٢ شانه تخم مرغ ٣٠ عددی (١٠٠/٠٠٠ تومن) خرید.
🔵 البته اگر این خانوادهٔ چهارنفره یارانهٔ ۴٠٠/٠٠٠ تومنی دریافت کند (١/۶٠٠/٠٠٠ تومن) میتواند؛
🐓 ٢٠ کیلو مرغ
🐑 یا ٣/۵ کیلو گوشت کوسفندی
🌾 یا ١٧ کیلو برنج درجهٔ یک ایرانی
🍳 یا ١۶ شانه تخم مرغ ٣٠ عددی خرید نماید.
🔵 علاوه بر این، با استفاده از طرح کالابرگ، دریافتی این خانواده به ازای هر نفر ۵٢٠/٠٠٠ تومن خواهد شد. (٢/٠٨٠/٠٠٠ تومن) که در آنصورت قدرت خریدشان به؛
🐓 ٢۵ کیلو مرغ
🐑 یا ۴/۵ کیلو گوشت کوسفندی
🌾 یا ٢٢ کیلو برنج ایرانی درجهٔ یک
🍳 یا ٢٠ شانه تخم مرغ ٣٠ عددی افزایش پیدا میکند.
✅ بنابراین؛ برخلاف جوّ رسانهای سنگینی که وجود دارد و علیرغم افزایش قیمتها، بدلیل جلوگیری از خلق پول و کنترل تورم در کنار افزایش حقوق و یارانههای نقدی توسط دولت، قدرت خرید مردم نسبت به دو سال گذشته افزایش یافته است.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 به جز دیوانسالاری چه راهی داریم ؟
🌀 چگونه میتوان تشکیلاتی بدون دیوانسالاری داشت ؟
✅ حجت الاسلام قنبریان:
🔹 پیامبر در مرحله نظام سیاسی، یک تشکیلات اداری ساخت؛ کسانی را به عنوان دبیران و نویسندگان، کارشناس تخمین، عامل گرفتن صدقات و مالیات و امثال این ها قرار داد. اما دیوان سالاری نداشت.
🔹 دیوانسالاری یک پدیده مدرن است؛ وقتی است که ما به این نظام دیوانی اصالت میدهیم. دوم اینکه تمرکز گرایی میکنیم.
🔹شهید بهشتی میگفت در عین حالی که به نظم نیاز داریم، تمرکز گرایی نباید باشد. در دیوانسالاری ما به نظام اداری اصالت میدهیم، بدون اینکه خروجی واقعی را بخواهیم. اما "تشکیلات" ساختاری است چابک که خروجی نهایی را محقق کند.
🔹 مدیریت جهادی که میگوییم یعنی همین؛ حتما به نتیجه برسد. تشکیلات پیامبر بدون تمرکز بر نظام دیوانی به خروجی میانجامید. ما قطعا یکی از مشکلاتمان که باید بُعدِ نهضت آن را چابک کند همین دیوان سالاری است.
🔹 این آرزو نیست، جز خاطرات ماست! ما اوایل انقلاب جهاد سازندگی را درست کردیم که اولاً شورایی اداره میشد، ثانیاً از پایین به بالا بود. تمرکز گرا نبود؛ از بالا به شکل کارتابل همه چیز ابلاغ بشود نبود!
🔹 امپراطور ژاپن به آقای رفسنجانی گفته بود برای ما حیرت انگیز است یک سازمانی (جهاد سازندگی) توانسته باشد اینقدر توسعه درست بکند!
🇮🇷 باید برگردیم تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی و آن دوره را بخوانیم و بازسازی بکنیم.
📺 برنامهٔ "علامت" شبکهٔ دو سیما
@alamat_tv2
@Aqlaniyyat
🔻 خبرنگار ترکیه ای :
در ترکیه ای که 10 سال قبل قیمت متوسط خانه 160 هزار لیر بود حالا با 150 هزار لیر، چادر 8 نفره فروخته میشه
🌀 آیا ترکیه هم با دنیا درگیر شده ؟!!
✅ نگذاریم حقایق را برایمان وارونه جلوه دهند
@Aqlaniyyat