5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ آن مقداری که برکات از کوخها در دنیا منتشر شده است، هیچ در کاخها پیدا نمیشود. ما یک کوخ چهار پنج نفری در صدر اسلام داشتیم، و آن کوخ فاطمه زهرا ـ سلام الله علیها ـ است. از این کوخها[ی زمان ما] هم محقرتر بوده، لکن برکات این چی است؟ برکات این کوخ چندنفری آنقدر است که عالم را پر کرده است از نورانیت و بسیار راه دارد تا انسان به آن برکات برسد. این کوخنشینان در کوخ محقر، در ناحیه معنویات آنقدر در مرتبه بالا بودند که دست ملکوتیها هم به آن نمیرسد؛ و در جنبههای تربیتی آنقدر بوده است که هرچه انسان میبیند برکات در بلاد مسلمین هست و خصوصاً در مثل بلاد ماها، اینها از برکت آنهاست.
🎥 امام خمینی؛ اول فروردین ۱۳۶۲
@Arefane | تلگرام
❖ به عقيده نويسنده جميع علوم، عملى است، حتى علم توحيد. شايد از كلمه «توحيد» كه «تفعيل» است، عملى بودن آن نيز استفاده شود، چه كه به حسب مناسبت اشتقاق، توحيد از كثرت رو به وحدت رفتن و جهات كثرت را در عين جمع، مستهلك و مضمحلّ نمودن است.
• آداب الصلوة، امام خمینی(ره)
✍ کانال عارفانه: دو معنای لغوی در کلمه توحید از باب تفعیل، متصور است که امام خمینی رضوان الله علیه در نوشته خود به معنای دوم نظر دارند:
آ. نسبت دادن مبدأ اشتقاق فعل به مفعول. در این صورت معنای توحید، یگانه دانستن خداوند است.
ب. متعدی کردن. در این صورت معنای توحید، ایجاد وحدت و یگانه کردن است؛ یعنی کثرات را یکی کنیم و در وحدت فانی کنیم. همانطور که لفظ تکثیر، به معنای ایجاد کثرت است.
مطابق معنای دوم، ایجاد تمدن توحیدی هم معنا مییابد که مقصود، سوق دادن اجتماع متکثر مردم به سمت وحدت و توحید و یکی دیدن و یکی خواستن است.
@Arefane | تلگرام