فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این را باید ثبت کرد در تاریخ...
🔹روایت تکاندهندهی امروز رهبر انقلاب از اقدام معنوی زن و شوهر دهه هفتادی
🆔 @Arefane
🍷هزار محیی الدین ابن عربی باید درب خانه حضرت رقیه به گدایی بنشینند!
🔹عارف بالله مرحوم علامه طهرانی: وجود مقدّس حضرت رقيّه سلام الله عليها و خاندان رسول خدا صلّى الله عليه و آله و سلّم همچون طلاست؛ و وجود ديگر اوليا همچون مسى است كه در آتش مجاهدات نفسانيّه گداخته شده و با كيمياى محبّت أهل بيت عليهم السّلام و توسّل به ايشان طلا گرديده است. و به همين علّت است كه كاملين از خاندان و ذريّه رسول خدا در سعه و نورانيّت نسبت به ديگران مانند دريا نسبت به قطره مى باشند؛ و هزار محيى الدّين عربى بايد درب خانه حضرت رقيّه سلام الله عليها به گدائى بنشينند.
📚 نور مجرد ج 1 ص 333
🆔 @Arefane
🍷راز رضایت سریعِ حضرت سیدالشهدا برای میدان رفتن حضرت علی اکبر
علی اکبر در بیرون دروازه دلِ [امام حسین] جای دارد نه در درون؛ و حسین علیه السلام هم در بیرون دروازه دل علی اکبر جای دارد نه در درون؛
شبستان [و درونِ] دل حسین علیه السلام مهر خداست و سراسر بوستان [و درونِ] دل علی اکبر هم علاقه به خداست.
نه پدر، پسر می خواهد و نه پسر، پدر می خواهد. بلکه هم پدر و هم پسر، خدا می طلبند...
هم او [علی اکبر] استجازت [درخواست اجازه میدان رفتن] می کند و هم این [امام حسین] در کمال رضا، اجازت می دهد. سرّش آن است که قلب هر دو به یاد حق، متیّم [بیقرار و شیدا] است...
📚 آیت الله جوادی، عرفان و حماسه، ص ۱۸۸
🆔 @Arefane | شراب توحید ☑️
🍷عنایت ویژه امام حسین علیهالسلام به سالکان
🔹علامه طباطبایی: اكثر افرادى كه موفّق به نفى خواطر شده و توانسته اند ذهن خود را پاك و صاف نموده و از خواطر مصفّا كنند و بالأخره سلطان معرفت براى آنان طلوع نموده است در يكى از اين دو حال بوده است:
🔹اوّل در حين تلاوت قرآن مجيد و التفات به خواننده آن، كه چه كسى در حقيقت قارى قرآن است و در آن وقت بر آنان منكشف میشده است كه قارى قرآن خداست جلّ جلاله.
🔹دوّم از راه توسّل به حضرت ابا عبد الله الحسين عليه السّلام زيرا آن حضرت را براى رفع حجاب و موانع طريق نسبت به سالكين راه خدا عنايتى عظيم است.
📚 علامه طهرانی، رسالۀ لب اللباب، ص ۱۵۰
🆔 @Arefane | شراب توحید ☑️
🍷هرچه حسین بن علی به لحظه شهادتش نزدیکتر میشد، چهره اش بشاشتر میشد...
🔹استاد شهید مطهری: حميد بن مسلم كه وقايع نگار عمر سعد است اين قضيه را گفته است. میگويد من تعجب مى كنم از حسين بن على كه هر چه شهادتش نزديكتر و كار بر او سخت تر مى شد چهره اش برافروخته تر مى شد. مثل آدمى كه به وصل دارد نزديك مى شود. كأنه خوشحالتر مى شود. حتى يك جمله اى دارد، مى گويد آن لحظات آخر كه من به سراغ حسين بن على عليه السلام رفتم، وقتى رسيدم كه آن لعين ازل و ابد سر مقدسش را از بدن جدا كرده بود چشمم كه افتاد، آن بشاشت و روشنى چهره اش آنچنان مرا گرفت كه كشته شدنش را فراموش كردم! «لَقَدْ شَغَلَنى نورُ وَجْهِهِ عَنِ الْفِكْرَةِ فى قَتْلِهِ».
