20.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ کلیپ اختصاصی| مکاشفهی استاد سید علی طباطبایی (از شاگردان علامه حسن زاده آملی) و مشاهدهی عارف بالله سید علی قاضی طباطبایی در عالَم مکاشفه و جملات مرحوم قاضی درباره علامه حسن زاده آملی... (توضیحات با صوت استاد سید علی طباطبایی)
@Arefane
❖ انتشار کتاب "در محضر ارباب معرفت"، اقتباس از حلقات انس عارف عظیم آیت الله سعادت پرور
اثر حاضر تألیف استاد محمدحسین رخشاد است که توفیق درک محضر تنیچند از بزرگان سیروسلوک، از جمله علامه طباطبایی، آیتالله بهجت و آیتالله سعادتپرور رحمت الله علیهم را داشته است. معظم له در این اثر رهیافت و برداشت حضور خود در جلسات آیتالله سعادت پرور را با قلم رسای خویش با اضافات و ملحقاتی بر ارقام سطور آورده است؛ که شامل ۲۵۰ جلسه و حاصل سالیان متمادی شرکت در محضر آن بزرگوار میباشد. این کتاب مشتمل بر مباحث گوناگون معرفتی با محوریت شرح آیات، احادیث حضرات معصومین(ع) و اشعار است و با رویکرد سلوکی و بیانی لطیف ایراد شده که با ذوق و قریحه مؤلف محترم مزین به اشعار عرفای بزرگی همچون خواجه حافظ شیرازی، فیض کاشانی، شمس مغربی و طوطی همدانی و... نیز گشته است.
این کتاب مشتمل بر ۸ فصل است:
در آستانه سلوک
شرایط و لوازم سلوک
نفحات سلوک
پایان سلوک
ندای ملکوت
صاحبان ملکوت
ترنم ملکوت
سالکان ملکوت
مشخصات کتاب:
۶۸۲ صفحه
قطع وزیری
جلد سخت
قیمت با تخفیف ۳۰ درصدی تا ۳ روز: ۱۰۵ هزار تومان
نشر فیض فرزان
لینک خرید
@Arefane
❖ دستخط| نامه دوستانه علامه طباطبایی به آیتالله سیدجواد خامنهای
در جریان برگزاری نشست پیشهمایش بزرگداشت آیتالله حاج سید جواد حسینی خامنهای (پدر رهبر معظم انقلاب) که صبح پنجشنبه چهارم آذر ۱۴۰۰، به همت مؤسسه پژوهشیفرهنگی انقلاب اسلامی در مشهد برگزار شد، از سند «نامه دوستانه علامه طباطبایی به آیتالله سیدجواد خامنهای» رونمایی شد.
@Arefane
❖ بیانات خواندنی آیت الله جوادی آملی در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت آیت الله مصباح یزدی
«بنده از شب رحلت ایشان تا همین دیشب، هیچ شبی نشده که علامه مصباح یزدی را فراموش کنم؛ هیچ شبی!
این کارهایی که بیان کردید، کارهای بسیار خوبی است اما کارهای بالاتری باید صورت گیرد تا بیشتر از شأن و مقام ایشان یاد شود و هرچه بهتر این شخصیت علمی به مردم معرفی شود. الحمدالله امروز به برکت نظام اسلامی و خون شهیدان، این حوزه از مظلومیت به درآمده؛ توصیه بنده اینست که علاوه بر یادنامهها، مقالات علمی تألیف گردد که نظریات اندیشمندان غربی با اندیشههای آیت الله مصباح مقابل هم قرار گیرد تا قوت فکری اندیشه اسلامی در مقابل آن نظریات مشخص شود.
در معرفی اندیشههای آیت الله مصباح یزدی همت بلند داشته باشید چراکه دیدگاهها و اندیشههای ایشان #آبروی_علمی برای جمهوری اسلامی است.»
❖ همچنین استاد مجتبی مصباح در این دیدار فرمود: مرحوم والد میفرمود: «ریاست فلسفه اسلامی در زمان ما بر عهده حضرت آیت الله جوادی است» انشاءالله خداوند سایه شما را بر سر ما حفظ کند. آیت الله جوادی در پاسخ فرمودند: این جمله از بزرگواری و لطف ایشان بوده است.
@Arefane
▪️انّا لله و انّا الیه راجعون
عالم ربانی و حکیم متالّه آیت الله سید رضی شیرازی از علمای بزرگ تهران دار فانی را وداع گفت.
❖ به گزارش کانال عارفانه| از اساتید ایشان در حکمت و عرفان میتوان به آیات عظام شیخ محمد تقی آملی، میرزا محمّد مهدی الهی قمشه ای، میرزا ابوالحسن شعرانی، سیّد ابوالحسن رفیعی قزوینی، میرزا احمد آشتیانی، شیخ حسین فاضل تونی، و آقا محمد علی حکیم شیرازی اشاره کرد.
❖ وی از مریدان امام خمینی و از همراهان و مبلغان انقلاب اسلامی بود که در تیر ماه ۱۳۵۸ با چهار گلوله مورد سوءقصد گروه تروریستی فرقان قرار گرفته بود؛ امام خمینی نیز به این مناسبت پیامی در محکومیت ترور ایشان صادر کردند.
❖ گفتنی است که طی سالیان گذشته حدود ۶۰۰ نفر از پیروان ادیان مختلف و با ملیتهای متفاوت به دستان وی با بهرهگیری از استدلالات کلامی و فلسفی به دین مبین اسلام و مذهب جعفری روی آوردهاند.
❖ خود ایشان در این زمینه فرمودهاند: «خود ما صدها نفر را به کمک همین بحثهای فلسفه اسلامی مسلمان و شیعه کردیم. چطور می گویید فلسفه راه دین را کند می کند؟ والله هرچه بگویم که بی سوادند کم است. نمی فهمند. والله بی سوادند».
@Arefane
❖ بخشی از پیام تسلیت استاد عبدالحسین خسروپناه
حوزه علمیه تهران باید تنبه اساسی یابد که بزرگان حکمت و فقاهت را یکی یکی از دست می دهد و اما آیا جایگزینی برای آنها دارد؟ آیا حوزه علمیه تهران می تواند استاد حکیم سید رضی شیرازی دیگری تربیت کند؟ نگارنده پاسخی به این پرسش ها ندارد لکن می تواند عزیزان را به خاطرات معظم له درباره استادش علامه شعرانی که در کتاب اندیشه نامه علامه شعرانی آمده، ارجاع دهد؛ شاید پاسخی بیابند.
@Arefane
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ کلیپ| از مرحوم سید مهدی امام پرسیده بودند: از استادتان حاج آقا رحیم ارباب چی یاد گرفتید؟ (بیانات با صوت استاد شیخ جعفر ناصری)
• تصویر داخل کلیپ متعلق به عالم ربّانی حاج آقا رحیم ارباب رضوان الله تعالی علیه، از فیلسوفان و فقیهان شیعه در اصفهان است. ایشان از شاگردان آخوند ملا محمد کاشی و جهانگیرخان قشقایی بود و مانند استاد خود، عمامه بر سر نمیگذاشت. ایشان در فقه و اصول، هیئت و ریاضی، فلسفه و کلام، و عرفان تخصص داشت و در زمره آخرین دانشوران مکتب فلسفی اصفهان بود. شاگردان وی از علمای زمان خود بودهاند و پیکر مطهر ایشان در تخت فولاد اصفهان دفن شده است.
@Arefane