🆔 @Arefane | شراب توحید ☑️
🍷استاد جعفر ناصری: مرحوم ملا حسینقلی همدانی قدّسسرّه یکی از افرادی است که خیلی قویّ و در بین اساتید، کم نظیر بوده است. ایشان یکی از اولیایی است که روحش خیلی آزاد است. اگر کسی عمل صالحی انجام دهد و به این بزرگوار هدیه کند، روح ایشان با آن شخص، همراه می شود. گاهی ما به سبب کثرت اشتغالات و مشکلات، منشأ حالات خوش خود را متوجّه نمیشویم. بعضی از حالات خوش انسان، مربوط به همراهی ارواح اولیا با انسان است. مرحوم ملا حسینقلی از افرادی است که همراهی روح ایشان با انسان، موجب اقبال قلب و کثرت ذکر خدا و حالت توجّه میشود. همراهی ارواح اولیای خدا با انسان، برکات بسیاری دارد.
🆔 @Arefane | شراب توحید ☑️
🔹مرحوم آیة الله سعادت پرور در یکی از جلسات پس از زلزله بم فرمود:
🍷زلزله امتحان سختی نیست؛ این امتحان را نوعا آدم ها از عهده اش بر می آیند. خداوند اگر بخواهد شما را امتحان کند با همسرتان امتحان می کند که شبانه روز با او سروکار دارید. گاهی به خانه می آیید، همسرتان بدون مقدمه حرفی را که باب میل شما نیست می زند؛ اگر مراقب نباشید یک گفتار و رفتار نامناسب در مقابل او اندوخته های معنویتان را بر باد می دهد.
📚 سلوک با همسر ص ۱۸
🆔 @Arefane | شراب توحید ☑️
🍷استاد یعقوبی قائنی: مردمى كه مى خواهند در راه خدا قدم بگذارند، اى كاش نصف آن مقدار كه از گمراه كردن شيطان مى ترسند، به حفظ و هدايت خداى متعال وثوق و اعتماد مى كردند. خداى متعال در قرآن شريف درباره ى شيطان مى فرمايد: «إن كيد الشّيطان كان ضعيفا» و در جاى ديگر مى فرمايد: «إن عبادى ليس لك عليهم سلطان». پس چه طور ممكن است بنده ى خاكى ضعيف، او را قصد كند و خداى دانا و قادر و كريم، بنده اش را به خود راه نداده، او را رها كند تا گرفتار سگ هاى اطراف خانه اش شود؟!
📚 سفینة الصادقین
🆔 @Arefane | شراب توحید ☑️
🔹لا يَترُكُ النّاسُ شَيئاً مِن أمرِ دينِهِم لِاستِصلاحِ دُنياهُم، إلّافَتَحَ اللَّهُ عَلَيهِم ما هُوَ أضَرُّ مِنه
🔹مردم، امرى از امور دين خود را به خاطر آباد كردن دنيايشان فرو نمیگذارند، مگر آن كه خداوند، زيانبارتر از آن را برايشان میگشايد...
✍ حضرت امیرالمومنین علیه السلام، نهج البلاغه، حکمت 106
🆔 @Arefane | شراب توحید ☑️
🍷ویژه| نماز استغاثه در شب جمعه
استاد فیاض بخش: از اعمال شب جمعه و از دستورات مکتب علامه طباطبایی رحمت الله علیه، نماز استغاثه به امام عصر علیه السلام است. این نماز در شب جمعه هنگام ثلث سوم شب خوانده میشود.
در بخشی از این عمل شریف، لحظه درخواست حاجت است؛ در آن هنگام حاجات معنوی و توفیقات سلوکی را بر حاجات دیگر مقدم نمایید.
🔰 کیفیت نماز
...آن جوان(حضرت مهدی یا یکی از اصحابش) مرا مخاطب ساخته گفت: اباالحسين بن ابي البغل! اگر گرفتاری داری چرا دعای فرج را نمي خواني؟ گفتم آقای من دعای فرج چيست؟ فرمود: دو رکعت نماز می خوانی، سپس مي گويي:
يا من اظهر الجميل و ستر القبيح يا من لم يواخذ بالجريره ولم يهتک الستر يا عظيم المن يا کريم الصفح يا حسن التجاوز و يا باسط اليدين بالرحمه يا منتهي کل نجوي و يا غاية کل شکوي يا عون کل مستعين يا مبتدئا بالنعم قبل استحقاقها.
سپس ده مرتبه بگو: يا ربّاه
و ده مرتبه: يا سيّداه
و ده مرتبه: يا مولَیاه
و ده مرتبه: يا غايَتاه
و ده مرتبه: يا منتَهی غايةِ رغبَتاه
آنگاه بگو: اسئلک بحق هذه الاسماء و بحق محمد و آله الطاهرين عليهماالسلام الا ما کشفت کربي و نفست همي و فرجت غمي و اصلحت حالی.
آنگاه هر حاجتي داري از خدا بخواه.
سپس گونه راست را روي زمين بگذار و صد مرتبه بگو: يا محمد يا علي يا علي يا محمد اکفياني فانکما کافياي و انصراني فانکما ناصراي.
بعد از آن گونه چپ را بر زمين بگذار و صد مرتبه بگو: ادرکنی. و بسيار تکرار کن و بگو: الغوث الغوث تا نفس قطع شود.
آنگاه سر بردار، خداوند با کرم خود حاجت ترا روا خواهد ساخت انشاءالله...
(برخی قسمت آخر را اینگونه ترجمه کرده اند: «سپس گونه چپ صورتت را بر زمین بگذار و صد بار بگو: ادرکنی [و پس از صد بار این ذکر را] بسیار تکرار کن. سپس به اندازه یک نفس بگو: الغوث الغوث الغوث...، آنگاه سر از سجده بردار.»
والله العالم. بنده را نیز از دعای خیر خود فراموش نکنید.)
🆔 @Arefane | شراب توحید ☑️
🍷معرفی برخی کانالهای سلوکی.عرفانی
🔹پیام رسان تلگرام:
🆔 @Arefane
🆔 @erfanekeshmiri
🆔 @sahbayehaj
🆔 @nedayesaadat
🆔 @samadi_amoli
🆔 @maktabevahy_pub
🆔 @tezkar
🆔 @sokhanerfan
🆔 @ibnarabi5600
🆔 @seratemostaghim_ir
🆔 @erfan_e_emamkhomeini
🆔 @termegraphic
🆔 @forooghetohid
🆔 @nooremojarrad_com
🆔 @sireolama
🆔 @mobahesatmagz
🆔 @mazaroliya
🆔 @sire_salehan
🆔 @magmaulbahrin
🆔 @Jelvehnooralavi
🆔 @kelasedin
🆔 @ayatollah_javadi_amoli
🆔 @sholeye_toor
🆔 @alhaydarii_fa
🆔 @hekmateislami
🆔 @mediahekmat
🆔 @mobasherkashani
🆔 @saraeer
🆔 @bazmeghodsian
🆔 @almizann
🆔 @kelaseostadyazdanpanah
🆔 @jamemarefat
🆔 @Tohidesamadi
🆔 @khom_khaneh
🆔 @shogogoleshg
🆔 @bagher_bagher
🆔 @dordanegram
🆔 @hosseini_akhlagh
🆔 @kashkouleoloum
🆔 @shabname_hekmat
🆔 @asraretohid
🆔 @javedan1397
🆔 @feghheakbar
🆔 @allametabatabaei
🆔 @mehrostad_ir
🆔 @dr_vahedjavan
🆔 @ayateeshraq
🆔 @erfanvahekmat_com
🆔 @noorefanoos
🔹پیام رسان ایتا:
🆔 eitaa.com/bahjat_ir
🆔 eitaa.com/nasery_ir
🆔 eitaa.com/nasimehekmat
🆔 eitaa.com/khamenei_ir
🆔 eitaa.com/khosropanah_ir
🆔 eitaa.com/rasanews_agency
🆔 eitaa.com/hawzahnews
🆔 eitaa.com/felhekmat
🆔 eitaa.com/howzeh_enghlab
🆔 eitaa.com/mesbahbasir_com
🆔 eitaa.com/Aminikhaah
🆔 eitaa.com/sahife_sajjadie
🆔 eitaa.com/khamenei_hawzah
🆔 eitaa.com/farbehi
🆔 sapp.ir/allameyedahr
🍷دیوانگی از محبت خدا...
🔹حضرت امام صادق علیه السلام: إذا تخلّی المؤمنُ من الّدنیا سما و وجد حلاوة حبّ الله و کان عند أهل الدّنیا کأنّه قد خولط و إنّما خالط القوم حلاوة حب الله فلم یشتغلوا بغیره.
🔹آنگاه که مؤمن از دنیا فاصله بگیرد، علوّ مقام پیدا کرده، شیرینی محبّت خدا را می یابد. در این حال در نزد اهل دنیا «دیوانه» تلقّی می شود! در حالیکه آنچه این افراد را از خود بی خود کرده است، شیرینی محبّت خداست که نمی گذارد به چیز دیگری توجّه کنند...
✍ کافی، ج ۲، ص ۱۳۰
🆔 @Arefane
🍷اختصاصی؛
🔹بعضی که میگویند زیارت عاشورا سنگین است [و عوارض دارد]، شاید از این جهت باشد که وقتی ما یزید و یزیدیان و تابعین آنها را لعن میکنیم، شاید رگه هایی از اخلاق و رفتار یزیدی در وجود ما هم باشد و این لعنها خودمان را هم بگیرد! ولی حتی بر فرض وجود چنین اثری، اگر بعد از زیارت عاشورا چند تا صلوات بفرستید، همین اثر سوء هم برداشته میشود.
✍ استاد مویدی
🆔 @Arefane
#اختصاصی
انتشار برای نخستین بار: مکاشفه یکی از اساتید عرفان در پیاده روی اربعین...
🔸یکی از اساتید عرفان می فرمودند:
🔹در پیاده روی اربعین یکی از سالها (ظاهرا دو سال پیش)، بخاطر خستگی زیاد، برای استراحت در جایی دراز کشیدم؛ در آن حال انصرافی حاصل شد و مکاشفه ای رخ داد:
🔹« در آن حال، عظمت وجودی حضرت سیدالشهدا علیه السلام برایم کشف شد (و با اینکه نه آبی بود و نه طوفانی و نه...) حضرت سیدالشهدا - بلا تشبیه - همانند سونامی، تمامی زائرین خودش را در بر میگرفت و همینطور جلو می آمد که همه زایرین، زیر سایه وجودی حضرت قرار می گرفتند... ».
🔹و چه خوش فرمودند: بابُ الحسین أوسع؛ باب حسین، وسیعتر و فراگیرتر از همه است...
🆔 @Arefane
🔹من این نگرانی که همیشه در دلم هست این است که من خوف این را دارم که آنها [مردم] برای خاطر ما و شنیدن حرف ما به بهشت بروند و ما [روحانیون] برای خاطر اینکه خودمان مهذب نبودیم به جهنم. و این خجالت را انسان کجا ببرد که اینها برای خاطر ما به آن مقامات رسیدهاند و ما برای خاطر هواهای نفسانی به این درجه سفلی. این یک خوفی است که بسیاری از اوقات من متذکرش هستم.
📚 صحیفه نور امام خمینی(ره)، ج۱۸، صفحه ۱۴
🆔 @Arefane
عارفانه
کثرت عمل استاد مؤیدی
🍷کثرت عمل یا کیفیت عمل؟ ذکر لفظی یا ذکر قلبی؟
👤 استاد مویدی
🆔 @Arefane
هدایت شده از sahife_sajjadie
شهود، فلسفه، استاد.mp3
2.96M
شهود
نقش فلسفه در شهود
نقش استاد
استاد مؤیدی
عارفانه
شهود نقش فلسفه در شهود نقش استاد استاد مؤیدی
🍷سیر آفاقی و سیر انفسی
👤 استاد مویدی
🆔 @Arefane
🔹مطلبی کمتر شنیده شده
🍷شرح ملاقات استاد یعقوبی قائنی با عارف بالله سید علی آقای قاضی طباطبایی
🆔 @Arefane
در وقت ملاقات نسبت به آن عالم ربانى حالاتى به من دست داد؛ همين كه نگاهم به ايشان افتاد متوجه شدم مانند چنين سيدى تا كنون نديده ام و در خيالم گذشت كه ايشان امام زمان مى باشند! بعد با خود گفتم: اسم شريف و نسب بزرگوار امام -عجل الله فرجه - معلوم است و با اسم و نسب اين آقا تناسبى ندارد. سپس با خود گفتم: لابد نايب خاص آن حضرت هستند. باز هم ديدم درست نيست؛ زيرا طبق دستور امام عليه السلام بعد از نواب اربعه - رضوان الله تعالى عليهم - تا روز ظهور نايب خاصى براى آن حضرت نيست؛ لذا متحير ماندم كه براى ايشان چه مقامى معتقد باشم، چون ايشان را مانند ساير علما نمى ديدم و امتياز آشكارى در درون خود براى ايشان مى يافتم. ناچار به اين مقدار قانع شدم كه ايشان با امام زمان ارتباط باطنى دارند و از اين عقيده نتوانستم بگذرم.
در حالى كه من در اين افكار بودم ايشان با شيخ (مرحوم نجابت) در حال عتاب بوده و با تندى مى فرمودند: «سواد چيز خوبى است! فهم و ادب خوب است!» و از اين قبيل مطالب. امّا علت اين گونه عتاب ها معلوم نبود، لكن بعد كه خود شيخ فرمود معلوم شد به اين جهت بوده كه در وقت وارد شدن به منزل و تشرف به خدمت ايشان، شيخ از بنده جلوتر راه مى رفته است؛ زيرا جناب قاضى - اعلى الله مقامه الشريف - نسبت به خاندان و ذريه ى پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله احترام زيادى قائل بودند.
به هر حال، پس از خطاب و عتاب، شيخ عرض كرد: آقا! ايشان آمده اند از شما دستور العملى بگيرند. ايشان نگاهى به بنده افكنده، فرمودند: «به اين زودى!» و ساكت شدند.
بعد از لحظاتى مجددا به بنده نگاهى كرده، فرمودند: «من با اينكه كسى را كه مجتهد نباشد نمى پذيرم، امّا شما را استثناءً بدون استخاره و استشاره مى پذيرم و فعلاً چند دستورى مى دهم تا ببينم چه مى شود.» و دستوراتى چند لطف فرمودند.
توفيق زيارت آن عارف ربانى جناب حاج ميرزا على آقا قاضى قدس سره نيز تنها يك بار ديگر در مرض فوت آن مرحوم در حالى كه علما و اخيار اطرافش را گرفته، ايشان در حال نزع بودند نصيب شد. البته خود آن مرحوم طبق گفته ى آقاى نجابت از حقير تفقد فرموده، مكرر از ايشان مى پرسيده اند: «آن سيد كجا رفت؟ او را بياور، از ما نرنجيده باشد!»
حقير به همراه آقاى نجابت به عنوان عيادت خدمت ايشان شرفياب شدم. عده اى از روحانيون محترم از جمله جناب حجة الاسلام و المسلمين آقاى حاج شيخ عباس قوچانى اطراف شان بودند.
در اينجا نكته قابل توجهى را بايد متذكر شوم: قبل از ملاقات با آقاى قاضى قدس سره يكى از اساتيد كه نزد او درس مى خواندم همين كه متوجه شد مى خواهم خدمت ايشان مشرف شوم خيلى سعى كرد كه بنده را از ملاقات با آن مرحوم منصرف كند. و از مطالب باز دارنده اى كه مى گفت، يكى اين بود كه اينها سواد ندارند و مراجعه به اشخاص بى سواد صحيح نيست. اين كلام باعث عقده اى شد كه اثرش اندكى در دلم باقى مانده بود.
آن مرد خدا - كه رحمت بى پايان حق بر روح پاكش باد - با اينكه در حال احتضار بود و نفس در گلو و سينه اش صدا مى كرد، كأنّ خواست اين عقده را از دل من برطرف سازد؛ لذا در حالى كه چشم هاى شريفش روى هم بود به جناب آقاى قوچانى امر فرمود تا كتاب علمى بسيار مشكلى را كه نام آن در خاطرم نيست و عبارات و لغات پيچيده و سختى داشت بخواند و با اينكه در آن وقت ادبيات حقير نسبتا خوب بود و اكثر عبارات عربى را مى فهميدم براى بنده اصلاً مفهوم نمى شد.
جناب قوچانى در حالى كه همه ى حضار به استثناى حقير از فضلاى حوزه بودند با صداى بلند مشغول قرائت شدند و به محض اينكه عبارتى را غلط مى خواندند، جناب قاضى قدس سره در حالى كه گاهى صداى خُرخُر از ايشان شنيده مى شد كه علامت خواب يا نزع بود، فورا غلط ايشان را متذكر شده، مى فرمود: «شيخ عباس! اين طور بخوان.»
بنده متوجه شدم گويا ايشان به من مى فهمانند كه گرچه سواد بدون تقوا و معرفت ارزشى ندارد، امّا آن شخص كه به تو گفت قاضى بى سواد است، اشتباه كرده است.
📚 سفینة الصادقین
🆔 @Arefane